Találatok a következő kifejezésre: Mennyire normális terhesség vége felé a (2 db)

Mennyire normális a terhesség vége felé a nagyfokú szomjúságérzet?

A 36.hétt?l rettent? szomjas vagyok, akár napi 4-5 liter ásványvizet is megiszok. Ami ki is jön, és vizesedni se vizesedek. A labor eredményeim jók lettek.

Legjobb válasz: Én a 35. hétben járok,sokkal több folyadékot iszom ,mint azelõtt,bár olyan sokat nem mint amennyit írsz,de én elõtte alig ittam meg másfél litert.Szerintem hogyha minden rendben van a leletekkel nincs miért aggódni.Fõleg ,mert nem is vizesedsz,a vesédre pedig teljesen jó hatással van a sok folyadék. Nincs miért aggódnod.

Én a 35. hétben járok, sokkal több folyadékot iszom , mint azelõtt, bár olyan sokat nem mint amennyit írsz, de én elõtte alig ittam meg másfél litert.Szerintem hogyha minden rendben van a leletekkel nincs miért aggódni.Fõleg , mert nem is vizesedsz, a vesédre pedig teljesen jó hatással van a sok folyadék. Nincs miért aggódnod.
HA NEM VIZESEDSZ, ÉS A VÉRCUKROD IS JÓ, SZTEM NINCS MIÉRT AGGÓDNOD.
A szomjúságérzet cukorbetegség elõjele is lehet de ha nálad mindent rendben találtak nincs miért izgulnod.A veséknek meg tényleg jot tesz ha sokat iszol.

Mennyire normális jelenség a 7. hétben hogy szúr és mintha folyamatosan keményedne a méhem? Ilyet az első terhességemnek a vége felé tapasztaltam.

Legjobb válasz: szten tágul méhes nyúlnak szalagok, mégis második terhesség már lazább minden...lussz lehet elsõ terhességénél felse tüntek ilyenek

szten tágul méhes nyúlnak szalagok, mégis második terhesség már lazább minden...lussz lehet elsõ terhességénél felse tüntek ilyenek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!