Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízható tampon (2 db)

Mennyire megbízható a tampon? Nem szivárog?

Már lessan meg kellene jönnie de nm jön és nemsokára megyünk a balcsira használhatok tampont?

Legjobb válasz: Természetesen használhatsz tampont, a szivárgás a vérzés intenzitásától és a tampon méretétõl függ, én normál esetben (nem fürdéshez) teszek be egy tisztasági betétet is, ha mégis megtelne és szivárogna, d enem igen fordul elõ. Ha fürdeni akarsz, akkor tampon jöhet szóba csak, és miután kijöttél a vízbõl cserélj, hogy a vízzel felszívott bacik ne okozzanak gondod a hüvelyedben, szóval ilyenkor nem jó ki-be rohangálni a vízbe, mert folyton cserélned kellene.

Természetesen használhatsz tampont, a szivárgás a vérzés intenzitásától és a tampon méretétõl függ, én normál esetben (nem fürdéshez) teszek be egy tisztasági betétet is, ha mégis megtelne és szivárogna, d enem igen fordul elõ. Ha fürdeni akarsz, akkor tampon jöhet szóba csak, és miután kijöttél a vízbõl cserélj, hogy a vízzel felszívott bacik ne okozzanak gondod a hüvelyedben, szóval ilyenkor nem jó ki-be rohangálni a vízbe, mert folyton cserélned kellene.
Használhatsz, de valóban ügyelj arra, hogy vízbõl kijövetelkor cserélj tampont! Elsõsorban a fertõzések elkerülése miatt, másrészt a tampon alulról megszívja magát vízzel, úgyhogy okozhat meglepetést. Ha erõs a vérzésed, akkor a fürdés elõtt tegyél be újat, és utána cserélj!
Nálam elõ szokott fordulni, hogy szivárog, de csak akkor, ha már teljesen megtellt és mondjuk így: "az utolsó utáni pillanatban" jut eszembe, vagy veszem észre hogy már muszáj cserélni. Egyéb esetben sosem szivárgott, OB-t használok.

Mennyire megbízható a tampon?

Június 30.-án megyünk nyaralni Horvátországba, és pont akkor fog megjönni :S :| 16 éves vagyok, és vízben még sosem használtam..Amúgy citromsárgát használok. Szóval olyan közepes a vérzésem.

Legjobb válasz: Csak tamponnal lehet fürödni, és maximum óránként kell cserélni!

Csak tamponnal lehet fürödni, és maximum óránként kell cserélni!
Voltam már strandon tamponnal, semmi problémám nem volt vele. Fokozattabban figyelj a cserére és a zsinór maradjon a bugyiban :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!