Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízható interneten (6 db)

Szerintetek mennyire megbízhatók az interneten lévõ emberek?

Legjobb válasz: A két legjobb barátomat az interneten ismertem meg, de nagyon óvatos voltam, sokáig semmit se tudtunk egymásról, csak, hogy melyik megyében lakik a másik meg hány éves :D Az interneten sokkal könnyebb átveri valakit, ezért nyilván sokkal több az ilyen eset, de nem szabad általánosítani. Érdemes óvatosnak lenni. :)

A két legjobb barátomat az interneten ismertem meg, de nagyon óvatos voltam, sokáig semmit se tudtunk egymásról, csak, hogy melyik megyében lakik a másik meg hány éves :D Az interneten sokkal könnyebb átveri valakit, ezért nyilván sokkal több az ilyen eset, de nem szabad általánosítani. Érdemes óvatosnak lenni. :)
én nem bízom meg senkiben, fõleg meg neten, ahol bármit kamuzhatsz a másiknak...kösz, kihagyom az ismerkedést élõben kell...
Most tapasztaltam elõször az élõben ismerkedést, ugyan úgy megvezetett és került, és úgy tett mintha minden neki állna feljebb, magyarázatot nem tudott adni, beszélgetni nem volt hajlandó, pedig az arcán és tettén és érzésein inden igaznak tûnt, úgy hogy naponta találkoztunk egy napról a másikra kifordult magából!!ennyit a valóságról!!
Én optimista vagyok és megbízom az emberekben, és már rengeteg emberrel ismerkedtem meg a neten, akikkel késõbb személyesen is találkoztam.
Észnél kell lenni, és akkor nem lesz baj. Szélhámosok mindenhol vannak, és az internet korszaka elõtt is léteztek.
Bennem meg lehet bízni ha nem adnak az ellenkezõjére okot:)
Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak. Nem egyszer az is elõfordult, hogy elõre utaltam másoknak pénzt, simán leléphettek volna, de nem tették. Igaz, hogy csak pár ezer forintról volt szó, azért nem éri meg.
Kedveskéim! Aranyrézgyûrûm van olcsón eladó!

Mennyire megbízható az interneten rendelni elektronikus cuccokat? Merjek digi fényképezőgépet rendelni?

fotomarketr?l rendelnék, és kb 70 rongy. Merjek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy erre új törvény született, miszerint az interneten vásárolt mûszaki cikkekre is garancia jár és az eladó köteles visszavenni, máskülönben nagyon megbüntetik. Nézz utánna, talán a Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõség honlapján van errõl is.

Én úgy tudom, hogy erre új törvény született, miszerint az interneten vásárolt mûszaki cikkekre is garancia jár és az eladó köteles visszavenni, máskülönben nagyon megbüntetik. Nézz utánna, talán a Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõség honlapján van errõl is.
A kérdező hozzászólása: Hát ez egyértelmû hogy van rá garancia, természetesen ide is vonatkozik a PTK és a fogy. véd törvény. Nem ez a része érdekel, hanem hogy általában mûködik e a cucc, sérült e stb.
Én már többször vásároltam mûszaki cikket a neten, addig nem volt velük semmi probléma. :)
én is már sokszor vettem. fényképezöt, digiképkeretet. egyéb alkatrészeket. pl mindent elöre megnéztem és ha lehetett üzletben is megnéztem, aztán mivel a neten sokkal olcsobb volt onnan rendeltem.
Én a boltokban csak megnézegetem, amit venni szeretnék, majd utána leülök a gép elé, és kinézem hol a legolcsóbb, és onnan rendelem! Eddig még nem jártam rosszul:) De ha nem mûködik visszaküldöd, ugyanez van a boltban is. Gáz van, visszaviszik, hisz mindenhol van garancia.
A kérdező hozzászólása: még arra volnék kiváncsi, hogy ha ne adj isten vissza kellene küldenem, akkor az hogy mûködik? Postán kell visszaküldenem?
A netes boltoknál is van megadva elérhetõség, telefonon is! Az a legbiztosabb, ha megkérdezed, akiktõl vásárolni szeretnéd!
Vetelre vonatkozoan: en tudnam javasolni a kulfoldi oldalakat, az oka az, h nyugatabbra jobban be van mar jaratva ez a dolog, plusz olcsobban is tudsz hozzajutni :) a visszavasarlast tekintve: csak olyantol rendelj - akar itthoni, akar kulfoldi - ahol van mukodo postai vagy telefonos elerhetoseg. Garancia: kulfoldi cegek altalaban keritenek garanias boltot, vagy ok magukhoz kerik a termeket. Ezek a sajat tapasztalataim, nem tudom Otthon, Magyarorszagon hogy mennek ezek a dolgok.
Nekem fotomarket-tel jó tapasztalataim vannak, rendelj tõlük nyugodtan és is netene rendeltem tõlük 120.000 Ft-os videokamerát. Ha meg reklamálni kell, vannak kihelyezett boltjaik mindenfelé az országban.

Interneten találtam egy munkát, ahol angolról magyarra kellene fordítani kisebb-nagyobb szövegeket de egyáltalán nem ismerem, még sosem hallottam róla. Mennyire megbízható egy ilyen oldal?

Egyik nap az e-mailjeim között találtam egy ilyen levelet, akkor nem foglalkoztam vele, de azóta jött még egy másik ugyanattól a cégtől, de más embertől. A hirdetés szerint angol és amerikai cégeknek kellene fordítani e-maileket, dokumentumokat, kisebb könyveket viszonylag jó (zseb)pénzért. Azt mondják, elég, ha valaki középszinten tud angolul, nem kell profinak lenni, ezért gondolkoztam el rajta, de gyanús, hogy miért nem kell angolul tudnia annak, aki angolt fordít magyarra... A lényeg az, hogy nagyon jól jönne a pénz, mint gondolom sokan mások, én sem dúskálok a húszezresekben, épp ezért így szeretnék besegíteni a szüleimnek. Ha nagy segítség nem is lenne nekik, de legalább nem kellene mindig tőlük kérnem pénzt, ha valamit akarok. És mivel szeretem az angolt és gyakorolni is szeretném, fejleszteni, azért lenne jó egy ilyen vagy hasonló munka. Itt az oldal:

Legjobb válasz: Nem tudom elhinni, hogy igazi lenne...

Nem tudom elhinni, hogy igazi lenne...
A magyar név fölött a "RealTranslatorjobs" logója van, ami egy átverõs szájt. Ebbõl én arra következtetek, hogy az egész oldal ennek a magyar nyelvû hirdetés változata. Ha van kedved, olvasd el hogy miket írnak róla, különösen a rodoxito nevû ember kommentjét. http://www.translationdirectory.com/forum/threads/?2285
Idézek: " By using RealTranslatorJobs.com's World Wide Web site or by registering as a member of the Service, you agree to be bound by these Terms of Service, which we may update without notice to you. Because the dynamic nature of the Internet may require such changes, we suggest that you check these Terms of Service from time to time for the most current version. " Na én itt hagytam abba az olvasást és tettem kukába a levelet.

Hol lehet rendelni az interneten terhességi tesztet, mennyire megbízható?

A mennyibe kerül, csomagolása diszkrét? munkahelyre kérném a kiszállítást.

Legjobb válasz: Miért nem veszel gyógyszertárban/DM/Rossmann-ban? Ott nem fogják sem a nevedet, sem a címedet kérni...Mert neten viszont igen.

Miért nem veszel gyógyszertárban/DM/Rossmann-ban? Ott nem fogják sem a nevedet, sem a címedet kérni...Mert neten viszont igen.
Vagy gyógyszertár?
de miért parázol ennyire, hogy diszkrét legyen. egyébként én is olyan cikin érzem magam a dm-ben. fõleg azért is, mert fiatalabbnak nézek ki a koromnál.(25 helyett 18-nak) nem akarom, hogy valaki fejeket vágjon, vagy akár mondjon is valamit. de a lényeg, hogy egyszerûbb túlesni rajta a dm-ben
egyébként vaterán pl. ott jó árban is vannak. de általában nagy kiszerelésben
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Vettetek már interneten hirdetőtől fogamzásgátlót? Szerintetek mennyire megbízható?

olcsóbb, és még a receptért sem kell sorban állni,:) csak nem tudom, hogy azt kapom-e amit tényleg kérek...

Legjobb válasz: nem és nem is szabad. honnan tudod, hogy épp ne drogot kapsz vagy valami más olyan szert amitõl károsodhat a szervezeted.

nem és nem is szabad. honnan tudod, hogy épp ne drogot kapsz vagy valami más olyan szert amitõl károsodhat a szervezeted.
Észnél vagy???? Ha szerencséd van, akkor csak placebó lesz benne, ha nincs szerencséd, akkor valami veszélyes szer, és még bele is halhatsz. Legyen eszed, nehogy ilyen helyrõl vegyél.
teljesen megbízható. én már adtam így el gyógyszert. meg amúgy is, nem tudom, én alapból jóhiszemû avgyok, én sem vágnék át mást szerintem ezzel sokan így vannak. egyébként ha a posta ki van hagyva a dologból tehát személyesen találkoztok akkor meg is tudod nézni a szavatosságot stbt.
Nehogy megpróbáld! Lehet, hogy még hormont se tartalmaz, de rossz esetben még meg is mérgez, akár meg is ölhet.
Persze, ismerkedj idgenekkel, és szedj be minden kétes eredetû sz/rt nyugodtan, csak ne kelljen sorbaállni. Én neked tényleg azt javaslom, hogy vedd meg, de ne felejts el a teszt után írni nekünk.
Szerintem nem kizárt, hogy tényleg csak a nyakán maradt valakinek. Próbálj megismerkedni az illetõvel, és abból vond le a megfelelõ következtetést!
Eszedbe se jusson!!!
Jah, drogot biztos nem kapsz :D De hamis gyógyszert még kaphatsz. Ezzel van tele a híradó, meg a net. http://www.szabadfold.hu/csaladotthon/venynelkul/a_hamis_gyo..
3 levél dorg 2-5 ezer forintért? Az tuti nem, de bármi más lehet benne ami nem hat, vagy épp káros a szervezetre
Én SOHA nem vennék netrõl gyógyszert!! Te se tedd!!! Inkább állj sorban 1 órát, de tuti, hogy az legális szer és azt tartalmazza amit kell. Szerintem a lustaság nem éri meg azt, hogy az életeddel játssz!!! De te tudod...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!