Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megy a hőm, (3 db)

Ha ilyen a görbém, akkor kb. mennyire megy majd fel a hőm tüszőrepedéskor?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/dc3ada8979f5f2b6efa5ec..

Legjobb válasz: Azt mondják,hogy t.repedéskor a legalább két tized fokkal az alaphõ fölé kell menni! De ez a minimum. Neked még nem húzta be az alaphõdet!

Azt mondják, hogy t.repedéskor a legalább két tized fokkal az alaphõ fölé kell menni! De ez a minimum. Neked még nem húzta be az alaphõdet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)
A kérdező hozzászólása: És a ciklus.hu csak 1 teljes ciklus után jelöli be az alaphõt?
Nem! De ezt nem tudom pontosan, mert én csak egyszer mértem, akkor is csak addig, amíg megnéztem, hogy van-e t.repedésem! Nem emlékszem már mikor húzta be, de az tuti, hogy nem kellett egy hónapot végigmérni!
Nem kell egy teljes ciklus, hogy behúzza. Legyél türelmes , én is alig bírtam kivárni ..... ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Akkor megpróbálok türelmes lenni! Nem könnyû! :)

Mennyire megy el netbookon a windows 7 home premium?

Legjobb válasz: Saját tapasztalat: Nekem van Asus Eeepc 1005Ha netbookom,és designed for WinXP jellegû termék, de kiváncsiságból felraktam rá a win7- et és mûködött a rendszer.Intel atom proci van benne 1 gigás. Csak nem teljesen kompatibilis vele, ez abban nyivánult meg,hogy az uj témafájlokat nem tudta betõlteni,pl. hyperdesk-es cuccokat,meg a legeleji boot screen-nél a win 7 animált logó nem jelent meg.Tehát csak esztétikai problémák voltak,de a win7 teljes funkcióval alap témafile-val teljesen jól mûködött rajta.De én visszatettem az Xp-t rá,mert azon többféle visual stíle-t lehet beállítani mint a 7-esen.

Saját tapasztalat: Nekem van Asus Eeepc 1005Ha netbookom, és designed for WinXP jellegû termék, de kiváncsiságból felraktam rá a win7- et és mûködött a rendszer.Intel atom proci van benne 1 gigás. Csak nem teljesen kompatibilis vele, ez abban nyivánult meg, hogy az uj témafájlokat nem tudta betõlteni, pl. hyperdesk-es cuccokat, meg a legeleji boot screen-nél a win 7 animált logó nem jelent meg.Tehát csak esztétikai problémák voltak, de a win7 teljes funkcióval alap témafile-val teljesen jól mûködött rajta.De én visszatettem az Xp-t rá, mert azon többféle visual stíle-t lehet beállítani mint a 7-esen.
Melyiken? Amúgy az univerzális válasz: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows/downloads/upgrade..

Mennyire megy le a hőm, ha nem vagyok terhes?

jöv hét pénteken (nem) kellene megjönnie, eddig 37, volt a h?m, ma 36, szurkáll a hasam, néha rosszullét jön rám, tejszer? folyásom van.

Legjobb válasz: Ez elég nagy különbség, remélem ez olyan peteérés utáni hõleesés, vagy beágyazódási hõleesés. Remélem visszaugrik a hõd. Jól méred biztosan? Reggel mindig ugyanakkor ébredés után? Hüvelyben, végbélben, szájban? A jövõ hét péntek még 10 nap. Igazán a folyás nem nagyon számít. A rosszullét is furcsa. Én elviekben 8 dpo-s vagyok de pl nekem is volt rosszullétem. Na nagyon drukkolok neked! szorítok!

Ez elég nagy különbség, remélem ez olyan peteérés utáni hõleesés, vagy beágyazódási hõleesés. Remélem visszaugrik a hõd. Jól méred biztosan? Reggel mindig ugyanakkor ébredés után? Hüvelyben, végbélben, szájban? A jövõ hét péntek még 10 nap. Igazán a folyás nem nagyon számít. A rosszullét is furcsa. Én elviekben 8 dpo-s vagyok de pl nekem is volt rosszullétem. Na nagyon drukkolok neked! szorítok!
A kérdező hozzászólása: bocsánat, 36, 5
A kérdező hozzászólása: én is csak reménykedni tudok, és életem leghosszabb 10 napja lesz ... :S
Akkor ez nem nagyo hõleesés, de van akinek peteérs után 1-2 nappal leesik a hõje, mutatok egy linket: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml itt találsz egy-két infot a hõeséssel kapcsolatban és sok egyébb másról is.
igazából ezt a csökkenést neked kell megtapasztalnod a mért hõidbõl. Nekem a ciklus elsõ felében mindig 36, 3 aztán második felében meg 37-re megy fel. Viszont nem értem miért csökkent le ennyire drasztikusan a hõd, mivel a ciklus második felében magasan marad egészen a mensiig, ha a nem várt mensiig nem megy le és nem is jön meg, akkor már lehet gyanakodni a babára! drukkolok
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, aranyos vagytok, remélem sikerül
sajna nagy esélyyed van rá hogy megjön. ha lecsökkent a hõd 2-3 nap mulva meg kell hogy jöjjön. ha nem jön meg 5 napig sem akkor kezdhetsz örülni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!