Találatok a következő kifejezésre: Mennyire nagy első 3 (2 db)

Mennyire nagy az első 3 hónapban a vetélés lehetősége?

Van már egy 2 éves kisfiam. Vele nem volt semmi probléma a terheségemmel és most vagyon 4 hetes kismama. Ritka a vetélés lehet?sége?

Legjobb válasz: Úgy tudom 40%, de ha az elõzõvel sem volt baj akkor ezzel miért lenne.Ne agódj!

Úgy tudom 40%, de ha az elõzõvel sem volt baj akkor ezzel miért lenne.Ne agódj!
akkor a legnagyobb a 40%al egyetértek, vigyázz a kicsire és magadra is!sok szerencsét!
Szerintem ha vigyázol magadra akkor elég kicsi a vetélés eséje fõleg hogy már kihordtál egy egészséges babát. Baj akkor szokott lenni ha valami rendellenesség lenne a babánál. Ne aggódj feleslegesen mert az sem jó!
Szerintem a 40% egy kicsit sok! SÕt, gondoljatok bele, ezek szerint majdnem minden második terhesség vetéléssel végzõdne? Én nem hiszem! Ajánlom nézd meg ezt az oldalt! http://meh.communio.hu/kerdval.htm Itt találsz néhán yhazsnos és nem ennyire ijesztõ adatot!
Az elsõ mondat kicsit értelmetlen.
? A kérdés fele nem érthetõ, de azért megpróbálok írni valami értelmeset. Nem alacsony egyáltalán, teljesen átlagos. én 168 vagyok, a kolléganõim: 165, 169, 161, 158, 149, 177
Elsõ vagyok. 162-3 centi még felnõtt nõknek is nagyon jó magasság.
nekem 10 évesen jött meg elõször jelenleg 173 cm magas vagyok, gondolhatod, hogy nem voltam 10 évesen 163-165 cm magas még. Tehát ez az állítás, hogy utána már csak ennyit nõnek a lányok nem állja meg a helyét.
A növésnek semmi köze a menstruációhoz. Egyébként meg minél idõsebb vagy, annál nagyobb az esélye, hogy nem nõsz már tovább, vagy legfeljebb egy pár centit. Aki kilenc-tízévesen kezd menstruálni, az nyilván még rengeteget nõ felnõttkoráig, aki tizennégy-évesen, az pedig lehet, hogy már elérte a felnõttkori magasságát.
lehet hogy csak nálam volt így, de mióta megjött az elsõ, szinte nem nõttem. azelõtt gyorsan növõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Bocsi kimaradt hogy után... Mennyit nõnek a lányok az elsõ vérzés utána? Én azt hallotam hogy nem sokat.
én 9 hónap múlva alig 1 centivel voltam magasabb. azelõtt félévente nõttem 2-5 centimétert. elõzõ vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!