Találatok a következő kifejezésre: Mennyire pontos jo (29 db)

29-38 pontos emelt töri tesztek mennyire számítanak jónak?

Itthon töltögettem ki pár emelt töris feladatsort, egyelőre csak a teszt részét. Rendre 29-38 pont között teljesítek? Ez milyen eredménynek számít? Ti mennyit értetek el? Ha még intenzíven tanulgatok és jó esszéket írok, akkor fel tudom ezt húzni annyira, hogy a végeredmény olyan 80-85% legyen? Előre is köszi!

Legjobb válasz: Hát az annyira nem jó eredmény szerintem! ha emelt töri akkor olyan 80%-90% közötti a jó! De kezdésnek nem rossz, tuti, hogy tanulással simán elérsz jobb százalékot!

Hát az annyira nem jó eredmény szerintem! ha emelt töri akkor olyan 80%-90% közötti a jó! De kezdésnek nem rossz, tuti, hogy tanulással simán elérsz jobb százalékot!

Milyen lázmérő a jó, most hogy a babám már nőtt, nem tudom a fenekében megmérni, mert nem tud addig várni. A cumis lázmérő jó, mennyire pontos?

Legjobb válasz: Nekunk jo volt...majd leszokott a cumirol :-(....most vettem egy fulbemerheto digitalisat,de meg nem volt ra szukseg :-)

Nekunk jo volt...majd leszokott a cumirol :-(....most vettem egy fulbemerheto digitalisat, de meg nem volt ra szukseg :-)
Nekünk a patikai digitális jött be. Pontos. Amíg mérem, kb. 20-30 másodperc, egy új érdekes tárgyat adok a kezébe, ami abszolút leköti a figyelmét.
szia!Nekünk infrás van, amit elhuzol a homlokán /3mp/ és kész.Úgy kaptunk
A fülhõmérõnél az a baj, ha nem megfelelõ szögben tartod, akkor mást mér.Nálunk legalábbis volt ilyen.a digitálist azért nem szeretem, mert ha kezd az elem merülni, akkor nem pontos már.Most higanymentes lázmérõt fogok venni, azt írják, hogy 2-3 perc alatt megméri.Nehéz lekötni õket, de valami érdekes dolgot kell addig a kezébe adni.
szia, én sem tudom már a popóban megmérni a lázát. Vettünk egy cumisat, majd kaptunk még egyet. Kipróbáltam, mindkettõ ugyan azt mérte, szerintem ugyan olyan mint a sima digitálisak amvel a popsiban méred. Magamon is kipróbáltam, szerintem jól mér.
Én már hónaljban mérem, DE: kb. másfél évesen kórházba került a lányom hörghuruttal. Én is bent voltam vele. Naponta többször kellett lázat mérni, és elég csúnyán letoltak, mikor kiderült, hogy nem popóban mérem - közölték, hogy muszáj ott, akármennyire nehéz is. (Akik teherbeesés céljából hõmérõznek, azok tudják nagyon jól, hogy csak a testüregben mért hõ a mérvadó...)

Pulzusmérőt szeretnék venni futáshoz. Akinek van, milyet használ és mennyire jó, mennyire pontos?

Legjobb válasz: Szia! Hát, nem tudom, hogy lehet-e még kapni, én még valamikor télen vettem (vagy õsszel? nem is tudom). Én egyébként 34 ezerért vettem, és többi, ami hasonló ehhez és Nike is ilyen árban van, vagy ennél olcsóbb, mert azt hiszem, ez még akkor új volt, meg ez már valami magasabb kategória ugye, mert többet tud.:S

Szia! Hát, nem tudom, hogy lehet-e még kapni, én még valamikor télen vettem (vagy õsszel? nem is tudom). Én egyébként 34 ezerért vettem, és többi, ami hasonló ehhez és Nike is ilyen árban van, vagy ennél olcsóbb, mert azt hiszem, ez még akkor új volt, meg ez már valami magasabb kategória ugye, mert többet tud.:S
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szia! Nekem Nike Imara HM-em van, nagyon szeretem, mert olyan nõcis.:D:D Adtak hozzá egy pántot, amit a mellkasodra kell tenni, ez küldi a jeleket az órába. Mindenfélét be tudsz rajta állítani (testsúly, kor), amibõl aztán számolgat össze-vissza (max. és min. pulzus, stb.). Azt nem tudom, hogy mennyire pontos, de nagyon hasznos kis szerkezet, én futáshoz és aerobic-hoz szoktam használni. ez Nike-s, a többi nem tudom milyen, és ne is kérdezd, mert én nagyon elfogult vagyok a Nike-val szemben.:D:D
Szia! Nem én vagyok a kérdezõ, de engem is érdekel a pulzusmérõ, most szeretnék venni. Meg tudnád mondani h amit te használsz, mennyibe kerül?:) köszi és bocsi az offért.
Nekem Timex® Personal Heart Rate MONITOR(W227) karórám van. Szintén pánttal méri a pulzust, rádióhullámokon küldi az órának a méréseket. Tud felhasznált kalóriát számolni, ehhez be kell állítani a pulzusszámot (minimum, maximum). Be lehet állítani, hogy milyen pulzusszámmal szeretnél edzeni, és ha kijössz a megadott határértékekbõl, akkor figyelmeztet. Azért vettem meg, mert strapabíró, inkább uniszex formájú, és kb. 12 ezer forint volt. Csak jókat hallottam eddig róla, én magam is meg vagyok elégedve vele maximálisan.
Szia! Polar pulzusmérõt használok melkaspánttal, a WearLinkes az már elég tuti, hiszen nem zavarja be a magasfeszültség a mellkaspántot, mivel 2, 4 Ghz kódolt jeladással üzemel. Emelett szoftveresen kiértéklhetõ, grafikusan megjeleníthetõ a pulzus, idõ, táv stb, Sõt megjegyzi az edzésket ha feltöltöd az órát edzésprogrammal, ami persze csak opció, vannak edzõk akik ezzel dolgoznak. Amúgy a pontossága igencsak jó, EKG pontosságú pulzusmérést tesz lehetõvé.
Énis köszönöm!:)

Egy Suzuki márkájú klasszikus gitár 10 pontos skálán kb mennyire számít jónak?

Legjobb válasz: Körülbelül 1 pontot adnék neki. De ha szerencséd van, akkor 2. Igazából nem csak a márka számít, egy típuson belül is nagyok az eltérések, de a Suzuki sajnos nem 'megbízható-kategóriás' hangszer...

Körülbelül 1 pontot adnék neki. De ha szerencséd van, akkor 2. Igazából nem csak a márka számít, egy típuson belül is nagyok az eltérések, de a Suzuki sajnos nem 'megbízható-kategóriás' hangszer...

Mennyire pontos és jo a digitális hőmérő?

Legjobb válasz: Csal. Kevesebbet mutat, 1-2 tizeddel, mint a higanyos!

Csal. Kevesebbet mutat, 1-2 tizeddel, mint a higanyos!
de azért ha mindig azzal mérek akkor is kitudom szürni hogy miko van peteérés?mert higanyossal mindig kitudom.
Én a helyedben higannyossal mérném. Mert nekem volt olyan, h csalt, mikor összehasonlítottam, de olyan is volt, hogy ugyanazt mutatta. Ez a ciklusnál nem mindegy.
Én a higanyos hõmérõt javaslom! Sokkal pontosabb, mert ahogyan az elõttem szólok is mondták, csal pár tized fokokat, ami sokat jelenthet! Én is higanyossal mérem, és szerintem pontosabb, és megbízhatóbb! Próbáld meg azonos idõben mérni, és akkor fogsz tudni kialakítani egy "képet" a saját hõmérsékletedrõl! Jó méregetést! És sok sikert!
Én is a higanyosra szavaznék, az megbizhatobb.

Sokan írjátok hogy 56-os ruhákból kevesebbet inkább 62-eset vegyenek a babaváró anyukák. Pontosan melyikből mennyit, szám szerint? 56-os hány hétig jó? Kényelmetlen a babának ha csak nagyobbat veszek és feltűröm az ujját?

Legjobb válasz: Pontos számot nem lehet mondani, ez attól is függ, hogy mennyire bukós a baba, és majd hányszor kell átöltöztetni. Az 56-os tényleg nem sokáig jó. Az is jó lehet, ha eggyel nagyobbat veszel, nem hiszem, hogy kényelmetlen lenne neki. De azért 1-2 56-ost feltétlenül vegyél, hogy ha el kell mennetek valahová.

Pontos számot nem lehet mondani, ez attól is függ, hogy mennyire bukós a baba, és majd hányszor kell átöltöztetni. Az 56-os tényleg nem sokáig jó. Az is jó lehet, ha eggyel nagyobbat veszel, nem hiszem, hogy kényelmetlen lenne neki. De azért 1-2 56-ost feltétlenül vegyél, hogy ha el kell mennetek valahová.
Én dec.11-re vagyok kiírva. 56-os méretbõl van 3 db rugi, és kb 5-6 body. A többi ruhácska, amiket vettem-kaptam, mind 62-es. Csak nem baj, ha feltûrjük az ujját, nem? Hogy meddig jó az 56-os, attól függ, mennyivel fog születni. Anyukám mesélte, hogy rám egy percig nem voltak jók az 56-os ruhák, mert nagyon nagy baba voltam.
2.vagyok. Én az 56-osból a legegyszerûbbet-legolcsóbbat vettem meg. 62-esbõl vettem a cuki babamintásakat :) Van legalább 20-25 body, 13-15 vékonyabb rugi, és 8-10 vastagabb rugi, meg ilyen kis nadrágok, pólócskák. Mondjuk én kaptam is sok ruhácskát, én magamtól nem vettem volna ennyit. Szerintem az bõven elég, ami neked van. Nekem azt tanácsolták többen is, hogy célszerû annyi mennyiséget beszerezni egy méretbõl, hogy megtöltse a mosógépet, de nekem van a mosógépben súlyautomatika, úgyhogy ez annyira nem jó tanács.
Ja a babánál nem érvényesül a napi egy ruha elve. Leeszi, leböfögi, lepisili, stb...
Szerintem elég lehet, amit vettél, hisz meglátod, és ha szukséges, bárkivel hozathatsz hozzá. Nekunk az 56-os ruhák kb 1 hónapig voltak jok (3500g, 51 cm), majd a 62-esek is másfél-max. 2hónapig. Vettem én is 2 egyuttest, amiben hazamentunk, ill. orvoshoz, ha kellett, volt 4-5 body, 2-3 kabátka, rugi csak 62-es (picit volt csak hosszu), és mostam inkább 2x hetente, igaz voltak textilpelusok, lepedo, polyahuzat. Igy sem volt rosszabb, mint 1x mosni, de akkor sokat.
A kérdező hozzászólása: Akkor ok. mert én vettem 2 db 56-ost(egyik egy együttes, abban hozom majd haza)de mindkettõ fehér talán még egy színeset veszek meg akkor bodykat. És a 62-bõl hány darab? Mondjuk 7 db az jó?(rugi és body)?Akkor minden napra jut egy.

FIÚK! Le tudnátok írni hogy pontosan milyen érzés amikor behatoltok egy csajba? Mert így lányként tudom hogy milyen a fordított eset és hogy milyen jó érzés, de fiúknál nem. És hogy mennyivel másabb gumival és nélküle : )

Legjobb válasz: Ezt nem könnyû leírni. Már azért sem, mert nem mindig egyforma érzés. Függ attól is, hogy mennyire vágyakozunk a lányra, milyen szûk a puncija, stb. Lényegében nagyon izgalmas és élvezetes érzés, amikor a meleg és szûk, síkos punciba belesiklik a pénisz és az szorosan körbeöleli. Gumival nagyon sokat romlik ez az érzés, hiszen a dolog lényege veszik el, a közvetlen érintkezés!

Ezt nem könnyû leírni. Már azért sem, mert nem mindig egyforma érzés. Függ attól is, hogy mennyire vágyakozunk a lányra, milyen szûk a puncija, stb. Lényegében nagyon izgalmas és élvezetes érzés, amikor a meleg és szûk, síkos punciba belesiklik a pénisz és az szorosan körbeöleli. Gumival nagyon sokat romlik ez az érzés, hiszen a dolog lényege veszik el, a közvetlen érintkezés!
Olyan mint ha egy nagy tál meleg pacalba tenném.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Mennyire jó, pontos ez a szintfelmérő?

http://www.argyre.hu/b2/qm/szintfelmero2/quizmaker.html Én megcsináltam a Középfokú el?tt állóknak cím?t és 70%-os lett. Ez jó szerintetek? Kb. még hány órát kellene tanulnom hogy meg legyen a középfokú nyelvvizsga?

Legjobb válasz: 60 %-tól már megvan a nyelvvizsga. Ha van német tanárod, kérdezd õt arról, h mennyit kell még tanulnod.

60 %-tól már megvan a nyelvvizsga. Ha van német tanárod, kérdezd õt arról, h mennyit kell még tanulnod.
Szerintem jó úton jársz, de ez a teszt nem terjed ki a középfokú nyelvvizsga minden képességének felmérésére, inkább csak a nyelvtanra hajt, szókincset nem igazán mér. HA biztos a szókincsed, akkor hajrá;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!