Találatok a következő kifejezésre: Mennyire normális hogy (458 db)

Mennyire normális, hogy szülés után 7 hónappal, még mindig nagyon érzékeny és fáj az érzéstelenítő helye?

Legjobb válasz: Még mindig fáj? Azért kérdezem( és leszek fordított). Mert nekem 2 hónapja fáj egy injekció helye.És nem tudom, hogy ez mennyire normális. És ha neked elmúlt esetleg kapnál gyógymódot ide meg tudnád-e írni, hogy alakult? Elõre is köszönöm a segítséget! Üdv: "Skywalker"

Még mindig fáj? Azért kérdezem( és leszek fordított). Mert nekem 2 hónapja fáj egy injekció helye.És nem tudom, hogy ez mennyire normális. És ha neked elmúlt esetleg kapnál gyógymódot ide meg tudnád-e írni, hogy alakult? Elõre is köszönöm a segítséget! Üdv: "Skywalker"

Mennyire normális, hogy a babám fog, pakol a lábával is?

Kislányom rendszeresen a lábával gy?jti be a játékokat. Felemeli a lábával, és úgy veszi el a kezével. Ez normális?

Legjobb válasz: mennyi idõs? normális baba korban, mert még nem tesz különbséget a végtagjai között, hiszen nem használja a lábát járásra, inkább még a kismajomhoz hasonlítanak pici korban, mint a felnõtt emberhez aki két lábon jár. az én picim az elsõ labdáját nem a kezébe fogta, hanem befelé fordította a két talpát és a közé szorította és így emelgette, a feje fölé rakta, ha pelenkázom nem csak a kezével markol, kapaszkodik a ruhámba, hajamba, hanem sokszor a lábujjaival, és alig lehet kibogozni.

mennyi idõs? normális baba korban, mert még nem tesz különbséget a végtagjai között, hiszen nem használja a lábát járásra, inkább még a kismajomhoz hasonlítanak pici korban, mint a felnõtt emberhez aki két lábon jár. az én picim az elsõ labdáját nem a kezébe fogta, hanem befelé fordította a két talpát és a közé szorította és így emelgette, a feje fölé rakta, ha pelenkázom nem csak a kezével markol, kapaszkodik a ruhámba, hajamba, hanem sokszor a lábujjaival, és alig lehet kibogozni.
Ez bizonyos korban szükséges is, a késõbbi mozgásfejlõdés miatt... Mennyi idõs?
Enyèm is csinàlja. Most lesz lassan 7 hònapos.
Annyi idõsen ez teljesen normális (ahogy majd 1 éves korában meg az lesz teljesen OK, ha mindkét kezét egyformán használja...arról is majd szép lassan fog leszokni, ahogy a "lábbalfogásról" is:-D)
A kérdező hozzászólása: 6 hónapos

Mennyire normális, hogy egy 9 éves gyermek felső metsző tejfogai még csak nem is mozognak?

Legjobb válasz: szia, Tej fogak, biztosan? Kersztlányomnak 6 évesen estek ki a felsõ metszõi, áprilisban lesz 7 éves, és még nincsenek helyette csontfogak. Na ezt sem tudom mennyire normális...:)

szia, Tej fogak, biztosan? Kersztlányomnak 6 évesen estek ki a felsõ metszõi, áprilisban lesz 7 éves, és még nincsenek helyette csontfogak. Na ezt sem tudom mennyire normális...:)
A kérdező hozzászólása: igen tejfogak, kb.2-3 mm-esek, annyira kopottak...
Egyik ismerõsömnek 4. osztályban kezdtek hullani felül az elsõ fogai. Évente van fogászati ellenõrzés, ha baj lenne biztos jelezték volna.


Az mennyire normális, hogy a gép aksija 693%-ra van feltöltve?

Legjobb válasz: Az teljesen normális. Azt jelenti, hogy majdnem 7 db aksid van. Most komolyan szerinted normális ez? :D

Az teljesen normális. Azt jelenti, hogy majdnem 7 db aksid van. Most komolyan szerinted normális ez? :D
Valószínûleg innen lemaradt egy számjegy: Full Charge Capacity: 4895 MWh Ha a Windows jól kiírja, akkor nem a mérõvel van gond. Szar a program. Amúgy milyen HW monitor ez?
teljesen normális ... de én 1500%-ig szoktam tölteni! de van amikor feltöltöm 10.000%-ig akkor kibír 1 hónapot folyamatos használat mellett!
A kérdező hozzászólása: Most néztem a HW monitor programban
A kérdező hozzászólása: Igen... de nekem csak 1 van :D
A kérdező hozzászólása: De most komolyan. Ezt írja: Current voltage: 11.946 V Designed capacity: 57720 MWh Full Charge Capacity: 4895 MWh Current Capacity: 34221 MWh Wear level: 92% Charge level: 699% (azóta több lett) A Windows szerint meg még csak 60%
A kérdező hozzászólása: 1.21.0 De csak az ingyenes verzió
Ne búslakodj. Nekem a gépem azt írja ki hogy "255% töltõdik" :) Együtt érzek veled.
Amúgy szerintem lemaradt a tizedesvesszõ :)

25 éves fiú esetében mennyire normális, hogy szinte mindenben az édesanyja utasításait követi?

A barátom még a szüleivel lakik, ami nem lenne gond, de úgy érzem, hogy én csak egy lényegtelen személy vagyok az édesanyja mögött. Õ mondja meg neki, hogy alhat-e nálam, hogy elmehet-e valahová, tulajdonképpen mindent vele beszél meg, mielőtt döntene. Először örültem, hogy ilyen jó a kapcsolat közöttük, és hát állítólag a férfiak úgy fognak viselkedni a feleségükkel, ahogy az édesanyjukkal, de ezt mégis túlzásnak érzem. Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szerintem nem probléma, hogyha fontos a srác életében az anyja szava, pláne amíg otthon él. Ha a szüleink közelében laknánk, akkor gond nélkül átengedném a mamához, ha úgyérzem nem fúr. Ha anyu hív, én is mennék minden további nélkül, a páromat sem tiltanám errõl le. Ellenben ennek van egy egészséges határa. Szerintem akkor fog elõjönni nálatok, hogy mennyire van gáz, ha összeköltöztök. Majd akkor eldõl, hogy mennyire kóros ez a viselkedése és az anyukája feltudja-e fogni, hogy õ is felnõtt és kirepül a családi fészekbõl.

Szerintem nem probléma, hogyha fontos a srác életében az anyja szava, pláne amíg otthon él. Ha a szüleink közelében laknánk, akkor gond nélkül átengedném a mamához, ha úgyérzem nem fúr. Ha anyu hív, én is mennék minden további nélkül, a páromat sem tiltanám errõl le. Ellenben ennek van egy egészséges határa. Szerintem akkor fog elõjönni nálatok, hogy mennyire van gáz, ha összeköltöztök. Majd akkor eldõl, hogy mennyire kóros ez a viselkedése és az anyukája feltudja-e fogni, hogy õ is felnõtt és kirepül a családi fészekbõl.
Jobb nem lesz sajnos. Tapasztalatbol mondom. Amúgy ennyi évesen ez már beteges és nagyon nem egészséges.
Ez késõbb még okozhat gondokat.
Gondold meg, mit csinálsz. Mindig második leszel, a pasi soha nem fog megvédeni, a Te pártodra állni. Ugyanakkor mindig tisztelni és szeretni fog. De neked kell Férfinak lenned ebben a kapcsolatban. Ha bevállalod.
Pont ilyen párom volt, én 27 éves voltam, õ 25. Anyuci hallgatózott a szomszéd szobában, amikor szexeltünk; sõt leselkedett (tisztán kivehetõ volt az alakja az ajtó sötétítõ függönye elõtt). Szextanácsokat is az anyjától kért. Közben eltelt 12 év. A pasinak voltak utánam barátnõi, de az összes elhagyta.
Amúgy ezek a kedves mamak is kicsit magukba szállhatnak hogy miként tapadnak ra a fiúkra.
Mi van ma? Mamahotel nap? Ez már a második ilyen kérdés. Szerintem segítségre szorul a srác, mert ez ennyi idõsen már nem normális.
Nagyon gáz a srác is, és az anyja is.Ebbõl normális kapcsolat nem nagyon fog sikerülni, bocs.
25 évesen ez közel sem normális. nem mondom, 18-20 környékén még oké lenne, elvégre akkor még tanul az ember, a szülei tartják el, persze, h megbeszéli velük a dolgokat, de ott is vannak határok. nem tudnék férfiként tekinteni egy ilyen kisfiúra, aki még azt is megtanácskozza az anyjával, h melyik kezében fogja a wcpapírt... az én párom is kicsit függött az anyjától mikor összekerültünk, de 1 év alatt teljesen levált, már nem arról szólnak a vasárnapok, h egyedül ülök itthon. ha az összeköltözés után is éjjel-nappal az anyjával telefonálgat, akkor a helyedben megmondanám neki, h ez így nem kapcsolat, majd jöjjön vissza ha felnõtt, addig értelmetlen az együttélés.
Durva, milyen pasikat fognak ki a nõk. Hol az ész, a határozottság, amit állandóan kerestek egy férfiban? Aztán pont az ilyen anyuci kisfiaival vagytok a leghûségesebbek.
Utasításait követi? Ha három éves volna, akkor azt mondanám, hogy oké. DE 25 éves fiú esetében ez nagyon nagy baj! Azt jelenti, hogy soha nem engedték önállósodni, leválni, önmagát megtalálni. Õ csak egy báb az anyja karmai között. Olyan gyorsan menekülj onnan, ahogy a lábod visz. Komolyan mondom.
25 évesen azért ez már nagyon furcsa, nem helyénvaló. Én is kikérem a szüleim véleményét, kérek tanácsot, sõt segítséget is az egyes döntesekben, de nem "utasításokat követek" Igaz ez a páromra is. 26 évesek vagyunk, több mint 3 éve saját háztartásban, saját döntésekkel, saját problémákkal a mindenapi életben. Idén lesz az esküvõ....lehet furcsállnám, ha megkérdezné az édesanyját, hogy pl elmehetünk-e nyarlani, vagy megvehetjük-e a kocsinkat....tény, hogy mások a körülmények, de 18 évesen helyénvalónak érzem, hogy megkérdezi elmehet- e, de nem 25 évesen. Mikor lesz képes egyedül dönteni? Nem elkeseríteni akarlak, de nem hiszem, hogy hosszú életû lesz a kapcsolatok, hacsak nem változik gyökeresen a párod... 26/n
Az, hogy a férfi tiszteli és szereti az anyját és várhatóan a feleségével is így fog viselkedni, az nem egyenlõ azzal, hogy 25 évesen nem felnõtt önálló férfiként viselkedik, hanem szorongatja anyu kezét és mindent anyu határoz meg neki, meg mindent anyu tud és anyu, anyu, anyu. Az ilyen férfitól mentsen meg az ég! Legyen jó kapcsolata az anyával, de az ilyennek az anyját kéne elvenni, mert sose fog eljutni addig, hogy leszakadjanak egymásról és külön családja legyen. Neki mindig az anyja lesz az elsõ, az lesz a család, te csak úgy leszel, és ha valami gond van, együtt fognak támadni a bástyájuk mögül, te meg úgy érzed majd magad, mint egy odatévedt, nem kívánatos idegen.
Most jövök én, az ellenpéldával. Volt (!) párom 29 évesen a nyugdíjas korú takarítónõ anyjának a nyakán élt, nagy néha dolgozgatott és szeretett inni is. Anyuci mindig elõbbre volt, ugy viselkedett a srác, mint egy tízéves...
A kérdező hozzászólása: Hoppá, úgy látom, elrontottam a számokat, de azért gondolom értitek, kinek szól.
A kérdező hozzászólása: 10/10, 11/11 De jó, nagyon megnyugtattatok, akkor talán mégsem reménytelen a dolog. Nagyon bízom benne, hogy az összeköltözés után egy kicsit csillapodni fog a dolog. Természetesen nincs kifogásom az ellen, hogy otthon is segítsen - én is ezt tenném, csak az én szüleim sajnos túl messze laknak - de nem szeretném, hogy mindez a kapcsolatunk rovására menjen.
10/10: nagyon igaz. Most is hasonló cipõben járok, párom 35 éves, szüleivel él. Egy rövid idõre összeköltöztünk (vidéken kaptunk munkát). Ha késõ estig dolgoztam, jött elém, fõzött vacsorát... Soha nem tudnék a páromnak fájdalmat, csalódást okozni. Ideiglenesen, a szülõk egészségi állapota miatt hazaköltöztünk, de már nézzük az újabb lehetõségeket és amint adódik valami, újra összebútorozunk.
A kérdező hozzászólása: Az édesanya védelmére legyen mondva, a másik fia külföldön él, jó, ha egy évben kétszer hazalátogat. Bár ez még nem indok arra, hogy a másik fiát megfojtsa, de én ezzel próbálom nyugtatgatni magam, egyre kevesebb sikerrel.
A kérdező hozzászólása: Én is ettõl félek. Szinte biztos, hogy ha végre (nyáron) hozzám költözik, az édesanyja folyton hazarángatja, hogy ebben-abban segítsen.Ezt pedig nem fogom sokáig tolerálni, mégis szeretnék adni egy esélyt, hátha tévedek.
25 éves ovis. Menekülj, hátha észhez tér. Ne add könnyen magad.

Mennyire normális, hogy éjszaka közepén arra kelek, hogy majd szétrobban a fejem?

Napközben is rengeteget fáj a fejem, de már alvás közben sem hagy békén??? :( Annyira fájt, hogy félálomban halál komolyan azt hittem, hogy most meg is fogok halni. És ez nem az els? eset. Most speciel baloldalon fájt, de mindenhol szokott. (régebben csináltattam vérképet, voltam neurológián, és semmi...) 19/L Nagyon megköszönném a válaszokat!

Legjobb válasz: Azt erõsen kétlem, hogy normális... De ha a vérképen és a neurológián sem találtak semmit, akkor nem tudom... Szokott hányingered is lenni a fejfájástól, hogy migrén lenne? Ha a szemed romlott volna erõsen kétlem, hogy éjjel is fájna a fejed... Esetleg hormonális gond, de a vérkép... Meg akkor más tüneteid is lennének. Nem akarom erre fogni, de esetleg stressztõl? Több ötletem tényleg nincs.

Azt erõsen kétlem, hogy normális... De ha a vérképen és a neurológián sem találtak semmit, akkor nem tudom... Szokott hányingered is lenni a fejfájástól, hogy migrén lenne? Ha a szemed romlott volna erõsen kétlem, hogy éjjel is fájna a fejed... Esetleg hormonális gond, de a vérkép... Meg akkor más tüneteid is lennének. Nem akarom erre fogni, de esetleg stressztõl? Több ötletem tényleg nincs.
A kérdező hozzászólása: A próbálkozást azért mindenesetre köszi! Hát nem migrénes egyáltalán, a szemészeten is voltam, nem romlott, és már elég régóta fáj a fejem. kb 12 éves korom óta :S Nem hiszem hogy azóta stresszelnék.... Egyébként ez az éjszaka IS ez csak mostanában jött elõ.. :S Hát nem tudom, hogy mennyire plussz "tünet"- e az, hgoy nagyon rosszul alszom, állítólag minden éjszaka járkálok+beszélek/kiabálok álmomban. (sokszor úgy ébredek, hogy fejfájásRA..)
Mondjuk az alvászavarok pszichés eredetûek, és kialvatlanság is okozhat fejfájást. Még a frontérzékenységet tudnám mondani, ha nem állandó. Vagy a Cluster-fejfájásról nem tudom mennyit hallottál, hátha illenek rád a tünetek, de nem hiszem, meg neurológián gondolom kiszûrték volna.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaid! Valószínûleg nem frontérzékenység, mert frontoktól teljesen függetlenül jön el. Elõzõ suliévben pl. túlzás nélkül állíthatom, hgoy minden nap fájt.
Egyáltalán nem normális dolog ez. MR-re beutaló /agyi CT!
A kérdező hozzászólása: Hát de kitõl kapjak beutalót? mikor ezzel elmentem a körzeti orvoshoz, akkor "hááát csináljunk egy vérképet" Csináltunk is, aztán szépen elküldött, hogy nincs vele baj...... :S
Semmiképpen nem normális. Menj el egy másik neurológushoz, elvileg neki kellett volna MR-re, vagy legalább CT-re elküldenie.
A kérdező hozzászólása: hát megpróbálom, valahogy kierõltetni! (Nem igazán szeretik ugyebár, ha igénybe veszik a kötelezõen fizetett TB "szolgáltatásait"...)

Mennyire normális, hogy kiszoktam vágni az anyajegyeimet?

Legjobb válasz: Abszolút normális, amennyiben az a célod, hogy bõrrákban meghalj pár éven belül... Miért, te mire tippeltél?

Abszolút normális, amennyiben az a célod, hogy bõrrákban meghalj pár éven belül... Miért, te mire tippeltél?
A kérdező hozzászólása: miért lenne bõrrákom?
A kérdező hozzászólása: olyan jól esik kivágni
Ezt nem orvosnak kéne csinálni? HU-HA
A kérdező hozzászólása: orvos vagyok
Orvos vagy... persze, eriggy Farmeramazni.
Utána visszanõnek? Vagy mi?
A kérdező hozzászólása: aha

Mennyire normális, hogy a váltózár után a váltó, mintha nehezebben váltana? Vagy fog ez változni?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy nem sikerült tökéletesen a váltózár felszerelése, beállítása, ezért valami, valahol súrlódik. Vannak olyan gagyi váltózárak, aminél ezt csak megszokni lehet, de a minõségibb darabokon általában megoldható, hogy normálisan tudj váltani.

Lehetséges, hogy nem sikerült tökéletesen a váltózár felszerelése, beállítása, ezért valami, valahol súrlódik. Vannak olyan gagyi váltózárak, aminél ezt csak megszokni lehet, de a minõségibb darabokon általában megoldható, hogy normálisan tudj váltani.
Valószínû nem teljesen kompatibilis a két cucc. Nyilván kínai szutyok lehet és ez az oka, vagy csak a szerelõ rosszul állította be. De hallottam már olyanról hogy ez a normális mert akkor nyitott állapotban is jó a zár és zárt állapotban a tolvaj nem tudja izomból sem sebességbe rakni az autódat ha úgy adódna. Mert vannak olyan váltózárak amik csak dísznek jók, de egy határozott mozdulattal ki lehet törni és akkor már ugyanúgy lehet vele váltani.

Mennyire normális, hogy a 1, 5 éves kisfiamnak csak 4 foga van?

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hogy normális e,de ismerek olyan gyereket,akinek 1 évesen jött az elsõ. Ha így nézzük,nem olyan gáz a 4 fog.Az én másfél évesemnek szerintem majdnem sz összes kint van.

Azt nem tudom, hogy normális e, de ismerek olyan gyereket, akinek 1 évesen jött az elsõ. Ha így nézzük, nem olyan gáz a 4 fog.Az én másfél évesemnek szerintem majdnem sz összes kint van.
Normális, nyugodj meg, majd lehet belehúz, és négyesével jön ki a többi.Kinek így-kinek úgy:)
Tejfogak fejlõdése (hónapokban) Középsõ metszõ: alul: 6-10, felül: 8-12 Oldalsó metszõ: alul: 10-16, felül: 9-13 Szemfog: alul: 17-23, felül: 16-22 Elsõ tejõrlõ: alul: 14-18, felül: 13-29 Második tejõrlõ: alul: 23-31, felül: 25-33
Szia! Tegnap volt egy éves a lányom és 2 foga van, lehet neki se lesz több 1, 5 évesen! Nem ez a gyakori, de ebbe nem lehet beleszólni!;)
Nyugi! A fiamnak 2 évesen 8 foga volt. Azóta eltelt másfél hónap és kijött 6 foga!!! 1, 5 évesen neki is csak 4 volt. Ne aggódj majd kibújnak. Ezt nem lehet siettetni. :)

Az mennyire normális, hogy alig beszélek?

Engem nem igazán zavar, de most felmerült bennem a kérdés, hogy ez így oké-e. A kérdés azt hiszem teljesen vázolja a helyzetet, de mégegyszer röviden: Senkivel nem szeretek beszélni, legyen ő barát, rokon vagy ismerős. Se telefonon, se személyesen. Ha muszáj akkor is röviden és gyorsan, hogy hamarabb túl legyek rajta. Jobban szeretek egyedül lenni. Van, hogy órákon át meg sem szólalok. Kerülöm az embereket. Nem szeretek eljárni otthonról. Ha valakivel mégis beszélek akkor sosem mondok magamról semmit. Már többen megkérdezték, hogy jól vagyok-e vagy, hogy minden rendben szóval nem igen tudják hova tenni a dolgot. 14/L

Legjobb válasz: Hát lehet, hogy mások, akikkel beszélgetsz, tényleg furcsának tartják, és kellemetlenül érzik magukat a környezetedben. Jobban kedvelik az olyan embereket, akikkel bármikor, bármirõl lehet beszélni, találkozgatni, stb. Én is hasonló típusú vagyok, mint te, mondjuk én már kicsit kellemetlenül is érzem magam, ha nem tudok normális dolgot mondani annak, akivel épp egy helyen vagyok vagy valami. Szóval én már próbálok változni, te még bõven ráérsz szerintem.^^ 17/F

Hát lehet, hogy mások, akikkel beszélgetsz, tényleg furcsának tartják, és kellemetlenül érzik magukat a környezetedben. Jobban kedvelik az olyan embereket, akikkel bármikor, bármirõl lehet beszélni, találkozgatni, stb. Én is hasonló típusú vagyok, mint te, mondjuk én már kicsit kellemetlenül is érzem magam, ha nem tudok normális dolgot mondani annak, akivel épp egy helyen vagyok vagy valami. Szóval én már próbálok változni, te még bõven ráérsz szerintem.^^ 17/F
Persze, hogy az. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Utánanéztem, hát nem tudom.... Ha így van akkor mindenképpen normális, ugye?
Igen, és a szavaidból ítélve, egy elég komoly introvertált. Én is az vagyok, de talán egy fokkal kevésbé, mint te. http://users.iit.uni-miskolc.hu/~biro7/introvert.html http://majmokvsteknosok.blog.hu/2013/03/06/miert_jo_teknosne..
A kérdező hozzászólása: Introvertált?
Ugyan, csak introvertált vagy. Normális, csak ritkább.
Szerintem is szociofóbiád van. Nekem is volt egy ilyen osztálytársam, mai napig egyedül él, utálja az embereket, nem szereti, ha egy szomszéd hozzászól, nem intézi a hivatalos ügyeit, mert akkor beszélnie kellene.55 éves, de még nem volt kapcsolata férfivel. Próbálj meg változtatni, ha kell, inkább keress egy jó pszichológust.
A kérdező hozzászólása: Én ránézni merek, akár bámulom 20 pecig is csak ne szóljon hozzám. Bár elég kézenfekvõ, hogy megkérdezi mit mûvelek szóval igen, próbálom kerülni a szemkontaktust is. :)
Hát hogy nem vagyok annyira olyan mint te, de nekem van olyan hogy pl nem merek emberekre nézni.meg a szemükbe.de gondolom veltek is így van
A kérdező hozzászólása: Félig? :)
Sociofób vagy, én csak félig:D
A kérdező hozzászólása: Van még idõm az biztos.:) Van, hogy elkap a hév és akkor be nem áll a szám, de ez nagyon ritka. Biztos függ ez témától, személytõl is, de nem tudom. Sosincs olyan érzésem, hogy most akkor de jó lenne biciklizni a barátaimmal. Elvagyok otthon egyedül. Néha mondjuk az rossz, mikor rádöbbenek arra, hogy nem nagyon ismernek még a barátaim, rokonaim se. Meg senkitõl nem tudok tanácsot kérni egy személyes dologban. Meg meg nem tudom... néha jól esne ha lenne valaki akivel bármirõl beszélhetek, de nincs ilyen a környezetemben szóval nem is beszélek. Sose szerettem magamról beszélni másokkal. Magamba fojtom és ez az ami rossz benne, de elviselem mert nem akarok beszélgetni. Jó lenne kimondani, de nem megy. Igen, már észrevettem, hogy meg vannak illetõdve az emberek mikor látják, hogy nem vagyok valami jó beszélgetõ partner. Furcsa helyzet mikor állunk egymással szemben, nézzük egymást, próbálgatunk poénkodni, akkor nevetünk és tulajdonképpen mindketten azt várjuk, hogy elmehessünk.:) Nem zavar...mondom ezt, de igazából nem jó ez így. Ha beszélgethetnék valakivel, akit érdekel is és meghallgat nem mondok semmit csak hallgatok. Én nem tudok beszélgetni...
A kérdező hozzászólása: Oké! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!