Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízható ciklus.hu-n (2 db)

Mennyire megbízható a ciklus.hu-n a naptár?

szeretnenk meg egy babat, vezetem a naptarat ezenaz oldalon es most eloszor jott be amit irtak. marcius vegen szultem, azota vezetem a naptarat, szerintuk tegnap kellett megjonnie es megis jott!

Legjobb válasz: Szia! Szeruintem megbizható. Nyár óta használom és eddig napra pontosan bejött, hogy melyik nap jön meg a mesim. A peteéréses napokat és tutira jól számolja. Úgy hogy én szerintem legalábbis megbízhatsz benne.

Szia! Szeruintem megbizható. Nyár óta használom és eddig napra pontosan bejött, hogy melyik nap jön meg a mesim. A peteéréses napokat és tutira jól számolja. Úgy hogy én szerintem legalábbis megbízhatsz benne.
Nagyon jó ez az oldal, bár a peteérést azért figyeld másképp is(hõ, nyák, méhszáj)az a biztos.Hogy azt meg tudja-e jósolni, h fiú avagy leányzó lesz az utód, azt kétlem.(honnan is lehetne ezt tudni?!)Nekem(ha most sikerült teherbeesnem)fiút jósolt, kíváncsi leszek.Keress rá a neten a babatervezõk otthonára, ott igazán hasznos tanácsokt találhatsz babagyártáshoz(termékenységet fokozó homeopátiás szerek-nekem a málnalevél&palástfû kombi úgy néz ki sikeres volt)Sok sikert!

2-án kezdtem el a ciklus.hu-n vezetni a hőmet. Miért nem mutatja a két zöld vonalat? Mindent kitöltöttem és azt írta, hogy okt.16-án lesz az ovum. Szerintem 15-én. Mennyire megbízható ez az oldal?

Legjobb válasz: Utólag húzza csak be a két vonalat. Nekem eddig bevált. Mindig akkorra mutatja a pé-t, amikorra az ovuteszt, és a menzeszeim is úgy jönnek meg, ahogy írja.

Utólag húzza csak be a két vonalat. Nekem eddig bevált. Mindig akkorra mutatja a pé-t, amikorra az ovuteszt, és a menzeszeim is úgy jönnek meg, ahogy írja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, akkor jól cináltam mindent. Remélem nálam is be fog vállni, s minél hamarabb jön a baba:-)
Én is ezen az oldalon vezetem a dolgaimat és nekem bevált. Megbízható oldal.
én is itt vezettem és jót mutatott


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!