Találatok a következő kifejezésre: Mennyire normális, a 37 (8 db)

Mennyire normális, hogy 37, 0 fok után 36, 6-ra lemegy a hő?

Napközben pedig 37,0 - 37,2 környékén van. Tudom, hogy a reggeli hő az alap, de ha napok óta napközben is 37 a hő, akkor most mi van?

Legjobb válasz: Hol tart a ciklusod? A napközbenit ne vedd figyelembe! Felesleges.

Hol tart a ciklusod? A napközbenit ne vedd figyelembe! Felesleges.
A napközbeni nem számít, mert mozogsz, tehát hõt termelsz! A reális a felkelés utáni!

Mennyire normális (elfogadható) 3 hónapos babánál a 37 fokos testhő?

Melegnek éreztem a kislányunk homlokát, megmértem, és 37 volt. (levonva)

Legjobb válasz: Teljesen normális. Föleg ha melegen van felölötöztetve. Belsö höt szoktak nézni amit popsiban kell mérni. 36,5-37,5 normál hö 37,5-38,5 höemelkedés 38,5- láz Az a jó a gyerekekben hogy ha nem érzik jól magukat akkor jelzik és nagyon nyügösek, sírnak.

Teljesen normális. Föleg ha melegen van felölötöztetve. Belsö höt szoktak nézni amit popsiban kell mérni. 36, 5-37, 5 normál hö 37, 5-38, 5 höemelkedés 38, 5- láz Az a jó a gyerekekben hogy ha nem érzik jól magukat akkor jelzik és nagyon nyügösek, sírnak.
Teljesen normális, még csak nem is hõemelkedés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, akkor megnyugodtam! :)
10 hónapos kisfiamnak is 37 fokos a teste!
teljesen normális

A súlyom csökken, de a víz emelkedik, most 50, 9 (a víz). Adtak 1 táblázatot és a korom 37, ennek a víze %-ban 42-52 a normális. Most 50, 9. Ez mennyire normális?

Legjobb válasz: Egy kukkot se értek abból, amit mondasz. Jó volna tudni, hogy miféle táblázat ez, mihez viszonyít, és egyáltalán hogyan méri a test víztaralmát. Az biztos, hogy semmilyen életkorban nem normális a 42-52%-os víztartalom. Az emberi szervezet víztartalma kb 70% körül mozog, nõkben egy kicsit kevesebb, mivel fajlagosan nagyobb a szírszövet aránya, férfiakban pár százalékkal több. Ezért gondolom, hogy valami különleges mértékegységet, vagy viszonyítási értéket használ, de innentõl fogva, mivel nem tudom mi az nem is tudok semmit érdemben hozzászólni. Egyébként nyilván normális, hiszen a zsírszövet csökkenésével arányaiban nõnie kell a víznek, mégha a mennyisége ténylegesen nem is nõtt.

Egy kukkot se értek abból, amit mondasz. Jó volna tudni, hogy miféle táblázat ez, mihez viszonyít, és egyáltalán hogyan méri a test víztaralmát. Az biztos, hogy semmilyen életkorban nem normális a 42-52%-os víztartalom. Az emberi szervezet víztartalma kb 70% körül mozog, nõkben egy kicsit kevesebb, mivel fajlagosan nagyobb a szírszövet aránya, férfiakban pár százalékkal több. Ezért gondolom, hogy valami különleges mértékegységet, vagy viszonyítási értéket használ, de innentõl fogva, mivel nem tudom mi az nem is tudok semmit érdemben hozzászólni. Egyébként nyilván normális, hiszen a zsírszövet csökkenésével arányaiban nõnie kell a víznek, mégha a mennyisége ténylegesen nem is nõtt.

Mennyinek kell lennie a kutyus (8-11kg) testhõmérsékletének ha a hónaljánál mérem? Az normális ha 37, 5 - 38 c fok?

Csak azért kérdem úgy hogy a hónaljánál mert nem fogom beledugni a végbélnyílásába..

Legjobb válasz: 38,5 a normális testhõmérséklet,de csak a végbélben mérve. Kutyáknál nem szokták hónaljban mérni :)

38, 5 a normális testhõmérséklet, de csak a végbélben mérve. Kutyáknál nem szokták hónaljban mérni :)
kedves kerdezo, a kutyusoknak mindig a popsiban merik. viszont!!!!!!uveg lazmerovel meg ne probald m ha beleorik nagy bajt csinalsz vele. ha muanyag a merod nyugodtan megmerheted!! kenj ra kremet h jobban csusszon. nincs ebben semmi fura. nem faj neki, nem szeretik de nem faj. ennek ez a modja. mndenhol igy csinaljak. aztan ha zavar higeniai szempontbol fertotlenited termeszetesen a lazmerot es annyi.
A kérdező hozzászólása: 8. kommentelõ.. Csak azért írtam a testsúlyák mert máshol azt olvasham hogy azoka kutyák akik kissebbek magasabb a testhõmérséklete.
Honaljba nem tudsz mérni mert nem valós adatokat kapsz...
1 ez egy kutya, igyekezz akként kezelni. 2 a végbelében mérjük a lázát akár tetszik, akár nem. Ha beteg lenne, és ezen múlna az élete akkor is itt tökölnél? 3 mindegy hány kiló, a kutya az kutya. Mint ilyen, átlag testhõmérsékletük van. Egy 1 kilós csivinek ugyanannyi, mint egy 60 kilós bulmasztiffnak. Normális esetben valahol 37, 4 - 39 fok között.
Ne próbálgasd, vidd orvoshoz, majd megméri neki az!
A kérdező hozzászólása: bocsi kétszer küldtem el :D
A kérdező hozzászólása: Ok meg próbálom de akinek van 8- 11 kg kutyuja az nem mérné meg a hánaljánál ? Légyszí "."
A kérdező hozzászólása: 3.válaszoló xd ok akkor megpróbálom :D de akinek van kutíája az lenne szíves megmérni hogí mennyi a hónaljánál "." ..
picit bekrémezed, észre sem veszi, nem kell a gyomráig feldugni, csak a végét egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: De nagyon sajnálom a .. ott mérni :)
nem a kisebb meretu kutyaknak magasabb a homersekletuk hanem a kolyokkutyaknak. nem meret hanem kor kerdese.

37 hetesen normális a hasam 109 cm-es körfogata? Mennyi a normális?

157 cm vagyok és eddig csak 7 kg-t híztam.

Legjobb válasz: ÉN 32 hetes vagyok eddig 12 kilót híztam, bár eleve telt alkat voltam és az én hasam körfogata 111 cm jelenleg. Nem mondta a védõnõ, hogy gond lenne.

ÉN 32 hetes vagyok eddig 12 kilót híztam, bár eleve telt alkat voltam és az én hasam körfogata 111 cm jelenleg. Nem mondta a védõnõ, hogy gond lenne.
Én 28 hetes vagyok, közel sem sovány:) és az én pocim most 115 cm körfogatú. Mondhatni nem kicsi.:) Boldog babavárást!
Szia! Nekem 98 a pocim körmérete. Amúgy vékony alkatú és 7 kg-t híztam. 28 hetes kismama.
Úgy látom ez a testömegtõl függ:) Nekem a 31. héten volt olyan 110 centi, de vagyok hozzá 180 magas és mostmár 90 kiló.(Siratom a leánykori alakomat, de majd szülés után újra formába hozom magam.)Teljesen alkati kérdés.Mintah ezt ma már leírtuk nagyjából 2 másik kismamának is.Ne aggódj!
Szia én 102vel mentem szülni.62kg mal.A babám 2kg85dkg lett.Ne aggódj nem a külsõ méret számít.
Nekem 35 hetesen 103 cm és a doki szerint normál sulyú 3kg körüli baba várható. én 165 cm vagyok és 53kg al kezdtem, eddig 8kg-ot híztam. Jó a pocakméreted, nyugi!!!
nekem 36 hetesen 117cm

Kinek mennyit remeg a babája? Normális ha napjában többször? 37. hétben vagyunk

Legjobb válasz: Halihó. Én most 27 hetes km vagyok és kb 2-3 hete remegnek a babáim mondjuk inkább csak az egyiknél érzem jobban ...érdekes inkább örültem az újdonság mert nem tudom mitõl van ez vagy mit csinálhatnak odabent de nem vagyok az-az anyuka aki állandóan csak retteg a bajtól így inkább csak figyelem õket:-)TE tudod miket csinálnak ilyenkor???Boldog babavárást:-)

Halihó. Én most 27 hetes km vagyok és kb 2-3 hete remegnek a babáim mondjuk inkább csak az egyiknél érzem jobban ...érdekes inkább örültem az újdonság mert nem tudom mitõl van ez vagy mit csinálhatnak odabent de nem vagyok az-az anyuka aki állandóan csak retteg a bajtól így inkább csak figyelem õket:-)TE tudod miket csinálnak ilyenkor???Boldog babavárást:-)
A kérdező hozzászólása: Remegnek:) !! Azt mondják fejlõdik az idegrendszerük. Nem tudom hogy ez igy igaz e? Nem semmi hogy Te már most érzékeled! Én csak a 33 héten érzékeltem elõször. De mókás nagyon:) !
Mindent hamarabb éreztem pedig elsõ babóim:-)A pocakom is már a 12. héttõl látható és nem a felfújódás miatt mert nem szoktam soha Feszülni hanem már a méhem körvonalozódott ki:-)Akkor mikor mondtam az egyik barátnõmnek hogy remegnek a babók ezért nézet engem olyan értetlenül, lehet õ meg sem tapasztalta??Jó tudni hogy mitõl is van ez.Szép napot:-)
Csuklanak! Ezzel gyakorolják be a kinti élet levegõvételét, erõsödik a rekeszizmuk. Majd ha megszületik, meglátod milyen sokat fog még csuklani. Nem kell tõle akkor sem megijedni, mert ez természetes náluk. Könnyû szülést és egészséges babát neked!
Igen, fejlõdik az idegrendszerük!!:) Ikres anyuka..raknál fel képet??:) Biztos aranyos pocid van!:)
De jo, hogy megtalaltam ezt a kerdest! :) Pont tegnap ereztem eloszor es el nem tudtam kepzelni mi lehet.. 26+2hkm
Óh...képet azt most nem tudok felrakni viszont holnap kiteszem tippelõs játéknak és én onnan tudom hogy megnézted hogy a te tipped lesz a legtutibb...na mit szólsz???Amúgy 111 cm a haskörfogatom és már 13 kg hízásnál járok de ez mind a pocakra ment, nos ha õszinte akarok lenni én naponta többször beállok a tükör elé annyira tetszik olyan szép formás a pocim, nos mit tagadjam hisz már most õk a büszkeségeim;-)DE szerintem 10 kismamából 9 így van vele:-)
Nekem remeg is és csuklik is, két külön érzés. Simán el lehet különíteni egymástól a kettõt. Nagyon sok hasonló kérdést böngésztem végig, és az idegrendszer fejlõdése miatt van. Sógornõm kisfia is sokat remegett a pocakban és a születése után is sokszor láttuk, ahogy összerándul, megremeg az egész kis teste. Aztán ez szépen elmúlt. 38 heteske
A kérdező hozzászólása: Igy van!! Nem csuklanak hanem remegnek! Az két külön mozgás!!! Nem téveszthetõ össze. De ettõl függetlenül nem nagyon kaptam választ a kérdésre, hogy kinek mennyit remeg:) ! De köszi a válaszokat!!! Könnyû szülést mindenkinek!

Mennyire normális, hogy a 37. hétben, (azaz kb. 2 hete) szinte a baba mozgása helyett erősen keményedik a pocim?

Legjobb válasz: Nekem is sûrûn voltak ilyen keményedések az utolsó hónapban, a baba is kevesebbet mozog, azt kell figyelned, hogy minden nap érezd a mozgását! Azért említsd meg a dokinak!

Nekem is sûrûn voltak ilyen keményedések az utolsó hónapban, a baba is kevesebbet mozog, azt kell figyelned, hogy minden nap érezd a mozgását! Azért említsd meg a dokinak!
Egyetértek a 2. válaszolóval.
Azért annyira ne aggódjál. A 37, 1 még csak hõemelkedés, nincs szükség a láz csillapítására. (A láz valami miatt alakul ki, ez egy védekezõ mechanizmusa a testnek, nem szabad túl korán elnyomni) Ha feljebb megy, akkor adhatsz neki kúpot, vagy Panadolt, és a hûtõfürdõ is hasznos. Viszont biztosan van valami oka, tehát irány a doki. De tényleg ne aggódjál túlzottan, minden gyerek megbetegszik néha. :)
Sztem várj még, és mérd vissza késõbb.Nálunk attól is kicsit több volt a hõje ha melegebben öltöztettem, és melege volt, ha nálad nem ilyen van lehet ugyan hogy kicsit megfázott, de reméljük csak egyszeri esetrõl van szó.
szia, Popsiban mérve, le kell vonni 0, 5 fokot.. Így lett 37, 3? De ezt még nem kell csillapítani...38 felett viszont mindenképpen adj neki kúpot.
A kérdező hozzászólása: Most ujra mértem végbélben igy 37, 6 ha a 0, 5 levonom akkor 37, 1 nagyon aggodom.Köszi a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!