Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbizhato ovulacios teszt (12 db)

Az one step ovulációs teszt mennyire megbízható?

most szeretnék rendelni és kíváncsí lenék kinek vált be,mennyi idő után jött össze a baba?

Legjobb válasz: Én használtam, megbízható, de hátránya, hogy sohasem volt egyforma a két vonal, vagyis teljesen pozitív, így csak az erõsödésbõl tudtam következtetni rá.

Én használtam, megbízható, de hátránya, hogy sohasem volt egyforma a két vonal, vagyis teljesen pozitív, így csak az erõsödésbõl tudtam következtetni rá.
én csak azt használtam soha mást, és nekem egyforma pozi szokott lenni, igaz csak mostanában, úgyhogy az elõttem levõnek annyiban igaza van, hogy van olyan széria amit rendelek hogy nem lesz egyforma, csak majdnem olyan erõs.Viszont elõnye hogy olcsó, és azért kell belõle elhasználni nem keveset, és az üzletekben nagyon drága.Én ajánlom :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) én most találtam meg az apródon 49 ft -ért :) remélem beválik

Mennyire megbízható a corax ovulacios teszt? Ma vagyok a ciklus 6. napján és picit lett halvanyabb a T vonal, mint a C! Lehet ilyen hamar elkezd emelkedni az Lh hormon vagy nem jó a teszt?

A ciklusaim 24-30 nap között szokott változni!Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Mennyire megbizható az ovulációs teszt (LH teszt)? Nekem ma ilyen lett. Pedig csak az ciklus 8. napján vagyok. Hasszúrkálást érzek, derékfájást.

http://kepfeltoltes.hu/view/100813/K_p0015_www.kepfeltoltes...

Legjobb válasz: Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Mikor szokott lenni ovud, azt tudod?

Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Mikor szokott lenni ovud, azt tudod?
Nagyon homályos, de szerintem is gratulálok!:) Csinálhatsz még egyet reggel, ha kételkedsz::)
A kérdező hozzászólása: Nagyon elmosodott, de látszik szerintem a második csík.
Figyelj, ne aggódj, túl sok a véletlen egybeesés, egyértelmûen pozitív LH-teszt, nagyon kevés minimális vérzés, halvány, de látható hcg teszt, hasszúrka, derékfájás... de elõbb azért tesztelj mégegyet, mondjuk reggel. Nagyon szurkolok neked!
Igen, szerintem is egyértelmû:) Én is azért írtam, hogy reggel csinálhatsz még egy tesztet, mert én nem bírtam ki és megismételtem reggel, és akkor erõsebb volt már a csík:)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet Pregnanens, ami negativ lett. Viszont az LH tesztem már 3. napon is pozitív. Nem értem ezeket a teszteket. Hányingerem van 2 napja.
A kérdező hozzászólása: Vagy csak én látom pozitívnak? http://kepfeltoltes.hu/view/100815/K_p0020_www.kepfeltoltes...
Menj el szerintem a dokidhoz, megvizsgál, ha azt mondja érzi a méh megnagyobbodását, akkor lehet, hogy elküld egy vérvételre, és abból megnézik a hcg-t. Pozitívnak tûnik, de háta fene tudja.....
Vérvétel, HCG, az a biztos. Ha elmész az orvosodhoz és megkéred, biztos ír beutalót vérvételre. De privátban is el lehet intézni, beutaló nélkül. Tudok két helyet is, ahol gyorsan kész van még aznap, csak mindenképp délelõtt menj. A Nyírõbe nem kell idõpontot kérni, a másikba igen. A Nyírõ Gyula Kórház laborban elméletileg pár órán belül kész van: http://kórházak.hu/nyiro-gyula-korhaz/laboratorium.html. Itt 3600 forint, úgy emlékszem. Vagy tudom ajánlani ezt a labort is: http://www.labor24.hu/info.aspx?sp=5. Itt azt hiszem olcsóbb, 3000 forint.
A kérdező hozzászólása: Holnap megpróbálom, elmegyek az orvoshoz, mert a hõm már napok óta reggel 36, 8-36, 9, napközben meg 37, 4-37, 7. A 36, 5 volt általában reggel.
Tudtam én!!!! Jaj de jó, gratulálok! Látod, az Lh teszt is ezt mondta....:)
Huhúúúú!Gratulálok...!
A kérdező hozzászólása: vettem tesztet, de nem birtam ki hétvégéig. Csak nem tudom ez milyen eredmény lenne, mert kicsit elmosodott. Látszódik a második csík vagy csak én odaképzelem? http://kepfeltoltes.hu/view/100813/K_p0017_www.kepfeltoltes...
Ja igen, és ma mikor csináltad?
A kérdező hozzászólása: Most csináltam az elsõtt életemben, 12:30kor. 30-31 naposak, az észrevételeim alapján a ciklus végén (21-22. napon) szoktak lenni. 8 napja a vérzésem csak 1, 5 napig tartott, elég gyenge volt.
Jókor csináltad, jól, úgyhogy tényleg nincs itt az ideje....mivel kevesebb volt a legutóbbi mensid, elképzelhetõ, hogy terhes vagy? Akkor mutathat bizony pozitívat az LH-teszt...én csinálnék egy hcg-tesztet is a helyedben:)
A kérdező hozzászólása: 2 napja csináltam és negatív lett. Félek a következõ is az lesz. Pedig a tünetek megvannak. Vérzés után barnáztam két napig és hõemelkedésem is volt.
Szerintem, hogy le ne késd a peteérést, ha ilyen korán lenne, vehetsz egy másik fajta ovu tesztet is, hogy osszehasonlitsd õket. Én anno vettem Coraxot és ClearBlue digitálisat is. És a Corax már jó elõre kezdett erõsödni, már azt hittem pozitív, mert a mikroszkóp is páfrányos volt, de a másik teszt még negatív volt, úgyhogy megvártam, amíg a másik is pozitív lett, az kb. plusz pár nap volt. És a naptár szerint is akkor lehetett a peteérés.
Meg mehetsz biztosra is, legyél a mostani napokban is a pároddal midnenképpen, és majd a ciklus közepén is:)
És még a terhességre visszatérve, ha nem vagy biztos benne, legbiztosabb a vérvétel, HCG-re. Az tutira kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Veszek ma Hcg tesztet és hétvégén megcsinálom. 2 napja voltam a dokinál és a laborba nézték, de vizeletbõl, negatív. Már 3 napja napközben 37, 4-37, 7 között van a hõm.
Micsodaaa? Az nagyon magas. Még napközbenre is. Lehet, hogy elõzõ hónapban késõi peteérésed volt, és azért volt menstruáció. És ezért nem mutatta ki még semmi. Nem azt mondom, hogy éld bele maga, de nekem ez nagyon "gyanús". Próbáld meg pár nap múlva egy érzékeny teszttel.NAgyon szorítok neked.
Voltal orvosnal? Drukkolok!! :-)

Mennyire megbízható az ovulációs teszt, hol lehet kapni?

Sziasztok! Aki használt már ovu tesztet, és eredményes is volt, légyszíves írja meg! Többféle van? Hogyan kell alkalmazni? El?re is köszönök minden választ!

Legjobb válasz: Én Gabriel ovu tesztet használtam, abiben 7 darab van. Késõ délután kell alkalmazni, úgy mûködik, mint a terhességi tesztek, csak annyi a künönbség, hogy a teszt csíknak ugyanolyan erõsnek vagy erõsebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak (akkor van peteérés). Sok sikert!

Én Gabriel ovu tesztet használtam, abiben 7 darab van. Késõ délután kell alkalmazni, úgy mûködik, mint a terhességi tesztek, csak annyi a künönbség, hogy a teszt csíknak ugyanolyan erõsnek vagy erõsebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak (akkor van peteérés). Sok sikert!
Elsõ válaszoló vagyok: még annyit, hogy nekem bejött, 5 hetes terhes vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ! Még sosem próbálkoztam vele, igaz, még él a remény, hogy esetleg most összejött, holnapra (nem ) várom, csak sajnos pár napja csináltam egy tesztet ami negatív lett, és most félek, megint nem sikerült:( Gratula és sok boldoságot a babához!
Pár nap múlva tesztelj újra, akkor már reálisabb eredményt kapsz! Mindenesetre szorítok, hogy Nálad is baba legyen! :) 1-2. válaszoló

Mennyire megbízható az Ovulacios teszt? Sikerült valakinek terhesség a hasznalata alatt?

Legjobb válasz: Persze, rengetegen használják. Hasznos, fõleg hõgörbével kombinálva :)

Persze, rengetegen használják. Hasznos, fõleg hõgörbével kombinálva :)
Én is szurkolok ám!!10000-el! Légyszi azért majd írd meg mi lett veled jó? Olyan jó lenne beszélni késõbb is fõleg ha sikerülne a dolog mindkettõnknek! :) )))
A kérdező hozzászólása: Oké!Megírom, de te is írd meg lett-e baba!:-):-)
Persze akkor a jövõ héten!! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Mi a helyzet veled?:-)
Tegnap megcsináltam reggel és + !!!!!! POZITÍV!!!! :) BABÁT VÁROK!!! El sem hiszem, még mindig! olyan hihetetlen! Gyógyszer segítségével :) az elsõ hónapban sikerült! Nem hittem volna hogy ez a cloti tényleg ilyen jó!Félek most kicsit meg elég rendesen érzem a méhem görcsölgetek vagy nem is tudom mi ez, remélem nem lesz semmi baj, biztos természetes hogy dolgozik odabent a kémia :) Kívánok mindenkinek mielõbbi babásodást! Így lassan egy év várakozás után nekünk is lett kisbabánk! Ezek után tényleg azt mondom hogy jó az ovu tesztelés is!!!!!
A kérdező hozzászólása: De jó!!!:-)Gratulálok!Én még nem teszteltem várok szerdáig, hogy biztosra menjek!Remélem nekem is pozitív lesz!
Szurkolok NAGYON! Én még most sem tudom felfogni annyira hihetelen még nekem :) persze boldog vagyok nagyon !!!!!
Kedves kérdezõ teszteltél?? Kiváncsi vagyok írj ha van idõd!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen teszteltem negatív lett , sajnos:-(
Sajnálom! Ne keseredj el, nekem is gyógyszerrel sikerült a baba orvosi segítséggel, nem értettük miért nem jön ha elvileg egyikünknek sincs baj képzeld engem úgy volt hogy mûtenek ha most sem sikerült volna a baba, utolsó percbe toppant be! Így fel a fejjel kitartást neked!!! Millió puszi és ölelés NEKED!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy!Neked pedig örömteli babavarast kívánok!:-)
Köszönöm aranyos vagy! Kiélvezem minden percét a kismamaságnak!!! Neked Kitartás!!!! Tényleg!!! Én is kivoltam idegileg olyan lassan teltek a hónapok olyan sok sikertelen hónap után tényleg álomban vagyok!!! Kívánom hogy te is mielõbb átélhesd és sikerüljön a babátok! Puszi
Mióta próbálkoztatok??????
1 évet vártunk rá , most már itt van! :) jelenleg körülbelül 2 mm-es babánk :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok!Hát én jovoheten keddre nem várom a mesit , de majd kiderül mi lesz!Az utolsó valaszolonak, drukkolok, hogy babas legyél!:-)
Nincs mit :) azért vagyunk itt egymásnak! Hidd el hamarosan a pocakodban lesz a szerelmetek gyümölcse :) Mondjuk!!.... én is teszteltem kiváncsiságból ebben a hónapban mert ismerõsöm adta hogy próbáljam már ki mert neki sosem lett egyértelmû pozitív én megcsináltam, után rá kb 3 napra észrevettem az igazi jeleket a kívánósság, erõsebb "folyás" és csak reménykedem hogy ez a hónap sikeres volt!! Hétvégén kiderül úgy is minden! :) Szurkolok minden babásodni vágyó sorstársamnak! Kérdezõ mikorra nem várod? Lehet együtt leszünk babásak.... :) csak kitartás!
2. vagyok, most hogy írtátok a nevét, az enyém is corax volt. (ugyanennek a márkának a terhességi tesztje viszont szuper volt, sohasem tévedett!) Egyébként meg persze hogy sikerülni fog! :) )) Nem a teszt miatt leszel terhe, látod nekem sem ért semmit mégis itt van két krampusz, hidd el, hogy nem ezen múlik!
Teljesen megbízhatatlan és pár hónapig használtam, közben voltam ultrahangon is, így láttam a valóságot is és semmilyen összefüggés nem volt a valódi tények és az ovuteszt csíkja között. Nekem ugyanez a tapasztalatom a hõgörbével is. 12. naptól 22. napig 2 naponta együtt vagytok, akkor fölösleges a teszt, mert nem tudsz mellétrafálni.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló, milyen Ovulacios tesztet hasznaltal ?
Szia!elõttem szólóval egyet értek pozi volt az ovu tesztem 2 napig , mindent megtettünk hogy biztosra menjünk és ultrahangon a 3 ovu teszt után 5 nappal látta az orvosom a tüszõt ami hamarosan meg fog repedni! Egyátalán nem nyújt 100 % segítséget sõõtt.... nekem a valós ovu rá 5 napra volt! Amúgy sokaknak segített lehet Te pont abba tartozol és sikerül hamar a baba vele!SZURKOLOK!! :)
Nem emlékszem a nevére, dm-ben vettem, 5 db volt benne és zöldes doboza volt. Rengetegszer olvastam, hogy terhesen pozitív lesz ez a teszt és amikor terhes lettem, akkor kipróbáltam (maradt pár darab korábbról) és nekem akkor is nagyon halvány volt csak. Nem vonom egyébként kétségbe senkinek a szavát, de akik szerint jó és megbízható, azok még nem estek teherbe, a gyerekes ismerõseimnek meg mind ugyanaz a tapasztalata mint nekem. De lehet, hogy csak véletlen!
A kérdező hozzászólása: Én gabriel tesztet vettem, és kíváncsi voltam tényleg megbizhato-e!Hát most már nem vagyok benne biztos!Köszönöm mindenkinek a választ!:-)
fertyliti ovu tesztet ne vegyetek mert még a controll csík se jelent meg nagyon sok tesztemen....én a rossmanba vettem egy olyat amibe 7 darab volt és kupakos na az lehet igazat mutatott, mert éreztem is..
én corax-szal figyeltem az ovumat és egybõl, elsõre összejött a fiúnk. ezt nagyon ajánlom neked is!
A kérdező hozzászólása: Remélem én is, hogy sikerül!Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!:-)
Sziasztok 3. vagyok! én is a coraxot használtam 2-t is ellõttem és nem lett baba mégsem pedig jó drága volt....
A kérdező hozzászólása: Én is drágaért vettem a gabriel tesztet, de ezek után amit itt iratok már nem bízom benne, hogy sikerül a baba!:-(Köszönöm a válaszokat!
DEHOGY IS NEM!!!! :) SIKERÜLNI FOG!!! NYUGODJ MEG!!! Nem a teszten múlik ha együtt voltatok a ciklus közepén , biztos megvan az esélyetek rá! Ne keseredj el , nekem igaz nem használt a corax , de olyan szerencsém van hogy megérzem a peteérést és akkor kívánósabb is vagyok :) REMÉLEM sikerrel jártok és akkor már nevetve gondolsz a tesztre!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Nagyon köszönöm a biztatást!Azt én is észre vettem, hogy közepiidõben sokkal jobban kívánom az együttlétet!:-)
Ugye :) meg akkor én érzéek egy fura szurkálást azokban a napokban így tudom hogy na mostanság kell belehúzni! Én rám és mindenkire ráfér a biztatás mi is nagyon szeretnénk már babát én is teszteltem de nem segített, most kaptam gyógyszert és most azzal pláne érzem a peteérést így most várom milyen hatása lesz a gyógyszernek , egy kis löketre van szüksége a szervezetemnek hogy sikerülhessen a baba, remélem hogy hamarosan mi is megkapjuk a mi kis csodánkat!!!!! Kitartás, és ha kipróbálod és neked mûlödik akkor örülni kell!!! Ha pedig nem segít a teszt akkor türelem, és idõben orvos hogy én is mentem és csinálom azt amit mond!!!
A kérdező hozzászólása: Szurkolok nektek, hogy sikerüljön a baba!Köszönöm még egyszer a választ!Sok sikert!:-)
2 hónapot próbálkoztunk, a 2. hónapot már tesztel, és sikeres volt. Azt gondoltam 14. napon van az ovulációm, és közben a 12. napon volt. Jóstesztnek is kiváló volt! http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/dieta_egeszseg_eletmod/ovu.. 7 havi adag 2040 Ft postával, nála.

Mennyire megbízható a Facelle ovulációs teszt?

Tavaly szeptemberben szültem, márciusban jött meg először a mensim.Nemrég voltam nőgyógyásznál, és uh-ról azt mondta, minden jól működik, szépen vastagodott a méhfal. Szeretnénk kistesót, ezért vettem ovul. tesztet, és nem mutatott semmit, már elfogyott 5 db(14. nap csináltam utoljára). Még később lenne a peteérésem?Vagy nincs is?Még szoptatok, de ha van vérzés, az nem azt jelenti, hogy peteérés is van?

Lanyok! Mennyire megbizhato a One Step terhessegi es ovulacios teszt?

Most vettem 30 ovu es 20 terhessegi tesztet, eszmeletlenul olcson. Remelem mukodik is...

Legjobb válasz: Teljesen jók! Tévesen pozitiv nem lesz! :))) Sok szerencsét! KÍvánom, hogy elsõ hónapban megcsinálhasd mind a 20 tesztet, csak azért, hogy nézegesd a két csíkokat :D :))))

Teljesen jók! Tévesen pozitiv nem lesz! :) )) Sok szerencsét! KÍvánom, hogy elsõ hónapban megcsinálhasd mind a 20 tesztet, csak azért, hogy nézegesd a két csíkokat :D :) )))
A kérdező hozzászólása: Koszonom! :)

A One Step ovulácios teszt mennyire megbizható?

Legjobb válasz: szia!nekem 2 napos késés után kimutatta hogy terhes vok.4 hetes voltam

szia!nekem 2 napos késés után kimutatta hogy terhes vok.4 hetes voltam
jaj bocsi elnéztem kérdésed az elõzõ válaszoló vagyok

Mennyire megbízható módszer a fogamzásgátlásra az ovulációs teszt?

Elegem van a gumiból tabit nem akarok,igy elhatároztam hogy veszek egy ilyen mikroszkópot.Ez kimutatja,mely napokon vagy termékeny és melyeken nem...akkor ezek szerint a nem termékeny napokon mehet a dolog minden nélkül? Hmmm...de jó lenne! Persze óvintézkedésként a nem termékeny napokon is kihúzná el?tte,biztos ami biztos...ez igy megbizható szerintetek? Köszi!

Legjobb válasz: Háááát... Én csak akkotr vállalnám be, ha nemlenne baj ha becsússzan a baba. De elméletben biztonságos. Én is gondoltam erre. De amugy www.ciklus.hu is kiirja, hogy melyek a termékeny napjaid. Mindenesete csak így nem ajánlanám. Vegyél mellé valamilyen hüvelyi spermicides cuccod (krém/kúp/tabletta Pharmatex) és akkor már nem vészes.

Háááát... Én csak akkotr vállalnám be, ha nemlenne baj ha becsússzan a baba. De elméletben biztonságos. Én is gondoltam erre. De amugy http://www.ciklus.hu is kiirja, hogy melyek a termékeny napjaid. Mindenesete csak így nem ajánlanám. Vegyél mellé valamilyen hüvelyi spermicides cuccod (krém/kúp/tabletta Pharmatex) és akkor már nem vészes.
Ebben ne bízz, nem biztonságos.Én Pharmatex krémet használok, ami kapható 6-os kiszerelésben(1 adag-1 aktus).Azonnal hat, 24 órán át, megöli a spermákat.Én 1, 5 éve használom és tökéletes(elõtte tabiztam).Egy gáz van vele, hogy aktus elõtt kell felnyomni, de végül is a gumi is illúzió romboló, de legalább így jobban érezhetitek egymást.:) ))
Annyiban, hogy mondjuk pl. egy 30 napos hónapból 30 napod van a teherbeesésre, abból kb.7 napig nagy esély a sikerre.Az a pár nap az ovuláció környéke de nem egy esetben történt meg, hogy a menstruáció ideje alatt teherbe esett az illetõ! Nem biztonságos, nem ajánlott csak ha már nem gond, hogy esetleg becsúszik egy baba. Használj hüvelykúpot v.tablettát, azt csak az aktus elõtt 10 perccel kell feltenni.
Csak akkor ajánlom, ha nem bánod, ha baba lesz a vége!

A Vondfo ovulációs és terhes teszt mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Mebízható. Én használtam. Sajna baba még nincs, de mindig a valóságot mutatta.

Mebízható. Én használtam. Sajna baba még nincs, de mindig a valóságot mutatta.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) akkor megrendelem! :) csak furcsáltam mert a gabriel lh tesztet vettem 7 db-os 3700-ft-ért ez meg 20 db.igaz teszt csík nem kazettás 2200 ft. és van hozzá 2 db terhes teszt ajcsiba!
Én is vaterán vettem, gondolom, te is! :) Nyugodtan rendeld meg! 1. válaszoló

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!