Találatok a következő kifejezésre: Mennyire normális, a (1077 db)

Szerintetek mennyire normális a férj ilyen fajta pénzbeosztása?

Van egy házaspár a nõ GYES-en a férj keresõ csak.kb fél éve férj eldöntötte õ osztja be a fizuját.Feladja a csekkeket,bevásárol,ha valami nagyon fontos kiadás van többnyire megveszi.Bár most a gyereknek azért nem akar a kinõtt pulcsik helyett ujjat venni mert nyár van....Szerinte ez felesleges.A feleség nem tudja mennyi fizetést kap,férj nem közli,azt sem mennyit tesz félre havonta a fizujából,amibõl 100000ft a gyerekek után járó adókedvezmény.A feleség elsõ házasságából született gyerek után is megkapja.

Legjobb válasz: NEM normális. Házasságban nincs külön pénz, csak közös és azt közösen osztják be. Ilyen férjjel nem élnék együtt.

NEM normális. Házasságban nincs külön pénz, csak közös és azt közösen osztják be. Ilyen férjjel nem élnék együtt.
Te észlény. Azt ugye tudod, hogy ha eleve gyesre szült, az még szánalmasabb? Én igen, jóindulattal feltételeztem, hogy egy tisztességes nõrõl van szó, aki dolgozott elõtte, nem a semmire szülte oda a gyermeket. Neked ez a felháborító?
'A nõ gyesen van, ha nem tûnt volna fel. Magyarán már régen dolgozhatna, de lusta. Az ilyeneket nem tudom sajnálni.' --- ez neked a jóindulat? Milyen, ha rosszindulatú vagy? :D
A kérdező hozzászólása: 'A nõ gyesen van, ha nem tûnt volna fel. Magyarán már régen dolgozhatna, de lusta. Az ilyeneket nem tudom sajnálni.' Ez a "kedves"válaszoló még tuti nem maradt otthon 1-2 gyereket nevelni....Akkor nem az lenne a véleménye, hogy csak az van GYES-en aki lusta....Azt hiszem kicsit több dolga van otthon , mint, hogy lustálkodjon egy anyuka.Ja és 8-12óra múlva nem kapcsolja le a gyerekét, hogy letelt a mûszakom.
Hihetetlen, hogy mennyi apró férfiassággal megáldott pasi van, akik úgy akarják férfinak érezni magukat, hogy elnyomják az asszonyt... csakis ÉN irányítom a pénzügyeket, ÉN mondom meg, mire mehet a pénz... nyilván a nõ teljesen gyökér, és nem tud racionálisan költeni... aha. Nálunk egy bankszámla van, két kártyával, ide jön minden pénz, mindenki úgy használja, ahogy akarja. Gyes/gyed alatt is. Mondjuk engem nem néz idiótának a férjem, hogy kétmarokkal elszórom az összes lóvét két nappal azután, hogy megkaptuk, elhiszi, hogy fel bírom fogni, hogy mi szükséges, mi nem, és miért fontos a megtakarítás... aki ilyen hülye pcsát vett el, hogy ennyi esze sincs, az meg is érdemli.
"aki ilyen hülye pcsát vett el, hogy ennyi esze sincs, az meg is érdemli." Azt hogy milyen nõt vett el valaki, azt soha nem tudhatjuk meg! A házasságom elõtt 6 kapcsolatom volt, tapasztaltam ezt azt, azt le tudtam szûrni hogy a nõk nem tudnak bánni a pénzzel! Nem mindegyik, de a nagy része. Kompromisszum képes ember vagyok, de pénzügyekben kizárólagos döntési jogom van. Ezért kerestem olyan nõt, aki ezt elfogadja, találtam, õ lett a nejem. Amelyik nõ ennyire fél attól, hogy nem õ kezelheti a pénzt, azzal jobb nem is kezdeni!
És egyenrangúnak is tekinted a nejedet? Csak kérdés.
"És egyenrangúnak is tekinted a nejedet? Csak kérdés." Természetesen. Ha visszamegy majd dolgozni, újra a saját kezébe veheti, a saját keresete irányítását! Én abba nem szólok bele, hogy a saját pénzébõl mire mennyit költ! Nálunk nem közös kassza van, mindenki a sajátjából gazdálkodik, most hogy neki nincs számottevõ bevétele, természetesen én állom a költségeit, nincs ezzel probléma, mindössze annyit akartam hangsúlyozni, hogy a klasszikus értelemben vett osztozkodásnak nem vagyunk hívei. Nekünk így megfelel, persze sokaknak fura lehet, de eddig mûködik.
"amibõl 100000ft a gyerekek után járó adókedvezmény." Teljesen biztos vagy benne, hogy megkapja mind a 100000 forint adókedvezményt? Ha igen, akkor keress egy bérkalkulátort a neten, és kezd el beírogatni a különbözõ bruttó fizetéseket, és akkor megláthatod, mi az az alsó határ (bruttóban és nettóban is), ahol kijön a 100.000 Ft adókedvezmény. Tehát minimum ennyit keres, lehet, hogy többet. Akik azt gondolják, hogy anyuka gyesre szült, segélyen él, a fenekét vakargatja otthon, miközben szegény férje dolgozik és pénzt keres, azok gondolják át egy kicsit a családi kedvezmény dolgot is. A családi kedvezmény a gyerekek után jár. Akiket anyuka szült meg, anyuka nevel, alapvetõen anyuka látja el õket. Az ezért járó juttatást mégis apuka veheti fel, mert neki van nagyobb jövedelme. Ami még jobban megdobja a fizetését, anyukának meg marad a 25000 Ft, az otthoni nem értékelt munka és a sok leszólás, hogy eltartatja magát, miért nem dolgozik...stb. Szerintetek ez nem igazságtalan?
[link]
" férj eldöntötte õ osztja be a fizuját." - Na innen kezdve - lehet gyakori - de nem normális. Egy házasságba nem fér ez bele. Azt eldöntheti milyen zoknit vesz, de alapvetõ kérdésekben nem dönthet egy: azért párkapcsolat. Láttam sok ilyet, vagy nagyon boldogtalan lett mind a két fél, vagy hamar véget értek.
"Egy házasságba nem fér ez bele." Ugyan miért nem? "Azt eldöntheti milyen zoknit vesz, de alapvetõ kérdésekben nem dönthet egy: azért párkapcsolat." A párkapcsolatot 2, külön ember alkotja, ezért hadd legyenek már mindkét félnek önálló döntései. Ez hogy minden közös, nagyon szeretik a nõk hangsúlyozni, de csak akkor, ha õk élhetnek a férjük pénzébõl, ha már fordítva van, húzzák a szájukat! "Láttam sok ilyet, vagy nagyon boldogtalan lett mind a két fél, vagy hamar véget értek." Ha 2 ember elfogadja a szabályokat, ott nem lesz senki boldogtalan.
30-as, "HA két ember elfogadja a szabályokat"... a kérdés nem errõl szól, itt az egyik fél, fél éve eldöntötte, hogy mert pillanatnyilag jobb helyzetben van, ezért majd õ mondja meg... Én a tapasztalataimat mondom, a legtöbb ilyen párkapcsolatból mind a kettõ boldogtalan lett, vagy hamar különváltak. Ez nem változik attól, hogy logikailag lehetne másképp. "A párkapcsolatot 2, külön ember alkotja" - nem, nem. két külön ember HOZZA LÉTRE, és attól párkapcsolat, hogy onnan kezdve együtt, és elsõdlegesen egymás szempontjaira tekintettel viselkednek. Amirõl te írsz, az a részvénytársaság.
"két külön ember HOZZA LÉTRE, és attól párkapcsolat, hogy onnan kezdve együtt, és elsõdlegesen egymás szempontjaira tekintettel viselkednek. " Egymás szempontjai? Úgy gondolom, hogy az ember elsõdlegesen magának teremtsen lehetõségeket, ne másnak! Oké, hogy párkapcsolat, na, de akkor is. Felnõtt emberek vannak a párkapcsolatban, akkor mindegyikük önállóan döntsön az életérõl! Ez a egymást követés, stb, ez csak hátráltatja az embereket. Jó példa ere az egyik barátom, aki kapott egy soha vissza nem térõ munkalehetõséget az USA-ba. Visszautasította, mert hogy neki a barátnõje volt a fontos! 6 hónap után a nõ megcsalta! Ennyit arról, hogy minden adjon fel valaki a másikért! Azért mert valaki párkapcsolatban él, attól még elsõsorban magára kell gondolni, mert a másik félben, akár férfi, akár nõ, nem lehet és nem is szabad 100%-osan megbízni!
Sajnos van benne valami, amit az utolsó ír, és bár nem hangzik jól, de ez az igazság. Sokan álomvilágban élnek.
en ugyan kb tudom h a ferjem mennyit keres de pont igy van mint itt. en orulok neki epp eleg a 3 gyereket haztartast rendezni jo h a penzugyekkel nem vagyok terhelve
Honnan tudod, hogy a GYES-t megelõzte-e a GYED, vagy alapból GYES-en van? Sehonnan. Tipikus rosszindulat..
"10-es!És ugye a nejed nem a te gyerekedet neveli?Meg mos-fõz-takarít ràd is?" A nõ gyesen van, ha nem tûnt volna fel. Magyarán már régen dolgozhatna, de lusta. Az ilyeneket nem tudom sajnálni.
"Házasságban az összbevétel fele illeti a házastársakat." Álomvilágban lehet, de nálunk nem. Mindenki annyiból gazdálkodik, amennyi a keresete. Most hogy a nejem otthon van a gyerekkel, a kiadások 90%-át én fizetem, jól néznénk ki, ha még ezen felül magának is kérne pénzt. Mint írtam, ha el akar menni fodrászhoz, kozmetikushoz, cipõt, ruhát venni, ezzel semmi gond, kap rá pénzt, csak mindig tudjam, hogy mire mennyi megy, ment el. A pénzügyekkel kapcsolatos véleményemet már a kapcsolat korai szakaszában letisztáztam minden esetben, volt, akinek nem tetszett, õ lelépett. Ennyi, nincs dráma, tiszta lapokkal játszom, a nejem ezt elfogadta, és pont.
Nem, egyáltalán nem normális. Azért mert nyár van, még lehet, hogy lesz 1-2 hûvösebb nap, amikor kelleni fog a pulcsi, 2-3 db-ot potom összegért lehet durizni. Ha ennyire sóher lett, annak oka van, a titkolózás sem normális egy kapcsolatban, pláne ha pénzrõl van szó, arról azért legyen már tudomásod, hogy hogy álltok pontosan. Még annyi szabadságot sem kapsz, hogy legalább egy 5.000, - legyen a pénztárcádban, akkor szerintem gondolkozz el, hogy miként szedhetnéd ki belõle az igazságot, amiért ilyen.. Nekem ez olyan, mintha egy cseléd lennél, akinek nincs szava, õ a valaki, mert keres, vagy pedig tervei vannak a jövõre nézve, amiben te nem szerepelsz. Ne legyen így, csak egy felvetés, de a tisztelet kis szikráját sem látni...
# 1 Akkor teljesen új dolgot fogok mondani neked: külön kassza. Ha feleségnek nem tetszik, akkor kinyitja a száját és szóvá teszi.
Igen, 3.! Aztán apa meg közli, hogy ha nem tetszik...
Imádom az 1. válaszolóhoz hasonló embereket. "rohadt férj. stb." Dolgoztam egy társasházban. A szomszédasszony átjött és kérte, hogy mérjük fel a konyhabútorát, mert újat szeretne. Megcsináltuk és telefonáltam, hogy kész van. A férje vette fel, nem is tudott a konyhabútorról. Eljött és megmondta, hogy nem kell neki, nem fizeti ki, mert a felesége vásárlás mániás és addig vásárol, míg van pénz. Napi pár száz ft-ot adott neki. Ilyennel is találkoztam.
# 4 Elszabadultak a látnokok itt, vagy mi?:D
Abszolút nem normális ilyen házasságba gyereket vállalni. Lehet pattogni, de akkor lesz egy egyedülálló anyukánk 2 apától 2 gyerekkel. Majd akkor beoszthatja, amije van.
6.! Nem. De ez szokott következni.
Abnormális a férj. Két felnõtt házassága nem arról szól hogy az egyik beosztja a pénzt, eltitkolja mennyi folyik be egy hónapban és megtiltja a másiknak hogy bizonyos dolgokat vásároljon. Hát nem a gyereke hanem a szerelme, a házastársa, egyenrangú partnere a nagybetûs életben. A feleség álljon a sarkára és szüntesse meg ezt az állapotot. Tök mindegy ki mennyit keres, tudjon mindenki a másik pénzügyeirõl ha külön kasszán vannak is, és közösen döntsék el mire mennyit költenek. Ez a minimum.
teljesen normális. a férj dolgozik, neki joga van beosztani a pénzt! a legtöbb feleség, amikor otthon van a gyerekkel, teljesen elszáll a költségekkel. a lényeg, hogy kézben tartsa a pénzügyeket. Azonban ezt meg kellett volna beszélni gyerekvállalás elõtt. Én világosan lefektettem a szabályokat, azt, hogy én osztom be a pénzt, a nejem csak zsebpénzt kap, amíg babázik. ennyi. akinek nem tetszik, nyitva az ajtó! üzletember lévén, rendkívüli módon érzékeny vagyok a pénzügyekre.
Utolsó pont leírta, (saját magát is) amit felvázoltam még délután.
10-es!És ugye a nejed nem a te gyerekedet neveli?Meg mos-fõz-takarít ràd is?Biztos csak babázhatnékja van, örüljön , h enni kap.
szerintem nem normális. maradjon akkor õ otthon gyesen és nézze meg hogy esik ha a másik dugdossa elõle a pénzt.... nálunk sok sok éve mûködik a közös kassza, akkor is mikor valamelyikõnk épp nem keres pár hónapig, soha nem volt belõle veszekedés, együtt mérlegeljük mire kell kiadni.
10: Talán mégse. Házasságban az összbevétel fele illeti a házastársakat.
Hát alapvetõen azt mondanám, hogy "nem normális" (nekem a normális megbeszélés mûködik mindkét fél részérõl), de azt nem tudjuk, kiváltotta-e valamit ezt a viselkedést a férjbõl.... Lehet, hogy asszonyka szórta a pénzt két marokkal....
"10-es!És ugye a nejed nem a te gyerekedet neveli?Meg mos-fõz-takarít ràd is?Biztos csak babázhatnékja van, örüljön , h enni kap." De, az én gyerekemet neveli. Nálunk ez mûködik, a feleségem elfogadta, kifogást nem emelet ellene. Csak ilyen körülmények között mentem bele a gyerekvállalásba. Ne értsetek szándékosan félre, nem azt mondom, hogy nem adok pénzt a feleségemnek, hanem azt, hogy ha kell neki valami, megmondja mire kell és kapja a pénzt! Nem a költekezése zavar, hanem az, ha nem tudom mire megy el a pénz. Pénzügyekben én, és csak is én irányítok, ezt a kapcsolat elején kikötöttem.
Nálunk én osztom be a pénzt, pedig csak a férjemnek van keresete, de én vagyok itthon, én megyek boltba-postára, jobban tudom mire mennyi pénz kell. Egy esetben tartanám normálisnak, ha a férjem így viselkedne, ha átvenné a csekkbefizetést+bevásárlást.Mert így , hogy néz ki? Összeadja a fazon papíron, hogy ennyi meg ennyi kell a csekkekre, kiszámolja a pénzt, aztán oda adja az asszonynak, hogy menjen fizesse be??Ha az asszony bármit szeretne venni kuncsorogjon a pénzért?Sztem ez teljesen megalázó, és úgy gondolom valamilyen szinten beteglelkû az az ember aki így viselkedik, az általa-állítólag-szeretett nõvel.

Tengerimalacnál mennyire normális a szőr hullása?

3 hónapos a malacom, kb 3-4 cm hosszú a szőre, és eléggé hullik neki. Ez normális?

Legjobb válasz: tavasszal teljesen normális. persze csak ha nem csomókba hullik, hanem szálanként

tavasszal teljesen normális. persze csak ha nem csomókba hullik, hanem szálanként
A kérdező hozzászólása: Szálanként hullik neki, csak megijedtem, nehogy baja legyen, mert most kaptuk.
akkor nincs baj:) enyémnek is hullik
Én is nemrég kaptam a malackáim és nekik is hullik a szõre.Szálanként, de amikor megfogom, azután leteszem õket csupa szõr a kezem.Ez normális?

Mennyire normalis a feszito hasfajas korai terhessegnel?

Meg csak 6 hetes es par napos vagyok, de a hasam szinte egesz nap fel van fujodva es nagyon erzekeny, feszito erzes, neha belenyilal. Ez mennyire normalis? (masodik baba, az elsonel nem volt ilyen) Orvoshoz jovoheten megyek.

Legjobb válasz: Nem hinném hogy normális lenne.Nekem nem volt ilyen.

Nem hinném hogy normális lenne.Nekem nem volt ilyen.
Teljesen normális. 2 gyerek 1 pocaklakó anyukája
Én is 6 hetes múltam és nekem is hasonló van, pár napja kezdõdött. Pont tegnap voltam dokinál, azt mondta minden rendben, úgyhogy szerintem normális. Inkább ez, mint az egész napi émelygés, kajaundor, már nagyon unom, pedig a java még hátravan :((
Egyél magnéziumot.

23 hetesen mennyire normális a has keményedése?

Legjobb válasz: Nem írtad,hogy hányszor és mennyi ideig.Naponta nagyjából 10 rövid keményedés a normális.Tehát óránként max egy,és tényleg úgy értsd,hogy rövid.Tehát egyszer azt veszed észre,hogy kemény,majd veszel egy hosszú mély be és kilégzést,és mire kifújtad a levegõt el is múlt.Ha ennél gyakrabb,netalán erõsen keményedik,akkor mindenképpen próbálj kicsit többet pihenni,és ha az sem oldja meg a problémát 1-2 nap alatt,akkor magnéziumot tudok javasolni,ami naponta 1-3ig lehet orvosi javallat nélkül.De tapasztalatom az,hogy napi egy 2-3 nap alatt helyrehozza a dolgot.volt hozzá szerencsém.

Nem írtad, hogy hányszor és mennyi ideig.Naponta nagyjából 10 rövid keményedés a normális.Tehát óránként max egy, és tényleg úgy értsd, hogy rövid.Tehát egyszer azt veszed észre, hogy kemény, majd veszel egy hosszú mély be és kilégzést, és mire kifújtad a levegõt el is múlt.Ha ennél gyakrabb, netalán erõsen keményedik, akkor mindenképpen próbálj kicsit többet pihenni, és ha az sem oldja meg a problémát 1-2 nap alatt, akkor magnéziumot tudok javasolni, ami naponta 1-3ig lehet orvosi javallat nélkül.De tapasztalatom az, hogy napi egy 2-3 nap alatt helyrehozza a dolgot.volt hozzá szerencsém.
Szia Nekem is ilyen körül kezdett igazán keményedni, de nekem sajna minden mozgásra bekeményedik és úgy is marad, amíg meg nem pihenek.. Szerintem ilyenkor már normális, és egyre sûrûbb lesz majd...:-)

Menstruáció után középidőben mennyire normális a fehérebb "nyák"?

Legjobb válasz: Peteéréskor normális,ilyenkor felszaporodik a termelése.

Peteéréskor normális, ilyenkor felszaporodik a termelése.
normális
normális
Teljesen normális!
Nem tudom mennyire vagy tisztában az ovuláció fogalmával... na mindegy szóval: normális.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok! De nem minden hónapban van ez.
Ha tisztában lennél vele tudnád, hogy nem feltétlenül van minden hónapban ovuláció...

Mennyire normális a fül zsírosodás babáknál? (2, 5hónapos a babám

Legjobb válasz: Az én fiam is 2,5 hónapos és neki is termelõdik, szerintem normális. Megvárom míg kijön és szépen kitörlöm.

Az én fiam is 2, 5 hónapos és neki is termelõdik, szerintem normális. Megvárom míg kijön és szépen kitörlöm.
Miért ne lenne normális? Ez a fül tisztulási folyamata!
A kérdező hozzászólása: nem ugy értettem hanem hogy mennyire zsírosodó a normális?
Az egyik fiamnak alig volt zsíros a füle, a másiknak meg alíg gyõztük kitakarítani. Egyénenként változó. Ha nagyon aggódsz, mutasd meg a védõnõnek vagy a dokinak, de õk is azt fogják mondani, hogy teljesen normális.

28 hetesen mennyire normális a gyakori wc-re járkálás?

Úgy értem éjjel kb 3X 4X megyek akkor is ha nem iszok sokat lefekvés el?tt. Nap közben meg ha iszok akkor azonnal mennem kell és kb csak fél órácskát bírok ki, máris mennem kell. Ez másnál is így van? Vagy valami gond van?

Legjobb válasz: ha egyébként nem fáj sehol, szerintem normális. Nekem is 1-2 hete volt ilyen, most leredukálódott hajnali 1-re, de ha napközben nyomja a hólyagomat, képes vagyok fél órán belül 4szer menni. 29h

ha egyébként nem fáj sehol, szerintem normális. Nekem is 1-2 hete volt ilyen, most leredukálódott hajnali 1-re, de ha napközben nyomja a hólyagomat, képes vagyok fél órán belül 4szer menni. 29h
Teljesen normális.:) Nekm a 26.hét óta koponyavégü a babu és folyamatosan nyomja a hólyagom ugy, h szerintem olykor egy csepp pisi sincs bennem még is ugy érzem h mentem bepisilek.:) 32hkm

14-15 hetes terhességnél mennyire normális a derékfájás?

Reggel óta van, se ülve nem jó, se állva, se fekve. Nagyon rossz, de remélem, hogy nem problémát jelez. Kicsit korainak tartom még a derékfájást, vagy nem? A szeméremcsontomnál is belenyilalast erzek ma tobbszor. Ez is normalis?

Legjobb válasz: Igen, normális. Mindenki másképp éli meg ezt a hatalmas belsõ változást. Van, akinek kevésbé fáj, van, akinek jobban. Én 20-28. hét között pusztultam meg a derekamtól, de most egy hete semmi bajom az ég világon, pedig nem lett kisebb :) Addig, amíg nincs vérzés, erõs görcs, addig csak pihenj, esetleg végezz gerinctornát, kismama jógát és nyugodj meg! :)

Igen, normális. Mindenki másképp éli meg ezt a hatalmas belsõ változást. Van, akinek kevésbé fáj, van, akinek jobban. Én 20-28. hét között pusztultam meg a derekamtól, de most egy hete semmi bajom az ég világon, pedig nem lett kisebb :) Addig, amíg nincs vérzés, erõs görcs, addig csak pihenj, esetleg végezz gerinctornát, kismama jógát és nyugodj meg! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, igyekszem. :) Csak picit megijedtem, mert egy hete voltam chorion biopszián, és egy pillanatra azt hittem ez okozza és baj lesz. De remélem nem!
17 hetes vagyok és az én derekam is a 15.héttõl majd leszakad néha. Tegnap sétáltunk kicsit a párommal és a kutyusommal a jó kora õszi idõben, de a végén már nagyon fájt a derekam :P Komolyan, a zebránál mellettünk startolt egy nénike, aki volt vagy 80 éves és simán leghagyott. :) Gondoltam, ez mennyire gáz már :)
Szia! Én 14 hetes vagyok és kb 2-3 napja érzek derék fájást, néha már annyira lent érzem, mintha a fenekem fájna, de én ehhez néha érzek hüvely fájdalmat és alhasi feszüléseket.Majdnem olyant mint a görcs, de ez mégsem az. Szerintem a pocakom nõ, meg helyezkednek a dolgok bent, de azért ma vettem rá magnerotot. Szerintetek ez még belefér a derékfájás mellett?
A kérdező hozzászólása: Szia. Szerintem igen, en mar szinte ugyanazt erzem amit te leirtal. :) Meg neha szurkalgatasokat ott lenn, hat remelem nincs baj mert legkozelebb csak oktober 8-an megyek uh-ra.
Szia kedves kérdezõ, utolsó vagyok! Ma ezzel elmentem dokihoz és minden rendben, magnézium és nospa amit szednem kell rá.
A kérdező hozzászólása: Szia, Sajnos nalam nem alakult tul jol, tegnap elkezdtem verezni, szerencsere a magzatviz nem szivarog, fekudnom kell 2 hetig minimum. Orulok hogy nalatok minden rendben. :)
oh, sajnálom!Remélem nincs nagy baj és hamar elmúlik, lehet, hogy kicsit megerõltetted magad.Akkor csak pihenj nagyon sokat és ha már fel is kelhetsz, akkor is légy óvatos!Jobbulást!
szia jobban vagy már?

Mennyire normális a mensi alatti súlynövekedés?

6-8kg-ra gondolok

Legjobb válasz: Az meglehetõsen sok, nem normális. Annyi vizet fix, hogy nem tárol a szervezet a folyadékveszteségre "gondolva".

Az meglehetõsen sok, nem normális. Annyi vizet fix, hogy nem tárol a szervezet a folyadékveszteségre "gondolva".
Az már nagyon sok, nem normális. Nálam max. 2 kg súlyváltozás szokot lenni menzesz alatt.
Igen, az tényleg elég soknak tûnik. Nem írtad, hogy ez most van csak nálad, vagy mindig így volt, de semmiképp sem normális ilyen nagyságú hízás. Nálam az elõtte levõ napokban kezdõdik a "hízás", általában 1-2kg-val vagyok több ilyenkor. Aztán a menzesz lecsengésével mindig lemegy ez az 1-2kg, pluszban még 1kg-val.
A kérdező hozzászólása: Amióta megszültem és megjött elõször kb. 1 éve

Mennyire normális a mensi előtt 2 héttel a mellbimbófájdalom?

A párom szerint látványosan megn?ttek, szerintem meg csak kicsi változás vehet? észre.

Legjobb válasz: Magyarul peteérés után vagy? Nekem peteérés után kezdõdik a cicifájás, és jól meg is duzzad. MAgyarul teljesen normális.

Magyarul peteérés után vagy? Nekem peteérés után kezdõdik a cicifájás, és jól meg is duzzad. MAgyarul teljesen normális.
Teljesen normális, most lehet pé-d.
A kérdező hozzászólása: Elvileg 17én volt p.é-m. A baj az hogy nem emlékszem pontosan hogy 11-én vagy 18 án volt egy kis nyúlós, kissé sárgás váladékom. És csak 31-ére nem várom.
Vn görbéd? Én is 31-re várom!
A kérdező hozzászólása: Mi az a Vn-görbe?
Szerintem az "Van" nem pedig Vn. Nekem mindíg fáj pé körül és utána a menziig. Akkor is ugyan úgy fájt mikor teherbe estem.
A kérdező hozzászólása: A mensi elõtt szerintem már nincs értelme mérni, de majd a következõt az már fogom. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!