Találatok a következő kifejezésre: Mennyire nehéz BME nyelvvizsga (4 db)

Mennyire nehéz a BME nyelvvizsga? Engem a német középfokú érdekelne.

Legjobb válasz: szia! nekem bme-s nyelvvizsgám van, német középfok. összehasonlításképpen mondom hogy 3.jára mentem át a nyelvizsgán, 61%kal, ugye 60%tól van meg a nyelvvizsga. Abban az évben emelteztem németbõl, és az 60% lett.Pedig tanultam rendesen, magántanárnál. Úgyhogy szerintem felér a bme-s német középfog az emelttel:S ami nem fair, szerintem. De sok sikert hozzá!

szia! nekem bme-s nyelvvizsgám van, német középfok. összehasonlításképpen mondom hogy 3.jára mentem át a nyelvizsgán, 61%kal, ugye 60%tól van meg a nyelvvizsga. Abban az évben emelteztem németbõl, és az 60% lett.Pedig tanultam rendesen, magántanárnál. Úgyhogy szerintem felér a bme-s német középfog az emelttel:S ami nem fair, szerintem. De sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Szia!köszi a választ, hát akkor ezt még átgondolom, csak azért gondoltam hogy megpróbálom mert az november elején lesz, de tudok egy másikat ami október elejére van meghirdetve..
szia, nekem KITEX es nyelvvizsgám van, idegenforgalom, elsõre sikerült ( 80°%) és én nagyon elégedett voltam vele, ott nagyon kedvesek a vizsgáztatók is :)
én idén voltam bme-n (szóbeli 79%, írásbeli 62%, szal épphogy sikerült) és leérettségiztem emelt szinten, az pedig 79% lett, szal szerintem a bme-s nyelvvizsga elég nehéz....
elõzõ vagyok: amúgy a vizsgáztatók itt is nagyon kedvesek voltak, legalábbis velem szemben, de az írásbeli része akkor is nagyon nehéz volt :S sztem az olvasott szöveg értése volt a legnehezebb az egészben
A BME-sek nagyon szemetek, ha 58 százalékot érsz el, inkább lehúzzák 52re nehogy tudj fellebbezni

Mennyire nehéz a szóbeli része egy bme-s angol középfokú nyelvvizsgának?

Most mennék a héten, sajnos beteg voltam elõtte így kiesett egy 1,5 hét, suliban is kellett pótolnom, így annyira nem tudtam a tételeket átnézni. Gondolom a személyes gondolatokra kíváncsiak többnyire. Általában az emelkedett nyelvhasználatot mennyire várják el? Milyen dolgokra figyeljek? Egy adott témát még ha nincs is tapasztalatom vele kapcsolatosan levetítem, majd érvelek mellette s ellene. Szavak miatt félek még...

Bme nyelvvizsga mennyire nehéz felsőfokon?

Legjobb válasz: Sztem nem olyan könnyû, én a helyedben a Cambridget választanám. :)

Sztem nem olyan könnyû, én a helyedben a Cambridget választanám. :)
Engem is érdekelne.


BME nyelvvizsga mennyire könnyű/nehéz?

Francia középfok lenne. Valaki tett már ilyet, elmondaná a tapasztalatait?

Legjobb válasz: mutyival lehet átmenni.

mutyival lehet átmenni.
A kérdező hozzászólása: mutyi?
én vidéken voltam ezen, mert sokan voltunk. Nem felügyeltek rendesen. De amúgy a szóbelin meg nem voltak szimpik a vizsgáztatók, hülyének néztek :D. Az írásbelin meg át lehet menni, de jól kell beosztani az idõdet, nagyon szerteágazóak a feladatok
Be kell iratkozni a BME nyelvvizsgaelõkészítõre, aztán majd megoldják a vizsga kérdéssorát utoló órán és átmész. Jó pénért.
A kérdező hozzászólása: Elõkészítõre nem akarok menni, már voltam egy másikon, meg itthon is készülök.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!