Találatok a következő kifejezésre: Mennyire normális 7. hónapban a (4 db)

Mennyire normális a 7. hónapban a 115 pulzus?

Legjobb válasz: Egy kicsit sok,nem? De ha doki mérte,és nem szólt miatta,akkor nem gáz.Viszont ha magadnak mérted,akkor meg menj el a körzeti orvosodhoz.

Egy kicsit sok, nem? De ha doki mérte, és nem szólt miatta, akkor nem gáz.Viszont ha magadnak mérted, akkor meg menj el a körzeti orvosodhoz.
Nekem alapjáraton 120/90, szóval nem is olyan sok, mert elviekben terhesen magasabb, mint nem terhesen. 140-ig nincs baj, szerintem, de ha baj lenne, akkor a védõnõd már amúgy is szólt volna.

Szerintetek 7 hónap alatt leadott 30 kiló-nak a megmaradó bőrfelülete az mennyi idő alatt húzódik/feszesedik vissza normálisra? Esetleg vmi jó megoldás? Pl. : infraszauna stb?

Legjobb válasz: A bõr az nem húzódik meg feszesedik vissza! A megoldás csak plasztika lehet, semmilyen kezelés nem fogja feszessé tenni. 30 kiló elég sok ahhoz, hogy "lógós" maradjon a bõr.

A bõr az nem húzódik meg feszesedik vissza! A megoldás csak plasztika lehet, semmilyen kezelés nem fogja feszessé tenni. 30 kiló elég sok ahhoz, hogy "lógós" maradjon a bõr.
30 kiló nagyon sok.A bõr semmiféleképpen nem fog "feszesedni", a szauna kb semmit sem ér ebben az esetben.
Sajnos az elõttem szólóknak igaza van. Csak a plasztika segít, egyébként 35 kiló fogyás felett a TB állja egy jelentõs részét.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak az lehet a megoldás ha durván kondizok és akkor kitöltöm az ûrt izommal? Hálistennek nem plötyi de érzem hogy már csak a bõröm a felesleg.
Igen, ha növeled az izmaidat, az vissza fogja feszíteni a bõrt, csak tömegnövelés kell.
speedfittness segithet, most nyilik egy szalon bp-en a batthyany utcában, ahol a tulajdonos is 30-40 kilot adott le és ezzel a modszerrel, ugy néz most ki mint akinek sosem volt feleslege.ezért is nyit õ is egy ilyen termet. a házszámot nem tudom de egy sarki épulet ket sarokra a batthyany tertol a jobb oldalon.

Császárral szültem 7 hónapja és még mindig nagyon fáj a varratom. Mennyi ideig normális ha fáj?

Már töbször voltam az orvosomnál és azt mondta , hogy türelem nekem úgy látszik lassabban gyógyúl.

Legjobb válasz: Ha szép a sebed,úgyértem nem piros,nem váladékozik,nincs lázad,akkor nyugodj meg mert ez természetes.Vannak emberek akiknek a szövetei érzékenyebbek,és jobban észreveszi a szervezetük az idegen anyagokat,mint pl a belsõ varrat.A fájdalom meg sajna 2 évig is megmaradhat,én kb eddig éreztem idõnként húzódni a vakbélmûtétem hegét.Sajna Nekem is rosszak a szöveteim,világos bõrû és szõke vagyok.Az ilyen tipusú embereknek mindíg érzékenyebb a szövetük,és nehezebb a sebgyógyulásuk.Jobbulást!

Ha szép a sebed, úgyértem nem piros, nem váladékozik, nincs lázad, akkor nyugodj meg mert ez természetes.Vannak emberek akiknek a szövetei érzékenyebbek, és jobban észreveszi a szervezetük az idegen anyagokat, mint pl a belsõ varrat.A fájdalom meg sajna 2 évig is megmaradhat, én kb eddig éreztem idõnként húzódni a vakbélmûtétem hegét.Sajna Nekem is rosszak a szöveteim, világos bõrû és szõke vagyok.Az ilyen tipusú embereknek mindíg érzékenyebb a szövetük, és nehezebb a sebgyógyulásuk.Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ ! Akkor ígyekszem türelmes lenni .
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!