Találatok a következő kifejezésre: Mennyire normális alatt a folyás (5 db)

Mennyire normális terhesség alatt a folyás?

Picit sárgás folyásom van,de szagtalan. Van amikor fehér,van amikor alig,van amikor sok a folyásom.

Legjobb válasz: A fehér,vizes folyás természetes,van hogy hígabb,van hogy sûrûbb.Nekem a sárgás folyás bacit jelzett, de itt írtak olyanok is akiknek a dokijuk nem foglalkozoztt vele, és el is múlt.Én azt mondanám neked azért nézesd meg magad, abban nincs semmi,a babának nem lesz baja, ha kezelni kell sem lesz baja, de azért inkább doki mondja rá a véleményt.

A fehér, vizes folyás természetes, van hogy hígabb, van hogy sûrûbb.Nekem a sárgás folyás bacit jelzett, de itt írtak olyanok is akiknek a dokijuk nem foglalkozoztt vele, és el is múlt.Én azt mondanám neked azért nézesd meg magad, abban nincs semmi, a babának nem lesz baja, ha kezelni kell sem lesz baja, de azért inkább doki mondja rá a véleményt.
Nekem minden reggel csurog végig a combomon, olyan sok a váladékom, de ezzel nincs semmi gond. Ne aggódj, a legtermészetesebb. Ha meg valami baci, azt úgyis kimutatja a vizelet-vizsgálat, ami minden trimeszterben kötelezõ. 36.kismama
A vizeletvizsgálat a hüvelyben lévõ bacit nem tudja kimutatni, csak ha már a húgycsõ, hólyag is érintett.
Nekem már volt vízszerû folyásom, volt fehér, ami néha átvált sárgásra(most is hol fehér hol sárgás)és én minden alkalommal elpanaszolom a dokinak, de még eddig soha semmit nem adott rá, nekem azt mondta amig nem viszked, nem büdös, addig nem baj.. de azért persze én is minden alakalommal megemlítem neki, szerintem te is tedd azt.. 24hetes kismama
Szia! A folyás terhesség alatt természetes, addig míg nem csíp vagy nem viszket nincs gond, ha pedig igen akkor valamilyen fertõzésre utal. Én magamon azt vettem észre, hogy ahogy a terhességem elõrehaladt úgy egyre több lett a folyásom. Üdv. 30. hetes kismama

Mennyire normális a picit sárgás folyás a terhesség alatt?

Az orvosom azt mondta, hogy míg nincs más panasz ne foglalkozzam vele, mert ez nomális. Én azért izgulok emiatt...

Legjobb válasz: Ha csak picit sa´rgás,és nincsen más tünet akkor minden ok.Az e´n orvosom is azt mondta. 40hetes kismama.

Ha csak picit sa´rgás, és nincsen más tünet akkor minden ok.Az e´n orvosom is azt mondta. 40hetes kismama.
Nem tudom, elvileg sárga nem lehetne.Bár õ az orvos.Nekem is így kezdõdött, nem törõdött vele, aztán a végén kúp lett belõle mégiscsak.Ne aggódj a babának semmi baja nem lesz.Ha erõsödne azért ne hagyd annyiban.

Mennyire normális terhesség alatt a barnás folyás és a vérzés?

13 hetesen észleltem el?ször barnás enyhe folyást, alig hagyott nyomot a betéten, majd 15 hetesen újra, de ez már 5 napig tartott.A 16.héten pedig enyhe vérzést egy nehezebb székletürítés után.Összefüggésben lehet a vérzés a székrekedés miatti er?lködéssel?

Legjobb válasz: Szia. menj orvoshoz,nehogy baj legyn a végén. Pro´bálj több folyadékot inni,és rostos gyümölcsöt enni.az a´llt.segi´t a stékrekedési gondokon. lehet,hogy összefügge´sben van a vérzés a székr.-sel.

Szia. menj orvoshoz, nehogy baj legyn a végén. Pro´bálj több folyadékot inni, és rostos gyümölcsöt enni.az a´llt.segi´t a stékrekedési gondokon. lehet, hogy összefügge´sben van a vérzés a székr.-sel.
Az is elõ fordulhat hogy a méhlepény pont a méhszájnál van és ez okozza a tüneteket.

Milyen és mennyi a normális folyás a terhesség alatt?

Nekem olyan vizeses van még a mai nap folyamán. 12+5 hkm

Legjobb válasz: Terhesség alatt normális a bõ folyás. Lehet vizes, krémes, nyákos, fehér, sárgás, átlátszó...

Terhesség alatt normális a bõ folyás. Lehet vizes, krémes, nyákos, fehér, sárgás, átlátszó...

Mennyi folyás a normális a terhesség alatt?

Mostanában olyan mintha ságás szín? lenne (pisis), viszketés, szag nincs.

Legjobb válasz: A sárga szin nem egészséges akkor sem ha nem viszket és nincs szaga. Terhesség alatt lehet bõvebb a folyás,de az fehér és tejföljellegû v. krémes.

A sárga szin nem egészséges akkor sem ha nem viszket és nincs szaga. Terhesség alatt lehet bõvebb a folyás, de az fehér és tejföljellegû v. krémes.
Jobb, ha megmutatod az orvosodnak. Én is folyton összeszedek valami gombát. Terhesség alatt nehezebb is kiírtani. Üdv, 32 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!