Találatok a következő kifejezésre: Mennyire pontos az ovulációmat a (2 db)

Mennyire pontos ha az ovulációmat a ciklus hu. n számoltam ki?

Legjobb válasz: Szia! A gép automatikusan kiszámolja, ha már elegendõ ciklust felvittél....szerintem...tapasztalat...téved plusz/minusz 1-1 napot. Sok szerencsét

Szia! A gép automatikusan kiszámolja, ha már elegendõ ciklust felvittél....szerintem...tapasztalat...téved plusz/minusz 1-1 napot. Sok szerencsét
Rendszeres ciklusnál jó csak. Ha már rendszertelen, nem mûködik. Akkor jön az ovu teszt.
Rendszeres ciklusnál jó.Nekem rendszertelen, így nem jött be a számolgatás.Ha a hõdet is irogatod, úgy jobb lesz.

Ovuláció előtt ha nem esik le a hőm, hanem csak hirtelen felemelkedik, akkor mikor volt az ovuláció pontosan? Mennyi az esély babára?

Öt napon keresztül (március 6-10) folyamatosan 36,0 volt a reggeli hőmérsékletem, majd 11-én felugrott 36,3-ra, azt követően ma is maradt 36,2-n. Több hónapja vezetem a görbét, minden pontosan így szokott történni, (tehát egész biztosan most volt ovulációm) azt leszámítva, hogy az ötödik 36,0 helyett le szokott csökkenni 35,7-35,8-ra és onnan ugrik fel. Az lenne a kérdésem, hogy ebben az esetben jól tudom, hogy nem a hajnali órákra esik az ovuláció? Ha így van, akkor melyik nap, mikorra? Március 6-án és 8-án voltunk együtt. Mennyi az esély babára? Szeretnénk nagyon! :)

Legjobb válasz: belinkeled a görbéd?

belinkeled a görbéd?
Miért nem vezeted végig a teljes hónapot? Szerintem ennek így semmi értelme, nincs mihez viszonyítani. És szerintem még nem volt ovud sem.
A kérdező hozzászólása: Tavaly június óta vezetem, minden ciklus teljesen ugyanúgy alakul a hõmérsékleteket tekintve. Értem ezalatt hogy SOHA nem emelkedik 36 fölé, kizárólag peteérést követõen. Azért nem vezetem elsõ naptól kezdve, mert már tisztában vagyok hogyan alakul a ciklus és így talán kicsit jobban meg tudok feledkezni a "számolásról", de nyilván szeretném tudni mikor volt ovuláció, ezért onnantól kezdem el mérni amikortól esélyes az ovu. Azért vagyok biztos abban hogy megvolt az ovu, mert - mint írtam csak akkor emelkedett az elmúlt közel egy évben 36 fõlé a hõm, ha megvolt a kilökõdés + tegnap meg ma feszül a mellem is... Így esetleg van véleményed az esélyekrõl? Köszönöm elõre is!
Az utolsó alacsony hõs napon van az ovuláció. Viszont ez az alaphõ alacsony, meg kellene nézetned a pajzsmirigyed.
A kérdező hozzászólása: Úgy is alacsonynak számít ha reggel 5 órakor mérem? Vagy ez nem befolyásolja? Akkor ezek szerint van esély a teherbeesésre?
Attól még nem kellene ennyire alacsonynak lennie. És lehetséges a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm szépen a válaszokat!
Szerintem is alacsony azt alaphõd. Az ovuhoz meg egy picit több infó kellene, nem csak a hõ, mert van akinek a peteérésre csak 2-3 nap múlva reagál a szervezete hõmérséklet emelkedéssel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!