Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megy a (975 db)

Ha valaki kap egy utánvételes csomagot akkor tudja, hogy mennyi megy a feladónak és mennyi a posta?

Legjobb válasz: Az esetek 99%-ában az egész a feladónak megy, lévén az utánvétet elõre kell fizetni. Ez alól egy kivétel van - amikor az átvevõ fizeti a postaköltséget. De ez nagyon ritka, mivel többszörös ára van ilyenkor a feladásnak.

Az esetek 99%-ában az egész a feladónak megy, lévén az utánvétet elõre kell fizetni. Ez alól egy kivétel van - amikor az átvevõ fizeti a postaköltséget. De ez nagyon ritka, mivel többszörös ára van ilyenkor a feladásnak.
Ami pénzt Te kifizetsz a postásnak, az mind a feladónak megy, mert Õ már kifizette a csomagfeladást. Megelõlegezte. Te a termék árával együtt fizeted a postát, de a feladó fogja megkapni. Azt, hogy a Te esetedben mennyi a posta, azt csak akkor tudod meg, ha kiviszi neked a postás és megkérdezed. Általában rá is írják a csomagra. De megnézheted a posta.hu-n, ha tudod a méreteit stb. Vagy megkérdezed a feladótól.
A kérdező hozzászólása: Aha, és szerinted van olyan ember aki azt mondja a postásnak, hogy oké várj megnézem, hogy hány kiló a cuccos meg még 2 perc csak lecsekkolok 3-4 dolgot. NINCS ILYEN!!!
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor elmondom újra, hogy megértsd! Figyelj, most jön a kérdés!! HA, kapok egy utánvételes csomagot, akkor fogom tudni, hogy mennyi pénz megy a postának és mennyi az eladónak? Kicsit segítek!!! NEM TUDOM: a csomag súlyát, a csomag árát, azt, hogy elsõbbségi vagy sem.
Válaszoltam. A posta weblapján fenn van az utánvét ára. Ha ennek értelmezése vagy az összeadás / kivonás meghaladja a képességeidet az rettentõ szomorú :)
Felmész a posta.hu-ra és megnézed. Feltéve, ha az értõ olvasást egyszer elsajátítod majd. Bár kétségeim vannak, hogy ez valaha sikerülni fog.
"Ez alól egy kivétel van - amikor az átvevõ fizeti a postaköltséget. De ez nagyon ritka, mivel többszörös ára van ilyenkor a feladásnak." Gratulálok a szövegértésedhez. A postán megtalálhatod az utánvét feladási árait, onnan tudod, hogy nem vernek át. A privát üzenetedre válaszolva: Hülyegyerek, szedd már össze magad. Nem elég, hogy egy primitív aluliskolázott barom vagy, még reklámozod is?!
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor most figyelj!! Eddig SOHA!!! nem kellett fizetnem a postán mikor feladtam valamit utánvétellel! Kapok majd egy csomagot, honnan tudod, hogy mennyi a termék ára? Mi van ha +500-at ráír az eladó? Vagy simán azt hihetem, hogy ennyi a posta õ meg 500-al gazdagabb?
"lévén az utánvétet elõre kell fizetni. " Nem értetted meg, amit mondtam. Az utánvét DÍJÁT A POSTÁN elõre kell fizetni. Ezért nem hajlandó nagyon sok eladó utánvéttel csomagot küldeni, mert ha a vevõ nem veszi át akkor bukja a drága postai díjat.
A kérdező hozzászólása: Az utánvételesnél MINDIG az átvevõ fizet!
A kérdező hozzászólása: Oké, értem! Nagyon szépen köszönöm!

Mennyit megy a Simsonod ha 3-asból visszarakod 2-esbe?

És ha áll?

Legjobb válasz: Ha 3-asból csak úgy, lassítás nélkül visszakapcsolok 2-esbe, általában még 25-30 métert megy. Ennek kisebb részét (jellemzõen 8-10 métert) az úton teszi meg, a többi általában az út menti vízelvezetõ árokban bukfencezve produkálja. De ez soha nem tudom pontosan, mert ilyenkor már nem szoktam rajta ülni.

Ha 3-asból csak úgy, lassítás nélkül visszakapcsolok 2-esbe, általában még 25-30 métert megy. Ennek kisebb részét (jellemzõen 8-10 métert) az úton teszi meg, a többi általában az út menti vízelvezetõ árokban bukfencezve produkálja. De ez soha nem tudom pontosan, mert ilyenkor már nem szoktam rajta ülni.
ugyan az történik, mint ha 4es full gazról tennéd vissza 1esbe, ilyet csak akkor csinálnák ha elmenne mind két fékem és hirtelen megkellene állni
Empirio-kriticizmus!
okosan nem tenném 3-asból vissza 2-esbe mert akkorát esel mint a nem tudom mi ezt csak akkor szabad a visszaesik a fordulatszám pl.: hegy, nagyobb domb mászáson
Belkovics Robi, te vagy az?
ha áll akkor sztem nem megy sehova...na nyertem?
Hát.. kedves kérdezõ, nem többet mint hármasban.. Melesleg ezt egyáltalán nem ajánlom nem sok értelme van megtolod vele a motort mint a szar, , és túl is pörgetheted.. el nem vágodnál vele..(simosont fel tudja pörgetni) max fékezne egy nagyot..fékezésre nem ezt ajánlom fõleg nem 2t-nél.


Mennyivel megy a metró?

Mármint mennyi lenne a végsebessége ha nem kéne megállnia,és mennyi a sebessége két megálló között?Gondolok itt a 2-es és 3-as metróra.

Legjobb válasz: " még a vonat se megy annyival itthon" El kell hogy szomorítsalak, Mo.-n van 160km/ó-val közlekedõ vonat is... :)

" még a vonat se megy annyival itthon" El kell hogy szomorítsalak, Mo.-n van 160km/ó-val közlekedõ vonat is... :)
olyan 120 minimum
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az infókat!
Az M2 70 és az M3 80 igaz. Ugyanakkor a gyakorlatban 74 a legnagyobb, Gyöngyösi - Úp Kapu között.
Sehol nem megy 80-nal. 70-72-re futtatják ki, de már azt sem nagyon mert ramaty a pálya nagyon. A szekerek végsebessége 100-110 körül van (inkább csak volt) eredetileg 3. söntfokozat is volt bennük akkor vitték ezt a sebességet AVR elõtti idõkben. Mostmár egy jobb állapotû szekér is max 80-at tudhat.
A kérdező hozzászólása: Szóval két megálló között 80körül is megy? Vagy ez a végsebességük?
A railjet, az EC-k és a személyvonat is ami flirttel megy. De 140-es szakasz is van...
a railjet megy annyival, de nem sok olyan pályaszakasz van, ahol ezt megteheti. a metró 70-80al hasít :)
Engedélyezett sebesség: M2 70 km/h M3 80 km/h Tervezési sebessége 90 km/h
hogy menne már százhússzal :D még a vonat se megy annyival itthon, a sínek nem bírják, az ezeréves metróé pláne.
Én is azt akartam írni hogy Gyöngyösi és Városkapu között érzem a leggyorsabbnak, néha már-már félek..

Vaterán, teszveszen mennyire megy a felnőtt használt ruha?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire használt és milyen ruha. Én azt vettem észre, hogy ha márkás a cucc, akkor többen megfigyelik! Ha 1 Ft-ért raknak fel cuccokat, akkor meg szerintem azokat ígyis-úgyis megfigyelik és 1 Ft-ért gyakoribb az, hogy kap egy licitet.

Attól függ mennyire használt és milyen ruha. Én azt vettem észre, hogy ha márkás a cucc, akkor többen megfigyelik! Ha 1 Ft-ért raknak fel cuccokat, akkor meg szerintem azokat ígyis-úgyis megfigyelik és 1 Ft-ért gyakoribb az, hogy kap egy licitet.

Nektek mennyit megy a Honda Dio 50ccm-etek? Mit csináljak egy kis teljesítmény növelés érdekében?

Hello. Éve elején nekem ment még 65-öt,most már csak 55öt.

Legjobb válasz: Inkább hagyd békén.. Jobb lesz úgy mindenkinek.

Inkább hagyd békén.. Jobb lesz úgy mindenkinek.
Fogyózzál!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nos itt több bibi is lehet.Nos elsõ sorban ki kell pucolni a karbit(plusz használni plusz szûrõt), és pucold ki a légszûrõt is mert ha piszkos akkor is lassúbb. Ha nem jó így sem akkor vagy ki kell égetni a kipufogót vagy fúrásra érett vagy valamit variáltál rajta és ezért nem megy. MIlyen 2t olajat használsz?Ha nem szintetikus olajat használsz akkor elképzelhetõ hogy piszkos a kipufogód és ezért nem megy annyit.Megjegyzem érdemes csak is fulszintetikus olajat használni, kicsi a megragadásnak a veszélye, nem köpi be a gyertyát és nem koszolja a kipufogót amellett hogy nem szennyezed a környezetet annyira. Ha megakarod pöccinteni hogy jobban menjen, Én nem javaslom mert ez e megbízhatóság árára megy.De ha még is belevágnál akkor szerintem elég egy malossi variátor, erõsebb kinyomórugó hogy erõsebb legyen és egy sport rezó.Lehet rá tenni nagyobb hengert is de akkor már a fõtengelyt is erõsebbre kell cserélni egy bizonyos méret után(pl 70) Még annyit szoktak csinálni hogy nagyobb karbit tesznek fel rá, de nem ettõl kell várni a csodát hanem a meghajtásnál és a rezónál! Sok sikert hozzá! Üdv!

NKE Rendészettudományi Karon (RTK) mennyire megy a "buzulás"?

Már úgy értem, hogy vannak (jó) csajok is, vagy 3 év fütyiverés?

Legjobb válasz: Jó ha az ember tisztában van önmagával. hahaha

Jó ha az ember tisztában van önmagával. hahaha
Most komolyan ilyen sötét emberek jelentkeznek egyetemekre? 3 vagy 5 évet fogsz ott eltölteni és 30-40 évet dolgozol a szakmádban. Tényleg az a legfontosabb kérdés pályaválasztáskor, hogy milyen csajok vannak a szakon?
Ha ilyen beállítottságú vagy akkor nem menj rendõrnek. Nem tudod komám mi folyik bent. Én még a Rendõrtisztin végeztem, de kiemelkedõ intelligencia ... A régi szakemberek akik ott végeztek még értettek valamit a szakmához. A mostani kis arcos-harcos gyerekek kijönnek, kapnak 20 stóc papírmunkát és csináld gyermekem. Szopni, nyalni kell, hogy a rendõrségen elõbbre kerülj, plusz jogász szinten papírozni. Ha nincs protekciód az NKE-re akkor felejtsd el a jelentkezést.
Hajaj, messze a legjobb nõk vannak;)
Milyen szakra jelentkeztél?
Voltál nyíltnapon? Olyan szép lányok voltak! Szerintem egy bizonyos fokú intelligenciához és a kiemelkedõ egészséghez (ami ugye kell ha be akarsz jutni) általában szépség társul. Egyre több lány jelentkezik az ilyen helyekre. Én is lány vagyok, bár magamról nem fogom azt reklámozni, hogy hû de szép. És megjegyzem, én nem azért megyek oda, hogy pasizzak és remélem a többieknek sem ez lesz életük értelme ott. Különben meg nem az iskola az egyetlen hely, ahol ismerkedni lehet.
A kérdező hozzászólása: Én a nyomozó szakokra adtam be. Az a baj, hogy olyan szemtelenül jóképû vagyok, hogy pl. ha rádkacsintok elõadáson, akkor onnanstól kezdve tutti nem tudsz majd a tanárra figyelni, vágod...:)
Õõõõ, bocs, nálam ez nem így mûködik. :)
A kérdező hozzászólása: Dehogynem, a nõknek nagyon élénk a fantáziájuk...;P

Mennyivel megy a motoros, mikor lehagyja az autó?

Corrado VR6 Turbo vs. GSX R 600

Legjobb válasz: Nem nagyon húzta oda neki, kb 160-180at tippelek

Nem nagyon húzta oda neki, kb 160-180at tippelek
Oda van írva: majersen1 töltötte fel ezen a napon: 2011.04.26. aus der fahrt bei 110km/h
Jócskán 200 környéke, vagy afölött, mikor megjött a turbónyomás akkor hagyta ott.
110 km/h-ról indulnak oda van írva, a motor hangjából ítélve 2-ig vált vissza (kettõt)és onnantól húzza, 2-es, 3-as, ez kb 200-220 km/h és rak egy 4-est ekkor a kocsi már elmegy. Ha rövidítve is van az áttétel a motoron akkoris 200 körül járnak mikor elmegy a kocsi, és ez reális is, innentõl a kocsi nagy teljesítménye, és a sebességgel négyzetesen arányosan növekedõ légellenállási erõ az autónak kedvez, a 600-as motornak vége is van 260-nál kb. tehát 220 felett már nem megy annyira...
Ez "csak" egy 600-as GSX-R. Egy 1000-sel már nem bánt volna így el. ;)

Mennyit megy a yamaha axis 90 ccm es robogód?

Van egy ilyen motorom most 70 et megy és folyamatosan csökken a végsebesség mióta megvettem!

Ha gyúrok és jumbot szedek mellé de az étrend nem tökéletes akkor mennyire megy a fejlődés?

anyám kosztján élek nincs pénzem minden nap rántotthúsra meg rizsre.

Legjobb válasz: fõleg ész nélkül lesz nehéz

fõleg ész nélkül lesz nehéz
kb. pénzkidobás lesz a lóvé, inkább vegyél belõle húst azzal többre mész
pénzkidobás lesz a lóvé jól meg aszontam kb.pénz kidobás lesz a jumbo így akartam
Ha nem tudod magadnak megoldani a kaját, akkor dumáld meg a fejét, hogy milyen kajákat csináljon. ;) A kérdésre válaszolva pedig: valami hatása lehet, de ez ugye egy kiegészítõ, azaz _kiegészítõ_.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!