Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízható kismama (2 db)

Mennyire megbízható a kismama. hu-n a termékenységkalkulátor?

Ha olyan napon voltam együtt a párommal (és féligmeddig védekeztünk is gumival a végén), amelyiket nem jelöli sehogy (sem termékenynek, sem peteérésnek, semminek, akkor lehetek terhes? Vagy csak ha a jelölt napok egyikén voltunk együtt védekezés nélkül?

Legjobb válasz: Nekem majdnem 100% os volt! :))))))

Nekem majdnem 100% os volt! :) )))))
Csak annyira, mint a legtöbb termékenység kalkulátor.Ha nincsen szinte percre pontosan beállt ciklusod, akkor kirakhatod az ablakba.Amúgy ha nem akarsz gyereket, ne csak a végén védekezz.Esetleg irass fel gyógyszert, vagy tudom ajánlani a hüvelygyûrût, én nagyon szerettem, és nem felejtettem el bevenni. Spontán peteérést egy jó együttlét is okozhat.Illetve a sperma egy darabig még fogamzóképes.Mi sem voltunk együtt a párommal a félidõben, és babát akartunk, csak várni akartunk néhány hónapot a tabi után, így megszakítással védekeztünk, és a napokban szülök.Tehát ne játsz a tûzzel!
A kérdező hozzászólása: pontos, 28 napos ciklusom van.
Szerintem kb. 85-90%-ra megbízható. Az egyik ismerõsöm e szerint maradt terhes!
Én a hõmet is mérem + még a kismama.hu-n található termékenység kalkulátort is bevetettem! 100%-ig egyezett! Akkor volt pém a kalkulátor szerint is amikor a hõm is lement! Szóval nekem BEJÖTT!

Kismamik! Ti vesztek légzésfigyelőt? Mennyibe kerül használtan vagy újan? Ismertek olyan márkát, ami megbízható, vagy olyat amit semmiképp nem ajánlanátok?

Legjobb válasz: Szerintem meg igen is érdemes megvenni, teljesen poblémamentes terhességbõl, spontán, természetes úton született a kisfiam, mindenféle komplikáció nélkül. Volt légzésfigyelõnk Angel Care 401. Egyszer riasztott, és akkor életet mentett, ugyanis a fiam nem vett levegõt, nem volt szükség újraélesztésre, mert attól, hogy felvettem és megráztam magától elkezdett lélegezni, egyszerûen elfelejtett levegõt venni. Semmi szervi baja nincs, ez a lényege a bölcsõhalálnak, hogy minden ok nélkül történik. Mi 40 000 ezer körül vettük már nem emlékszem pontosan, de ha nem lett volna soha nem bocsájtom meg magunknak.

Szerintem meg igen is érdemes megvenni, teljesen poblémamentes terhességbõl, spontán, természetes úton született a kisfiam, mindenféle komplikáció nélkül. Volt légzésfigyelõnk Angel Care 401. Egyszer riasztott, és akkor életet mentett, ugyanis a fiam nem vett levegõt, nem volt szükség újraélesztésre, mert attól, hogy felvettem és megráztam magától elkezdett lélegezni, egyszerûen elfelejtett levegõt venni. Semmi szervi baja nincs, ez a lényege a bölcsõhalálnak, hogy minden ok nélkül történik. Mi 40 000 ezer körül vettük már nem emlékszem pontosan, de ha nem lett volna soha nem bocsájtom meg magunknak.
Nem vettünk légzésfigyelõt. Idõre született, egészséges babáink voltak. Mellesleg hiába a légzésfigyelõ, ha nem tudsz újraéleszteni mit ér? Márpedig a légzésfigyelõs anyukák nagy része nem tud. Ez csak anyanyugtató eszköz.
Szia, mi az Angelcare AC300-ast használtuk. Új ára 23e körül van. Amúgy jelenleg eladó, hirdetem is a teszveszen ;)
Mi tomy légzésfigyelõt használunk karácsony óta és most sikerült össze gyûjteni a babaõrzõre valót is. Nagyon jó, össze lehet kapcsolni egy kábellel és babaõrzõs légzésfigyelõnk van most már.Nagyon jó, kattog is, ahogyan a Zalán veszi a levegõt.Megnyugtató hallgatni. Jó választás volt a jézuskától:)
Egy ismerõsöm példájából okulva, én csak ajánlani tudom!!! Neki megmentette a babája életét, pedig minden rendben volt a terhesség és a szülés alatt. Vannak olyan helyek, ahol bérelni is lehet (2500 Ft körül/hó), de ha hosszú távon akarod használni, akkor érdemesebb megvenni, még ha használtan is. Én mindenképpen veszek majd!!! 6hkm
És igen. Ha már szültem egy egészséges babát, akit épségben kihordtam és megszültem, ne azon bukjon már el a dolog, hogy egyszer csak nem vesz majd levegõt! Orrszívó porszívó se volt 30 éve, mégis milyen jó hogy van!
Angercare300-at vettünk 14.000.-ért használtan. Újonnan 22.000.- Tökéletesen üzemel, most adtuk kölcsön, mire jön a tesó visszakapjuk. Remélem a használt vételtõl számított 3 babát is kibírja, vagyis a tesót. Én csak úgy tudtam nyugodtam aludni, ha be volt kapcsolva. 13 hónaposan hagytuk el.
Elsõ vagyok, pont ma adtam el, bocsika...
nem vettünk, mert idõre született, egészséges baba volt, és betartottunk minden szabályt, háton aludt, velünk egy szobában, nem volt túlfûtve a lakás és anyatejes volt. Ezek mind csökkentik a kockázatokat. úgy tudom az angelcare nagyon megbízható márka, ha használtan veszed és nem bízol benne be lehet vizsgáltatni bizonyos kórházakban.
Általában a babáknak az is elég ilyenkor, ha felébresztik, megrázzák õket. De honnan tudod, h nem tudok újraéleszteni? Vágom az ALS-t, BLS-t. Újraéleszteni bárki megtanulhat 5 perc alatt és nem is ártana, mert esetleg másokon is tudnál segíteni.
Vettünk, nálunk inkább apanyugtató:) AngelCare, a pontos típusát nem tudom. Riasztott is már, nem tudom, hogy tényleg nem vett-e levegõt, vagy téves volt, mert a sípolásra felébredt a bébi.
szia, nekünk is légzésfigyelõ és bébiõr egyben, imádom, kimehetek a teraszra õ meg fenn alszik, beszélgethetek a kapuban és tudom, hogyha felsír akkor hallani fogom... plussz mikor tiszta nátha lesz, és attól félsz, hogy a sok szmötyitõl egyszer majd nem vesz levegõt ez tuti jelezne neked... de szart ne vegyél, mert a téves riasztás a sírba vihet, nem beszélve arról, hogy a gyereknek se jó ha rázogatod, mikor csak alszik... Nekünk is angelcare van, nézd a honlapját a gyártótól vettük kaptunk hozzá peluskukát is üdv
Én a TeszVeszrõl vettem légzésfigyelõt + bébiõrt egyben. (Angel care AC 301). Ezek állítólag megbízhatóak és nem is riasztanak tévesen. Én 20000-ért vettem, az új ára 40000. Sok hasonló esetet olvastam itt, mint az elõttem író, hogy idõben fel tudták ébreszteni a babát, aki már nem vette a levegõt, mert ez a kütyü beriasztott.
Mi nem vettünk légzésfigyelõt. Minden szakember azt mondta ha minden rendben volt a terhesség alatt és a szülés közben akkor semmi nem indokolja. Természetesen ha koraszülött lett volna, vagy ha valami probléma lenne a légzésével közvetlenül a szülés után akkor be fogunk szerezni egyet.
Elsõ: mennyiért adod? Mennyit volt használva? Milyen város?
en nem vettem...biztos sok gyerek eletet mentette mar meg de azert van egy par dolog amit ha betartasz akkor drasztikusan csokken a bolcsohalal kockazata...egy legterbe aludni a gyerekkel de legyen a sajat agyaban...hanyatfekve kell altatni kemeny matracon parna es plussallat nelkul...ne legyen nagyon meleg es nem kell nagyon betakarni...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszi a válaszodat, bár már aktualitását vesztette a kérdés, kislányom 9hónapos, már nem használunk légzésfigyelõt. Végül egy AngelCare-t kaptunk egyébként kölcsön, nagyon szerettük mi is, tényleg nagyon megnyugtató, hogy használtuk. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!