Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízhatóak terhességi tesztek (13 db)

Mitől késhet még a havim, ha negatív lett a terhességi teszt? Egyáltalán mennyire megbízhatóak a tesztek? Érdemes többet csinálni belőle, hogy biztosak legyünk benne? (bővebben lent)

Már 10napja hogy késik a havim, akkor fájt is a hasam, azt hittem, hogy meg fog jönni, de nem jött, azóta többször is elkezdett görcsölni, pár percekre. Vettem tesztet, direkt reggel csináltam, (állítólag akkor érdemesebb), de negatív lett. De akkor mit?l késhet még? Felfázás, gyulladás, esetleg rosszat mutatott a teszt? Mit javasoltok? Vegyek egy másik tesztet vagy inkább egyb?l menjek dokihoz? A válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: de õ jövõhétnél elõbb biztosan nem tud adni idõpontot :( addig megõrülök :D

A kérdező hozzászólása: de õ jövõhétnél elõbb biztosan nem tud adni idõpontot :( addig megõrülök :D
Sürgõs esetben muszáj fogadnia, de ha találgatsz attól jobban megõrülsz, tapasztalat :D
10 napos késés már elég hosszú idõ. Ha terhes lennél, kimutatta volna a teszt (bár vannak nem megbízható tesztek is...) Én is a dokit javasolnám, megvizsgál és rögtön meg tudja majd mondani, mi a helyzet. (egyébként én X-Epillel teszteltem, 2 erõs pozitívat: ekkor a mensim 4-5 napot késett. Az elsõt délután, a másodikat reggel...) 32 hkm
utolsó:terhességnek nem mindig vannak tünetei, unokahúgomnak a 3.hónapig semmi tünete sem volt, meg is jött neki
Annyit tudok még: érzed ezeket: mindjárt megjön érzés, mellfeszülés, émelygés, étvágytalanság? Ezek a koraterhesség jelei. Ha ezeket nem érzed, nem vagy terhes (legalábbis szerintem) utolsó voltam
10es vagyok, ugyanezeket éreztem és nekem babám lesz. :D
A kérdező hozzászólása: ajjajjj. hát akkor kicsit cinkes a helyzetem:/ A barátommal is megromlott a kapcsolatunk, és most kerültem új munkahelyre. Szóval mi nagyon nem terveztük... ma csinálok még egy tesztet és megpróbálok a dokitól kierõszakolni egy idõpontot még a hétre ... mert ha nem baba, akkor valami más lehet amitõl ennyit késik...
Azért ne parázz annyira, attól, hogy nekem baba volt a dologban, neked még nem biztos.Nem rémisztgetni akartalak.Majd a doki megmondja.
menj orvoshoz, abban bízz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Hát mostanában többször érzem azt hogy meg fog jönni... kicsit fájok, aztán meg elmúlik. Fáradékonyabb sem vagyok, mint általában. Amúgy általában mindig késni szokott 2-3napot, úgy hogy most sem vártam pontosan aznapra, de a 7nap késés után már muszáj volt vennem tesztet. :/ egy megfázáson most vagyok túl. talán ez is befolyásolhatja. Remélem az orvos tud adni idõpontot minél elõbbre! :) Köszönöm a válaszokat még egyszer
9-es válaszolónak üzenem, hogy az sem igaz amit legutóbb írt! :) Sok nõ menstruál a terhessége alatt, van aki végig de van aki csak néhány hónapig. Nekem két ilyen ismerõsöm is van, semmi baja nincs a gyerekeiknek. A vérzés és a terhesség alatti menstruáció azért nem ugyanaz. Az ami nem jelent jót a terhesség alatt másfajta vérzés. :)
Nekem 14 nap késéssel is negatívat mutatott két darab X-epil teszt is...szóval nekem nem a megbízható kategória... 31 hkm
Ja, a 6-osnak újra: megjött neki? Minden rendben van vele és a babával? Mert a vérzés terhesség alatt sohasem jelent jót, sõt...
A 6-osnak: nem általánosságban írtam, azért is írtam a végére, hogy szerintem... mert lehet, valakinél nem jelentkezik... Segítségnek szántam, ha érez ilyesmiket, akkor reménykedhet a kérdezõ, hogy babája lesz. Nem kell azért lehurrogni...
Szerintem a teszt már kimutatta volna ha terhes lennél! (Bár vannak kivételek) Milyen tesztet vettél? (Mennyibe került?) Általában megbízhatóak a terhességi tesztek, legalábbis ha elsõ vizeletbõl végzed el õket. Felfázástól, stressztõl is késhet. Általában rendszeres a menszeszed? Vannak felfázásra utaló tüneteid? Védekeztek a pároddal?
Szia! Megkérdezhetem, hogy mi lett veled végül? Nekem is késik 4 napja, és 3 teszt is negatív. Nem értem mi van, bár mi babát szeretnénk. Kösszi

Mennyire megbízhatóak a terhességi tesztek? A menstruáció elmaradása után hány nappal érdemes tesztelni?

Volt már valakinek negatív tapasztalata, hogy a teszt mégsem mutat mindig igazat, (pl: negatív volt kés?bb kiderült, hogy terhes, vagy épp fordítva)?

Legjobb válasz: sztem kb 10 nappal mutathat "bizonyosat" (bár persze nem 100% ám) egyébként relatíve elég megbízhatóak, de attól is függhet milyen fajta, de ha akkor negatívat mutat is, azt sem kell készpénznek venni, volt már rá sok-sok példa, h nem mutatta ki, v akár 3 teszt is negatív volt és ott volt a bébi, viszont ha pozitívat mutat, akkor az pozitív is, az tuti baba:)

sztem kb 10 nappal mutathat "bizonyosat" (bár persze nem 100% ám) egyébként relatíve elég megbízhatóak, de attól is függhet milyen fajta, de ha akkor negatívat mutat is, azt sem kell készpénznek venni, volt már rá sok-sok példa, h nem mutatta ki, v akár 3 teszt is negatív volt és ott volt a bébi, viszont ha pozitívat mutat, akkor az pozitív is, az tuti baba:)
Minél késõbb tesztelsz, annál biztosabb az eredmény. Elõfordulhat, hogy a menstruáció kimaradásakor negatív a teszt, mivel ekkor még nagyon alacsony a hcg a szervezetben, és ennek ellenére terhes vagy. Velem sajnos az ellenkezõje is megtörtént, pozitív teszt után pár napra megjött a menstruációm - ez viszont korai vetélésnél lehetséges csak. Elvileg pozitív teszt mindig terhességet jelez, ami sajnos el is halhat. Szerintem érdemes várni egy hetet a menstruáció kimaradása után, és csak akkor tesztelni!
Én a menstruáció elmaradás után 2 nappal csináltam meg a tesztet.Nem bírtam várni többet:)
A menstruacio napjam mar ki kellene mutatnia a tesztnek a terhesseget. Nekem elotte 4 nappal mar pozitiv volt

Mennyire megbízhatóak a drogériákban kapható terhességi tesztek?

Pl. x-epil, easy pregnancy stb. Van különbség a gyógyszertári és ezek között az érzékenységen kívül?

Legjobb válasz: Nincs szerintem csak a tesztek között hogy 10-es vagy 25-ös meg ugye a tesztcsík olcsóbb mint a vizeletsugaras vagy a kazettás,de ezek azért drágábbak mert ugye a mûanyagtartót...stb kell megfizetni, de mindegyikben tesztcsík van! Szerintem nem érdemes ezreket költeni egy tesztre én mindig olcsóbból vettem inkább 3 és ugye elvileg az már 1000%-os eredményt mutat.

Nincs szerintem csak a tesztek között hogy 10-es vagy 25-ös meg ugye a tesztcsík olcsóbb mint a vizeletsugaras vagy a kazettás, de ezek azért drágábbak mert ugye a mûanyagtartót...stb kell megfizetni, de mindegyikben tesztcsík van! Szerintem nem érdemes ezreket költeni egy tesztre én mindig olcsóbból vettem inkább 3 és ugye elvileg az már 1000%-os eredményt mutat.
Mindegyik 99%-os.
Mindkét gyereknél drogériából vettem tesztet, összesen 4 db-ot, egyik sem hazudott.
Szerintem a lényeg, hogy be kell tartani a használati utasítást, és reggeli elsõ pisibõl kell csinálni. Én X-epil-t vettem, mert 2 db volt benne (és mégis az volt a legolcsóbb akkor a DM-ben). Nemvárt után 3 nappal halvány pozitív lett az egyik. A másikat megcsináltam egy héttel késõbb, az erõsen pozitív lett. 24h kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem már kimaradt egy menstruációm, 2 nap múlva kéne a következõnek jönni. Délután csináltam x-epil tesztet, az negatív lett. Ugye ennyi idõ után már délután is kimutatná a terhességet?
Ha most negatív lett de már egy havi kimaradt akkor az nem baba miatt maradt ki de ha pl egy hete volt peteérésed akkor még nem mutatná ki ha az lennél dehát ezt így nehéz megmondani mindenképpen menj orvoshoz! Mióta próbálkoztok? A doki majd ír fel gyógyszert ha nem jön mg és nincs baba...
A kérdező hozzászólása: Még annak a ciklusomnak a 8. napján voltunk együtt amikor még megjött, azóta sajnos nem találkoztunk, szóval már leglább 1 hónapos terhesnek kéne lennem. Nem próbálkozunk, de nem is gond ha összejön a baba, a szerencsére bízzuk :)

Mennyire megbízhatóak a 200-300 forintod terhességi tesztek?

Legjobb válasz: Ennyiért én még nem láttam tesztet. A legolcsóbb is 600 forint volt.

Ennyiért én még nem láttam tesztet. A legolcsóbb is 600 forint volt.
Nekem a vaterán rendelt 100 forintos is ugyanugy a valósat mutatta, mint a dmben vett 600ft/2d-os és a ezer forintos gabriel. De ki mennyire bízik az ár/érték arányban.
Én úgy tudom, hogy az összes ugyan azon az elven mûködik, egy indikátor, ami csak a HCG hormon jelenlétében mutat pozitívat, tehát akár az olcsóbb is ugyan olyan megbízható mint a többi, a többinél inkább csak a márkanevet fizeti meg az ember. De az orvos tudja legmegbízhatóbban megállapítani a terhességet. 28hkm
Én 3 hetes terhes voltam mikor 1000 ft körül vettem két tesztet, mind kettõ negativ lett, elmentem 4 hetesen dokihoz az ultrahangon sem láttak semmit. Aztán vettem még egyet és az kimutatta, ezeknél nem lehet tudni ..:S 30hkm
Kedves elõzõ! Szerintem túl hamar csináltál tesztet elõször, mert amíg nincs beágyazódás, addig nincs HCG hormontermelõdés, így nincs mit kimutatnia. A nõgyógyász sem minden esetben látja meg amíg nagyon pici, ezért szoktak inkább várni az orvossal is kb. 6-7 hetes korig, amikor már szívhang is van. Üdv: 28hkm.

Mennyire megbizhatóak a terhességi tesztek?

Ha mind a kettö negativ akkor már tuti??

Legjobb válasz: Ha terhesség van, a kimaradt mensi utáni 5-6. napon a leggagyibb is kimutatja. De csakis reggeli elsõ vizeletbõl!!

Ha terhesség van, a kimaradt mensi utáni 5-6. napon a leggagyibb is kimutatja. De csakis reggeli elsõ vizeletbõl!!
Ha egy hét késésnél teszteltél negatívat, akkor 99% hogy nem vagy terhes. Ha a nem várt elõtt, akkor még lehet hogy csak nem mutatta ki. Saját tapasztalat, nekem mindig megbízható volt, a nem várt napon teszteltem, ha nem voltam terhes negatív volt, ha terhes voltam +. Mikor teszteltél?
kedves elsõ megcáfolom amit írtál.ugyanis 5-6 nap késés után már nem csak reggeli pisibõl mutatja ki.nekem 3 nap késés után délután lett pozi.
A kérdező hozzászólása: Hát megjött de nagyon kevés volt szinte semmi már a második napon azért teszteltem.köszi a válaszokat:)

A Corax terhességi tesztek mennyire megbízhatóak? 3-ból mind negatív. Szeretném ha igaz lenne, ez biztos akkor?

1 hónapja feszöl a mellem,jan14-én megjött,utána fehér nyákos folyás,és mellfeszülés szintén,ezek26,27.-én szünni látszanak,most szinte már semmi,de fáj a derekam ez meg már a következ? menses jele lenne?Sokat idegeskedtem!Lehet azért volt ez?

Legjobb válasz: Szia Nekem teljesen egyertelmuen kimutatta a terhesseget. Amugy olcsobb mint a "cler blue" nem biztos,h igy kell irni,de szeritnem van annyira megbizhato. 10 hetes kismama

Szia Nekem teljesen egyertelmuen kimutatta a terhesseget. Amugy olcsobb mint a "cler blue" nem biztos, h igy kell irni, de szeritnem van annyira megbizhato. 10 hetes kismama
Szerintem megbízható.3-at is csináltál.Szerintem nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Akkor remélem tényleg nincs baba!Ha esetleg olvsod és te is ezt a tesztet használtad kérlek véleményezd!Talán még másnak is hasznos lehet majd az infó!:) )
Szerintem ha mindhárom negatív, biztos nem vagy terhes. Ez a teszt nagyon megbízható.A tünetek az idegeskedéstõl is lehetnek.

Mennyire jók/megbízhatóak a vaterán vásárolható ovulációs- ill. terhességi tesztek?

Legjobb válasz: Nekem bejött mindkettõ, mindkét terhességemnél:)

Nekem bejött mindkettõ, mindkét terhességemnél:)
Tokeletesen mukodnek! Az ovumat is meg a terhesseget is ateras mutatta ki!:) ) 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-) Akkor berendelek egy párat!
Nekem fél év alatt összesen egyetlen hónapban mutatta ki az ovulációs tesz az ovulációm idõpontját. UH-on követték a tüszõérésemet, tudtuk pontosan mikor reped a tüszõm, mégsem volt elõtte sem és utána sem pozitív az ovulációs tesztem, mindig csak halvány volt a második vonal :(
nekem is már 3ik napja negatív és minden más arra utal hogy márpedig volt ovu.. Hát nem tudom, lehet nem termelõdött elég Lh hogy mutassa... vagy lehet a ma esti lesz + Viszont az érdekes, hogy idõn túl sokkal jobban látszik a halvány csik mint amikor nézni kell..

Mennyire megbízhatóak a terhességi tesztek? Gyakran előfordul, hogy többszöri teszteléssel is álnegatív eredményt kapjunk?

Én már 6 tesztet megcsináltam, 5 különböző félét és mind tiszta negatív lett, nem volt semmi halvány csík sem. A legutolsó tesztet az együttlét után 7 héttel csináltam, szintén negatív lett. Létezik, hogy ne mutassa ki a teszt? (Az együttlét a mensim utolsó napján volt, tehát ha terhes lennék, akkor 9 hetes lettem volna az utolsó teszteléskor). Megbízhatok a tesztben és megnyugodhatok?

Legjobb válasz: Nyugodj meg, nem vagy terhes. Már rég kimutatta volna.

Nyugodj meg, nem vagy terhes. Már rég kimutatta volna.
Igen, megbízhatsz benne. Ennyi idõ eltelte után ennyi teszt nem "hazudik".
Megbízhatsz benne, mind jó. Ha nem voltam terhes, mindenféle negatívat mutatott, amikor baba lett, akkor mindegyik azonnal pozitívat. 36 hetes kismama
Nekem még sosem mutatott hamis eredményt egy teszt sem, pedig általában a legolcsóbbat vettem.mikor terhes voltam rögtön egyértelmû pozitív volt mikor meg nem akkor negatív.
Ennyi teszt biztosan nem téved, nem vagy várandós.

A terhességi tesztek mennyire megbízhatóak?

Ha pozitív a teszt akkor joggal lehet örülni? (lesz orvos...)

Legjobb válasz: Nálam a pozitív mindig pozitívat jelentett! Amikor mondta a dokinak h jöttem,mert pozitív a teszt egybõl mondta h "akkor maga terhes :) )

Nálam a pozitív mindig pozitívat jelentett! Amikor mondta a dokinak h jöttem, mert pozitív a teszt egybõl mondta h "akkor maga terhes :) )
A kérdező hozzászólása: DEJÓ! :) ))
a pozi az pozi. Gratulálok!
Nekem azt mondta a dokim, hogy halvány pozitív az még nem biztos, de az erõs pozitív az terhesség. Kérdeztem is tõle, hogy sok ilyennel találkozott már, hogy halvány pozi és mégsincs baba? Õ meg mondta, hogy igen...ez gyakori. Nekem ez nagyon furcsa, de nem hittem volna el, ha nem a saját bõrömön tapasztaltam volna, hogy régebben több tesztem is halvány pozitívat mutatott baba nélkül...
A kérdező hozzászólása: na persze nem katasztrófa ha becsúszik a baba..
Vegyél tesztet, akk mindent megtudsz majd! De sztem nem vagy az..
Kevés az esély rá, hogy terhes vagy. Kíváncsi vagyok, majd ha kiderül légyszi írd meg az vagy-e.
A kérdező hozzászólása: ok, hetfon irok majd mert vasárnap lesz 2 hete. köszi nektek :)
szerintem vegyél tesztet, mensi elõtt énis eléggé felpuffad a hasam.
teszt, de szerintem nem vagy az :)
mensi várható idõpontja után 10 nappal mutat a legtöbb teszt! Szóval legkorábban 5-6 hetesen tudod meg(ha terhes vagy) :)
A kérdező hozzászólása: ma vettem tesztet, azért nem csinaltam meg eddig, mert megjött hétfõn.. most még várok 2 hetet, és akkor csinalom meg a tesztet, bár ha meg is jött, akkor nem kellene, h gond legyen, de biztosra megyek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!