Találatok a következő kifejezésre: Mennyire nézik a (324 db)

Mennyien nézik a parlamenti közvetítéseket?

Statisztika erről valami ?tipp?

Legjobb válasz: Én akkor szoktam nézni ha beteg vagyok és iskola helyett otthon ülõk, nyáron nem nézem szinte soha...én szerintem az emberek többségének nincs rá ideje, mivel rossz idõpontban van...meg amúgy sincs hozzá kedvük...szóval szerintem egy nap jó 100.000 nézik összesen de ennél inkább kevesebb..

Én akkor szoktam nézni ha beteg vagyok és iskola helyett otthon ülõk, nyáron nem nézem szinte soha...én szerintem az emberek többségének nincs rá ideje, mivel rossz idõpontban van...meg amúgy sincs hozzá kedvük...szóval szerintem egy nap jó 100.000 nézik összesen de ennél inkább kevesebb..
ritkán, inkább csak az ilyen mostanihoz hasonló színház miatt, azt hittem, hogy most valami értelmes kritikát fogalmaz meg a jobbik, de csalódnom kellett
Hát 100 000-nél sztem jóval kevesebben.
Pár tízezren max, mivel egyrészt rossz idõpontban van, másrészt dögunalmas.

A Semmelweis Egyetemen mennyire nézik a felvételizöknél, azt hogy ki mennyire uszik szépen?

A problémám azt hogy májusba mütöték a vállam,(szallagszakadás) és junius 6-án lenne a felvételi,de meg kérdeztem, és voltak olyan jófejek,és azt mondják hogy junius 21-én van a pót felvételi.És ha gondolom átraknak.Mert utánna már nincs több lehetöség.Csak jövöre.

Legjobb válasz: a felvételizõknél néznek ilyet????? és más egyetemen is???? akkor engem simán felvennének XD

a felvételizõknél néznek ilyet????? és más egyetemen is???? akkor engem simán felvennének XD
A kérdező hozzászólása: Az alkalmassági vizsgára gondoltam. Uszás, futás, labda játékok...
GreenTea Tapasztalat: 4 éve aki nem fulladt bele a vízbe, az teljesítette az alkalmasságit.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Kicsit megnyugodttam. Bele csak nem fulladok. :-)

Debrecenbe silencebe 16+ os bulikon mennyire nézik a kort?

Legjobb válasz: Pontosan 1 éve ilyenkor suli vége után is volt +16os buli. Én akkor 15 voltam, beszerettem volna menni, és kérdezték hogy nincs-e személyi, útlevél vagy valami irat nálam. Úgy megijedtem hogy azt mondtam hogy nincs(pedig nálam volt a személyi...) Szóval szerintem nézik a kort...

Pontosan 1 éve ilyenkor suli vége után is volt +16os buli. Én akkor 15 voltam, beszerettem volna menni, és kérdezték hogy nincs-e személyi, útlevél vagy valami irat nálam. Úgy megijedtem hogy azt mondtam hogy nincs(pedig nálam volt a személyi...) Szóval szerintem nézik a kort...
A kérdező hozzászólása: és akkor végül nem engedtek be?
Hát megijedtünk, és gyorsan elhúztuk a csíkot. de elõtte hallottuk hogy aki nem 16 azt elküldték
A kérdező hozzászólása: értem
ha kinézel 16nak akk simán beengednek személyi ilyesmik nélkül:)


UP! The Cluban mennyire nézik a személyit?

16+ os és 15 éves vagyok, barátomnak lenne a szalagavató afterpartyja, mindenki szerint kinézek legalább 16-17nek, de tudnom kéne, hogy mindenkinél nézik- e a személyit ? Valaki aki volt már ott segítene?

Parkban ingyenes koncerten mennyire nézik a személyiket?

arátnőmmel mindketten 2-3 hónapra vagyunk csak a 18-tól, és egy kedvenc zenekarunk búcsúkoncertje lenne..

Mennyire nézitek a fiúk seggét lányok?

Legjobb válasz: csak ha feszes és formás. de eddig max. 4 emberé volt pillantásra méltó.

csak ha feszes és formás. de eddig max. 4 emberé volt pillantásra méltó.
A kérdező hozzászólása: a korotokat is írjátok oda légyszi lemaradt.
Nemigazán, inkább a mellkasát/hátát. De a barátomnak isteni feszes kemény popsija van és imádom. *-*
15/L
elsõ:22/L
egy feszes kerek izmos pasi seggnél nincs jobb a világon 19L
ne legyen bozontos forma nem számít
Hát én inkább a vádlikat szoktam pásztázni ha rövidnadrgában vannak. Azért egy normál fiú nem szokott olyan ruhát hordani ami annyira kimutatná a segge formáját XD

Budapest Park, étel-ital árak? Lehet bevinni saját üvegben innivalót? Mennyire nézik? A helyszínen mennyibe kerülnek?

Legjobb válasz: Nem lehet bevinni saját üvegben, megnézik a táskát és kidobatják veled, barátnõm így dobta ki a másfél liter ásványvizét. Mindig vannak állandó italakciók, ha nagyon érdekel leírom de a facebook oldalukon mindig írják. Csapolt sörbõl a Soproni 450 Ft ha nincs akcióban. Nyolcig szoktak lenni italakciók (Vodka, Soproni 300 Ft, Koktélok 700 Ft) és a koncertek után (tíztõl) de akkor már csak a Vodka 300 Ft, valahogy így emlékszem. Étel árra most csak a pizzaszelet jut eszembe ami 390 Ft.

Nem lehet bevinni saját üvegben, megnézik a táskát és kidobatják veled, barátnõm így dobta ki a másfél liter ásványvizét. Mindig vannak állandó italakciók, ha nagyon érdekel leírom de a facebook oldalukon mindig írják. Csapolt sörbõl a Soproni 450 Ft ha nincs akcióban. Nyolcig szoktak lenni italakciók (Vodka, Soproni 300 Ft, Koktélok 700 Ft) és a koncertek után (tíztõl) de akkor már csak a Vodka 300 Ft, valahogy így emlékszem. Étel árra most csak a pizzaszelet jut eszembe ami 390 Ft.
Paramore koncerten 420 Ft volt egy kis naturaqua víz. .. rablás fényes nappal...

Lehet-e ilyet? Mennyire nézik a facebookot?

Van egy barátn?m, aki külföldr?l rendelt ruhákkal foglalkozik, és facebookon is van oldala,ahonnan rendelni tudnak. Az a kérdés, hogy ezt lehet-e úgy csinálni, hogy csak diák és nem adózik bel?le és vámot se fizet?

Legjobb válasz: Nem lehet. Ebbõl gondja is lehet, abban a pillanatban, amint feltûnik az adó- és vámhivatalnak, és "megszállják". Ez gazdasági tevékenység (kereskedés), engedélyek kellenek hozzá, adózni kell belõle, bevallások stb.

Nem lehet. Ebbõl gondja is lehet, abban a pillanatban, amint feltûnik az adó- és vámhivatalnak, és "megszállják". Ez gazdasági tevékenység (kereskedés), engedélyek kellenek hozzá, adózni kell belõle, bevallások stb.
Az adóhivatal annyira nézi a Facebook-ot amennyire bármilyen más hirdetést. Külön apparátot tart fenn ilyen esetekre.
a NAV (illetve az APEH) tudatosan tartja fenn az ablak mögött mammogó, papírokat kézzel töltögetõ, nyugdíj elõtt álló néniket foglalkoztató hatóság látszatát. Csak az tudja, micsoda informatikai háttértámogatással rendelkeznek, akit már elkaptak. Õk már rég figyelték a facebookot, mikor mi még azt sem tudtuk, hogy létezik. Ha beszállnál: proxybrowsing-gal létrehozott oldalak és látogatott internet, fizetés paypal-on, postázás kamucímrõl. Egyébként utolérnek.

A honvédségnél mennyire nézik a szemet?

Rövidlátó vagyok! NEMNAGYON! Az egyik szemem -1 a másik -0,5 Ami szerintem nem vészes, de nem a legjobb. Ez már ok lehet, hogy ne kerüljek be?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!