Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízható Rigesoft (3 db)

Mennyire megbízható a 72 órás Rigesoft tabletta?

Sajnos csak 68 órára tudtam bevenni az els? tablettát, a 2. már jóval túl lesz a 72 órán,de a n?gyógyász és a gyógyszerész szerint ez nem probléma.Valószínüleg sperma sem került belém (max. az el?nevben,ami állítólag a páromra nem jellemz?-azt mondja sosincs neki/ez egyáltalán lehetséges?/).Mennyi az esély arra,hogy ennek ellenére teherbe estem?

Legjobb válasz: Én azt olvastam,hogy tuti megbízható

Én azt olvastam, hogy tuti megbízható
Én egybõl aktus után vettem be rá kb egy olyan 2órára és már 2hete késik a mensim:S de még orvosnál nem voltam és nem tudom h mi van:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 2. válaszolónak üzenem: reménykedjünk benne, h ez is csak egy mellékhatás... Egyéb vélemény? Írjatok!!
semmi nem 100%-os, és az h ilyen késõn vetted be kicsit ront sz esélyeken, minél hamarabb veszed be annál biztosabb. másik dolog h pl a méhen kívüli terhességgel szemben semmit sem ér, bár kevés az ilyen, de megeshet. mindenképpen menj el vizsgálatra, h megnyugtasson
az elõzõ válaszadó vagyok, még annyit fûznék hozzá h nekem eddig 3szor volt szükségem erre a tablettára, és szerencsére be is vált mindig, viszont arra vigyázni kell h ne túl gyakran kelljen ehhez fordulni, 1 hónapon belül több ilyen az már necces/nem biztonságos
Kedves kérdezõ! Most olvastam a kiírt kérdésed. Most nekem is ehhez kellett fordulni, Érdekel nagyon hogy mi lett a történeted vége! :)

Mennyire megbízható a Rigesoft 72 órás tabi?

Legjobb válasz: Elõfordult,hogy nekem is be kellett vennem. Szörnyû görcseim voltak tõle. És igazából nem is biztam meg benne mert hallottam már olyat aki 3 órával az aktus után bevette és mégis terhes lett. De ez persze ritka és bármelyik tabletta mellett elõfordulhat.Ha egy mód van rá akkor kerüld!Szedj állandót!

Elõfordult, hogy nekem is be kellett vennem. Szörnyû görcseim voltak tõle. És igazából nem is biztam meg benne mert hallottam már olyat aki 3 órával az aktus után bevette és mégis terhes lett. De ez persze ritka és bármelyik tabletta mellett elõfordulhat.Ha egy mód van rá akkor kerüld!Szedj állandót!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Csak egy kicsit aggódok mert nálunk ez elõször fordult elõ:S..Remélem nem lesz semmi baj!:S
Akkor a legbiztonságosabb, ha még 24 órán beül beveszed, hiába hívják 72 órás tabinak. Nekem is egyszer szükségem volt rá, 69 órával az aktus után vettem be, de nem lettem terhes. Mellékhatások sem jelentkeztek. Bár ez egyéni példa, mindenkinek máshogy reagál rá a szervezete. Arra viszont figyelj, hogy lehetõleg egy cikluson belül 1-nél többször ne vegyél be ilyen tablettát, mert rettentõen megkavarja a hormonjaidat.
Nállam teljes mértékben megbizható volt.Mellékhaásként kavarogtam tõle!

Mennyire megbízható a Rigesoft esemény utáni tabletta?

Nem tudtam elmenni orvoshoz, mert elutaztam, ezért a gyógyszertárba anyu kikönyörögte ezt a gyógyszert, az esemény kb 12 órája volt, és most vettem be az els?t... 89% megbízhatóság volt a papíron. Remélem nem adtak valami rossz gyógyszert. Azt is írta, hogy kevés vízzel kell bevenni, de rá egy negyed órára reggeliztem..remélem az nem baj. mármint hogy ettem rá

Legjobb válasz: Eléggé! :)

Eléggé! :)
Még nem telt el sok idõ az aktus óta, valószínû, hogy hatásos lesz! A megtermékenyített petesejtet nem hagyja beágyazódni, de ha már megtörtént, akkor marad az abortusz! Máskor pedig tessék védekezni!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!