Találatok a következő kifejezésre: Mennyire normális, 1 (65 db)

A súlyom csökken, de a víz emelkedik, most 50, 9 (a víz). Adtak 1 táblázatot és a korom 37, ennek a víze %-ban 42-52 a normális. Most 50, 9. Ez mennyire normális?

Legjobb válasz: Egy kukkot se értek abból, amit mondasz. Jó volna tudni, hogy miféle táblázat ez, mihez viszonyít, és egyáltalán hogyan méri a test víztaralmát. Az biztos, hogy semmilyen életkorban nem normális a 42-52%-os víztartalom. Az emberi szervezet víztartalma kb 70% körül mozog, nõkben egy kicsit kevesebb, mivel fajlagosan nagyobb a szírszövet aránya, férfiakban pár százalékkal több. Ezért gondolom, hogy valami különleges mértékegységet, vagy viszonyítási értéket használ, de innentõl fogva, mivel nem tudom mi az nem is tudok semmit érdemben hozzászólni. Egyébként nyilván normális, hiszen a zsírszövet csökkenésével arányaiban nõnie kell a víznek, mégha a mennyisége ténylegesen nem is nõtt.

Egy kukkot se értek abból, amit mondasz. Jó volna tudni, hogy miféle táblázat ez, mihez viszonyít, és egyáltalán hogyan méri a test víztaralmát. Az biztos, hogy semmilyen életkorban nem normális a 42-52%-os víztartalom. Az emberi szervezet víztartalma kb 70% körül mozog, nõkben egy kicsit kevesebb, mivel fajlagosan nagyobb a szírszövet aránya, férfiakban pár százalékkal több. Ezért gondolom, hogy valami különleges mértékegységet, vagy viszonyítási értéket használ, de innentõl fogva, mivel nem tudom mi az nem is tudok semmit érdemben hozzászólni. Egyébként nyilván normális, hiszen a zsírszövet csökkenésével arányaiban nõnie kell a víznek, mégha a mennyisége ténylegesen nem is nõtt.

Mennyire normális, hogy a 1, 5 éves kisfiamnak csak 4 foga van?

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hogy normális e,de ismerek olyan gyereket,akinek 1 évesen jött az elsõ. Ha így nézzük,nem olyan gáz a 4 fog.Az én másfél évesemnek szerintem majdnem sz összes kint van.

Azt nem tudom, hogy normális e, de ismerek olyan gyereket, akinek 1 évesen jött az elsõ. Ha így nézzük, nem olyan gáz a 4 fog.Az én másfél évesemnek szerintem majdnem sz összes kint van.
Normális, nyugodj meg, majd lehet belehúz, és négyesével jön ki a többi.Kinek így-kinek úgy:)
Tejfogak fejlõdése (hónapokban) Középsõ metszõ: alul: 6-10, felül: 8-12 Oldalsó metszõ: alul: 10-16, felül: 9-13 Szemfog: alul: 17-23, felül: 16-22 Elsõ tejõrlõ: alul: 14-18, felül: 13-29 Második tejõrlõ: alul: 23-31, felül: 25-33
Szia! Tegnap volt egy éves a lányom és 2 foga van, lehet neki se lesz több 1, 5 évesen! Nem ez a gyakori, de ebbe nem lehet beleszólni!;)
Nyugi! A fiamnak 2 évesen 8 foga volt. Azóta eltelt másfél hónap és kijött 6 foga!!! 1, 5 évesen neki is csak 4 volt. Ne aggódj majd kibújnak. Ezt nem lehet siettetni. :)

9. hetes terhes vagyok és kb 1, 5-2 kilót híztam. Ez mennyire normális?

Félek, hogy túl sokat fogok hízni, ha ez így folytatódik....

Legjobb válasz: Teljesen normális hogy az elején felszaladnak a kilók,aztán majd stagnálni fog és szépen lassan gyarapodsz. Csak figyelj arra mit eszel és mennyit,akkor nem lesz semmi gond!

Teljesen normális hogy az elején felszaladnak a kilók, aztán majd stagnálni fog és szépen lassan gyarapodsz. Csak figyelj arra mit eszel és mennyit, akkor nem lesz semmi gond!
Ez talán egy nagyon picit több az átlagosnál (a 10. hézif kb. 1 kiló a "normális"), de nem ér annyit a dolog, hogy aggódj miatta. Próbálj egészségesen étkezni, többször kevesebbet, és mozogj, tornázz, sétálj nagyokat. Ez most nem az az idõszak, amikor a súlyod miatt kellene stresszelned.
Én is így híztam az elején és utána k.b. egy hónap alatt semmit. Most vagyok 22 hetes és a negyedik kilónál tartok. Ha nem eszel kettõ helyett akkor szerintem nem kell aggódnod!
Én úgy tudom havonta 1 kg az normális.Szóval a tied is.

Nem vagyok szûz mert 1 éve megerõszakoltak. Még sose nyúltam magamhoz de a gondolattól is ideges vagyok, iszonyatosan ellenzem és idegbajos leszek mikor megtudom h ennyi idõsen szexelnek. Ez mennyire normális? (16/L)

Legjobb válasz: Ellenzed, hogy ennyi idõsen, mert megerõszakoltak? A normális az volna ha találnál egy barátot, akivel komolyan elmélyítheted a kapcsolatodat, aztán ha készen álltok jöhet a szex. Ez ugye kettõn áll, és a tinik meg agresszívak, sietnek felnõni, szóval nem normális amit a legtöbb gyerek mûvel.

Ellenzed, hogy ennyi idõsen, mert megerõszakoltak? A normális az volna ha találnál egy barátot, akivel komolyan elmélyítheted a kapcsolatodat, aztán ha készen álltok jöhet a szex. Ez ugye kettõn áll, és a tinik meg agresszívak, sietnek felnõni, szóval nem normális amit a legtöbb gyerek mûvel.
Mièrt idegesitt ha 18 èv alattiak sexelnek szerintem rengetek 17 èves lètezik aki sokkal fejletteb mindt egy 18 èves. Èn 17 vagyok az egyik haverom meg 18 szerintem joval fejletteb vagyok nála mi van aval ha 17 èvesen csinálom. Ezek a dumák nagyon Idegesitenek
többes számban írtad hogy megerõszakoltak mait sajnálok! hányan voltak? nem járt arra valaki hogy segítséget kérjél??
Teljesen érthetõ, hogy ideges vagy tõle. Viszont jó lenne, ha segítséget kérnél egy szakembertõl a téged ért trauma feldolgozásában.
A kérdező hozzászólása: Bárki írhat mesélhetek... :S legalább itt merek
utolsó vagyok (8as) ha akarsz beszélni akkor rádírok privstban. ott még is csak jobb.
Te jó ég !!! Édesanyádék tudják ezt ? Külsõ segítséget kellene kérned .
Sajnálom ami történt. :( Igen, normális. Szerintem azért is mert ugye akkor 15éves voltál és gondolom nem is akartál senkivel se lefekudni egy jó darabig. de sajnos akaratod ellenére elvesztetted. Velem nem történt ilyen, de én se ertem azokat akik elég fiatalon már lefeküdnek, mert h divat, és milyen ciki már h 14vagyok és szûz.
A kérdező hozzászólása: Nem, ismeretlenek, de így is saját hibának vélem.Olyan szinten idegesít a dolog, hogy amikor a barátnõm elkezdte mesélni h lefeküdt a barátjával megütöttem.Nem akartam, sose bántanám de hirtelen úgy felhúztam magam :( fogalmam sincs mit tegyek
Nem akarlak megsérteni, de ha önpusztításba megy át a dolog, akkor szerintem kérj segítséget, biztosan nehéz, de szerintem jobban járnál, ha szakemberrel vagy valakivel fel tudnád ezt dolgozni.
Ki erõszakolt meg? Esetleg egy "barát" akivel még nem kívántál lefeküdni? Mert ha így van lehet a saját hibádat látod viszont a többiekben, és lévén, hogy még nem dolgoztad fel a történteket, így kísérteni fog, és gyûlöletet kelt.
A kérdező hozzászólása: Azóta vettem észre h a mai tiniknek mi a legnagyobb problémájuk? H nem e terhesek... De hát szûzeknek kéne lenniük...Annyira idegesít, és úgy gondolom velem van valami, mivel mindenki ilyen csak én nem az osztályból... H minden nap magamon töltöm ki a dühöm, vagdosom magam.Nagyon kevés ember tud a fájdalmamról és iszonyat depressziós lettem. Nagyon idegesít amit mûvelnek :(
Elõször is nagyon sajnálom, hogy ilyen szörnyû dolog történt veled. Valószínûleg a téged ért trauma hatására érzed azt, amit érzel, mivel veled ez nem abban a formában történt meg, ahogy másokkal (általában az elsõ szexuális együttlét ennél valamivel meghittebb formában történik), ez egy természetes reakciónak mondható. Remélem és kívánom is, hogy idõvel enyhülni fog ez benned.
Teljesen, 9 évesen vesztettem el, persze nem a saját akaratomból. Azt sem tudtam mit tesz velem és jelenleg meg tudnám ölni, ha újra találkoznék vele. Tönkretette nem csak a gyerekkoromat, hanem az életemet is. Nem mondtam el senkinek csak a páromnak, vele 1 évet vártunk a szexszel (19 voltam). Az elsõ szeretkezésünket végigsírtam. Engem is kiborít, ha megtudom, h a 18 év alattiak szexelnek, idegesít és dühít.... Szóval írd ki, beszéld ki magadból, mert nagyon vissza tud ütni, ha elfojtod. Én tudom :/ 21/L
Elmeséled, hogy mi történt veled azóta? Ki volt, miért csinálta ezt veled és hogy azóta rendbe jött e már az életed?

Mennyire normális hogy egy 9.5 hónapos baba napközben 1 max 2 órát alszik és közben is legalább3szor felébred? Ez megy már legalább két hónapja

Legjobb válasz: Üdv a klubban! Kislányom napközben nagyon rossz alvó volt, örültem ha 1 órát aludt, de ez általában inkább 40-45 perc volt. Amióta jár (nem botorkálva, hanem rendesen) kb 13 hónapos kora óta most már inkább 1-2 órát alszik, de nyöszörögve, fel-fel ébredve. Alvás specialistával beszéltem errõl, azt mondta, ne aggódjak a gyerek teljesen rendben van így...

Üdv a klubban! Kislányom napközben nagyon rossz alvó volt, örültem ha 1 órát aludt, de ez általában inkább 40-45 perc volt. Amióta jár (nem botorkálva, hanem rendesen) kb 13 hónapos kora óta most már inkább 1-2 órát alszik, de nyöszörögve, fel-fel ébredve. Alvás specialistával beszéltem errõl, azt mondta, ne aggódjak a gyerek teljesen rendben van így...

1. éves babák mennyit híznak normálisan 1 hét vagy 1 hónap alatt?

Gondolom normális,hogy kevesebbet hisz állandóan mozgásban vannak.Általában hány centisek?

Legjobb válasz: Szia!Igen,valóban kevesebbet híznak.Az átlagos hízás 20-30 dkg között mozog havonta,persze ennél kevesebb és több is lehetséges.Kisfiam kb. 10 dkg-t szed magára :( de egyelõre ennek is örülök!A magasságuk viszont nagyon eltérõ,a kicsi fiam 80 cm körül van.Üdv

Szia!Igen, valóban kevesebbet híznak.Az átlagos hízás 20-30 dkg között mozog havonta, persze ennél kevesebb és több is lehetséges.Kisfiam kb. 10 dkg-t szed magára :( de egyelõre ennek is örülök!A magasságuk viszont nagyon eltérõ, a kicsi fiam 80 cm körül van.Üdv
Szia! kisfiam 1 évesen 9700 gramm és 77 cm volt, most 15 hónaposan 9600 gramm és 82 cm(átesett azóta 2x is hasmenõs víruson) Állandóan eszik, mégsem hízik, mert kis örökmozgó, szaladgáló:)

Mennyire normális a havi 1 kg-os gyarapodás?

7 hónapos a fiam, és eddig minden hónapban legalább 1 kilót hízott. Átlagos súllyal, 3330 g-al született.... most 10 kiló fölött van :(

Legjobb válasz: A dokink szerint az az ideális, ha az elsõ két hónapban hízik 1 kg-ot, aztán a következõ 4 hónapban havi kb. fél kg-ot, és 6 hónapos korától 1 éves koráig havi kb. 30-35 dekát.

A dokink szerint az az ideális, ha az elsõ két hónapban hízik 1 kg-ot, aztán a következõ 4 hónapban havi kb. fél kg-ot, és 6 hónapos korától 1 éves koráig havi kb. 30-35 dekát.
Szia! Szerintem még ne keseredj el, hisz jön mostmár az örökmozgó korszaka és biztos visszafog lassitani a hízással. Az én fiam 3000 gr-al született, most 4 hónapos és 7 kg, egyáltalán nem kövér, és nagyon mozgékony. Ha a nagykönyvet nézzük akkor ugye csak fél éves korára kellene megduplázza a születési súlyát. Még most a 4.-ik hónapban is 1 kg-ot hizott. A fiúk amúgy is nagyobb súlyúak. Lehet, hogy most viszont a Te fiad egy éves koráig már csak 1-2 kg-ot szed fel az pedig ideális. Nekem is azt mondta a védõnõ hogy ha esetleg visszaáll és csak havi 20 dkg-t hizik az is tökéletes lesz.
A kérdező hozzászólása: Én kicsit sokallom a havi 1 kg hízást... pedig semmi extrát nem kap, reggel este 220-240 tápszer, napközben 2x gyümi ebédre pedig 200 fõzelék. Ha kevesebbet adnék neki sírna egész nap az éhségtõl. :( Valamelyik nap úgyis megyünk orvoshoz, megkérdezem
Szerintem ne izgulj, most fog elkezdeni igazán kúszni-mászni, és akkor lehet, hogy hónapokig egy grammot sem fog hízni. Nálunk is ez volt. Gyakorlatilag a babám fél éves kora óta nem hízott semmit. (1éves)
Szia! Teljesen normális:) Kisfiam kereken 4 kg.volt, amikor megszületett, 6 hónaposan már 10 kg volt, 1 évesen pedig 13. Ne aggódj, késõbb õ is szép magas, erõs kisfiú lesz:) ! (kisfiam most 5 éves 24 kg.és 123 cm., nem látszik rajta, hogy erõsebb kisbaba volt)

Napi egyszer eszem max de van mikor 2-3 naponta. Max 1 szendvicset vagy egy kis csomag ropit. De naponta fél l energia italt megiszom mást nem is nagyon max kávét. Ez mennyire normális 16 évesen? (L)

Legjobb válasz: ez egyáltalán nem normális.. csodálom, hogy nem ájultál még el... egyél rendesen, kávét energiaitalt meg csökkentsd le amennyire lehet, mert tönkre vágod a szíved vele... és egyél rendesen naponta legalább 3-szor, mielõtt a kórházban kötsz ki...

ez egyáltalán nem normális.. csodálom, hogy nem ájultál még el... egyél rendesen, kávét energiaitalt meg csökkentsd le amennyire lehet, mert tönkre vágod a szíved vele... és egyél rendesen naponta legalább 3-szor, mielõtt a kórházban kötsz ki...
Tudod, amelyik szerved nem tud kifejlõdni rendesen, az már nem is fog mûködni. Mit akarsz elérni ezzel a butasággal? Egy tininek sokat kell ennie, és még többet mozognia. A kegkevésbbé éheznie.
Ez semennyire nem normális. Naponta 5-ször egyél.
semmennyire. nem hogy nem normális hanme ez egészségtelen de nagyon. egyenes út a gyomor fekéjhez föleg a kávé és az enegria ital mellett. Jó is lesz majd a kórházba feküdni vele.... Naponta legalább 3-szor kéne enned de legjobb lebnne 5-ször. (regggeli tizorai ebéd uzsonna vacsi) Teljesen tönkre teszed magad ha ezt igy folytatod. Mi a célod vele? ha a fogyás akkor nem fogsz vele sikerrel járni, ez éheztetés és amint eszel valamit abból rögötn zsir lesz mert a szervezetd nem tudja hogy nem éhinség van hanem csak szimplán "hülye avyg" és fogyni akarsz. Ha igy folytatod megállsz a fejlödésben megszünik a mnestruációd, nem fejlödik ki csomó minden benned aminek most kéne. Gyorsan fejezd ezt be.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok fogyni így is vékony vok... Nem tudok enni rosszúl leszek le se tudom nyelni neem tudom mért
3. vagyok. Ha nem tudsz enni, akkor ki kéne magad vizsgáltatni. Menj a háziorvosodhoz.
akkor pedig menj orvoshoz, igy tönkre teszed magad. olyan nincs hogy valaki nem tud enni, ennek vgy szervi vagy lelki háttere van. fordulj orvoshoz. szüleidnek ez még nem tünt fel????
Lényegében az energiaital tart életben, gratulálok. Gondolom a menstruációd már leállt, ha nem akkor, nemsokára le fog.
Igen normális. Amennyit akarsz/bírsz/bìrtok.
Fiatalon még illendõ lenne bírni hármat könnyedén.
Attól függ. Nem mindegy hogy elosztva reggel, délben és este csináljátok vagy este van egy órátok és abba az egy órába próbáljátok bele sûríteni 3x.

214-es pulzus 1 perc kemény biciklizésnél 15/F-nál mennyire normális?

Azt hittem, elromlott a pulzusmér? órám... megnéztem carotis pulzust másodpercmutatóval és tényleg annyi volt. Nyugalmi 90 körül van. 175cm, 57 kg 15/F.

Legjobb válasz: teljesen normális. semmi para. sportolj tovább.

teljesen normális. semmi para. sportolj tovább.
Szerintem meg nem normális. Ha edzetlenül futok 1 percet teljes erõbedobással, akkor sincs ennyi a pulzusom.
mert a te mellkasodban nem az õ szíve dobog:-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!