Találatok a következő kifejezésre: Mennyire normális alatt (97 db)

Herevisszér-műtétem volt már több, mint 3 hete. Normális, hogy még mindig fáj? Akinek volt ilyen: mennyi idő alatt jött rendbe, mikor álltak vissza a visszerek? És HOGY KÉNE KIBÍRNOM 6 HETET MAGÖMLÉS NÉLKÜL?

Legjobb válasz: Nem merek magamhoz nyúlni, mert amikor legutóbb megtettem (12 nappal a mûtét után) elkezdett utána fájni a bemetszés környéke, az erek. Az orvos azt mondta, ez normális, de hat hétig ne legyen magömlés. De ezt képtelenség kibírni... Egyébként érdekelne, hogy akinek volt ilyen, az mennyi idõ alatt jött rendbe.

A kérdező hozzászólása: Nem merek magamhoz nyúlni, mert amikor legutóbb megtettem (12 nappal a mûtét után) elkezdett utána fájni a bemetszés környéke, az erek. Az orvos azt mondta, ez normális, de hat hétig ne legyen magömlés. De ezt képtelenség kibírni... Egyébként érdekelne, hogy akinek volt ilyen, az mennyi idõ alatt jött rendbe.
Nekem a mûtét után 6 nappal már éjszakai magömlésem volt és ma 9 nappal utána már nem bírtam remélem nem lesz gáz : \ Tényleg lehetetlen kibírni hiába volt magömlésem, állandóan erekcióm volt ... De az vigasztal , hogy sose volt még ilyen orgazmusom és ennyi spermám
Engem 1 hónapja mûtöttek 17 éves vagyok.. az 5. napon maszturbáltam és néha néha nekem is fáj! Engem is érdekelnének ezek a dolgok amit kérdezel. IGAZ az ereket nem találom olyan duzzadt, kanyargósnak mint volt, sõt nem is türemkednek ki, de énis néha érzek fájdalmat még! Ha gondolod írj privátot és ott is beszélhetünk!
A kérdező hozzászólása: Most megint elkezdett érdekelni, mert tegnap ütés érte a herémet (beugrottam egy medencébe, én hülye), és kicsit még most is érzem... remélem, nem csináltam valami nagy bajt...
Nekem pl 4 honapja volt herevisszer mutetem de meg nem javult semmit az allapotom. Ugyanugy ott vannak a duzzadt erek a hereimben es fajnak is.

Egy átlagos férfi, illetve nő mennyi idő alatt megy el orális szex és normális szex közben?

Legjobb válasz: Nálam (és a barátomnál is úgy vettem észre)SOK MÁS MELLETT nagyban függ attól is, hogy mikor volt az utolsó orgazmus. Ha az "régen" volt már (nálam mondjuk ez 4-5 nap) akkor hamar elmegyek (akár fél perc alatt), ha mondjuk elõzõ nap, vagy aznap már volt egy, akkor tovább tart...de egy csomó mástól is függ, de nekem most elsõre ez ugrott be. Ami még tuti, hoyg attól is függ, hogy mennyire vagytok egymásra gerjedve és, hogy mennyire ismeritek egymás testét.

Nálam (és a barátomnál is úgy vettem észre)SOK MÁS MELLETT nagyban függ attól is, hogy mikor volt az utolsó orgazmus. Ha az "régen" volt már (nálam mondjuk ez 4-5 nap) akkor hamar elmegyek (akár fél perc alatt), ha mondjuk elõzõ nap, vagy aznap már volt egy, akkor tovább tart...de egy csomó mástól is függ, de nekem most elsõre ez ugrott be. Ami még tuti, hoyg attól is függ, hogy mennyire vagytok egymásra gerjedve és, hogy mennyire ismeritek egymás testét.
Minden attól függ, h milyen lelkiállapotban estek egymásnak, mikor voltatok utoljára együtt, és, h hatvankilenceztek-e. Lelkiállapot:Mennyire tudsz a szexrekoncentrálni Másodikat nem kell magyarázni. 69:a másikra figyelsz és nem magadra, aztán egysercsak jön a HÉV:D:D:D:D
Szerintem függ a gyakoriságtól és a párok egymásra gerjedési fokától.
"Volt egy lány akinek 1-2 perc alatt orgazmust tudtam csinálni, és egyszer kb. 20 orgazmusa volt egy éjszaka alatt"---> sztem erre gondolt, hoyg hazudott neked a csaj és én is így gondolom... voltam én is olyan helyzetben, hoyg annyira odavoltam a fiúért és azt akartam, hogy büszke legyen magára, színleltem neki pár orgazmust (tudtam, hogy nem lesz hosszú távú a dolog, mert aztán elköltözött). Mit ne mondjak, tényleg dobott az egoján... persze ez nem jó taktika és nem is válasz a fenti kérdésre, de nem akartam magamban tartani.
Mármint melyiknek? De mint mondtam egész éjjel csináltuk, órákon keresztül.
A 3. válaszadõnak üzenem: tapasztalat, hogy hogy sikerülhet 3 órán keresztül:D:D Nõ vagyok, és a párommal rettenetesen meg vagyok elégedve. és nem kevés az ijen eset imerõsöknél sem.. de tényleg függ, hogy mikor volt utoljárra orgazmus. a régebben vagy még soha akkor korán elmegy a sex alatt, vagy legalábbis korábban. a nõknél sok tényezõ van: mennyire van felizgatva, kivánja e a párját, mijen pózban, mijen szögben vannak. az orális sexnél pedig a türelem az összhang, a vágy, és a ... a tudást akartam irni, de inkább partnerfügõ..
Azt elõzõt is én írtam, de elfelejtettem, hoyg nálam ebbõl a szempontból amjdnemhogy mindegy, hogy orálisról vagy normális szexrõl beszélünk. De azért tapasztalatom szerint orálisnál sokat számít, hogy ki mennyire "ügyes"... és mennyire szereti csinálni. Ha azt látom, hogy a pasim csak azért csinálja, hogy nekem jó legyen, õ nem élvezi, az már veszett fejsze nyele...
Egyszerûen fogalmazva az ÁTLAGOS férfi illetve nõ nem létezik. Ez mindenkinél teljesen másképp van. Volt egy lány akinek 1-2 perc alatt orgazmust tudtam csinálni, és egyszer kb. 20 orgazmusa volt egy éjszaka alatt. Egy másik lánynak kb. egy óráig tartott, és egyre nehezebben ment. A 4-nél már majdnem feladtam, de csak sikerült. :) Nekem, ha egy lány orálisan csinálja, az kb egy óra, de függ attól, hogy a lány mennyire ügyes, és hogy milyen régen volt amikor legutóbb elmentem. Mivel "kezdõ" vagyok a normális szexben kb. fél perc alatt elmegyek (túl jó odabent), aztán max még fél percig tudom folytatni az aktust, szerencsére volt hogy ezalatt a lánynak is jó volt. Megkönnyebbültem amikor megtudtam, hogy a korai magömlés a kezdetekben, minden férfinál természetes. Úgy hallottam hogy valaki képes rá akár 3 órán keresztül is.
Na igen, lehet, bár megmondtam neki is, hogy szerintem a legrosszabb dolog amit egy nõ a férfival tehet, hogyha színlel. Ráadásul rendkívül õszinte lány. Szerintem legalább 10 biztosan volt neki, ez biztos, mert sokszor jelezte, hogy kicsit pihennie kell, meg fél óránként csak volt neki, ha 2 perc alatt képes rá. És lehet, hogy tényleg nem "átlagos" lány, mert pl. eszméletlenül nedves volt végig. Nem szoktam mindíg észrevenni, hogy a lánynak mikor van orgazmusa. Kb így zajlott le egyszer: "Jó már? - Viccelsz? Már kétszer elmentem.." Nem fogok errõl vitázni, tévedhetek. De abban biztos vagyok, hogy minden lány más és más. Valakinek két perc, valakinek egy óra, valaki erre érzékenyebb, valaki arra. És ez velünk is így van.
Akkor az a lány neked nagyont hazudutt!!! Meg persze jól szinlelte!!! De ha igaz akkor tuti vmi baja is va csóri csajnak!!!

Normális, hogy 2 hete császároztak, és még mindíg fáj a sebem, de csak az egyik oldalon, és ott a seb sincs összeforrva úgy mint a másik oldalon. Kinek mennyi idő alatt gyógyult meg?

Legjobb válasz: Szia! Ha úgy érzed hogy gáz van kérdezd meg az orvostól, ha más nem telefonon és megmondja hogy normális-e. Nekem 3 hét alatt múlt a fájdalom. Bár nekem majdnem 20öltésem volt ert nagy volt a babám hozzám képest. 7 hetes baba ancija

Szia! Ha úgy érzed hogy gáz van kérdezd meg az orvostól, ha más nem telefonon és megmondja hogy normális-e. Nekem 3 hét alatt múlt a fájdalom. Bár nekem majdnem 20öltésem volt ert nagy volt a babám hozzám képest. 7 hetes baba ancija
nekem is húzódott az egyik oldalon jó darabig, fõleg amég a varratok bennem voltak, utána lassan elmúlt. De ha úgy érzed nem forrt be rendesen mindenképpen hivd a dokidat.
Szia! Nekem is jobban fájt azon az oldalon ahol a csõ volt. És sokkal vastagabb, pirosabb volt a seb. Nekem még mindig fáj ezen az oldalon pedig már 1 éves lesz a kisfiam. Azért már sokat javult a helyzet. Azt igazán nem értem, hogy nincs úgy összeforrva a seb. Hogyha aggaszt akkor mutasd meg az orvosodnak, lehet hogy érzékeny vagy valamelyik varratra, mert 5 rétegben varrják össze a hasfalat. Legfeljebb a felsõ varratnál van gond. Csak azért írom, mert nekem szétnyílt picit, (beütöttem). Kitisztították és magától összeforrt. A lényeg, hogy a sebet ne kenegesd semmilyen (zsíros) krémmel, hanem hagyd szárazon.Hamarabb gyógyul.


Mennyit és mennyi idő alatt fogyhatok normálisan?

165/67 kg vagyok, 40/N. Szeretnék 60-62 kg lenni. 1 hónapja heti 5x1 órát tornázok.

Legjobb válasz: heti 1 kiló súlyvesztés a normális.

heti 1 kiló súlyvesztés a normális.
ha 2-3 hónap alatt leadsz 5-6 kilót, az is tökéletes:)

Ha valaki kimegy Németországba dolgozni mérnöknek 30 évesen, kb. mennyi idõ alatt tud lakást-autót venni, normális életet felépíteni?

Legjobb válasz: Ha haza akar jönni, akkor 3-4 év alatt össze lehet annyit gyûjteni, hogy itthon már egy szép lakást/házat vehessen. Ha kint akar maradni, akkor se kell hozzá több 5 évnél. De kint a legtöbben bérlik a lakást, mert így mobolisak maradnak, és a kezdetektõl jó életszínvonalon tudnak élni. Nem is annyira divat ingatlant venni. Autót is pár hónap alatt lehet venni, persze ez függ az igényektõl is, na és persze a fizetéstõl.

Ha haza akar jönni, akkor 3-4 év alatt össze lehet annyit gyûjteni, hogy itthon már egy szép lakást/házat vehessen. Ha kint akar maradni, akkor se kell hozzá több 5 évnél. De kint a legtöbben bérlik a lakást, mert így mobolisak maradnak, és a kezdetektõl jó életszínvonalon tudnak élni. Nem is annyira divat ingatlant venni. Autót is pár hónap alatt lehet venni, persze ez függ az igényektõl is, na és persze a fizetéstõl.
ITT egy autó minimum 30ezer Euro (a 10 év felettieket nem használja senki, csak egyetemisták), egy egyszobás lakás ára 150-200 Euro. Ennyit összespórolni nem lehet pár év alatt, nem véletlen, hogy itt is hitelre veszik az emberek.
Attól is függ, hogy melyik városba mész. pl.Münich nagyon drága, egy más fél szobás lakás min.800-1000 euro.Szóval a fizetéstõl is függ.
Nem vagyok egyetemista, de 15 éves autóval járok. Mint a környezetemben rengetegen. Ehhez pedig nem is igazán kell spórolni, egy fiatalabb használt autó árát mérnökként max. 3-4 hónap alatt össze lehet gyûjteni. Ismerõsöm vett hitelre házat, 20 évre vette fel, de 5 év alatt fizette ki végül.
Régi autót egy mérnök a 2. hónapban is meg tudna venni német fizetéssel, mert mondjuk egy 15 éves kocsi ott még olcsóbb is. A lakás viszont más tészta, mert ahhoz ott is legalább annyi évet, ha nem többet, kellene spórolni, mint itthon egy itthoni lakásra, ellenben ott jól mûködõ bérlakás piac van, és amúgy sem érdemes egy helyre kötni magad, mert van értelme a valódi mobilitásnak, szemben Magyarországgal, ahol van Budapest és Bécs országunkba átnyúló vonzáskörzete, máshol meg nincs munkalehetõség.
Ácsi, Mérnök....kint olyan képesítéssel egyetemi Bachelor Diplomával esélytelen...szakmai nyelvet mennyire vágod?

Aki vacsora nélküli étkezéssel fogyott, leírná, hogy mennyi idő alatt mennyit? (: És sportolt-e (ha igen mennyit? ) és milyen étrenddel evett? (normálisan szénhidrátokkal/szánhidrát megvonósan)

El?re köszönöm a válaszookat:)

Legjobb válasz: Vacsora nélküli étkezéssel senki sem fogyott még. A fogyáshoz szálkásító étrend és aerob edzés kell!! Napi 4-5 étkezésed legyen. Az utolsó étkezés lefekvés elõtt legyen 2 órával.

Vacsora nélküli étkezéssel senki sem fogyott még. A fogyáshoz szálkásító étrend és aerob edzés kell!! Napi 4-5 étkezésed legyen. Az utolsó étkezés lefekvés elõtt legyen 2 órával.
Én vacsora nélkül fogytam, 6-7 után már nem nagyon ettem semmit, max egy almát vagy egy-két szelet sajtot! Heti 4× mozgok és fogytam 4.5 kg-t karácsony óta!
Vagyis január 2-a óta! :)
A kérdező hozzászólása: Igy tovabb utolso!:) ) hat akkor en is megprobalkozom ezzel. dietazol is?
Kedves második! Szerintem az hogy 6-7 óra után már nem eszel az nem azt jelenti hogy vacsora nélkül. Én próbálkoztam egy idõben azzal hogy reggeliztem délben ebédeltem és utána tényleg semmit nem ettem.Na ez vacsora nélküli volt. És nem volt jó. Sokat fájt a gyomrom.Beláttam azoknak van igazuk akik azt mondják hogy nem lehet egy étkezést sem kihagyni mert utána duplán pótolod be. most 4 körül érek haza általában 5-6 körül vacsorázom na nem nagy bekajálásokra kell gondolni és 10 körül alszom, és addig nem vagyok éhes.Van mikor egy kevés kefírt vagy joghurtot is eszem még . Szóval kedves kérdezõ vacsorázni mindenképp kell csak keveset, hogy ne fájjon a gyomrod lefekvés elõtt, hogy eltudj aludni( éhesen nehéz).
http://testepitek.hu/dieta/46-huelye-dietak/293-6-utan-nem-e.. Kérdezõ és második válaszoló ezt mindenképpen olvassátok el!!
Nálam a 6-7 óra nincs kõbe vésve! Van olyan néha, hogy 7-8 körül eszem egy kis fehérjét vagy iszom egy fehérje shake-et! A diéta csak annyi, hogy mellõzöm a krumplit, fehér lisztet, chipset, csokit, de azért nem 100%-osan! Kedves kérdezõ, hajrá, menni fog! :)

Normális étkezés mellet sok erõsítéssel ( és futással) mennyi ido alatt lesz kockahasam? 16L

57Kg 160cm vagyok és ha sokáig nem eszek vagy nagyon behúzom a hasam már látszanak egy picit a kockák!

Legjobb válasz: Ahhoz nõként nagyon le kell vinni a testzsírodat szóval a normális étkezés nem elég hanem kõkemény diéta kell.

Ahhoz nõként nagyon le kell vinni a testzsírodat szóval a normális étkezés nem elég hanem kõkemény diéta kell.
Egy nõnek nem egészséges a kockahas, és a túlzott fogyással a melleidet is tönkreteszed.
1.normális étkezés mellett nem lesz kockahasad. zsírégetõ életmód kell hozzá. 2.a nõk többségének árt a futás 3.egy nõnek nem egészségtelen a kockahas, a kritikus 10-15% felett is lehet kockahasad 4.nem ismerek semmilyen tudományos bizonyítékot ara, hogy a melleidnek baja lenne, csak valamivel kisebb lesz.

Mennyire normális az, hogy ha beteg vagyok és lázasnak érzem magam (a normális láznak megfelelően fázok aztán melegem van, ugyanúgy tudok izzadni a takaró alatt, stb), akkor nem felfelé emelkedik a testhőmérsékletem, hanem lefelé csökken?

Tehát, ha 35,3, akkor már nagyon lázasnak számítok. Egyébként teljesen normális a testhőmérsékletem,36,5 körül szokott lenni.

Legjobb válasz: Szerintem valamit nem jól mértél!

Szerintem valamit nem jól mértél!
Ez nem láz, hanem hipotermia. http://hu.wikipedia.org/wiki/Hipotermia Szerintem nem normális. Konzultálj orvossal! (Esetleg rossz a hõmérõtök. Digitális?)
A kérdező hozzászólása: A háziorvos nem foglalkozik vele komolyabban, mert csak ha beteg vagyok, akkor van ez, szerencsére ritkán vagyok beteg :) Nem mértem rosszul, több félével mértem, digitálissal is meg a régi hagyományossal is ez a helyzet. Anno kivizsgáltak, hátha pajzsmirigy probléma van a háttérben, de nem.

Konditerembe, heti 3 aktív normális edzéssel, és viszonylag átlagos/normális étkezéssel mennyi idő alatt lehet elérni 35-38 kart?

tudom hogy változó de kb még is, testtömegnövel? edzésterv mellett, minden szer nélkül

Legjobb válasz: ez genetikától függ hülyegyerek.. +honnan kezded/testalkat

ez genetikától függ hülyegyerek.. +honnan kezded/testalkat
ha 34 cm es a karod, akkor pár hét. Ha 20cm akkor több...
nekem pont 34. 1 éve meg örültem ha 23 volt
A kérdező hozzászólása: Talán normálisan is lehetne hülyegyerek, szánalmas, nyomorék. Egyébként most kb 28, 29
De nem írod le mit takar a normális edzés illetve a normális kaja... Ha azt mondanád megeszek napi 300 gramm szénhidrátot meg 250 gramm fehérjét és nem növök akkor az már konkrétum lenne... de így ? Hogy segítsen bárki is ha nem konkretizálsz mindent... Testtömegnövelõ edzésterv meg maximum az agyad szüleménye mert ilyen nem létezik.. Sokat eszel hízol.. keveset eszel fogysz.
Nyomjál egy kis Syntholt a karodba, hamar eléred a 35-38-as kart... Az ilyen kis [email protected]ókat úgy kellene kidobni a termekbõl, ahogy vannak. A testépítés elsõ sorban nem arról szól, hogy hányas a karod... És, ha mittomén csak lábazol heti 3x akkor nem igazán fogod elérni... De amúgy én látlak téged, ismerem az étkezési szokásidat, az edzéstervedet, és a genetikádat is. Tudom, hogy 45 nap 19 óra 36perc és 27 másodperc múlva pontosan 35-38 cm lesz a karod...
Hmm...Tipikus fiatal kérdés:Mekkora a karod vazze?:D Komolyra fordítva a szót:2-3 év!
A kérdező hozzászólása: 11-18 21:50 Mi bajod van már b+? már bocs hogy így beszélek, de kezdõ vagyok és úgy tudom ez az oldal azért van hogy kérdezzen az ember és aki tud az válaszoljon, így nem kéne hül*ének nézni azért mert nem konditerembe születtem, ha talán segítõkész lennél és elmagyaráznád mit nem írtam le vagy mire figyeljek oda a továbbiakban akkor könnyebb lenne nekem is, de erre mit csinálsz? le h*lyézel meg nyomor*kozol azért mert valamit nem tudok, sz*nalmas gyökér b*rom
régebben edzettem.. nagyon lebetegedtem, visszafogytam 50 kilóra nagynehezen lettem 55-56 , nyáron ujrakezdtem edzeni 29-30as kézzel, most vagyok 37esnél , közel 5 hónap alatt, rengeteget eszek ( használtam táplálék kiegészítõket is, nem tagadom ) de a bicepszed nem fog gyorsabban nõni mondjuk, ha heti 3x edzel rá.. pihenni kell hogyaz izom regenerálódjon, tehát heti 1 kemény edzés.. de ugy hogy bedurranjon.

Mennyi idő alatt jön helyre egy zúzódott lábfej? Már két hét eltelt, a fájdalom sokat csökkent, viszont még mindig dagadt, duzzadt. Normális ez?

Legjobb válasz: Nyugi, normális dolog, egy zúzódásnak legalább egy hónap kell, mire egyáltalán elkezd kissé rendbe jönni. De akár jóval több is lehet belõle. Személyes tapasztalat.

Nyugi, normális dolog, egy zúzódásnak legalább egy hónap kell, mire egyáltalán elkezd kissé rendbe jönni. De akár jóval több is lehet belõle. Személyes tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!