Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízhatóak neten (6 db)

Távoktatásban szeretném elvégezni a dajka képzést, a neten hirdetett lehetőségek mennyire megbizhatóak? Van valaki aki így végzett el valamilyen tanfolyamot?

Legjobb válasz: Szia, Ez a neten hirdetett lehetõségek elég általános :)) Melyik lehetõségre gondolsz? Én két sulit tudok ajánlani, az egyik a Ring, (http://www.ringszki.hu) itt tanulok ötvös szakon, bár azt nem tudom, távoktatással foglalkoznak-e, a másik meg a http://tanfolyamokj.hu címen elérhetõk, nem tudom mi a nevük :S de a húgom meg itt tanul, én kerestem neki a dajka képzés. Azt mondja, tetszik neki, ennyit tudok mondani.

Szia, Ez a neten hirdetett lehetõségek elég általános :) ) Melyik lehetõségre gondolsz? Én két sulit tudok ajánlani, az egyik a Ring, (http://www.ringszki.hu) itt tanulok ötvös szakon, bár azt nem tudom, távoktatással foglalkoznak-e, a másik meg a http://tanfolyamokj.hu címen elérhetõk, nem tudom mi a nevük :S de a húgom meg itt tanul, én kerestem neki a dajka képzés. Azt mondja, tetszik neki, ennyit tudok mondani.
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves vagy, hogy válaszoltál, köszönöm szépen!! A második link tetszik, írtam is érdeklõdõ levelet! Még egyszer köszönöm szépen!

Neten hol tudok ovu tesztet vásárolni? Mennyire megbízhatóak?

Legjobb válasz: Tesz vesz vatera meg ilyen helyeken én is ott veszem 20db 2100ft !!! sok sikert!

Tesz vesz vatera meg ilyen helyeken én is ott veszem 20db 2100ft !!! sok sikert!
http://babatervezok.otthona.net/ Én ezen a honlapon láttam elég jó árban ovu tesztet és egyebeket is.

Mennyire megbízhatóak a neten található különböző kalkulátorok, amik megmutatják a szülés várható időpontját, illetve a feltételezett fogamzás napját?

Az én esetemben január 25.-ét írt ki, a fogamzás feltételezett id?pontjához, és aznap együtt is voltunk a párommal! Van rá esély, hogy megfoggant akkor a baba? Mert peteéréses tüneteket, csak a napokban éreztem, s nem pedig a múlt héten, amikor 25.-e volt.

Legjobb válasz: Én teljesen máskor estem teherbe, mint a kalkulátor számolta. Ráadásul teljesen véletlenül. Elõtte rágörcsöltünk a "dologra", úgy nem megy. Ne gondolj rá, hidd el, ha a gyerek jönni akar, akkor jön is. A lényeg, hogy csak akkor szexeljetek, ha tényleg kívánjátok egymást, ne akkor, amikor a kalkulátorok mondják. Viszont a szülés már egyszerûbb, nagyot nem tévedhet, de ott is plusz/minusz 2 hetet kell számolni.

Én teljesen máskor estem teherbe, mint a kalkulátor számolta. Ráadásul teljesen véletlenül. Elõtte rágörcsöltünk a "dologra", úgy nem megy. Ne gondolj rá, hidd el, ha a gyerek jönni akar, akkor jön is. A lényeg, hogy csak akkor szexeljetek, ha tényleg kívánjátok egymást, ne akkor, amikor a kalkulátorok mondják. Viszont a szülés már egyszerûbb, nagyot nem tévedhet, de ott is plusz/minusz 2 hetet kell számolni.
A legtutibb az ha megfigyeled magad a tested nem hazudik..Elsore ha sikerulne , gratulálnék..persze vannak kivételek ok a szerencsésebbek..Ne izgulj , ne gorcsolj annyira, szexeljetek amikor megkívánjátok egymást...
phu...hát én hinnék ezeknek, mert nekem a 28at adta ki szülésnek, és 25én született meg.nekem a fogantatásra a május 6ot irta amikor tuti bizto hogy a párommal együtt voltam, ugyhogy valahogy nekem bejött.
Szerintem a régi jól bevált számolás az jó! Na meg az ovoluciós teszt.Én a Baby tesztet haszáltam

Neten az ovulációs kalkulátorok mennyire jók és megbízhatóak sztek?

nem akarok babát, csak ki szoktam számolni hogy tudjam mikor érik meg mikor vigyázzak a sex-szel, mert ugyan óvszerrel védekezünk én akkor is félek.

Legjobb válasz: Sokkal jobb, ha a saját testedet figyeled:) Pl mérd az alaphõdet reggelente. "Az egyik legismertebb módszer a hõmérõzés, amelynek lényege, hogy a ciklus második felében, a petefészekben termelõdõ progeszteron hatására az alaphõmérséklet néhány tized fokkal megemelkedik és ez az emelkedés egészen a menstruációig (vagy az elõtte lévõ 1-2 napig) fennáll. A hõmérõzést a ciklus elsõ napján vagy a menstruáció utáni elsõ napon kezdjük. Az alaphõmérsékletet mindig közvetlenül ébredés után mérjük (minimum 5 óra alvás után), még mielõtt az ágyból kikelnénk, lehetõleg minden nap azonos idõben. Kizárólag testüregben (szájban nyelv alatt, hüvelyben, végbélben) mért hõmérséklet értékelhetõ. A szabályos görbén a ciklus elsõ felében a hõmérséklet alacsonyabb, majd közvetlenül az ovuláció elõtt hirtelen leesik (figyelem: ez nem mindenkinél történik meg). Az ovuláció után 24-48 órával a hõmérséklet hirtelen vagy fokozatosan megemelkedik és a ciklus második felében a hõ pár tized fokkal magasabb a ciklus elsõ felében mért eredményhez képest. Ha nem következik be a teherbeesés, akkor a menstruáció elõtt egy-két nappal, vagy akár a menstruáció napján a hõmérséklet hirtelen leesik. Amennyiben a hõmérséklet fent marad, akkor jó esély van a terhességre."

Sokkal jobb, ha a saját testedet figyeled:) Pl mérd az alaphõdet reggelente. "Az egyik legismertebb módszer a hõmérõzés, amelynek lényege, hogy a ciklus második felében, a petefészekben termelõdõ progeszteron hatására az alaphõmérséklet néhány tized fokkal megemelkedik és ez az emelkedés egészen a menstruációig (vagy az elõtte lévõ 1-2 napig) fennáll. A hõmérõzést a ciklus elsõ napján vagy a menstruáció utáni elsõ napon kezdjük. Az alaphõmérsékletet mindig közvetlenül ébredés után mérjük (minimum 5 óra alvás után), még mielõtt az ágyból kikelnénk, lehetõleg minden nap azonos idõben. Kizárólag testüregben (szájban nyelv alatt, hüvelyben, végbélben) mért hõmérséklet értékelhetõ. A szabályos görbén a ciklus elsõ felében a hõmérséklet alacsonyabb, majd közvetlenül az ovuláció elõtt hirtelen leesik (figyelem: ez nem mindenkinél történik meg). Az ovuláció után 24-48 órával a hõmérséklet hirtelen vagy fokozatosan megemelkedik és a ciklus második felében a hõ pár tized fokkal magasabb a ciklus elsõ felében mért eredményhez képest. Ha nem következik be a teherbeesés, akkor a menstruáció elõtt egy-két nappal, vagy akár a menstruáció napján a hõmérséklet hirtelen leesik. Amennyiben a hõmérséklet fent marad, akkor jó esély van a terhességre."
Szia! Én is net segítségével számoltam ki, de kétfélét is kipróbáltam, s mivel az egyik csak 1 adatot kért, a másik meg 3, ezért eltérés lett a dátumban. Mivel babát akartunk, így aztán 3 héten át intenzívek voltunk:) Összejött:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!