Találatok a következő kifejezésre: Mennyire nehéz letenni a (5 db)

Ha most megyek számviteli szakügyintéző képzésre, akkor két év múlva mennyire lenne nehéz letennem a közgazdasági alapismeretek érettségit? Közép vagy emelt szinten? Mennyit kéne hozzátanulnom?

Legjobb válasz: "Közgazdasági alapismeretek" tantárgyból többféle van, például elméleti gazdaságtan, üzleti gazdaságtan stb. Szerintem középszinten esetleg fel lehet rá készülni egyénileg, viszont az emelt szinthez mindenképpen segítséget kell kérned.

"Közgazdasági alapismeretek" tantárgyból többféle van, például elméleti gazdaságtan, üzleti gazdaságtan stb. Szerintem középszinten esetleg fel lehet rá készülni egyénileg, viszont az emelt szinthez mindenképpen segítséget kell kérned.

Hol kell letenni a tetováláshoz szüséges higéniai ismeretek vizsgát? Mennyire nehéz? Miből lehet rá tanulni?

Legjobb válasz: Helyi ANTSZ-nel (vagy tudomisen epp minek hivjak) tudsz steril vizsgat tenni, ott mondjak meg, hogy mibol kell beszamolnod. Ez helyszinenket valtozo.

Helyi ANTSZ-nel (vagy tudomisen epp minek hivjak) tudsz steril vizsgat tenni, ott mondjak meg, hogy mibol kell beszamolnod. Ez helyszinenket valtozo.
A kérdező hozzászólása: van errõl valami anyag fenn a neten?


kõnnyû
Picit nehéz...De meg lehet csinálni! :D
A nehézpót félelmetesebb :)
nem nagy dolog, akinek vanm érzéke a vezetéshez úgyis átmegy, akinek nincs az is sajnos mert pénz beszél
Hát rengeteg mindentõl függ, én hibátlanul vezetek, ha nincs vizsgabiztos, de ha vizsgán vagyok mindg elvágom magam...:S Emberfüggõ, milyen vizsgáztatót kapsz, mennyire vagy izgulós stb...
Gyakorolni kell, fell kell ismerni idõben a forgalmi helyzetet. Mikor vagy te a fõúton, mikor van elsõbbséged, idõben látni a táblákat útjelzéseket, és érteni is azokat, megtanulni nem eltévedni a forgalmi sávok között, biztonságosan sávotváltani, látni a többi közlekedõt és azt, hogy õk mit akarnak. Idõben jelezni és helyesen, hogy te mit szeretnél. Nem szabad gyávának sem lenni. Tegnap volt a forgalmi vizsgám, és még minden friss számomra. Mostmár az én tempómban fogok tanulgatni vezetni. nem pedig utasításra megállni, várakozni, egyívben megfordulni. Meg lehet tanúlni! Bátorság!
Nekem nehéz. Az oktató szerint van érzékem a vezetéshez, azonban vizsga helyzetben nem tudok jól dönteni. Ha nincs vizsgabiztos akkor miden jól megy.
szerintem nehéz, nekem van érzékem a vezetéshez viszont a kresszel van gondom gyorsan meg akartam mindent tanulni most meg össze vagyok keveredve.ugyhogy inább én is pihetettem egy kicsit
Ez megint csak nezopont kerdese: Ha van erzeked a vezeteshez, es tudod a kresz szabalyait, akkor konnyu. Ha nincs erzeked a vezeteshez, de tudod a kresz szabalyait, megint csak konnyu. Viszont ha nem tudod a kresz szabalyait, akkor nehez, mert siman elvaghatnak a forgalmi vizsgakon... A lenyeg, hallgass az oktatora, altalaban ok ugyis jobban tudjak a vezetest, mint Te ;)
Szerintem amíg le nem gombolják rólad azt az összeget amire fáj a foguk addig úgy is megrántanak. A vizsgabiztosra értendõ. Nekem 14 plusz óra után lett meg másodjára.

Üdv, szeretném majd felvenni PTE-n a német minort, de nem tudom, hogy milyen szinten kell tudni a nyelvet, nincs nyelvvizsgám még, csak most készülök letenni a középfokút. Ha jól tudom szóbeli elbeszélgetés van, mennyire nehéz?

Legjobb válasz: Hát rosszul tudod. Ugyan azok a felvételi követelmények, mint minden más nyelvi szakra. Egy emelt szintû érettségi az adott nyelvbõl, Te esetedben németbõl. Ez kb egy középfokú nyelvvizsgának felel meg, azért annál mondjuk egy picit nehezebb. Legalább 4-es eredményre meg kell írnod.

Hát rosszul tudod. Ugyan azok a felvételi követelmények, mint minden más nyelvi szakra. Egy emelt szintû érettségi az adott nyelvbõl, Te esetedben németbõl. Ez kb egy középfokú nyelvvizsgának felel meg, azért annál mondjuk egy picit nehezebb. Legalább 4-es eredményre meg kell írnod.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm!
1. válaszoló, ez hülyeség!! Felvételi elbeszélgetés van, a PTE-BTK honlapján írták így! Angolra meg még néhányra valóban érettségi kell, némethez viszont nem! Az jó kérdés, hogy mennyire kell tudni... :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!