Találatok a következő kifejezésre: Mennyire normális folyás, ha (5 db)

Szerintetek mennyi a napi normális folyás? Az normális ha barnás színe van néha? :S

Legjobb válasz: A barnás folyás semmiképp nem normális. A barna szin azt jelenti, hogy véres.

A barnás folyás semmiképp nem normális. A barna szin azt jelenti, hogy véres.
nõdoki---kenet---gyógyszer, ha kell
hány éves vagy?Amúgy lehet valami fertõzés, de csak nem vagy terhes..
A terhességnek nem tünete a folyás, egyedül egyetlenegy esetben az, ez a méhen kívüli terhesség (extrauterin graviditás). Akkor sûrû, csokoládészerû folyás tapasztalható, fájdalmas, erõs görcsökkel kísérve. Az a mennyiségû fehér folyás, amely meglátszik a fehérnemûn immunrendszer gyengeségre vagy fertõzésre utal, kivéve közvetlenül a menstruáció elõtt illetve az ovuláció idõpontjában.
A kérdező hozzászólása: Lassan 18 vagyok. Nem görcsölök. Nõgyógyászhoz nem járok, nem is nagyon akarok. ja a fehérnemûn nyomothagy.. :-/ a havim mindig késik, de most nem jött meg már másfél hónapja, viszont csináltam egy tesztet és csak egy csíkot mutatott szóval hogy nem vagyok terhes. Nem tudom mi van. Tele vagyok már nyomorral.. -_-"
ez lehet gyenge vérzés is de akkor egymásutáni napokon kell lennie elv
A kérdező hozzászólása: hát nem egymás után volt hanem össze vissza .én nem tudom. :S csináltam tesztet szóval terhes nem lehet......elvileg :D
Szexuális életet élsz, és még nem voltál nõgyógyásznál? Szedd össze magad, és menj el. Csak pár perc kényelmetlenség, és az egészéged többet ér.

Mennyi ideig tart, ha a nemvárt helyett barna folyás van? Ezt számíthatom normális menszesznek?

Legjobb válasz: Szerintem nem számítható annak. Én pl terhes vagyok (6hetes) és nekem is van halvány barna folyásom. Nincs semmi bajom persze. De lehet, h csak nem megfelelõen mûködik a ciklusod. Nézed meg, h van-e okod, hogy ne jöjjön meg. Ha folytatódik és nem tudod mi a baj, menj orvoshoz.

Szerintem nem számítható annak. Én pl terhes vagyok (6hetes) és nekem is van halvány barna folyásom. Nincs semmi bajom persze. De lehet, h csak nem megfelelõen mûködik a ciklusod. Nézed meg, h van-e okod, hogy ne jöjjön meg. Ha folytatódik és nem tudod mi a baj, menj orvoshoz.
a barna folyás nem mensi! Az elsõ igazi vér megjelenése a menzi elsõ napja. Ha este 6 után jelenik meg, akkor az a 0. nap, és a következõ nap számít a mensi 1. napjának. Pont most magyarázta el a dokim!
A kérdező hozzászólása: 11-re vártam, nem jött meg. 13-i teszt negatív. Azóta barnázom. Akkor ez most mi?
Ha nem jön meg rendesen, akkor a jövõhéten menj el dokihoz, lehet hogy a hormonjaid hülyéskednek. De azért 2 naponta csinálj egy tesztet addig is, hátha megjelenik a 2. csík is!

Mennyire normális a folyás, ha néha elég sok jön?

Tejszer?, és nem büdös...

Legjobb válasz: Ha nem viszketsz, és nem büdös, akkor nincs baj. Babát vársz?

Ha nem viszketsz, és nem büdös, akkor nincs baj. Babát vársz?
Ez a hormonszinttõl függ, a te korodban én is így voltam, sõt a terhességemig végig pedig már 27 vagyok.
A kérdező hozzászólása: NEM!!!!!! 17 vagyok
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat

Mennyi a normális mennyiségü folyás? Annak milyen szinünek kell lennie h normálisnak mondható legyen? és milyen az állaga ha normális a folyás?

Legjobb válasz: ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani

ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani
Ha tényleg így történt az eset amint leírtad, akkor terhes nem lehetsz. Csodák azért nincsenek.
kb. 10 nap ami még szerintem belefér.én utána szoktam tesztet csinálni bár ez csak ritkán fordult elõ, hogy nem volt pontos.
mindenképp várj még pár napot, valószínû, hogy azért késik, mert izgulsz miatta:)
Ha nem volt behatolás, nem lehetsz terhes. Amúgy még az is normális ha egyszer-egyszer kimarad egy egész menstruáció, de ha annyira ideges vagy miatta, akkor tesztelj egy kb 4 nap múlva ha még nem jött meg. Akkor majd lenyugodhatsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!