Találatok a következő kifejezésre: Mennyire normális, a 37. hétben, (2 db)

Mennyire normális, hogy a 37. hétben, (azaz kb. 2 hete) szinte a baba mozgása helyett erősen keményedik a pocim?

Legjobb válasz: Nekem is sûrûn voltak ilyen keményedések az utolsó hónapban, a baba is kevesebbet mozog, azt kell figyelned, hogy minden nap érezd a mozgását! Azért említsd meg a dokinak!

Nekem is sûrûn voltak ilyen keményedések az utolsó hónapban, a baba is kevesebbet mozog, azt kell figyelned, hogy minden nap érezd a mozgását! Azért említsd meg a dokinak!

Kinek mennyit remeg a babája? Normális ha napjában többször? 37. hétben vagyunk

Legjobb válasz: Halihó. Én most 27 hetes km vagyok és kb 2-3 hete remegnek a babáim mondjuk inkább csak az egyiknél érzem jobban ...érdekes inkább örültem az újdonság mert nem tudom mitõl van ez vagy mit csinálhatnak odabent de nem vagyok az-az anyuka aki állandóan csak retteg a bajtól így inkább csak figyelem õket:-)TE tudod miket csinálnak ilyenkor???Boldog babavárást:-)

Halihó. Én most 27 hetes km vagyok és kb 2-3 hete remegnek a babáim mondjuk inkább csak az egyiknél érzem jobban ...érdekes inkább örültem az újdonság mert nem tudom mitõl van ez vagy mit csinálhatnak odabent de nem vagyok az-az anyuka aki állandóan csak retteg a bajtól így inkább csak figyelem õket:-)TE tudod miket csinálnak ilyenkor???Boldog babavárást:-)
A kérdező hozzászólása: Remegnek:) !! Azt mondják fejlõdik az idegrendszerük. Nem tudom hogy ez igy igaz e? Nem semmi hogy Te már most érzékeled! Én csak a 33 héten érzékeltem elõször. De mókás nagyon:) !
Mindent hamarabb éreztem pedig elsõ babóim:-)A pocakom is már a 12. héttõl látható és nem a felfújódás miatt mert nem szoktam soha Feszülni hanem már a méhem körvonalozódott ki:-)Akkor mikor mondtam az egyik barátnõmnek hogy remegnek a babók ezért nézet engem olyan értetlenül, lehet õ meg sem tapasztalta??Jó tudni hogy mitõl is van ez.Szép napot:-)
Csuklanak! Ezzel gyakorolják be a kinti élet levegõvételét, erõsödik a rekeszizmuk. Majd ha megszületik, meglátod milyen sokat fog még csuklani. Nem kell tõle akkor sem megijedni, mert ez természetes náluk. Könnyû szülést és egészséges babát neked!
Igen, fejlõdik az idegrendszerük!!:) Ikres anyuka..raknál fel képet??:) Biztos aranyos pocid van!:)
De jo, hogy megtalaltam ezt a kerdest! :) Pont tegnap ereztem eloszor es el nem tudtam kepzelni mi lehet.. 26+2hkm
Óh...képet azt most nem tudok felrakni viszont holnap kiteszem tippelõs játéknak és én onnan tudom hogy megnézted hogy a te tipped lesz a legtutibb...na mit szólsz???Amúgy 111 cm a haskörfogatom és már 13 kg hízásnál járok de ez mind a pocakra ment, nos ha õszinte akarok lenni én naponta többször beállok a tükör elé annyira tetszik olyan szép formás a pocim, nos mit tagadjam hisz már most õk a büszkeségeim;-)DE szerintem 10 kismamából 9 így van vele:-)
Nekem remeg is és csuklik is, két külön érzés. Simán el lehet különíteni egymástól a kettõt. Nagyon sok hasonló kérdést böngésztem végig, és az idegrendszer fejlõdése miatt van. Sógornõm kisfia is sokat remegett a pocakban és a születése után is sokszor láttuk, ahogy összerándul, megremeg az egész kis teste. Aztán ez szépen elmúlt. 38 heteske
A kérdező hozzászólása: Igy van!! Nem csuklanak hanem remegnek! Az két külön mozgás!!! Nem téveszthetõ össze. De ettõl függetlenül nem nagyon kaptam választ a kérdésre, hogy kinek mennyit remeg:) ! De köszi a válaszokat!!! Könnyû szülést mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!