Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízhatóak drogériákban kapható (2 db)

Mennyire megbízhatóak a drogériákban kapható terhességi tesztek?

Pl. x-epil, easy pregnancy stb. Van különbség a gyógyszertári és ezek között az érzékenységen kívül?

Legjobb válasz: Nincs szerintem csak a tesztek között hogy 10-es vagy 25-ös meg ugye a tesztcsík olcsóbb mint a vizeletsugaras vagy a kazettás,de ezek azért drágábbak mert ugye a mûanyagtartót...stb kell megfizetni, de mindegyikben tesztcsík van! Szerintem nem érdemes ezreket költeni egy tesztre én mindig olcsóbból vettem inkább 3 és ugye elvileg az már 1000%-os eredményt mutat.

Nincs szerintem csak a tesztek között hogy 10-es vagy 25-ös meg ugye a tesztcsík olcsóbb mint a vizeletsugaras vagy a kazettás, de ezek azért drágábbak mert ugye a mûanyagtartót...stb kell megfizetni, de mindegyikben tesztcsík van! Szerintem nem érdemes ezreket költeni egy tesztre én mindig olcsóbból vettem inkább 3 és ugye elvileg az már 1000%-os eredményt mutat.
Mindegyik 99%-os.
Mindkét gyereknél drogériából vettem tesztet, összesen 4 db-ot, egyik sem hazudott.
Szerintem a lényeg, hogy be kell tartani a használati utasítást, és reggeli elsõ pisibõl kell csinálni. Én X-epil-t vettem, mert 2 db volt benne (és mégis az volt a legolcsóbb akkor a DM-ben). Nemvárt után 3 nappal halvány pozitív lett az egyik. A másikat megcsináltam egy héttel késõbb, az erõsen pozitív lett. 24h kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem már kimaradt egy menstruációm, 2 nap múlva kéne a következõnek jönni. Délután csináltam x-epil tesztet, az negatív lett. Ugye ennyi idõ után már délután is kimutatná a terhességet?
Ha most negatív lett de már egy havi kimaradt akkor az nem baba miatt maradt ki de ha pl egy hete volt peteérésed akkor még nem mutatná ki ha az lennél dehát ezt így nehéz megmondani mindenképpen menj orvoshoz! Mióta próbálkoztok? A doki majd ír fel gyógyszert ha nem jön mg és nincs baba...
A kérdező hozzászólása: Még annak a ciklusomnak a 8. napján voltunk együtt amikor még megjött, azóta sajnos nem találkoztunk, szóval már leglább 1 hónapos terhesnek kéne lennem. Nem próbálkozunk, de nem is gond ha összejön a baba, a szerencsére bízzuk :)

Mennyire megbízhatóak a drogériákban kapható napszemüvegek?

3000 Ft-ért lehet kapni, rá van írva, hogy UV sz?r?s, de azért vannak kétségeim.

Legjobb válasz: Szia! A kolléganõm a Plusban vett kb 600 Ft-ért napszemüveget, elvitte ofotértbe bemérette és valóban UV szürös volt.

Szia! A kolléganõm a Plusban vett kb 600 Ft-ért napszemüveget, elvitte ofotértbe bemérette és valóban UV szürös volt.
Semennyire, és még károsak is. Nem UV szûrõsek, csak sötétítettek, emiatt kevésbé hunyorít az ember a napon, és ezért még több UV sugár kerül a szemébe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!