Találatok a következő kifejezésre: Mennyire riasztja a (12 db)

Szerintetek mennyire biztonságos a riasztó és ha biztonsági kamera van felszerelve a lépcsőházban?

nem rég betörtek hozzánk, albérletben vagyunk, és nem igazán szeretnénk elköltözni mert jó helyen és jó albiban lakunk, de ami megfizethetetlen, nem érezzük magunkat biztonságban. holnapig döntenünk kellene, hogy mi tévők legyünk, vagy elköltözünk, vagy a riasztó és kamera megoldás lesz. ti mit tennétek? mit javasolnátok?

Legjobb válasz: A kamera és a riasztó nem akadályozza meg abban az elkövetõt, hogy bejusson, maximum elrettenti és / vagy a felkutatást segíti. Tehát semmivel sem biztonságosabb. Erõsebb ajtó, erõsebb zárak. Esetleg némi adomány a helyi maffiának :)

A kamera és a riasztó nem akadályozza meg abban az elkövetõt, hogy bejusson, maximum elrettenti és / vagy a felkutatást segíti. Tehát semmivel sem biztonságosabb. Erõsebb ajtó, erõsebb zárak. Esetleg némi adomány a helyi maffiának :)
Én idõsebb lányt nem tudnék elképzelni.
Én idõsebb lányra akkor szállok rá, ha anyukapótlékra van szükségem :D
Nekem kifejezetten vonzó:)

Mennyibe kerül a riasztó kiszerelése a kocsimból? 2001. Honda Civic 1.6 i

Legjobb válasz: kiszerelése? széthúzod a csatlakozóját aztán máris nem szól...

kiszerelése? széthúzod a csatlakozóját aztán máris nem szól...
Vagy csak szedd ki a biztosítékot. Sztem is totál felesleges a riasztó amúgy egy autóba. Úgyis csak akkor szólal meg, ha már baj van. Nekem azért nincs az autómban, mert nem akarom, hogyha esetleg megy egy hangosabb autó, vagy repülõ, vagy vihar van, itt pofázzon. Vagy csak egyszerûen meghülyüljön. Volt itt egy Peugeot 206 CC, aminek úgy meghülyült a riasztója, hogy este 7-tõl szólt másnap délelõtt 10-ig. Persze az utolsó 1-2 órában már csak villogott az autó. De éjjel végig szólt, elég jó volt. Ha olyan elmebeteg állat környék lenne, tuti megrongálták volna a kocsiját. Szóval kell a francnak ilyen hibaforrás.
Azt mondanám, oszd meg velünk, mi ezzel a cél. Ha csak elhallgattatni akarod, akkor a válaszokat már meg is kaptad. Ha másik kocsiba akarod átrakni, vagy megválni tõle, az elég bonyolult bontással jár a vezetékek miatt, tehát költséges lesz. De a vezetékelés elvileg maradhat, csak gondosan le kell szigetelni, vagy véglegesen feszültség mentesíteni kell.
A kérdező hozzászólása: Ma hívott a szerelõ egy riasztó és egy gps-es jeladó is volt belemókerólva, és ez leblokkolt mindent......nincs külön csak arra vonatkozó biztosíték, csak a kiszerelés segít!!Eddig már 2 szer volt vele bajom, szóval mondtam neki, hogy ki vele...
Eléggé
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Szerintem nagyon vonzó. Szeretkezni, aztán ráélvezni a hasra, amiben a gyermekünk fejlõdik.
Amikor már jócskán gömbölyödik a has, én személy szerint nem kívánom a nõt.
Ha nem okoz a gyermeknek semmilyen sérülést szerintem nem riasztó egyáltalán hisz jóesetben a tiéd és aki várja mindenél jobban imádja a párját kis pocival is meg nagyal is
Itt nem a pornóról van szó, fõleg nem a párjával.Nem kell, hogy egy örömteli esemény, mint a babavárás, tönkretegye a szexuális életet. Amikor megcsináljátok a gyereket, az nem undorító? Kár volt beleszólnod!
Azért a pornós kismamák elég undorítóak...
Nálunk ez nem volt gond, többet szexeltünk, mint elötte, mind a 3 gyereknél.A férjem méginkább kívánt pocakosan, mindíg azt hallottam, milyen szexi kismama vagyok.Hát, a lelkemnek is jót tett.
Szia! Semennyire! Sõt, én nagyon is élveztem a szexet és talán még jobban kívántam terhesen a feleségemet. A terhesség szexuálisan olyan extrát adott, mintha szilikonoztatta volna a melleit, vagy befestette volna a haját, szóval mindenképpen újat nyújtott, hogy nem úgy nézett ki, mint korábban. A pózokat megoldottuk, és végigszexeltük a 9 hónapot. Egy örök élmény volt. http://extreme.adultwordpress.com/files/2008/02/pregnant-fuc.. http://www.pregnant-bitches.com/pregnant-sex/images/21.jpg http://www.popularpages.net/pics/pregnant-fuck_4_3209_si.jpg http://www.pregnantvidz.com/pregnant-porn.jpg http://www.preggocam.org/wp-content/pictures/gorgeous-nikki... http://www.fuxvids.com/porn-blog/wp-content/images/HerFirstP.. Csak reklámképek :)
Engem nem riasztott el! Kicsit óvatosabbak voltunk, a feleségem sokkal érzékenyebb volt azon a tájékon, minden finomabb volt azt mondta. Azonban a vége felé olyan 7-hónaptól eléggé féltettem a picit így nem csináltuk. Tudom, hogy semmilyen kárt nem tudtam volna tenni a pincurkába! Olyan védelemben van, hogy ha csak vmi xtrém dolgot nem csinál valaki nem eshet baja! Kivéve ha a dr. azt mondja ne, veszélyeztetett terheseknél van ilyen!
A kérdező hozzászólása: Persze ezt értem, mert ha már nagy a pocak érezhetõ a baba akkor már elég ijesztõ, de amég picike addíg mivan?
az én páromat nem riasztotta el, de gondolom azért, mert benned van egy gyerek és jó esetben az övé... ez azért ha belegondolsz kicsit ijesztõ lehet számukra.
A kérdező hozzászólása: És miért?
akkor mar terhesen inkabb az oral... Bar lehet kesobb meggondolom magam, ez meg kezdetleges velemeny:P Egyenlore riaszt...
[link]
Gáz-riasztó vagy gumisra akarsz?
"Gáz-riasztó vagy gumisra akarsz?" Gumisra milyen külön dolgok vonatkoznak? Lehet viselni? Mert ez engem is érdekelne.
Hát a gumisra is lehet már talán azt olvastam.Nekem a puskám pl.gáz-riasztó besorolású, ennek ellenére nem adnak rá úgyse mert hát nem lehet rejtve viselni.Én kérnék rá mert csak jó lenne kimenni vele a pampára vizes PETpalackot lõni. Ha az úton igazoltatnak jobb ha van papiros hozzá. Dehát nem.Az biztos hogy ha a te megyéd serifjének nem tetszik, akkor nem ad rá engedélyt és kész. Akármi is az új szabályozás.Egész pontosan nem tudom.

Mennyire riasztja vissza a 22-25 éves pasikat a komoly kapcsolattól, ha egy velük egyidős lány szűz még?

23 éves vagyok, s sokak szépnek mondanak. Nem úgy alakult eddig az életem, hogy találtam volna 1 normális barátot, akivel megtörtént volna teljes mértékben a dolog. Eddig ezt tapasztaltam, hogy meghátráltak a pasik el?lem, ha kiderült, hogy még sz?z vagyok (pedig nem látszik rajtam), s inkább a 16-19 nem sz?z korosztályból szereztek gyorsan 1 barátn?t.

Legjobb válasz: Viztos, hogy e miatt az infó miatt hátráltak meg? Nem lehet, hogy mégiscsak "elutaítóan" viselkedsz vagy prûd megnyilvánulásaid vannak? És... nem értem. Minek ilyesmit elmondani? Akkor érdemes elmondani amikor a másik már fülig szerelmes és akkor tuti nagyon megértõ és kedves lesz ez ügyben is. Ráadásul, addigra mire a szexre kerülne sor – jó esetben – már töténik köztetek sokminden ami megmutathatja, hogy nem lenne ellenedre a dolog :D Konkrétan: ha a petting során nem viselkedsz úgy, mint aki sose látott még fütyit akkor hidd el, a partnered boldogan lesz az "elsõ" az életedben.:)

Van, aki a szüzekre specializálódik;)
Én 20 voltam, mikor elõször lefeküdtem a a pasimmal!Elõtte volt egy csomó srác, aki csak a testemet, akarta, de egy sem tudta, hogy még szûz vagyok!Amúgy ha mégis kiderült, még jobban hajtottak rám, hátha az övék lesz a trófea!Azt tanácsolom keress inkább idõsebb pasit, ha olyan emberre vágysz, aki nem dicsekszi el a haveroknak, hogy mi is történt!De ha nem jönnek be az idõsebbek, akkor semmiféleképpen sem áruld el, hogy te még érintetlen vagy!Várj egy olyanra, aki majd értékelni fogja!Sok sikert a párválasztáshoz! Hidd el, nem vagy még öreg!Ráérsz még!
Szia! Én 21 évesen veszítettem el a szüzességemet. Én is rettegtem mit fog szólni hozzá az akkori pasim. Nem hátrált meg, sõt ellenkezõleg megköszönte, hogy neki adtam. Jelenlegi páromtól megkérdeztem, hogy volt-e már szûz lánnyal. Azt felelte nem, de örült volna, ha ez enyémet õ veheti el. Na látod vannak ilyen pasik is. Nem minden pasi fog visszariadni a gondolattól, hogy szûz vagy. Fel a fejjel.
engem nem riasztana vissza, mert én szeretem a hosszú érzelmi kötõdéseket de a 20-25 év körülieknek sajnos ilyenkor a szexen jár az eszük ha nem is mindnek a legtöbbjüknek és inkább keresnek egy futó kapcsolatot mintsem egy hosszú tartós párkapcsolatot...
Én 18 éves elmúltam, mikor elveszítettem és egy 29 éves pasival, tehát nem kortól függ, hogy riasztja e a pasikat a dolog.A lényeg szerintem, hogy figyelmes és odaadó legyen az "elsõ párod".Nekem ebbõl a szempontból nagy szerencsém volt!!!:) És ne aggódj veled is minden rendben lesz!!!
Viztos, hogy e miatt az infó miatt hátráltak meg? Nem lehet, hogy mégiscsak "elutaítóan" viselkedsz vagy prûd megnyilvánulásaid vannak? És... nem értem. Minek ilyesmit elmondani? Akkor érdemes elmondani amikor a másik már fülig szerelmes és akkor tuti nagyon megértõ és kedves lesz ez ügyben is. Ráadásul, addigra mire a szexre kerülne sor – jó esetben – már töténik köztetek sokminden ami megmutathatja, hogy nem lenne ellenedre a dolog :D Konkrétan: ha a petting során nem viselkedsz úgy, mint aki sose látott még fütyit akkor hidd el, a partnered boldogan lesz az "elsõ" az életedben.:)
Az a kérdés, az a pasi milyen kapcsolatot keres. Ha gyorsan akar szexet, az tényleg nem fog udvarolgatni egy szûz lánynak. Aki viszont komoly kapcsolatot szeretne, társat keres, annak nem lesz ijesztõ egy szüzesség. Sõt, inkább imponáló, hogy elsõ lehet az életedben.
Hat en csak annyit tudok irni, hogy idosebb voltam nalad mikor elvesztettem a szuzessegem...es nem mondtam meg a fiunak, hogy az vagyok. Mint kiderul kesobb el sem hitte...aztan talaltam mast akinek magasabb szexualis kulturaja volt o egybol levette de nem zavarta a tapasztalatlansagom sot... Nem kell mindent elfecsegni....
Nem kötelezõ megmondani, hogy az vagy. Amikor meg már megtörténik édes mindegy, nem? :)
Szerintem igen, visszariasztó, de persze nem tragikus.

Mennyire lehet jó ez a riasztó motorba?

http://www.hawkcaralarm.com/MotorcycleAlarmsImmobiliserWithP.. Ezt néztem ki a motoromba, szerintetek mennyire jó, megbízható, illetve megéri megvenni?

Azoknak akiknek van gáz-riasztó fegyvere és használta is, mennyire volt hatásos az adott helyzetben? És hogy használtátok? Leírnátok? Illetve hol hordjátok a fegyvert?

Legjobb válasz: nekem egy Walther p22 es van ,ugyan emberre nem hasznàltam de kutyàra igen ràm tàmadt egy rotveiler, 5m tàvolsàgbol kifektette

nekem egy Walther p22 es van , ugyan emberre nem hasznàltam de kutyàra igen ràm tàmadt egy rotveiler, 5m tàvolsàgbol kifektette
Aki élesben használta, az tuti nem fogja itt elismerni. A fegyvervideo.hu-n vannak humán tesztek, nézegesd azokat. Na, kb arra lehet számítani.
Beindult, fõleg több támadót, csak jobban feldühítesz vele, na kb arra lehet számítani.
Ez a "feldühítesz" igen rossz szöveg. Ha nem tudod kinyitni a szemed, akkor nehéz folytatni a támadást... Ismerni kell a fegyver korlátait. Mert azok bizony vannak. De egy .357-esnek is vannak, csak máshol.

Pest Reject rovar riasztóval kapcsolatban mik a tapasztalatok? Csótányok ellen mennyire vált be? Mennyire hatásos? Megéri az árát?

Legjobb válasz: Én csak a hirdetést láttam, szóval bocs, hogy idepofázok, de amikor hallom a reklámját, mindig az jut eszembe, hogy hiába vegyszermentes, ha közben meg elektroszmoggal terheli a szervezetünket. Nem tudom melyik a rosszabb.

Én csak a hirdetést láttam, szóval bocs, hogy idepofázok, de amikor hallom a reklámját, mindig az jut eszembe, hogy hiába vegyszermentes, ha közben meg elektroszmoggal terheli a szervezetünket. Nem tudom melyik a rosszabb.
Én vettem egyet, szart sem ér. :(
Emberfüggõ.
Szerintem vonzó ! :)
a 170 éves vagy kilós lányok szerintem egész mással vannak elfoglalva.
Vonzó :)
Szerintem kifejezetten vonzó. Én 164 cm magas vagyok és a barátom 195 cm...ilyenkor olyan kis törékenynek érezheti magát az ember...és nyugodtan vehet fel magassarkút mellette :DDDD
szerintem is vonzó, örülj neki hogy nem vagy törpe :D :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!