Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízható kórházban (5 db)

Mennyire megbízható a kórházakban használt terhességi teszt? A mensesem nem volt normális, két napig volt utána csak barnázás. A hőm magas volt akkor. Ekkor csináltam tesztet, ami negatív lett.

Azóta feszülnek a melleim, állandóan ennék és úgy érzem húzódik a méhem. A hasam pedig nem tudom behúzni, pedig eddig nagyon be tudtam.

Legjobb válasz: A korházi teszt a legmegbizhatobb.Én is u.ebben a cipõben vagyok.2 napig megvolt azota barnázás.A dokim azt mondta,hogy lehet azért mert mensi elött voltunk együtt 3 nappal.Azota milyen a hõd???

A korházi teszt a legmegbizhatobb.Én is u.ebben a cipõben vagyok.2 napig megvolt azota barnázás.A dokim azt mondta, hogy lehet azért mert mensi elött voltunk együtt 3 nappal.Azota milyen a hõd???
A kérdező hozzászólása: 37, 2 a hõm. Nem értem. Nem görcsölünk a babán, megszakítással védekezünk. Nem lenne baj, ha jönne azért:)
Szia nekem is ilyen rövid volt a mensim nekem is vannak tünetek, jövöhéten lesz a köv mensim kiváncsi vagyok az milyen lesz(lesz-e). remélem azért babás vagy!
Nekem is most"mult el, szük kettõ napig volt meg"azota barnázok.Szúr a petefészkem, mellem.És hol van még a következõ nem várt?!Késõi beágyazodás.Több mint valószinû, hogy azért , mert mensi elött fogant.

Mennyire megbízható a kórházban végzett terhességi teszt eredménye?

Kinek, milyen tapasztalata volt már ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Ha a teszt még nem is mutatja, a kórházi már igen. Szinte 100% kiv ha hibáztak a teszt végzésekor. Szóval akkor mégsem 100% :) 99,99% kb :)

Ha a teszt még nem is mutatja, a kórházi már igen. Szinte 100% kiv ha hibáztak a teszt végzésekor. Szóval akkor mégsem 100% :) 99, 99% kb :)
Attól függ melyik, mert van ugye a sima " hagyományos" pisilõs amit akár egy nõvérke is elvégezhet, annak ugyan akkora a pontossága mint bármely patikainak. (ezt épp 5 hete mondta dokim miközben a nõvérke várta a teszteredményemet ami pozitív lett:) ) ) Viszont ha már a laboratóriumban csinálják, akkor már nagyobb a pontosság, akár vizeletbõl akár vérbõl csinálják. Bár állítólag az utóbbi a leg megbízhatóbb....
Nekem vagy 7 sima pisilõs tesztet csináltak annó, negatív lett, bár okom sem volt feltételezni mást, de nem hittek nekem.-) De szerintem amit a kórházban csinálnak és már komolyabb teszt, tuti megbízható:-)
5 hetet meghaladva a bolti tesztek is megbizhatoak.a legbiztosabb a vervizsgalat.de ha mar legalabb 2 hete kimaradt barmilyen teszt kimutatja ha baba az oka.

Mennyire megbízható dr. Fábián Antal (Nyíregyháza, Jósa András kórház)? Mennyibe kerül nála egy szülés?

Legjobb válasz: nagyon!!! én nála szültem és 50.000 -ret adtunk, de nem õ nem mond árat.

nagyon!!! én nála szültem és 50.000 -ret adtunk, de nem õ nem mond árat.


Mik a tapasztalataitok Dr. Végh György szülészorvossal kapcsolatban (Péterfy kórház)? Mennyi a magánrendelési díja? Szülésért mennyit kér? Megbízható, kedves, figyelmes?

Most keresek másik orvost, mert kistesóval próbálkozunk (? lesz a második babánk), az els? babánknál az orvossal nagyon ráfáztam, nem szeretnék még egyszer úgy járni!

Legjobb válasz: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=265237 http://www.intima.hu/orvos/46/dr-vegh-gyorgy

Nekem 13 éve õ a nõgyógyászom, én nagyon elégedett vagyok vele. A magánrendelése nem a legolcsóbb, de terhességem alatt sokszor elõfordult, hogy a kórházba hívott be, ott természetesen nem fizettem és így is ugyanazt az ellátást és figyelmet kaptam, mint a magánrendelésén. Kedden szültem, és egy percig nem láttam rajta, hogy feszült lenne amiatt, hogy nem ér oda idõben a magánrendelésére. A szülésért külön nem kért pénzt, amit adtam kedvesen fogadta. Azt csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy nem értem miért nem a saját orvosától kérdez az ember, nekem eszembe nem jutott volna más orvost kérdezni a leleteimrõl. Az én orvosom készséggel válaszolt minden kérdésemre :)
Nem szülnék nála, még ha õ fizetne se! Arrogáns hólyag, az empátia legcsekélyebb mértékben sincs meg benne. Bár szerencsére nem nála szültem, de amíg bent feküdtem folyamatosan szívatott, nem tájékoztatott a leleteimrõl, amikor a férjem errõl kérdezte, vérig volt sértve. Tipikusan "ki, ha én nem" fajta. Szüljön nála a hóhér!
6-oska vagyok.Annyira fel vagyok háborodva, hogy ilyen orvosok praktizálhatnak, de sajnos nem õ az egyetlen ilyen orvos ott.Nem is tudom és nem is akarok belegondolni, hogy mi történt volna ha nem ér be a dokim idõben.Egyszerûen nem találok szavakat, annyira kiakaszt, a másik pedig, hogy el mer kérni hatalmas pénzösszegeket és még nem is úgy bánik veled, ahogy azt megérdemelnéd, vagy a pénzed megérdemelné.
#6-os hozzászólónak: nagyon is el tudom képzelni, hogy így viselkedett. Nem õ vizsgált meg, mert nagyon lusta pasi és azért kérdezgette mikorra vagy kiírva, hogy húzza az idõt amíg megjön a dokid. Nem fog õ veled veszõdni, ha nem vagy a fizetõs betege.Nekem a fogadott orvosom volt, úgyhogy rendes volt velem, de még így is sokszor kiborított a lustaságával.
Hát én is leírom a tapasztalatom.Az elmúlt 2 hétben szúltem, és õ volt az ügyeletes.Amíg a fogadott orvosom beért, meg sem vizsgált és már 9 centire nyitva voltam.Egy undorító (elnézést, de így van) orvos.A szülésznõvel vizsgáltatott meg, õ pedig azzal volt elfoglalva, hogy én pontosan mikorra is vagyok kiírva.Nem volt elég neki a kismamakönyv alapján talált infó, hanem amíg én ott feküdtem és a fájdalmakkal küszködtem, folyamatosan azt hajtogatta, hogy akkor nekem mikor van a pontos terminusom.Te jó ég, már majdnem szívinfarktust kaptam tõle.Hála égnek megérkezett 10 perc alatt az orvosom, aki életmentõ császárt hajtott végre nálam, a babám és az én életemet is megmentette, sõt a méhemet is.Úgyhogy isten mentsen mindenkit a Végh dokitól!!!
Nekem a harmadik babám született nála császárral. Velem mindig aranyos, kedves, rendes, figyelmes volt, nem találtam a modorában kivetni valót. Mindig nyugtatott, hogy minden rendben lesz, mindenben segít, mindent elintéz stb. A kórházban naponta többször bejött hozzám, a babával is foglalkozott. Valóban elég drága doki, a magánrendelésén a terhesgondozás 15ezer/alkalom, ha uh-t is szeretne valaki az plusz 5ezer és hiába kapsz idõpontot, általában elég sokat kell várni. Én nem kérdeztem meg tõle mennyit kér a szülésért, de persze tisztában voltam vele mennyit "illik" adni. Szerintem jó fej és jó orvos, ha valaki meg tudja fizetni akkor bátran forduljon hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ha valaki valamikor rákeresne, akkor leírom a tapasztalataimat. Nagyon pénzéhes doki. 15 a magánja, 150 a szülés, de a modora alpári, nem is a földön jár úgy el van szállva magától. Hatalmas csalódás volt. Ja és a szülés nem életbiztosítás nála, ugyanis közölte, hogy ha épp ügyeletes egy doki, akkor kötelezõ hazamenni ügyelet után, még ha a szülõnõje szül is épp! Szóval simán lelép idõ elõtt ha arról van szó, legalábbis ezt lehetett kiérteni a szavaiból! Senkinek nem ajánlom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Várok még személyes tapasztalatokat, ha van valakinek!
A legjobb orvos!!!! Nála szültem 2, 5 éve , normál szülésnek indult, de végül császár lett belõle.Elõtte minden magán rendelésén kifejezetten kedves, barátságos és közvetlen volt, elbeszélgetett velünk minden alkalommal, soha nem sajnálta az idejét!Amikor a kórházban találkoztunk akkor is! Soha semmit nem erõltetett, mindig nyugodt volt és mindenrõl tájékoztatott.A díjai épp olyanok , mint akárki másnak...(végzettségét és szakértelmét tekintve pedig nem sima szülész orvos..)Azóta is voltam Nála és csakis jót tudok mondani Róla:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!