Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízhatóak nagy (5 db)

Az ilyen és hasonló hirdetések mennyire megbízhatóak? Érdemes-e kockáztatni? Sok helyen olvasni, hogy nagy az átverés esélye, de valójában mennyire kell ezektől tartani?

Németországba, Hamburgba keresünk alkalmazottakat csomagolás, dobozolás munkakörbe. fizetés: 1800€/hó+túlóra 1 éves munkaviszonyra. Feltételek: - alkoholmentes életmód - nagy teherbíró képesség - alapszintű német nyelvtudás - betöltött 18éves életkor Kiutazás és szállás magoldott, hazautazás megbeszélés szerint.

Legjobb válasz: Ez túl szép, hogy igaz legyen...

Ez túl szép, hogy igaz legyen...
Vedd fel a kapcsolatot, és nyugodtan kérdezz rá a munkaközvetítõ cég nevére, ami alapján le tudod ellenõrizni, hogy megbízhatóak e.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn felhívom õket... De se egy név, se egy cégnév nincs megadva ami viszont zavar. Ha mégis jónak látom a dolgokat, egyedül belemerjek vágni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a részletes leírást!! Nem halnék itthon se éhen, pályakezdõ vagyok és úgy gondoltam érdemes lenne kezdõtõkét szereznem a nagybetûs élet elkezdéséhez, valamint nyelvtanulási szempontból se lenne utolsó. Amit leírtál az kicsit most visszavetett, esetleg ha megkérdezhetném õk hogy értesültek errõl a munkáról? Borzasztó , hogy bármit -szó szerint bármit- megtehetnek... Abban bízom, hogy ha egy éves szerzõdést aláírok, a megbeszélt 1800€-os bérrel, akkor már nem vághatnak át ilyen módon. Remélem ezt jól gondolom!
Ha van szerzõdés az ígért összegre, akkor nem igazán vághatnak át. Vagy ha mégis, akkor az számukra komoly következményekkel járhat. Az egyik rokonom ismerõse szervezte be õket, nem jóbarát volt, hanem régi ismerõs, de azóta mindenki szidja, akit csak beszervezett. Ne vessen vissza amit írtam, mindennel kapcsolatban vannak rossz tapasztalatok, Azerbajdzsánba prostinak is eladhatták volna õket, akkor mégrosszabbul jártak volna :D Ezeket tényleg csak azért írtam, hogy figyelj mindenre, és légy óvatos. Ezektõl függetlenül simán lehet, hogy egy korrekt céggel lesz dolgod. Az ottani fizetés a németeknek ilyen munkáért 2000 euró szokott lenni, tehát mondhatjuk, hogy lehetnek tisztességesek, hiszen így is megéri magyarokat foglalkoztatniuk.
A kérdező hozzászólása: A szállást, étkezést én is úgy gondoltam, hogy saját magam állom, de ha amiatt levonnak még 500 €-ot úgyis megérné... Szóval még a szerzõdés se garancia? Persze, még el is adhatnak egyre jobb lesz... :(
Ha az 1000 EUR-ból ilyen olyan jogcímen levonnak 500 EUR-t akkor még megéri kinn maradni? Hát te tudod... A NÉMET, helyben kötött szerzõdés német céggel - az ér valamit. Az itthon egy ilyen olyan KFT_vel kötött [email protected] nem ér, pláne nem kinn, ott nem is veszik figyelembe.
A kérdező hozzászólása: 1800€ - 500€ra gondoltam természetesen.
Tudod jól, hogy OVB, mivel volt egy hosszab beszélgetésünk. :)
Ha hasonlit rád miêrt csináltattad meg? Szerintem csináltass ujra más helyen....
Minek írtad ki a kérdést akkor? Gondolhattad, h elkezdünk vájkálni a magánéletedben...
Hát ha csak õ lehet az apa, akkor peres úton kötelezhetik újra mintaadásra, bár nem igen tudom, hogy lehetne a nyálmintát megváltoztatni. Hiába csókolózik elõtte valakivel. Ha csak nem másik spatulát adott oda neked, amire más mintája került. Szóval új minta kell ellenõrzött körülmények között, vagy nézesd meg, hogy te vagy-e az anya, mert lehet hogy összecserélték a kórházba a kicsit. Valami értelmes magyarázat biztos van, de az tuti, hogy nem a teszttel van baj.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam hogy megkezdödik a magānēletben való vájkálás! De hogy tisztába legyen mindenki a dolgokkal akkor most leírom hogy mi azén szituaciom!nem voltak kalandjaim egy hosszú távú kapcsolatbol léptem ki amikor megismerkedtem valakivel ésta régi párommal már rég nem volt úgy köztünk semmi szoval ezért lepõdtem meg hogy a teszt azt mutatja hogy kizárt az apa , és a másik gondom hogy ezzel a feltételezett apával 11hónapja nagyon megromlott a kapcsolatunk és attól tartok hogy amikor a nyálmintát adta lehet hogy direkt csokolozott elötte vagy nem tudom de feltünt hogy hajmintát nem akart adni nagyon tiltakozott ellene! Remélem most már megértitek hogy miért kértem a véleményeteket
Ez van, a teszt nem hazudik, annak ellenére hogy hasonlít rá a gyerek, nem õ az apja!
Ha valaki nem kételkedne az apát illetõen, annak meg se fordulna a fejébe, h apasági tesztet csináljon... Szóval biztos, h több partnere lehetett a kérdezõnek akkoriban, nem hiába csináltatott tesztet :/
Nekem egy kicsit kuszának tûnik ez a megfogalmazás, így a következõkbõl csak találgatni tudok, hogy te vagy az anyuka. "pedig nagyon hasonlít rá a fiam és most nem tudom mi tévõ legyek." Hát gondold végig, hogy hány kalandod volt, mielõtt felneveltettél egy "kakukkfiókát" az ál apukával. A DNS teszt nem téved. Ez nem egy terhességi teszt, hogy vagy igen vagy nem, szóval nem csak tájékoztató adat. Ha anno félre..tél, és ezért csináltattál most tesztet, akkor te is tudod hogy jó az eredmény. A hasonlóság meg olyan, hogy a második férjemnek azt mondták, hogy le se tagadhatná a fiait. A fiaim az elõzõ házasságomból születtek. Ezen mi nevettünk, de nálad ez nem olyan vicces.
Ezek a DNS tesztek teljesen megbízhatóak, a genetika nem téved. 100%-ra nem állítanak, de a 99, 9%-os eredmény egyenlõ a teljesen biztossal. Te biztos vagy abban, hogy õ az apa? Szóba jöhet ezek szerint más is, ha az eredmény negatív ezzel a férfivel kapcsolatban?
A genetikai tesztek gyakorlatilag hibátlanul mûködnek.
Az attól is függ, hány lehetséges apa jön számításba...
A kérdező hozzászólása: 10/10 De az mert rögtön megszolaltak a nagy okos emberek hogy biztosan több partnerem volt, és a kérdésem nem errõl szolt!


Majd én megkúrlak ha akarod :D 19/F
-_-"
faterod, aza, homár.
"nemvagyokspock7 válasza: faterod, aza, homár." A tanár még nem vette el a telefonod?
Szerintem a http://www.angyalkak.hu oldalon biztos találnál olyan lányt aki szívesen beavatna téged. Remélem sikerül találnod valakit, sok szerencsét.
Na látod kedves, nem is könnyû nekünk férfiaknak a dolgunk, ha egy kis szexpartnerre vágyunk. Most legalább te is átérzed milyen nehéz egy lányt levadászni. 22/F
Szerintem eropolis lezbi negyedében biztos vannak igazi nõszemélyek is! Csak vigyázz , hogy ne adj ki magadról a kelleténél több információt. Illetve miután beszélgettetek kérj mielõbb személyes találkozót (szexmenteset, olyan helyen ahol sokan vannak), üljetek le, beszélgessetek, és csak akkor dötsd el, hogy szeretnél -e vele szexelni , vagy nem. Ez azért is jó, mert sok értelme nincs annak, hogy kiéhezett 16éves srácok reggjeivel beszélgess hónapokig, aztán amikor arra kerül a sor, akkor eltûnnek...
eropolis.hu tényleg jó oldal, bár a bi/leszbi nõknél sok a kamu pasi, de viszonylag ügyesen ki lehet szûrni õket. Ha gondolod van egy leszbi barátnõm! Megkérdezzem? ;-)
-.-'
Te vagy olvasni nem tudtok, vagy nem tudom mi a probléma. A kérdezõ 21 éves lány. :D
nemvagyokspock7 válasza: homár-_-' mitõl lenne homár? mert meg akar dugni egy csajt? Te vagy a [email protected] homár!
homár-_-'
rosszlanyok.hu :D
fogós, kérdés.
A kérdező hozzászólása: akkor mégis hol tudnék egy ilyen lányt szerezni, aki beavat ? :)
az, útszéliekkel, azabaj, hogy, cumiztatom, õket, azt, a, buszból látnak, végin, lecsuknak.:S
Amennyire az útszéliek. :)
kamu az egész, arra mennek hogy lehúzzanak
A kérdező hozzászólása: 17. egy próbát megér ;)

Mennyire megbízhatóak a nagy üzletláncok biotermékei?

Legjobb válasz: Általában megbízhatók de nem mindig bio az ami a dobozba van. Ha az anyagiak megengedik akkor inkább bioboltba menj mert ott általában téleg az van benne ami rá van írva .

Általában megbízhatók de nem mindig bio az ami a dobozba van. Ha az anyagiak megengedik akkor inkább bioboltba menj mert ott általában téleg az van benne ami rá van írva .
Szerintem mindegy hol vásárolod, a lényeg az, hogy rá legyen írva: Biokontroll Hungária által vizsgálva!
nem csak a biokontrol kft ellenõriz magyaroszágon hanem az ökogarancia kft is. a nagyáruházakban kapható biotermékeket ugyanaz gyártja mint a kis bio boltban kaphatót, csak legfeljebb nem a saját logóját teszi rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!