Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízható hogy (113 db)

Hogyan gyűrűvel ingázni? Ez mennyire megbízható? Hogyan zajlik ez? Gyertyákkal?

Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Az ultrahang nem tévedhetetlen, és ezt el is mondják az orvosok. A kétszeri ingázás 25% eséllyel adja ki jól az eredményt, vagyis 4 emberbõl 1-szer. Ha majd mondjuk 10 gyerekbõl 10-et mond meg az inga, akkor érdemes lesz gondolkozni rajta. De nem ám úgy, hogy 20 esetbõl kiválasztjuk azt a 10-et, amikor az inga nem tévedett, és a másik 10-et elfelejtjük. Egyébként gratulálok annak, aki a tudomány szekcióban a tudományos megközelítést lepontozta. Erre én azt szoktam mondani, hogy ha népszavazáson múlna, akkor a hozzájuk hasonló hülyék a Földet is megszavaznák laposnak.

Az ultrahang nem tévedhetetlen, és ezt el is mondják az orvosok. A kétszeri ingázás 25% eséllyel adja ki jól az eredményt, vagyis 4 emberbõl 1-szer. Ha majd mondjuk 10 gyerekbõl 10-et mond meg az inga, akkor érdemes lesz gondolkozni rajta. De nem ám úgy, hogy 20 esetbõl kiválasztjuk azt a 10-et, amikor az inga nem tévedett, és a másik 10-et elfelejtjük. Egyébként gratulálok annak, aki a tudomány szekcióban a tudományos megközelítést lepontozta. Erre én azt szoktam mondani, hogy ha népszavazáson múlna, akkor a hozzájuk hasonló hülyék a Földet is megszavaznák laposnak.
Ha arra gondolsz, hogy a gyûrûre cérnát kötnek, és amerre fordul, akkor megtudod, hogy a születendõ gyerek neme mi lesz, felejtsd el.Játéknak jó, de csak véletlenül teljesedhet be a jóslat.Egyidõben divat volt, de szinte senkinek nem jött be. Egyébként pedig egy cérnát kell kötni a gyûrûre, és amerre fordl, megmutatja, hogy fiú vagy lány lesz-e a baba?Azt már nem tudom, hogy merre forogva " mutat" fiút vagy lányt.
A lényeget leírta az elõttem szóló. Én 2X ingáztam mikor terhes lettem meg egyszer barátnõm. Mind a háromszor lányt mutatott, teljesen beleéltem magam. Egy hónap múlva vagyok kiírva a kisfiammal... És megbántam az egész ingázós dolgot, hülyeség az egész.
Mégis mi köze lenne egy gyürü mozgásának a születendö gyerek neméhez? Elárulom: semmi. Ez csak egy babona, meglep, hogy felnött emberek ilyesmiben komolyan hisznek. Ha tényleg érdekel a baba neme mielött megszületik, akkor irány az ultrahang.
A gyûrûvel nem ingázni szoktak, hanem erõ- és ügyességi gyakorlatokat végeznek. Abszolút megbízható, ha gyakorlott sportoló végzi. Vagy te más gyûrûre gondoltál? De akkor hogy kerül ez a kérdés a tudományok közé?
Én ezt a "trükköt" anyától tanultam. Nálunk anya megcsinálta mindenkinek, és mindenkinek bejött. Anya-apa-mama. Meg ha terhes lett valaki, gyûrûvel megjósolta, és bejött... SZal felkészültem rá, h 2 fiam lesz. És ennek nagyon örülök:) )
Nekem bejott a "gyurus" joslas 2-szer is :) ) Ha elore hatra mozog akkor fiu, ha korkorosen akkor lany. Gyertyakkal nem tudom, hogy kell :(
8:11-vagyok akinek 2-szer is bejott. Voltam ultrahangon es mind a ketszer fiut lattak, a gyuru viszont lanyt mutatott mindket esetbe, szoval az ultrahang is teved, nekem a gyurus valt be, ha lepontoztok akkor is!
Gyûrûvel jósolni NEM LEHET. a jövõt nem mondja meg. tesómmal néha szoktunk "tõle" kérdezgetni dolgokat, és 90%ban jók a válaszok. :D szóval akinek nem jön be az rosszul csinálja.
Én nem szoktam hinni a babonákban, de ebben az egyben hiszek. Amikor gyûrûvel jósoltak nekem, elõször azt hittem, hogy úgysem jön be. Ugyanis négyszer elindult a gyûrû, aztán teljesen megállt. Aztán mutatott egy fiút, majd egy lányt, végül megint fiút. A történetem: volt négy vesztésem, utána született egy fiam, és egy lányom. Ez van ma. Ja, és 7 hetes terhes vagyok:)
Én a családban többször is kipróbáltam az évek alatt. Mindenkinek megmutatta a már megszületett gyermekét és azt is ami még lehet. Nekem minden alkalommal ugyanazt mutatta. Ehhez hit és tehetség(azaz valami adomány) kell. És az az ember aki csak a tudományba hisz, az csak a világ icike-picike részét fogja megérteni és megtapasztalni. Nem a szemével lát az ember...

Szeretnem tudni a magzatvizvetel milyen szazalekba mutat eredmenyeket? Mennyire megbizhato hogy igen egeszseges gyerekem lesz?

13 hetes terhes vagyok lassan kozeledik a 15 het mikor is leveszik a vert az AFP-re, fuggetlenul az eredmenytol szeretnek elmenni magzatvizvetelre mivel hallottam, hogy az AFP sem mutat 100-szazalekos eredmenyt es viszont ezt mar egyszer tapasztaltam is!

Legjobb válasz: Jézusom Ne menj magzatvízvételre ha nem muszáj!Elég kockázatos.(nagyon az!)Uh-on látják ha van vmi baja a babának!

Jézusom Ne menj magzatvízvételre ha nem muszáj!Elég kockázatos.(nagyon az!)Uh-on látják ha van vmi baja a babának!
Felejtõs a magzatvíz vizsgálat! Vetélést okozhat, ha kaptál várandós könyvet, abban van írás róla, csak nagyon muszáj esetben ajánlják. Inkább menj kombinált tesztre, az AFP-tõl is biztosabb.
Miért nem csináltatod meg az integrált tesztet? Azzal nem vagy még elkésve. Az közel 95%, ha valami gáz van, akkor ez és a 2 uh (12. és 18. heti) eredménye alapján, megcsinálják a magzatvíz vételt, annak 99%-ra biztos az eredménye. Vannak nagyon jó orvosok, akik genetikai rendellenességekre specializálódtak, uh-val simán megállapítják a rendellenességet. Én is voltam ilyenen, a saját magunk megnyugtatása végett. Amúgy az AFP.-t betöltött 16. hét után veszik le, mert akkor a legpontosabb az eredmény, de maga a vizsgálat nem ér annyit, mint egy alapos uh vizsgálat. 39+5 hkm
A kérdező hozzászólása: Milen az az integralt teszt?meg eletben nem hallottam rola?En szlovakiai vagyok es a lanyomnal is es volt egy iker terhessegem amivel a 25 hetben elveteltem, tehat mind a ketszer a 15 hetbe vettek le az AFP!termeszetesen kifogom kerni az orvosom tanacsat, de az AFP-be nem bizok!!!


Mennyibe kerül egy átlagos levelet kiküldeni Spanyolországba, hogy az tuti, hogy megérkezzen (mennyire megbízható ebből a szempontból a posta a 2 ország között? És hogy kell megcímezni a borítékot? úgy mint Magyarországon?

Legjobb válasz: Külföldre célszerû angolul címezni a leveleket. Én azért odaszoktam írni zárójelben magyarul az országnevet, mert volt olyan hogy nem kérdezte meg a postás ez milyen ország is és el is küldte valahova máshova, a levelem azóta sem került meg. Azt jegyezd meg, hogy kicsit máshogy kell címezni mint belföldre: a személy egyre tágabb lakhelye... szóval elõször név, utána cím, házszám, emelet stb, majd országkód, irányítószám, városnév egy sorba (én csak várost szoktam), a végére pedig az ország. A posta szerintem abszolút megbízható, eddig egyetlen egyszer nem érkezett meg levelem, ez a fent említett okból, de hát az ilyen elõfordul. Pontosan nem tudom megmondani mennyibe kerül, de a posta honlapján megtudod nézni. Egy rendes kis boríték, ami nem lépi át a limit súlyt nekem Kóreába pl 260 ft elsõbbségivel.

Külföldre célszerû angolul címezni a leveleket. Én azért odaszoktam írni zárójelben magyarul az országnevet, mert volt olyan hogy nem kérdezte meg a postás ez milyen ország is és el is küldte valahova máshova, a levelem azóta sem került meg. Azt jegyezd meg, hogy kicsit máshogy kell címezni mint belföldre: a személy egyre tágabb lakhelye... szóval elõször név, utána cím, házszám, emelet stb, majd országkód, irányítószám, városnév egy sorba (én csak várost szoktam), a végére pedig az ország. A posta szerintem abszolút megbízható, eddig egyetlen egyszer nem érkezett meg levelem, ez a fent említett okból, de hát az ilyen elõfordul. Pontosan nem tudom megmondani mennyibe kerül, de a posta honlapján megtudod nézni. Egy rendes kis boríték, ami nem lépi át a limit súlyt nekem Kóreába pl 260 ft elsõbbségivel.
Megnéztem neked, EU országokba, így Spanyolországba is, elsõbbségivel 230 ft egy levél, nem elsõbbségivel 210... Azon a 20 forinton szerintem fölösleges spórolni ha elfogadsz egy tanácsot, nem tudom pontosan arrafelé hogy megy, de távolabbi helyekre 1-2 héttel elõbb odaér a levél. Nyilván Spanyolországba ez csak 1-2 nap, de kérdezz rá a postán nyugodtan!
http://posta.hu/kepek/upload/2009-12/Dijkivonat_20100101.pdf Azt nem tudom hogy EUba mennyi, de neekm az USA-ba elsõbbségivel 1-2 hét volt. Elsõbbségi nélkül gondolom egy hónap is lett volna.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi szépen a gyors válaszokat:) ...akkor szerintem az elsõbbségi lesz és akkor a címzés meg a fent leírtak szerint...köszi még 1*. Üdv:Évi
A kérdező hozzászólása: És hogyan válasszak kis Német Juhászt? Mi alapján?
Szerintem ez a fajta nagyon megbízható kutya. Persze sok függ attól, hogyan nevelik. A megfelelõ kiképzés (kutyasuli) szófogadóvá, megbízhatóvá teszi. És a gazdi szeretete! Ez nagyon fontos!
A német juhász kutya mindig olyan lesz amilyenné neveled! Sok türelemmel sokat tudsz belõle kihozni de én úgy gondolom hogy fontos számukra az iskola!Könnyen tanítható de könnyen el is lehet cseszni nem hozzá értéssel! Már a harmadik német juhászom van, a jelenlegi 6 hónapos a másik kettõ 11 ill. 12 évig volt a hûséges árnyékom!:) Én nem is váltanék másik fajtára mert számomra õk a tökéletes kutyák!

Az Ebay nevű oldalról szeretnék kérdezni, hogy szerintetek mennyire megbízható és mennyire ismeritek? Mert szeretnék onnan rendelni egy mp3-ast amit Kínából szállítanának ki!

Legjobb válasz: Gyakori kérdés ez itt. Az ebay megbízható. De az csak felület. Az csak lehetõvé teszi az adás-vételt, de nem vesz részt benne. Az eladókat minõsítik a vevõk, s viszont. Olyantól vásárolj, akinek közel 100%-os a mutatója, s már sok eladása volt. Kínából beérkezõ áru után vámot kell fizetned, ezt kalkuláld bele plusz költségként.

Gyakori kérdés ez itt. Az ebay megbízható. De az csak felület. Az csak lehetõvé teszi az adás-vételt, de nem vesz részt benne. Az eladókat minõsítik a vevõk, s viszont. Olyantól vásárolj, akinek közel 100%-os a mutatója, s már sok eladása volt. Kínából beérkezõ áru után vámot kell fizetned, ezt kalkuláld bele plusz költségként.

Mennyire megbizhato az azalea tabletta? Félek hogy nem fog védeni! Abbakell hagyni ha beszedem a 28dbot vagy folyamatosan kell szedni? Még szoptatok

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ezt írta a doki. Folyamatosan kell szedni, nincs szünet. Hogy mennyire megbizható?! Errõl nem tudok nyilatkozni. Nálam még nem jön a következõ baba. :)

Szia! Nekem is ezt írta a doki. Folyamatosan kell szedni, nincs szünet. Hogy mennyire megbizható?! Errõl nem tudok nyilatkozni. Nálam még nem jön a következõ baba. :)

Mennyire megbízhatók a biztosítók több száz ezres jutalék igérete a betanulási időre vonatkozóan? És utánna a fizetés, tényleg elég magas? Én pedagógusként dolgozok, de nagyon gondolkozok azon, hogy váltsak. Mit tanácsolnak?

Legjobb válasz: Szerintem megbízható, fõleg ha egy nagy múltú biztosítóról van szó. Azt azért nem árt tudni, hogy a betanulási idõ hány hónap (jellemzõen 3-6 hó)és utána tisztán jutalékos rendszer van. Én dolgoztam több évvel ezelõtt egy biztosítótársaságnál és 6 hónapon keresztül kaptam a fix. 100 000.-ot+jutalék. Ezután csak jutalék lett. Azaz kötni kellett rendesen ahhoz, hogy elég legyen. Ha szimpatikus ez a terület és hosszútávra tervezel vele inkább javaslom, hogy egy független pénzügyi tanácsadó céghez menj el, ahol bár nem feltétlenül kapsz fixet, de késõbb busásan megtérül, mert könyebb az értékesítés résza.

Szerintem megbízható, fõleg ha egy nagy múltú biztosítóról van szó. Azt azért nem árt tudni, hogy a betanulási idõ hány hónap (jellemzõen 3-6 hó)és utána tisztán jutalékos rendszer van. Én dolgoztam több évvel ezelõtt egy biztosítótársaságnál és 6 hónapon keresztül kaptam a fix. 100 000.-ot+jutalék. Ezután csak jutalék lett. Azaz kötni kellett rendesen ahhoz, hogy elég legyen. Ha szimpatikus ez a terület és hosszútávra tervezel vele inkább javaslom, hogy egy független pénzügyi tanácsadó céghez menj el, ahol bár nem feltétlenül kapsz fixet, de késõbb busásan megtérül, mert könyebb az értékesítés résza.
Biztosító??? Megbízható??? Hol élsz? Álomvilágban?
A kérdező hozzászólása: Nem élek álomvilágban. Tanár vagyok és hülye, hogy 2 diplomával még mindíg ennyi pénzért dolgozok.
Én most nem vagyok benne a munkakeresõs témában, de gazdasági vállság idején elgondolkodnék azon, hogy mennyire akarnak az emebrek illetve mennyire van pénzük biztosítást kötni. Te, hogy érzed, a bizonytalan fizuösszeg hogyan hatna lelkileg rád?
A kérdező hozzászólása: Én annyira nem ismerem a biztosítókat, hogy még azt sem tudtam, hogy tisztán jutalékos rendszer van. De azért köszönöm a felvilágosítást.
Az elõttem szólóhoz. Egy gazdasági válság idején a legjobb befektetni. Miért? Mert akkor lehet olcsón befektetési jegyeket /részvényeket/ vásárolni. Érdemes kicsit utánanézni ennek a témának, ha valakit érdekel, mert itt kifejteni kicsit hosszú lenne.

A data.hu prémium előfizetésről van valakinek tapasztalata hogy mennyire megbízható?

Legjobb válasz: megbízható! (bár minden hasonló fájlmegosztó oldalról ez, elmondható lenne) egy gond azért közbejöhet. ha közben a jogvédõk hatására, lekapcsolják /betiltják/ az oldalt (lásd. Hot-file) elveszik a befizetett összeg.

megbízható! (bár minden hasonló fájlmegosztó oldalról ez, elmondható lenne) egy gond azért közbejöhet. ha közben a jogvédõk hatására, lekapcsolják /betiltják/ az oldalt (lásd. Hot-file) elveszik a befizetett összeg.
A kérdező hozzászólása: Oké, és köszi!

Ha valaki rendelt már www.ujgsm.hu -ról megmondaná nekem hogy mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Nem megbízható én beszoptam velük!!!! A szervizpontjuk egy lakatlan ház a szomszédos kocsmából tudtam meg hogy hol bujkál a hapi ideges volt amikor rátaláltam!!! Magyarul KAMU CÉG!

Nem megbízható én beszoptam velük!!!! A szervizpontjuk egy lakatlan ház a szomszédos kocsmából tudtam meg hogy hol bujkál a hapi ideges volt amikor rátaláltam!!! Magyarul KAMU CÉG!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!