Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízható ovulációs mikroszkóp (5 db)

nekem minden rendben a hormonjaimmal.egyszerûen kamu az egész kütyü.nagyon nem ajánlom.sorry!
Bár én még mindig nem lettem terhes, de használom a mikroszkópot és akkor szokott páfrányos lenni, amikor érzem a közápidõs fájdalmat +- 1-2 nap, úgyhogy szerintem jó.Csak ami furcsa ezzel kapcsolatban, hogy váladékot nézve soha nem volt párfányos, csak ha nyállal néztem.Neked?
Nekem is csak nyállal nézve volt páfrányos. Elég jól lehet látni rajta az ovulációt, de kell hozzá pár hónap, mire kitapasztalja az ember. Érdemes kombinálni LH teszttel és/vagy hõméréssel, hogy pontosabb képet kapj.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam a gyógyszertárban, mert késett egy hetet és vettem terhességi tesztet, és gondoltam, akkor már veszek ovu tesztet is.Én olyat akartam volna, ami pisibõl mutatja meg az ovut úgy mint a terhességi teszt a terhességet, de a gyógyszertáros csak ezt a mikroszkópot tudta adni.Ki is próbáltam nyállal, és ami nagyon érdekes, hogy páfrányos lett, viszont ahogy hazaértem a gyógyszertárból megjött.Akkor hogy lehetek most termékeny idõben amikor menstruálok??2800 ft volt, de úgy érzem csak kidobtam érte a pénzt, mert szerintem nem olyan pontosan mutatja az ovut mint a pisis teszt.És én pontos eredményt szeretnék, mert már én is és a párom is nagyon szeretnénk a babát most mensi után!!!Nem akarom elhúzni hónapokig azt, hogy kitapasztaljam, h mikor van ovum.A hõmbõl meg sajnos nem látom, mert ahogy elkezdtünk próbálkozni a párommal a hõm össze-vissza ugrálni kezdett :(
Szia! Bocsi de rádsóztak egy hülyeséget :( Én neten rendeltem anno és hüvelyváladékkal sose volt páfrányos, nyállal meg akkor is páfrányos volt mikor véreztem! És tudom jól hogyan kell használni, meg hogy elõtte 2 órával ne együnk igyunk stb..nekem a kukába landolt, nagy hülyeség ez a tárgy és mérges voltam érte! esetleg próbáld meg az ovu tesztezést.talán az azért jobb valamivel mert tényleg mutatta a peteérést.nekem amúgy egy nagy kikapcsolódás kellett h összejöjjön a baba.mert ha lelkileg nem vagy rendben, vagy ha nagyon görcsösen akarod a picit, akkor hiába az ovu teszt is!
szia! nekem hüvelyváladékkal soha-soha-soha nem volt páfrányos, nyállal nézve meg minden áldott nap az volt. Úgy tele volt páfránnyal, hogy ihaj! Sõt, még a párom nyálától is az volt :)

Ovulációs mikroszkóp segítség! Mennyire megbízható és mit jelent ez?

A ciklus első felében csak körök voltak,a közepe táján szintén körök,de kevesebb és volt benne páfrány is pár csík,jól láthatóan.Peteérés után még mindig hasonló,de most a körök összeálltak,és mintha kristályosodni akart volna de nem egyértelműen.Előre is köszönöm a válaszolóknak!

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, mert lehet, hogy neked beválik majd. De szerintem nem az igazi. Ugyanaz a ciklus ovuteszttel és mikroszkóppal követve, ég és föld. Arról nem beszélve, hogy volt amikor 1 cikluson belül 3-4 naponként volt ötletszerûen páfrányos, ami a peteérést kéne, hogy jelezze. Nem hinném, hogy én vagyok az a biológiai csoda, akinek 1 hónap alatt négyszer lett volna peteérése különbözõ idõpontokban. Ha fontos, hogy tudd a peteérésed idõpontját, használj inkább ovutesztet. 28 napos ciklusnál elég a 10. napon kezdeni, és amikor egyforma erõs a teszt és a kontrollcsík, akkor a szándéktól függõen sokat együtt lenni, vagy nagyon védekezni:) Lehet, hogy másnak jobb véleménye van a mikroszkópról, szerintem használhatatlan.

Nem akarlak elkeseríteni, mert lehet, hogy neked beválik majd. De szerintem nem az igazi. Ugyanaz a ciklus ovuteszttel és mikroszkóppal követve, ég és föld. Arról nem beszélve, hogy volt amikor 1 cikluson belül 3-4 naponként volt ötletszerûen páfrányos, ami a peteérést kéne, hogy jelezze. Nem hinném, hogy én vagyok az a biológiai csoda, akinek 1 hónap alatt négyszer lett volna peteérése különbözõ idõpontokban. Ha fontos, hogy tudd a peteérésed idõpontját, használj inkább ovutesztet. 28 napos ciklusnál elég a 10. napon kezdeni, és amikor egyforma erõs a teszt és a kontrollcsík, akkor a szándéktól függõen sokat együtt lenni, vagy nagyon védekezni:) Lehet, hogy másnak jobb véleménye van a mikroszkópról, szerintem használhatatlan.
Ez a mikroszkóp egy átverés semmire nem jó.
Két barátnõm is használta a mikroszkópot, sajnos egyiküknél sem vált be :(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! sajnos én is kezdem azt gondolni, hogy csak pénzkidobás volt az egész, egy ismerõsöm áradozott róla, azért vettem, de tényleg összevissza mutat, pedig a használati útmutatás szerint csinálom.

Mennyire megbízható eredményt mutat az ovulációs mikroszkóp?

Mi a nevük ezeknek a mikroszkópoknak(hogy kell kérni a gyógyszertárba, vagy máshol is lehet kapni?) és hogyan kell használni?

Legjobb válasz: Szia! ha itt beütöd a keresõbe,hogy PG 53 sok infót találsz majd. Saját tapasztalatom: én vettem PG 53-at, 3.hónapja használom (patikáb 2500 ft.),PÉ-kor mutatta a páfrányokat szépen több napon át is,közben engem néztek hüvelyuh.al is,és tényleg az idõ tájt volt peteérésem. tehát jelezte. igaz,mensihez közeledve is volt,hogy fellelhetõ volt egy-két páfrány,sokan "jóstesztként" is használják és azt írják,jelezhet ez terhességet is.nekem sajnos e téren mást jelzett. Vettem LH tesztet is, de sosem mutatott pozitívat,holott volt tüszõrepedésem,mert a 19.napi progeszteron vérvétellel ezt igazolta. Most tartok ott,hogy már próbálom nem nézegetni,persze nagyon nehéz,mert nagyon szeretnénk babát. Én azt mondom,ha biztosra akarsz menni,akkor doki,hormonszint nézés és hüvelyuh. akkor biztosra megkapod a választ,hogy van e ovulációd. sok sikert!

Szia! ha itt beütöd a keresõbe, hogy PG 53 sok infót találsz majd. Saját tapasztalatom: én vettem PG 53-at, 3.hónapja használom (patikáb 2500 ft.), PÉ-kor mutatta a páfrányokat szépen több napon át is, közben engem néztek hüvelyuh.al is, és tényleg az idõ tájt volt peteérésem. tehát jelezte. igaz, mensihez közeledve is volt, hogy fellelhetõ volt egy-két páfrány, sokan "jóstesztként" is használják és azt írják, jelezhet ez terhességet is.nekem sajnos e téren mást jelzett. Vettem LH tesztet is, de sosem mutatott pozitívat, holott volt tüszõrepedésem, mert a 19.napi progeszteron vérvétellel ezt igazolta. Most tartok ott, hogy már próbálom nem nézegetni, persze nagyon nehéz, mert nagyon szeretnénk babát. Én azt mondom, ha biztosra akarsz menni, akkor doki, hormonszint nézés és hüvelyuh. akkor biztosra megkapod a választ, hogy van e ovulációd. sok sikert!
én kb 4 hónapja használom. A lényeg, hogy reggeli nyálból kell nézni, mikor még semmit nem ettél-ittál, akkor reális képet kapsz. Én lh tesztet is használtam párhuzamosan, pozitív volt mindkettõ a peteéréskor.
én reggelibõl csináltam, és mensi napján mégis csupa páfrány volt!személy szerint én nem hiszek neki.
menstruációkor megemelkedik az ösztrogén-szint, ezért mutat páfrányosat. Kiegészítésként jó lehet, de az ovu teszt megbízhatóbb szerintem is.
Erre én rá cáfolok nagyon regóta +van kb 2 éve mégse muttat nekem soha semmit.Mindig buborékos.Pedig tuti volt pé pláne a hónapban mert uh követés volt

Gyógyszertárban kell kérni az ovulációs mikroszkópot? Mennyibe kerül? Megbízható?

Legjobb válasz: Tudtommal igen ott kaphatsz az árát nem tudom de nem olcsó. A barátnõmnek bejött! Sok sikert!

Tudtommal igen ott kaphatsz az árát nem tudom de nem olcsó. A barátnõmnek bejött! Sok sikert!
Igen, gyógyszertárban. Ha jól emlékszem, olyan 2500 körül van az ára. Nekem bejött! Sok sikert!
Nekem is van törpemikroszkópom (maybe baby), én a netrõl rendeltem, azt hiszem 10.000ft körül volt (2 éve). Bár nemtudom, hogy egyre gondolunk-e. Sok sikert!
PG/53 nevezetû törpemikroszkóp, gyógyszertárbn kapható 2400.- ért. Nekem bejött, de beletelik egy kis idõbe míg kitapasztalod. Ha vettél és nem boldogulsz vele írj privit. Szívesen segítek!
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)

Mennyire megbízható az ovulációs mikroszkóp?

ma vettem egyett,és kíváncsiságból megnéztem,hogy van-e most peteérésem? ha számolok,akkor pont most van,és ha jól néztem a mikroszkópot,akkor az is azt mutatta! más is ennyire nehezen jött rá,hogy mit kell nézni? nektek bejött?

Legjobb válasz: Nekem nem, LH teszt igen...

Nekem nem, LH teszt igen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!