Találatok a következő kifejezésre: Mennyire normális folyás, (33 db)

5 hetes terhesen mennyire normális az enyhén rózsaszínes folyás? És az, hogy úgy érzem időnként, mintha meg akarna jönni?

Legjobb válasz: A rózsaszínû folyás nem igazán normális. Az enyhe menzis görcs önmagában normális, a méhet tartó izmok húzódása okozza. Ha viszont a görcs erõsödik, a folyásod nem múlik az már egyáltalán nem jelent jót. Mindenképp menj orvoshoz, hogy megnézzenek!

A rózsaszínû folyás nem igazán normális. Az enyhe menzis görcs önmagában normális, a méhet tartó izmok húzódása okozza. Ha viszont a görcs erõsödik, a folyásod nem múlik az már egyáltalán nem jelent jót. Mindenképp menj orvoshoz, hogy megnézzenek!
A 'mindjárt megjön' érzés nevezhetõ normálisnak, viszont a rózsaszínes folyás nem igazán. Persze könnyen lehet, hogy semmi baj nincs, de helyedben inkább megnézetném magam orvossal.
Nagyon nem normális! Sõt, rossz! Mindneképp mihamarabb menj dokihoz! Ha kell, ügyeletre!! El kell, hogy lássanak! Vegyél be magnéziumot addig is, és indulj, amint tudsz! Tapasztalatból beszélek, hogy ilyenkor percek is számítanak!!!!
Szerintem is menj dokihoz! Nem minden esetben jelent rosszat de doki mindenkepp lasson mert lehet kene neked hormonpotlas (utrogestan) es maris minden rendben lesz. De ne varj sokaig!
Szia! Mi van veled? Voltál dokinál, vagy elmúlt a folyásod?
Szia.Voltam dokinál, privibe du-n megírom hogy mi volt.Amúgy minden rendben, már ma reggel hánytam is.Biztos kisfiú lesz megint.Du-n írok:)

Szerintetek mennyi a napi normális folyás? Az normális ha barnás színe van néha? :S

Legjobb válasz: A barnás folyás semmiképp nem normális. A barna szin azt jelenti, hogy véres.

A barnás folyás semmiképp nem normális. A barna szin azt jelenti, hogy véres.
nõdoki---kenet---gyógyszer, ha kell
hány éves vagy?Amúgy lehet valami fertõzés, de csak nem vagy terhes..
A terhességnek nem tünete a folyás, egyedül egyetlenegy esetben az, ez a méhen kívüli terhesség (extrauterin graviditás). Akkor sûrû, csokoládészerû folyás tapasztalható, fájdalmas, erõs görcsökkel kísérve. Az a mennyiségû fehér folyás, amely meglátszik a fehérnemûn immunrendszer gyengeségre vagy fertõzésre utal, kivéve közvetlenül a menstruáció elõtt illetve az ovuláció idõpontjában.
A kérdező hozzászólása: Lassan 18 vagyok. Nem görcsölök. Nõgyógyászhoz nem járok, nem is nagyon akarok. ja a fehérnemûn nyomothagy.. :-/ a havim mindig késik, de most nem jött meg már másfél hónapja, viszont csináltam egy tesztet és csak egy csíkot mutatott szóval hogy nem vagyok terhes. Nem tudom mi van. Tele vagyok már nyomorral.. -_-"
ez lehet gyenge vérzés is de akkor egymásutáni napokon kell lennie elv
A kérdező hozzászólása: hát nem egymás után volt hanem össze vissza .én nem tudom. :S csináltam tesztet szóval terhes nem lehet......elvileg :D
Szexuális életet élsz, és még nem voltál nõgyógyásznál? Szedd össze magad, és menj el. Csak pár perc kényelmetlenség, és az egészéged többet ér.

Milyen és mennyi a normális folyás a terhesség alatt?

Nekem olyan vizeses van még a mai nap folyamán. 12+5 hkm

Legjobb válasz: Terhesség alatt normális a bõ folyás. Lehet vizes, krémes, nyákos, fehér, sárgás, átlátszó...

Terhesség alatt normális a bõ folyás. Lehet vizes, krémes, nyákos, fehér, sárgás, átlátszó...

Szülés előtt mennyire normális a nagy mennyiségű folyás?

Legjobb válasz: Szia! Normális, nekem is van, valószínûleg a tágulás miatt is erõsebb a folyás.

Szia! Normális, nekem is van, valószínûleg a tágulás miatt is erõsebb a folyás.
nekem nem volt. aznap mikor elment a nyákdugóm reggel, na az volt egy nagyadag folyásféleség.
igen. Múltkor már mondtam az orvosomnak is, megvizsgált, de azt mondta minden ok, nem magzatvíz.
Normális, egyere több és egyre hígabb folyásom volt nekem is, én is azt hittem víz, de nem az volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.És neked is annyira hogy betétet kell használnod?

Mennyire normális terhesség alatt a folyás?

Picit sárgás folyásom van,de szagtalan. Van amikor fehér,van amikor alig,van amikor sok a folyásom.

Legjobb válasz: A fehér,vizes folyás természetes,van hogy hígabb,van hogy sûrûbb.Nekem a sárgás folyás bacit jelzett, de itt írtak olyanok is akiknek a dokijuk nem foglalkozoztt vele, és el is múlt.Én azt mondanám neked azért nézesd meg magad, abban nincs semmi,a babának nem lesz baja, ha kezelni kell sem lesz baja, de azért inkább doki mondja rá a véleményt.

A fehér, vizes folyás természetes, van hogy hígabb, van hogy sûrûbb.Nekem a sárgás folyás bacit jelzett, de itt írtak olyanok is akiknek a dokijuk nem foglalkozoztt vele, és el is múlt.Én azt mondanám neked azért nézesd meg magad, abban nincs semmi, a babának nem lesz baja, ha kezelni kell sem lesz baja, de azért inkább doki mondja rá a véleményt.
Nekem minden reggel csurog végig a combomon, olyan sok a váladékom, de ezzel nincs semmi gond. Ne aggódj, a legtermészetesebb. Ha meg valami baci, azt úgyis kimutatja a vizelet-vizsgálat, ami minden trimeszterben kötelezõ. 36.kismama
A vizeletvizsgálat a hüvelyben lévõ bacit nem tudja kimutatni, csak ha már a húgycsõ, hólyag is érintett.
Nekem már volt vízszerû folyásom, volt fehér, ami néha átvált sárgásra(most is hol fehér hol sárgás)és én minden alkalommal elpanaszolom a dokinak, de még eddig soha semmit nem adott rá, nekem azt mondta amig nem viszked, nem büdös, addig nem baj.. de azért persze én is minden alakalommal megemlítem neki, szerintem te is tedd azt.. 24hetes kismama
Szia! A folyás terhesség alatt természetes, addig míg nem csíp vagy nem viszket nincs gond, ha pedig igen akkor valamilyen fertõzésre utal. Én magamon azt vettem észre, hogy ahogy a terhességem elõrehaladt úgy egyre több lett a folyásom. Üdv. 30. hetes kismama

Mennyire normális a folyás ilyenkor?

Vagyis mennyi a normális?Fehér és szagtalan.De elég sok van.26hetes kismami

Legjobb válasz: Amíg fehér, szagtalan és nem viszket, minden rendben van. Terhesség alatt több a folyás.

Amíg fehér, szagtalan és nem viszket, minden rendben van. Terhesség alatt több a folyás.
Terhesség alatt elég sok a normális. Védi a babát... Ne aggódj, ha más tünet nem kíséri. Nekem elég gyakran kellett cserélnem a tisztasági betétet (nem volt elég napi egy).
A kérdező hozzászólása: Igen énis 3x-4x ki kellem cserélni.Csak furcsa hogy ilyen sok.Meg sok.Akkor megnyugodtam.Köszi a válaszokat!
Nekem egyelõre elég a napi egy, max. kettõ. De sokkal több van, mint régen vagy a terhesség elején, de változó. És fõleg reggel, felkelés után, gondolom azért, mert sokáig fekszem és gyûlik ilyenkor, ha felkelek meg kijön. De, ha szagtalan, nem okoz semmilyen viszketést vagy kellemetlenséget, akkor teljesen normális.

Mennyire normális a vízszerű folyás?

25 hetesen...ami hetek óta tart.Volt már valakinek ilyen?

Legjobb válasz: ja,olvastam már itt hasonlót,de szerintem nem ugyanaz mint nekem..Nem is folyásnak mondanám,hanem mintha a pisi szivárogna,vagy nem tudom,de ha tisztasági betétet használok,észre sem vehetõ...lehet elõtte is volt már,de pár hete vendégségben voltunk,és nem volt nálam tisztasági betét,és egy papírzsepit tettem oda..ezt akkor vettem észre.arra gondoltam,ha vizelet lenne,azt érezném hogy szivárog?

A kérdező hozzászólása: ja, olvastam már itt hasonlót, de szerintem nem ugyanaz mint nekem..Nem is folyásnak mondanám, hanem mintha a pisi szivárogna, vagy nem tudom, de ha tisztasági betétet használok, észre sem vehetõ...lehet elõtte is volt már, de pár hete vendégségben voltunk, és nem volt nálam tisztasági betét, és egy papírzsepit tettem oda..ezt akkor vettem észre.arra gondoltam, ha vizelet lenne, azt érezném hogy szivárog?
én is hasonlókat tapasztalok, szerintem pedig pontosan azért van, mer nyomja a hólyagot a baba, és emiatt szivárog olykor, olykor
Én is pont emiatt vagyok ideges. Nekem a 15. hét óta van hasonló vízszerû folyásom, akkor bementünk az ügyeletre, mert nagyon megilyedtem. Akkor és a következõ héten is megvizsgáltak, de állítólag nem magzatvíz szivárog, bár az nem derült ki, hogy mi is ez. UH-n is megnéztek és nem volt kevesebb magzatvizem, mint elõtte. Ennek már majdnem 5 hete, de még mindig van ilyen folyásom. Most várom a jövõhéten a genetikai UH-n, mit mondanak.Én is a vizeletre gondoltam, mert iszonytosan feszül néha a hólyagom (vagy a pici nyomja), de nem érzem, hogy mikor csepegne. Szerintem beszélj a dokiddal, õ tud biztosat mondani és megnyugtatni. Jövõhéten én is újra megemlítem az enyémnek.
Gyakori ebben a terhességi korban már az inkontinencia, tehát simán lehet, hogy vizelet, de a helyedben megnézetném a magzatvizet, csak tuti ami tuti alapon.
Szia szerintem nyugodj meg, nekem is van ilyen és szerintem tuti vizelet én mondjuk nem is érzem mikor csepeg semmit csak már mikor foltos a fehérnemûm...ezért kezdtem el tisztasági betétet használni bár ezzel is vigyázni kell, mert régen én sokat használtam és a végén már ettõl lett folyásom-gombás fertõzés.Így ha itthon vagyok inkább többször váltok fehérnemût..ezek ilyen itthoniak, de legalább nem zár el a betét..ki ki hogyan csinája de én jobban félek a gombásodástól.Ja és többet is tisztálkodom. Szerintem neked is ez van, mondjuk én érzem is , hogy sokszor a hólygomon ficánkol-élvezi a puha vízágyat biztos:) ha nagyon aggódsz kérdezz rá a dokidnál, de én sok embertõl hallottam ezt, reméltem, hogy megúszom de nem így lett.Jó babavárást.21hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat..Én is arra gondoltam, talán a vizelet lehet, mert a magzatvíz azért csak nem szivároghat több héten át, minden más tünet nélkül(remélem)dehát azért csak ott bujkál a kisördög, hogy mi van ha......de akkor látom nem csak nekem vannak hasonló "gondjaim":::) )))

Erősebb hüvelyi folyás terhesség alatt mennyire normális?

8 hetes vagyok,világéletemben volt folyásom,vizes is és kicsit sárgás.Most a terhességgel ez feler?södött.Kérdeztem az orvost azt mondta ha nem ég,viszket,csip,akkor nincs gond.Kamillateát ajánlott,hogy azzal öblögessem.Még nem próbáltam,ma akarom elkezdeni,van valakinek valamilyen tapasztalata,az er?s folyásra?Végül is csak engem zavar,mivel meglátszik a bugyin,tisztasági betéten.

Legjobb válasz: Teljesen normális. Én mini tisztasági betétet használok. 8heteske

Teljesen normális. Én mini tisztasági betétet használok. 8heteske
Nekem is sárgás. Volt gombám, rögtön 5 hetesen, égõ érzés volt, kaptam Canestent, már elmúlt, de a sárga folyás ugyanúgy megmaradt. Szerintem, semmi gond nincs, használj tisztasági betétet, én is azt cserélgetem, naponta többször is. 6 hetes kismama
És az ülõfürdõt pláne elfelejteném! A folyás a terhesség természetes velejárója, használj pici betétet, ha zavar! Mindannyian átéljük!
A cickafarkfû tea a terhesség alatt semilyen formában sem használható. Tilos kismamáknak használni. Szerintem ne kockáztass. Ha a doki kamillát mondott használd azt. De a cickafarkfût nem lehet terhesen, neten is utána nézhetsz de a drogériában is elmondják neked.
Lehet, hogy el kaptál valami gombás fertõzést. (Pontosabban kedvenc dokim szerint: a gombák mindig ott vannak a szervezetben, csak néha kicsit felszaporodnak, terhesség alatt sok minden megváltozik...) Ezt ki lehet kezelni kúppal és krémmel (nekem sem égett viszketett, csípett, nem értem a dokid), a cickafark teás ülõfürdõ minden esetre jót tesz, próbáld ki. Jobbulást és jó babavárást!
Nyugi nekem sosem volt vagy ha igen nagyon minimalis volt.De az elso trimeszterben nekem is annyi volt es suru is de nekem is mondtak hogy ez termeszetes a terhesseg alatt.nekem nem kellet kamillazni.Szoval nyugi nincs baj!!
A kérdező hozzászólása: A cickafarkteás ülöfürdö mit jelent?Le tudná irni valaki?Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nincs gomba, most volt rákszürésem, negativ a gomba, csak kóros folyást irtak.Viszont panaszt nem okoz, csak látszik a sárgás vizes a fehérnemün.Remélem a babámnak nem lesz ettõl semmi baja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor maradok a kamillás lemosásnál, hátha használ.Tudom hogy a terhesség velejárója, engem inkább a sárgás szin zavar, de mondom, világéletemben ilyesmi volt a folyásom.
Szia, nekem eddig szinte alig volt valami, de most a vége felé eléggé megindult. Szerintem normális, ameddig nincs szaga, nem fáj, nem viszket. 37 hetes kismama
Az hol van leírva, hogy terhesség alatt nem használható a cickafark? Nem lehet, hogy csak a teaivásra értendõ? Én semmi erre vonatkozót nem találtam így hirtelen (mondjuk nem vagyok a legjobb keresõ a neten) Igaz, hogy most már mindegy, mert két terhességet végig ülõ fürdõztem, és két egészséges gyerekem van, de azért kíváncsivá tett...

Mennyi a normális folyás egy nap?

Tegyük fel hogy van egy közepes méret? vékony betét. Ha reggelt?l estig nem mennék wc-re, kb. mennyi folyna?

Legjobb válasz: Szia ha már minden naposan muszáj betenned tisztaságit különben annyira olyan lesz a bugyid, hogy kellemetlen, vizes érzésed van ott, az tuti nem jó. A ciklus egy-egy szakaszában, tehát idõnként normális, hogy kicsit olyan lesz a bugyi, wc-papír, de azért még nem kell betét, mert nem annyi. Lehet érzed napközben, de az is lehet csak nap végén látod olyan a bugyi. Nekem is egy idõben sok volt, már minden nap tettem be tisztaságit, mert folyton úgy éreztem, hogy bepisiltem volna... doki, és én is és a párom is kaptunk egy tabit, oda-vissza adtunk valamit egymásnak, és azóta minden rendi.

Szia ha már minden naposan muszáj betenned tisztaságit különben annyira olyan lesz a bugyid, hogy kellemetlen, vizes érzésed van ott, az tuti nem jó. A ciklus egy-egy szakaszában, tehát idõnként normális, hogy kicsit olyan lesz a bugyi, wc-papír, de azért még nem kell betét, mert nem annyi. Lehet érzed napközben, de az is lehet csak nap végén látod olyan a bugyi. Nekem is egy idõben sok volt, már minden nap tettem be tisztaságit, mert folyton úgy éreztem, hogy bepisiltem volna... doki, és én is és a párom is kaptunk egy tabit, oda-vissza adtunk valamit egymásnak, és azóta minden rendi.
Szerintem meg alap higiénia kérdés, hogy minden nap használod a tisztasági betétet, mert minden nõnek van annyi folyása, ami aztán a bugyin köt ki, az meg egyenesen undorító!!!

Átlagosan mennyi a normális folyás egy nap?

Legjobb válasz: Mennyiséget nem tudok írni, de az állaga és a mennyisége változik ciklus közben. Ha színtelen vagy fehér és nincs rossz szaga, akkor normális.

Mennyiséget nem tudok írni, de az állaga és a mennyisége változik ciklus közben. Ha színtelen vagy fehér és nincs rossz szaga, akkor normális.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!