Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízható ovulációs (23 db)

Az one step ovulációs teszt mennyire megbízható?

most szeretnék rendelni és kíváncsí lenék kinek vált be,mennyi idő után jött össze a baba?

Legjobb válasz: Én használtam, megbízható, de hátránya, hogy sohasem volt egyforma a két vonal, vagyis teljesen pozitív, így csak az erõsödésbõl tudtam következtetni rá.

Én használtam, megbízható, de hátránya, hogy sohasem volt egyforma a két vonal, vagyis teljesen pozitív, így csak az erõsödésbõl tudtam következtetni rá.
én csak azt használtam soha mást, és nekem egyforma pozi szokott lenni, igaz csak mostanában, úgyhogy az elõttem levõnek annyiban igaza van, hogy van olyan széria amit rendelek hogy nem lesz egyforma, csak majdnem olyan erõs.Viszont elõnye hogy olcsó, és azért kell belõle elhasználni nem keveset, és az üzletekben nagyon drága.Én ajánlom :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) én most találtam meg az apródon 49 ft -ért :) remélem beválik

Pg/53 ovulációs mikroszkópról mennyire megbízható? Terhesség meglétekor milyen alakzatot mutat?

Pénteken vettem egyet, hogy jobban figyelemmel tudjam követni a ciklusaimat és tegnap reggel próbáltam ki el?ször. Tegnap egy-két kör alakzatot figyeltem meg, de volt benne jól kivehet? páfrány alakzatok is, mintahogyan ma reggel is.Olyanok tapasztalatait várom akik használták már.

Legjobb válasz: Nekem nem volt megbízható!Peteéréskor is páfrányos volt,babánál is,mensikor is.Sõt,a férjem nyála is páfrányos volt:D.Szóval én bevágtam a sutba!

Nekem nem volt megbízható!Peteéréskor is páfrányos volt, babánál is, mensikor is.Sõt, a férjem nyála is páfrányos volt:D.Szóval én bevágtam a sutba!
A kérdező hozzászólása: A páfrányok sokkal sûrûbbek benne, mint a buborékok. Vajon mi lehet ez?
A kérdező hozzászólása: Görbémet nem igazán merem már megmutatni se, mert nem nagyon tetszik......dokimat még nem tudtam elérni, de tervezem, hogy megyek hozzá.
Nálam viszont szépen mutatta.Pé-kor is, amikor nem volt semmi akkor a buborékot, és a menszesz elõtt 3 nappal mikor páfrányos lett, akkor tudtam, hogy itt baba van :) )

Mennyire megbízható az ovulációs kalkulátor? Mennyi az esély a sikerre ha a nagy napok valamelyikén voltunk együtt?

Legjobb válasz: Nekem bejött,de én azért hõmérõztem is mellette,az azért biztosabb.A kalkulátor általában a középidõt számolja de nem mindenkinek akkor van peteérésre.

Nekem bejött, de én azért hõmérõztem is mellette, az azért biztosabb.A kalkulátor általában a középidõt számolja de nem mindenkinek akkor van peteérésre.
Én is minden hónapban figyelem!Remélem valaki ír hasznosat.
szerintem szart se ér magyarul megmondva fõleg akkor ha rendszertelenek a ciklusaid mint pl nekem hogy majd egy héttel késõbb volt meg az ovum, inkább használj ovulácios tesztet, nekem az jött be 8+2hkm
nemér semmit szerintem, ahogy az utolsó is írta.ha rendszertelen a mensid akkor meg fõleg.nekem mikor a babám fogant, a 16-17.napon volt oum, mégis a 25. napon volt egy spontán pé-m amibõl a baba fogant.a naptárra nem lehet adni szóval.
Ha tökéletesen szabályos ciklusaid vannak, akkor elég jól belövi. De ha kicsit is rendszertelen, akkor nem sokat ér.

Ovulációs kalkulátor mennyire megbízható?

A kalkulátorr szerint vannak termékeny, nagyon termékeny napok, meg afféle üres napok is. Ha ilyen üres napon vagyok együtt párommal, már nem is lehetek terhes?

Legjobb válasz: de, természetesen lehetsz. létezik a spontán peteérés is, amit egy orgazmus is kiválthat.

de, természetesen lehetsz. létezik a spontán peteérés is, amit egy orgazmus is kiválthat.
Egyáltalán nem megbízható, ugyanis van spontán peteérés is. Többek között orgazmus hatására pl. Tehát ha élvezhetõ a házaséletetek, akkor ne használd...óvszer, tabletta, ezek megbízhatóak.

Teszveszes/vaterás ovulációs tesztek mennyire megbízhatók? Akinek pozitív lett hánykor csinálta? Előtte nem isztok 2 óráig?

Legjobb válasz: du kell csinalni es szabad inni, az semmit nem befolyasol, annak nem kell olyan koncentraltnak lennie, ha van ovu kimutatja du 2-4 kozt csinald

du kell csinalni es szabad inni, az semmit nem befolyasol, annak nem kell olyan koncentraltnak lennie, ha van ovu kimutatja du 2-4 kozt csinald

Mennyire megbízható a corax ovulacios teszt? Ma vagyok a ciklus 6. napján és picit lett halvanyabb a T vonal, mint a C! Lehet ilyen hamar elkezd emelkedni az Lh hormon vagy nem jó a teszt?

A ciklusaim 24-30 nap között szokott változni!Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Mennyire megbízható az Ovulacios teszt? Sikerült valakinek terhesség a hasznalata alatt?

Legjobb válasz: Persze, rengetegen használják. Hasznos, fõleg hõgörbével kombinálva :)

Persze, rengetegen használják. Hasznos, fõleg hõgörbével kombinálva :)
Én is szurkolok ám!!10000-el! Légyszi azért majd írd meg mi lett veled jó? Olyan jó lenne beszélni késõbb is fõleg ha sikerülne a dolog mindkettõnknek! :) )))
A kérdező hozzászólása: Oké!Megírom, de te is írd meg lett-e baba!:-):-)
Persze akkor a jövõ héten!! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Mi a helyzet veled?:-)
Tegnap megcsináltam reggel és + !!!!!! POZITÍV!!!! :) BABÁT VÁROK!!! El sem hiszem, még mindig! olyan hihetetlen! Gyógyszer segítségével :) az elsõ hónapban sikerült! Nem hittem volna hogy ez a cloti tényleg ilyen jó!Félek most kicsit meg elég rendesen érzem a méhem görcsölgetek vagy nem is tudom mi ez, remélem nem lesz semmi baj, biztos természetes hogy dolgozik odabent a kémia :) Kívánok mindenkinek mielõbbi babásodást! Így lassan egy év várakozás után nekünk is lett kisbabánk! Ezek után tényleg azt mondom hogy jó az ovu tesztelés is!!!!!
A kérdező hozzászólása: De jó!!!:-)Gratulálok!Én még nem teszteltem várok szerdáig, hogy biztosra menjek!Remélem nekem is pozitív lesz!
Szurkolok NAGYON! Én még most sem tudom felfogni annyira hihetelen még nekem :) persze boldog vagyok nagyon !!!!!
Kedves kérdezõ teszteltél?? Kiváncsi vagyok írj ha van idõd!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen teszteltem negatív lett , sajnos:-(
Sajnálom! Ne keseredj el, nekem is gyógyszerrel sikerült a baba orvosi segítséggel, nem értettük miért nem jön ha elvileg egyikünknek sincs baj képzeld engem úgy volt hogy mûtenek ha most sem sikerült volna a baba, utolsó percbe toppant be! Így fel a fejjel kitartást neked!!! Millió puszi és ölelés NEKED!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy!Neked pedig örömteli babavarast kívánok!:-)
Köszönöm aranyos vagy! Kiélvezem minden percét a kismamaságnak!!! Neked Kitartás!!!! Tényleg!!! Én is kivoltam idegileg olyan lassan teltek a hónapok olyan sok sikertelen hónap után tényleg álomban vagyok!!! Kívánom hogy te is mielõbb átélhesd és sikerüljön a babátok! Puszi
Mióta próbálkoztatok??????
1 évet vártunk rá , most már itt van! :) jelenleg körülbelül 2 mm-es babánk :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok!Hát én jovoheten keddre nem várom a mesit , de majd kiderül mi lesz!Az utolsó valaszolonak, drukkolok, hogy babas legyél!:-)
Nincs mit :) azért vagyunk itt egymásnak! Hidd el hamarosan a pocakodban lesz a szerelmetek gyümölcse :) Mondjuk!!.... én is teszteltem kiváncsiságból ebben a hónapban mert ismerõsöm adta hogy próbáljam már ki mert neki sosem lett egyértelmû pozitív én megcsináltam, után rá kb 3 napra észrevettem az igazi jeleket a kívánósság, erõsebb "folyás" és csak reménykedem hogy ez a hónap sikeres volt!! Hétvégén kiderül úgy is minden! :) Szurkolok minden babásodni vágyó sorstársamnak! Kérdezõ mikorra nem várod? Lehet együtt leszünk babásak.... :) csak kitartás!
2. vagyok, most hogy írtátok a nevét, az enyém is corax volt. (ugyanennek a márkának a terhességi tesztje viszont szuper volt, sohasem tévedett!) Egyébként meg persze hogy sikerülni fog! :) )) Nem a teszt miatt leszel terhe, látod nekem sem ért semmit mégis itt van két krampusz, hidd el, hogy nem ezen múlik!
Teljesen megbízhatatlan és pár hónapig használtam, közben voltam ultrahangon is, így láttam a valóságot is és semmilyen összefüggés nem volt a valódi tények és az ovuteszt csíkja között. Nekem ugyanez a tapasztalatom a hõgörbével is. 12. naptól 22. napig 2 naponta együtt vagytok, akkor fölösleges a teszt, mert nem tudsz mellétrafálni.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló, milyen Ovulacios tesztet hasznaltal ?
Szia!elõttem szólóval egyet értek pozi volt az ovu tesztem 2 napig , mindent megtettünk hogy biztosra menjünk és ultrahangon a 3 ovu teszt után 5 nappal látta az orvosom a tüszõt ami hamarosan meg fog repedni! Egyátalán nem nyújt 100 % segítséget sõõtt.... nekem a valós ovu rá 5 napra volt! Amúgy sokaknak segített lehet Te pont abba tartozol és sikerül hamar a baba vele!SZURKOLOK!! :)
Nem emlékszem a nevére, dm-ben vettem, 5 db volt benne és zöldes doboza volt. Rengetegszer olvastam, hogy terhesen pozitív lesz ez a teszt és amikor terhes lettem, akkor kipróbáltam (maradt pár darab korábbról) és nekem akkor is nagyon halvány volt csak. Nem vonom egyébként kétségbe senkinek a szavát, de akik szerint jó és megbízható, azok még nem estek teherbe, a gyerekes ismerõseimnek meg mind ugyanaz a tapasztalata mint nekem. De lehet, hogy csak véletlen!
A kérdező hozzászólása: Én gabriel tesztet vettem, és kíváncsi voltam tényleg megbizhato-e!Hát most már nem vagyok benne biztos!Köszönöm mindenkinek a választ!:-)
fertyliti ovu tesztet ne vegyetek mert még a controll csík se jelent meg nagyon sok tesztemen....én a rossmanba vettem egy olyat amibe 7 darab volt és kupakos na az lehet igazat mutatott, mert éreztem is..
én corax-szal figyeltem az ovumat és egybõl, elsõre összejött a fiúnk. ezt nagyon ajánlom neked is!
A kérdező hozzászólása: Remélem én is, hogy sikerül!Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!:-)
Sziasztok 3. vagyok! én is a coraxot használtam 2-t is ellõttem és nem lett baba mégsem pedig jó drága volt....
A kérdező hozzászólása: Én is drágaért vettem a gabriel tesztet, de ezek után amit itt iratok már nem bízom benne, hogy sikerül a baba!:-(Köszönöm a válaszokat!
DEHOGY IS NEM!!!! :) SIKERÜLNI FOG!!! NYUGODJ MEG!!! Nem a teszten múlik ha együtt voltatok a ciklus közepén , biztos megvan az esélyetek rá! Ne keseredj el , nekem igaz nem használt a corax , de olyan szerencsém van hogy megérzem a peteérést és akkor kívánósabb is vagyok :) REMÉLEM sikerrel jártok és akkor már nevetve gondolsz a tesztre!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Nagyon köszönöm a biztatást!Azt én is észre vettem, hogy közepiidõben sokkal jobban kívánom az együttlétet!:-)
Ugye :) meg akkor én érzéek egy fura szurkálást azokban a napokban így tudom hogy na mostanság kell belehúzni! Én rám és mindenkire ráfér a biztatás mi is nagyon szeretnénk már babát én is teszteltem de nem segített, most kaptam gyógyszert és most azzal pláne érzem a peteérést így most várom milyen hatása lesz a gyógyszernek , egy kis löketre van szüksége a szervezetemnek hogy sikerülhessen a baba, remélem hogy hamarosan mi is megkapjuk a mi kis csodánkat!!!!! Kitartás, és ha kipróbálod és neked mûlödik akkor örülni kell!!! Ha pedig nem segít a teszt akkor türelem, és idõben orvos hogy én is mentem és csinálom azt amit mond!!!
A kérdező hozzászólása: Szurkolok nektek, hogy sikerüljön a baba!Köszönöm még egyszer a választ!Sok sikert!:-)
2 hónapot próbálkoztunk, a 2. hónapot már tesztel, és sikeres volt. Azt gondoltam 14. napon van az ovulációm, és közben a 12. napon volt. Jóstesztnek is kiváló volt! http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/dieta_egeszseg_eletmod/ovu.. 7 havi adag 2040 Ft postával, nála.

Ovulációs mikroszkóp segítség! Mennyire megbízható és mit jelent ez?

A ciklus első felében csak körök voltak,a közepe táján szintén körök,de kevesebb és volt benne páfrány is pár csík,jól láthatóan.Peteérés után még mindig hasonló,de most a körök összeálltak,és mintha kristályosodni akart volna de nem egyértelműen.Előre is köszönöm a válaszolóknak!

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, mert lehet, hogy neked beválik majd. De szerintem nem az igazi. Ugyanaz a ciklus ovuteszttel és mikroszkóppal követve, ég és föld. Arról nem beszélve, hogy volt amikor 1 cikluson belül 3-4 naponként volt ötletszerûen páfrányos, ami a peteérést kéne, hogy jelezze. Nem hinném, hogy én vagyok az a biológiai csoda, akinek 1 hónap alatt négyszer lett volna peteérése különbözõ idõpontokban. Ha fontos, hogy tudd a peteérésed idõpontját, használj inkább ovutesztet. 28 napos ciklusnál elég a 10. napon kezdeni, és amikor egyforma erõs a teszt és a kontrollcsík, akkor a szándéktól függõen sokat együtt lenni, vagy nagyon védekezni:) Lehet, hogy másnak jobb véleménye van a mikroszkópról, szerintem használhatatlan.

Nem akarlak elkeseríteni, mert lehet, hogy neked beválik majd. De szerintem nem az igazi. Ugyanaz a ciklus ovuteszttel és mikroszkóppal követve, ég és föld. Arról nem beszélve, hogy volt amikor 1 cikluson belül 3-4 naponként volt ötletszerûen páfrányos, ami a peteérést kéne, hogy jelezze. Nem hinném, hogy én vagyok az a biológiai csoda, akinek 1 hónap alatt négyszer lett volna peteérése különbözõ idõpontokban. Ha fontos, hogy tudd a peteérésed idõpontját, használj inkább ovutesztet. 28 napos ciklusnál elég a 10. napon kezdeni, és amikor egyforma erõs a teszt és a kontrollcsík, akkor a szándéktól függõen sokat együtt lenni, vagy nagyon védekezni:) Lehet, hogy másnak jobb véleménye van a mikroszkópról, szerintem használhatatlan.
Ez a mikroszkóp egy átverés semmire nem jó.
Két barátnõm is használta a mikroszkópot, sajnos egyiküknél sem vált be :(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! sajnos én is kezdem azt gondolni, hogy csak pénzkidobás volt az egész, egy ismerõsöm áradozott róla, azért vettem, de tényleg összevissza mutat, pedig a használati útmutatás szerint csinálom.
nekem minden rendben a hormonjaimmal.egyszerûen kamu az egész kütyü.nagyon nem ajánlom.sorry!
Bár én még mindig nem lettem terhes, de használom a mikroszkópot és akkor szokott páfrányos lenni, amikor érzem a közápidõs fájdalmat +- 1-2 nap, úgyhogy szerintem jó.Csak ami furcsa ezzel kapcsolatban, hogy váladékot nézve soha nem volt párfányos, csak ha nyállal néztem.Neked?
Nekem is csak nyállal nézve volt páfrányos. Elég jól lehet látni rajta az ovulációt, de kell hozzá pár hónap, mire kitapasztalja az ember. Érdemes kombinálni LH teszttel és/vagy hõméréssel, hogy pontosabb képet kapj.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam a gyógyszertárban, mert késett egy hetet és vettem terhességi tesztet, és gondoltam, akkor már veszek ovu tesztet is.Én olyat akartam volna, ami pisibõl mutatja meg az ovut úgy mint a terhességi teszt a terhességet, de a gyógyszertáros csak ezt a mikroszkópot tudta adni.Ki is próbáltam nyállal, és ami nagyon érdekes, hogy páfrányos lett, viszont ahogy hazaértem a gyógyszertárból megjött.Akkor hogy lehetek most termékeny idõben amikor menstruálok??2800 ft volt, de úgy érzem csak kidobtam érte a pénzt, mert szerintem nem olyan pontosan mutatja az ovut mint a pisis teszt.És én pontos eredményt szeretnék, mert már én is és a párom is nagyon szeretnénk a babát most mensi után!!!Nem akarom elhúzni hónapokig azt, hogy kitapasztaljam, h mikor van ovum.A hõmbõl meg sajnos nem látom, mert ahogy elkezdtünk próbálkozni a párommal a hõm össze-vissza ugrálni kezdett :(
Szia! Bocsi de rádsóztak egy hülyeséget :( Én neten rendeltem anno és hüvelyváladékkal sose volt páfrányos, nyállal meg akkor is páfrányos volt mikor véreztem! És tudom jól hogyan kell használni, meg hogy elõtte 2 órával ne együnk igyunk stb..nekem a kukába landolt, nagy hülyeség ez a tárgy és mérges voltam érte! esetleg próbáld meg az ovu tesztezést.talán az azért jobb valamivel mert tényleg mutatta a peteérést.nekem amúgy egy nagy kikapcsolódás kellett h összejöjjön a baba.mert ha lelkileg nem vagy rendben, vagy ha nagyon görcsösen akarod a picit, akkor hiába az ovu teszt is!
szia! nekem hüvelyváladékkal soha-soha-soha nem volt páfrányos, nyállal nézve meg minden áldott nap az volt. Úgy tele volt páfránnyal, hogy ihaj! Sõt, még a párom nyálától is az volt :)

Mennyire megbízható a Facelle ovulációs teszt?

Tavaly szeptemberben szültem, márciusban jött meg először a mensim.Nemrég voltam nőgyógyásznál, és uh-ról azt mondta, minden jól működik, szépen vastagodott a méhfal. Szeretnénk kistesót, ezért vettem ovul. tesztet, és nem mutatott semmit, már elfogyott 5 db(14. nap csináltam utoljára). Még később lenne a peteérésem?Vagy nincs is?Még szoptatok, de ha van vérzés, az nem azt jelenti, hogy peteérés is van?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!