Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízhatóak nagy (3 db)

Az ilyen és hasonló hirdetések mennyire megbízhatóak? Érdemes-e kockáztatni? Sok helyen olvasni, hogy nagy az átverés esélye, de valójában mennyire kell ezektől tartani?

Németországba, Hamburgba keresünk alkalmazottakat csomagolás, dobozolás munkakörbe. fizetés: 1800€/hó+túlóra 1 éves munkaviszonyra. Feltételek: - alkoholmentes életmód - nagy teherbíró képesség - alapszintű német nyelvtudás - betöltött 18éves életkor Kiutazás és szállás magoldott, hazautazás megbeszélés szerint.

Legjobb válasz: Ez túl szép, hogy igaz legyen...

Ez túl szép, hogy igaz legyen...
Vedd fel a kapcsolatot, és nyugodtan kérdezz rá a munkaközvetítõ cég nevére, ami alapján le tudod ellenõrizni, hogy megbízhatóak e.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn felhívom õket... De se egy név, se egy cégnév nincs megadva ami viszont zavar. Ha mégis jónak látom a dolgokat, egyedül belemerjek vágni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a részletes leírást!! Nem halnék itthon se éhen, pályakezdõ vagyok és úgy gondoltam érdemes lenne kezdõtõkét szereznem a nagybetûs élet elkezdéséhez, valamint nyelvtanulási szempontból se lenne utolsó. Amit leírtál az kicsit most visszavetett, esetleg ha megkérdezhetném õk hogy értesültek errõl a munkáról? Borzasztó , hogy bármit -szó szerint bármit- megtehetnek... Abban bízom, hogy ha egy éves szerzõdést aláírok, a megbeszélt 1800€-os bérrel, akkor már nem vághatnak át ilyen módon. Remélem ezt jól gondolom!
Ha van szerzõdés az ígért összegre, akkor nem igazán vághatnak át. Vagy ha mégis, akkor az számukra komoly következményekkel járhat. Az egyik rokonom ismerõse szervezte be õket, nem jóbarát volt, hanem régi ismerõs, de azóta mindenki szidja, akit csak beszervezett. Ne vessen vissza amit írtam, mindennel kapcsolatban vannak rossz tapasztalatok, Azerbajdzsánba prostinak is eladhatták volna õket, akkor mégrosszabbul jártak volna :D Ezeket tényleg csak azért írtam, hogy figyelj mindenre, és légy óvatos. Ezektõl függetlenül simán lehet, hogy egy korrekt céggel lesz dolgod. Az ottani fizetés a németeknek ilyen munkáért 2000 euró szokott lenni, tehát mondhatjuk, hogy lehetnek tisztességesek, hiszen így is megéri magyarokat foglalkoztatniuk.
A kérdező hozzászólása: A szállást, étkezést én is úgy gondoltam, hogy saját magam állom, de ha amiatt levonnak még 500 €-ot úgyis megérné... Szóval még a szerzõdés se garancia? Persze, még el is adhatnak egyre jobb lesz... :(
Ha az 1000 EUR-ból ilyen olyan jogcímen levonnak 500 EUR-t akkor még megéri kinn maradni? Hát te tudod... A NÉMET, helyben kötött szerzõdés német céggel - az ér valamit. Az itthon egy ilyen olyan KFT_vel kötött [email protected] nem ér, pláne nem kinn, ott nem is veszik figyelembe.
A kérdező hozzászólása: 1800€ - 500€ra gondoltam természetesen.
Tudod jól, hogy OVB, mivel volt egy hosszab beszélgetésünk. :)
Majd én megkúrlak ha akarod :D 19/F
-_-"
faterod, aza, homár.
"nemvagyokspock7 válasza: faterod, aza, homár." A tanár még nem vette el a telefonod?
Szerintem a http://www.angyalkak.hu oldalon biztos találnál olyan lányt aki szívesen beavatna téged. Remélem sikerül találnod valakit, sok szerencsét.
Na látod kedves, nem is könnyû nekünk férfiaknak a dolgunk, ha egy kis szexpartnerre vágyunk. Most legalább te is átérzed milyen nehéz egy lányt levadászni. 22/F
Szerintem eropolis lezbi negyedében biztos vannak igazi nõszemélyek is! Csak vigyázz , hogy ne adj ki magadról a kelleténél több információt. Illetve miután beszélgettetek kérj mielõbb személyes találkozót (szexmenteset, olyan helyen ahol sokan vannak), üljetek le, beszélgessetek, és csak akkor dötsd el, hogy szeretnél -e vele szexelni , vagy nem. Ez azért is jó, mert sok értelme nincs annak, hogy kiéhezett 16éves srácok reggjeivel beszélgess hónapokig, aztán amikor arra kerül a sor, akkor eltûnnek...
eropolis.hu tényleg jó oldal, bár a bi/leszbi nõknél sok a kamu pasi, de viszonylag ügyesen ki lehet szûrni õket. Ha gondolod van egy leszbi barátnõm! Megkérdezzem? ;-)
-.-'
Te vagy olvasni nem tudtok, vagy nem tudom mi a probléma. A kérdezõ 21 éves lány. :D
nemvagyokspock7 válasza: homár-_-' mitõl lenne homár? mert meg akar dugni egy csajt? Te vagy a [email protected] homár!
homár-_-'
rosszlanyok.hu :D
fogós, kérdés.
A kérdező hozzászólása: akkor mégis hol tudnék egy ilyen lányt szerezni, aki beavat ? :)
az, útszéliekkel, azabaj, hogy, cumiztatom, õket, azt, a, buszból látnak, végin, lecsuknak.:S
Amennyire az útszéliek. :)
kamu az egész, arra mennek hogy lehúzzanak
A kérdező hozzászólása: 17. egy próbát megér ;)

Mennyire megbízhatóak a nagy üzletláncok biotermékei?

Legjobb válasz: Általában megbízhatók de nem mindig bio az ami a dobozba van. Ha az anyagiak megengedik akkor inkább bioboltba menj mert ott általában téleg az van benne ami rá van írva .

Általában megbízhatók de nem mindig bio az ami a dobozba van. Ha az anyagiak megengedik akkor inkább bioboltba menj mert ott általában téleg az van benne ami rá van írva .
Szerintem mindegy hol vásárolod, a lényeg az, hogy rá legyen írva: Biokontroll Hungária által vizsgálva!
nem csak a biokontrol kft ellenõriz magyaroszágon hanem az ökogarancia kft is. a nagyáruházakban kapható biotermékeket ugyanaz gyártja mint a kis bio boltban kaphatót, csak legfeljebb nem a saját logóját teszi rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!