Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízható Pharmatex (11 db)

Pharmatex hüvelykúp + megszakításos közösülés. Mennyire megbízható módszer? Mi a vélemény a kúpról? Hol lehet beszerezni?

Jó ez a márka, vagy van ennél megbízhatóbb is? Kinek melyik vált be? Még sohasem használtam, ezért kérek tanácsokat.

Legjobb válasz: A kettõ együtt megbízható. Nyilván nem 100%-os, de egyik módszer sem az. Ha tényleg megszakítjátok az aktust idõben (azaz nem az van, hogy néha véletlen mégiscsak beléd megy), akkor azért jó hatásfokú. Ha esetleg nem bízol benne, akkor a peteérés környékén használjatok inkább óvszert. Patikában kapható, lehet drogériákban is, de ebben nem vagyok biztos. De patikákban tuti. Magyarországon tudtommal csak a pharmatex és a patentex oval spermicid anyag van forgalomban, nekem személy szerint a pharmatex az összetétele miatt szimpatikusabb. A patentexben olyan spermicid van, amirõl olvastam rosszakat (persze kérdés, hogy tudományosan mennyire megalapozottak a cikkek...). Egyébként még nem használtam, de én is most szeretnék áttérni erre a módszerre.

A kettõ együtt megbízható. Nyilván nem 100%-os, de egyik módszer sem az. Ha tényleg megszakítjátok az aktust idõben (azaz nem az van, hogy néha véletlen mégiscsak beléd megy), akkor azért jó hatásfokú. Ha esetleg nem bízol benne, akkor a peteérés környékén használjatok inkább óvszert. Patikában kapható, lehet drogériákban is, de ebben nem vagyok biztos. De patikákban tuti. Magyarországon tudtommal csak a pharmatex és a patentex oval spermicid anyag van forgalomban, nekem személy szerint a pharmatex az összetétele miatt szimpatikusabb. A patentexben olyan spermicid van, amirõl olvastam rosszakat (persze kérdés, hogy tudományosan mennyire megalapozottak a cikkek...). Egyébként még nem használtam, de én is most szeretnék áttérni erre a módszerre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen normálisan válaszoltál.Már elõre féltem a "lehurrogó" válaszoktól. Eddig megszakítással csináltuk, de nem akarok tovább kockáztatni (elõre elmondom, hogy nem azért mert tini vagyok és nem kell a nemkívánt baba), hanem mert jelenleg az anyagi helyzetünk nem teszi lehetõvé a gyermekvállalást. Elég sok gond van a menstruációmmal, ezért a naptármódszer sem túl tökéletes. A fogamzásgátlótól meg félek, hogy felhízlal, a gumiban meg nagyot csalódtam (csomószor elszakadt), ezért marad ez a kúpos módszer.
Hát a megszakításnál minden biztonságosabb, úgyhogy szerintem mindenképpen maradj a fent leírt módszernél. Egyébként nem szeretnélek bántani, de az, hogy "tini vagyok és nem kell a baba", ill. "kellene baba, de nem tudnám megtartani az anyagi helyzetem miatt" a végeredmény szempontjából teljesen ugyanolyan. Teljesen mindegy, hogy milyen indokkal vetetsz el egy magzatot, akkor is a te hibád, a te felelõsséged (illetve felelõtlenséged), a te döntésed. Ha elmész egy abortuszra, akkor az az indok, hogy "nem lenne rá pénzem" semmivel sem jobb annál, hogy "nem szeretném a babát mert fiatal vagyok". Hiszen mindkettõ az bizonyítja, hogy nem akartál gyereket, ennek ellenére mégsem védekeztél megfelelõen, pedig tudtad, hogy mit kockáztatsz. Gondolkodj el ezen.
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem ezt a tinis dolgot, hogy nem egy buli utáni egyalkalmas dologról lenne szó, amibõl baba lesz. Võlegényem van és tulajdonképpen jöhetne a baba, csak annyira keveset keresünk mind a ketten, hogy félek nem tudnánk megadni még neki mindent, a biztos családi hátteret. Abortuszba meg amúgy sem mennék bele.
Tehát megtartanátok, értem. Csak úgy értelmeztem, hogy elvetetnéd a babát. Ezért mondtam, hogy végeredmény szempontjából mindegy, mi az indok.
kérdezõ, lehet, hogy még nem aktuális, de egy nagyon jó tanács: semmi értelme halasztani a babát, ha SZERETNÉTEK mindig lesz valami: egyszer kevés a pénz, aztán lakást veszünk, most túl sok a munka, stb, stb, stb SOSINCS igazából ideális idõpont szülni, és ha halasztgatjátok max az lesz a vége, hogy testileg jobban megvisel a szülés, vagy már nehezebb teherbe esned, stb egy gyermeknek nem stabil anyagi háttér kell, hanem stabil kapcsolatú, szeretõ, kiegyensúlyozott és törõdõ család, semmi más amikor úgy érzitek, hogy ti közös gyereket szeretnétek, akkor igenis kell az a baba, attól függetlenül, hogy van-e jó fizetés, van-e jó lakás stb volt egy középiskolai tanárom, aki szintén középiskolai tanár feleségével felnevelt 8 boldog, kiegyensúlyozott, sikeres gyereket és ezen gyerekek mindegyike jobb eredményeket ért el, jobb személyiség volt, mint sok gazdag családból való gyerek szóval az anyagi háttér tényleg nem annyira fontos, mint az érzelmi háttér szóval remélem megfogadod a tanácsom, hogy akkor szánd magad gyermekvállalásra, amikor az érezlmi háttér meg van, és ne az anyagihoz kösd neked is, a leendõ gyermekeidnek is jobb lesz, sok sikert :) u.i.: a kérdésre válaszolva ez elég jó módszer, ha még jobban biztosra akartok menni, akkor fontos megjegyezni, hogy miután egy férfi ejakulál, a péniszében maradhatnak spermiumok, melyek távozhatnak elõváladékkal, és az egyetlen módja, hogy ezeket "kitisztítsa" az ha vizeletet ürít ejakuláció után

Mennyire megbízható a Pharmatex?

Rossz élmények vele kapcsolatba?

Legjobb válasz: A Pharmatex-baba egy fogalom már a nõgyógyászok között. Szerinted ez a megbízhatóságára utal? Nálunk csak a baráti körben két lány esett ezzel teherbe.

A Pharmatex-baba egy fogalom már a nõgyógyászok között. Szerinted ez a megbízhatóságára utal? Nálunk csak a baráti körben két lány esett ezzel teherbe.
Szia! Én ezt használtam, amikor szoptattam a lányom, amint abba hagytam a szoptatást terhes is lettem a Pharmatex mellett. Ezért azóta nem használom, és senkinek sem ajánlom.
és Pharmatex gumival?

Mennyire megbízható a Pharmatex kúp vagy tabletta?

Legjobb válasz: Ha pontosan betartod a használati utasítást, akkor megbízható abszolút!

Ha pontosan betartod a használati utasítást, akkor megbízható abszolút!
énis megbíztam benne, 2évig egyformán használtam nem lett baj belõle de 2év után teherbe estem :S a védõnõ is mondta hogy egy csomóan így kerülnek abortuszra hogy ezzel védekeztek, mivel a fele kifolyik és nem is véd..
a PH nak csak annyi baja van, hogy amit leírnak mellékhatásokat, az mind jön, égõ érzéstõl a folyáson át a nemkívánt terhességig. Inkább használjatok Gumit, az sokmindentõl véd.

Mit gondoltok szülés után, szoptatás alatt mennyire megbízható fogigátló a Pharmatex? Kérhetek véleményeket róla?

Ma telik le a 6 hét és hát ugye megint gondolni kell a fogamzásgátlásra. Szerintetek mennyire megbízható? Tapasztalatokat is szívesen meghallgatok.

Legjobb válasz: A barátnõm ez mellett lett terhes.Úgy hogy normálisan használta

A barátnõm ez mellett lett terhes.Úgy hogy normálisan használta
Nem jó egyáltalán, sokan amellett lettek terhesek. Ismerek is 1-2-õt. Én is kipróbáltam, de én érzékeny is vagyok rá , mert csipett.
Nekem nem volt semmi gond vele , nem lettem terhes, leirás szerint kell használni.
Sógornõm is így lett terhes de nem tudom betartotta-e az utasításokat. De nekem se szimpi ez a pharmatex.
Mi használtuk még a babaprojekt elött, kb. 1 évig. Nem lettem terhes. Sokan azt gondolják, hogy õk betartják a használati utasításokat, pedig nem. Pl. a férfi sem fürödhet szappannal ott elötte 2 óráig. A kezét se mosogassa szappannal. Ha belegondolsz, a használati uatsításban benne van, hogy a szappannyomok kis százalákban is lebontják azt az anyagot, ami megölheti a hímivarsejteket.Ha ezeket lebontják, akkor nem fog védeni. Magyarul a férfinek is nagyon oda kell figyelni. Az én férjem mindig figyelt ezekre, persze marha macerás, de jelentõsen fokozza a biztonságot. Én nem azt mondom, hogy olyan biztonságos, mint a gyógyszer pl., de a pharmatex babák 1000%, hogy a nagy részük ilyen figyelmetlenség miatt fogant meg. Mivel macerás és megszûnik a spontaneitás, tényleg csak akkor ajánlatos, ha nem bánnád, hogy jön a baba. Ha viszont tudsz figyelni Te is és a férjed is ezekre a dolgokra, akkor megbízhatóbb, mint azt gondolná az ember...
na akkor annyit, még, hogy a barátnõm párjának gondjai vannak és egy gyógyszer miatt amit szed gondok vannak a spermáival, szinte fogamzásképtelen amíg szedi a vesegyógyszerét.Na így jött össze a baba (az mellékes, hogy elvetélt), de nehezített körülmények között is teherbe tudott esni mellette

Mennyire megbízható a pharmatex? Tudnék gyógyszert is szedni, de tegnap este jött meg és nem tudom hogy akkor ma bevehetem-e az elsőt?

Hosszú id? után szednék újra tablettát. Novynettet szedtem. Csak úgy simán kérhetek receptet, vagy mindenképpen kell a kivizsgálás?

Legjobb válasz: Ezt általában az orvos határozza meg, de ha jól tudom a háziorvos is ír ki gyógyszert. De inkább menj el nõgyógyászhoz az a biztos, az se baj ha megvizsgál legalább tudod hogy minden rendben van.

Ezt általában az orvos határozza meg, de ha jól tudom a háziorvos is ír ki gyógyszert. De inkább menj el nõgyógyászhoz az a biztos, az se baj ha megvizsgál legalább tudod hogy minden rendben van.
Nem megbízható. Csak akkor használd ha nem gond hogy mégis jön a baba. Szerintem ma beveheted az elsõ szemet. Háziorvos is ír föl fogamzásgátlót, ha már szedtél akkor lehet kiadja a receptet, de becsületes doki elküld vérvételre.
10 hónapja szedem, mindig a használati utasításnak megfelelõen, és nekem bevált. Kérdezd meg te is a nõgyógyászodat. Ami a kivizsgálást illeti, ha akkor lát elõször, és nem vizsgál ki, akkor hanyag orvos. Számíts rá, hogy megnéz, amivel semmi gond nincs, a rákszûrés sem ártott még meg senkinek.

Párommal azt használtuk, 28-29 naposak a ciklusai, és a 13. napon a pharmatex hüvelykúppal védekeztünk CSAK. Mennyire megbízható? Ez még nem volt vészes idő?

Párommal azt használtuk, 28-29 naposak a ciklusai, és a 13.napon a pharmatex hüvelykúppal védekeztünk CSAK. Mennyire megbízható? Ez még nem volt vészes idő?

Legjobb válasz: A 13. napon szabályos ciklusokkal, középidei peteéréssel simán teherbe lehet esni, tekintve, hogy a spermiumok több napig életképesek. Természetesen a kúp véd valamennyire, de én peteérés környékén azért nem alkalmazná, túl nagy hibaszázalékkal dolgozik.

A 13. napon szabályos ciklusokkal, középidei peteéréssel simán teherbe lehet esni, tekintve, hogy a spermiumok több napig életképesek. Természetesen a kúp véd valamennyire, de én peteérés környékén azért nem alkalmazná, túl nagy hibaszázalékkal dolgozik.
Egyetértek az elõttem szólóval...peteérés körül mi is más védekezési módszert választunk
Nekem az orvos azt mondta, hogy a Pharmatex csak kiegészítõ védekezésre alkalmas, pl. Gumi+ kúp vagy megszakítás+ a kúp, de önmagában nem sokat ér, pláne peteéréskor. Sokan teherbeestek már mellette. Úgy magyarázta a doki, hogy csak néhány millió spermiumot képes megölni, márpedig egy ejakulátumban egészséges férfi esetében több tízmillió van. Tehát ha esetleg kiszakad a gumi, vagy megszakított védekezésnél az elõváladékkal belekerült spermiumokkal megbirkózik, de csak azzal védekezni elég veszélyes. Szóval középidõben mindenképpen mással, vagy mással is védekezzetek, ha nem szeretnétek még babát.
Egyet értek az elõttem szólókkal. Bár én használtam Patentex kúpot peteéréskor is több alkalommal és nem lettem terhes. Mondjuk nálunk jöhet a baba, ha jönni akar:) )) Ha tutira akarsz menni, akkor peteérés környékén ne csak ezt használd. A Pharmatex és Patentex között nem tudom, mi a különbség (mondjuk a Patentex olcsóbb). Kb. hasonlóan mûködik, mert spermaölõ anyag és ha kivárod a 10 perces hatóidõt és elég mélyre helyezted, akkor sûrû habot képez a méhszáj elõtt és nem engedi be a katonákat :) ))

Naptármódszer+pharmatex+megszakitás mennyire megbizható? Tablettát nem szedhetek, huszonévesen meg nem akarok óvszerezni.

Legjobb válasz: hoszonevesen ezt neked kell eldonteni h bevallalhato e vagy sem! 26/L

hoszonevesen ezt neked kell eldonteni h bevallalhato e vagy sem! 26/L
a gumitól is fáj a fejed?
Illetve pesszárium. Piszoárt babrás lenne felrakni. ;)
A kérdező hozzászólása: nem, tablettát többé tuti h nem fogok szedni.. nem hiztam amikor szedtem, de amikor abbahagytam, rámjött 3-4 kg :( nem nyavalyog, csak megemlitette, h szokta szoritani, de mivel nem akar bajba sodorni, ezért fel fogja húzni, én csak kerestem más alternativákat.. most ezért vagyok hülye p.csa?
ezek a marhaságok h szorít az óvszer meg allergiásak rá meg hasonló dolgok nagy kamuk... fogadjunk, ha azt mondod neki, vagy óvszerrel dugsz vagy sehogy, akkor máris menni fog neki...(vagy esetleg elhagy, h találjon egy nálad hülyébb pcsát, de akkor ne is sajnáld) az utolsó 2 pasimnak bõven 20 fölött volt a farka, vastagságra sem elhanyagolható, mégse nyafogtak ilyen miatt soha, sõt, mondani sem kellett nekik, h húzzanak óvszert, maguktól eszükbe jutott... hogy lehet ez?
Ez az óvszeres mese csak cirkusz egyes férfiak részérõl. oké nem mondom, hogy nélküle esetleg nem jobb, de azért annyira nem "sz.r" ahogy egyesek elõadják. Mi 3 éve használunk óvszert és nem is tudom, hogy gyerekvállalás elõtt szeretnék-e tabit használni... Szóval sok a szöveg...
hát pedig ettõl százszor egyszerûbb és biztonságosabb lenne óvszerezni...
Keress más gyógyszert. Én állandóan migrénnel küzdöttem, azt mondták a klinikán, hogy az ösztrogéntartalmú gyógyszerek fokozzák, hagyjam el. Váltottam, azóta semmi gondom.
Terhes vagy!
nah jo.... tudod vmit vmiert.... aszem akk kenytelen leszel bevallalni... ennyi no jo8 nekem pizsi time
A kérdező hozzászólása: hormonokat nem szedhetek!!!! ha szedhetnék, akkor szedném a tablettat!!!!
A pharmatex hatékonysága akárki akármit állít kb. nulla. A naptármódszer szintén, mert még szabályos percre pontos ciklusnál is csúszhat el a peteérés. Ami még valamit ér, az a megszakítás, de hát mint tudjuk annak is iszonyat alacsony a hatékonysága. Hüvelygyûrû?
A kérdező hozzászólása: ezeket kombinálni akartam, hátha úgy magasabb a hatékonysága.. a hüvelygyûrû is hormonos :S
Óvszer nélkül tényleg sokkal jobb, aki nem próbálta, ne mondja hogy nem. De a legjobb benne a szabadság: szex bárhol, bármikor!
Neee, légyszi neeeee... Annyi más módszer van még: hüvelygyûrû, spirál (igen, bizonyos esetekben szoktak nem szült nõnek is felrakni, csak a nagyöreg nõgyógyászok nem szeretik csinálni), nõi óvszer (bár lehet ezt még nálunk nem lehet kapni), piszoár.
A kérdező hozzászólása: hogy mûködik az ovuteszt?
Ha nem szedhetnék gyógyszert, én akkor sem bíznám simán a számolgatásra, hanem ovuteszteket használnék minden együttlét elõtt. Rendkívüli peteérés bármikor lehet, tehát önmagában a számolgatás olyan, hogy vagy bejön vagy nem. És mellé természetesen a megszakított közösülés.
A kérdező hozzászólása: utolsó, hány éves vagy? mennyi idõ alatt jött össze?
Pharmatex+megszakítással védekeztünk, egy betegség miatt egy idõre le kellett állnom a gyógyszerrõl. most 12 hetes terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: rákérdeztem, azt mondta h semmilyen hormontartalmú cuccot nem szedhetek..
Nekem is fejfájásom van a tablettaszünetben és azt mondta az orvosom, hogy ez minden tablettától kijön. Annyit mondott, hogy a 3 fázisos gyógyszerektõl nem lesz olyan vészes és igaza lett. Milligestet szedek és ennél is szokott fájni a gyógyszerszünetben, de 1-2 szem Quarelin elintézi. Lehet, hogy neked is 3 fázisost kéne szedned, kérdezz rá az orvosodnál.
A kérdező hozzászólása: de terhes se akarok lenni, bár annyi mindenkinek nem jön össze..
ez csak egy elda van injekcio is meg rengeteg olyan dolog amirol meg nem is hallottal tenyleg szakemberrel beszeld ezt meg!
teesk, pl erre mar gondoltal? Tapasz Felragasztható hormonok A fogamzásgátló tapaszt 21 napig kell folyamatosan használni, miközben hétnaponta cserélni kell - tehát ciklusonként három tapaszt kell felragasztani. A negyedik héten nem kell tapaszt használni - ekkor következik be a vérzés. A tapaszt ragaszthatod a fenekedre, a hasadra, a felkarodra vagy a felsõtestedre. A tapasz hormonális hatóanyagai (az ösztrogén és progesztagén) a bõrön át jutnak a szervezetedbe. Rendszeresen ellenõrizned kell, hogy a tapasz nem esett-e le, illetve megfelelõen tapad-e a bõrödhöz. Ha elveszted vagy elold a ragasztó, akkor 24 óra után megszûnik a fogamzásgátló hatás. Tapasz A tapasz nagy mérete - 4, 5 × 4, 5 centiméter - miatt viszonylag feltûnõ, amit sok lány kellemetlennek talál. Emellett az esetek mintegy 20 százalékában a ragasztóanyag bõrirritációt okoz. A tapasszal gond nélkül lehet úszni és tusolni. A vízzel ellentétben a tapasz nem érintkezhet kozmetikumokkal vagy olajjal.
A kérdező hozzászólása: hat, a pesszariummal meg az ilyenekkel az a baj h nem viselek el semmit, amit igy magamba kell nyomni.. :(
A kérdező hozzászólása: nem, attól nem fáj, de szoritja a pasimat..
Ezt neked kell eldönteni hogy vállalsz-e ekkora kockázatot. Én biztos nem mennék bele. Inkább a gumi, mint hogy egy gyerek. Én ebbe akkor lennék benne ha már nem lenne baj ha jönne a baba... Több ismerõsöm is van akik megszakításos módszerrel védekeznek és egyiknek sem lett még gyerek belõle, de én azért nem próbálnám ki, mert ki tudja, nekem lehet akkora "szerencsém" lenne hogy összejönne a gyerek..
rajtad múlik, köztudott, hogy egyik se 100 és nem erõsítik egymást én a helyedben nem tenném de ha nem félsz, jogod van hozzá
A kérdező hozzászólása: nem szedhetek tablettát, mert fáj tõle a fejem..
asszem akkor megadtad a valaszt magadnak! Nem szbad bevallalnod! inkabb irass tabit
A kérdező hozzászólása: na jó, csak 21, de még sulizok.. sokan védekeznek csak megszakitással vagy naptármódszerrel, és mégse lesznek terhesek, bár Murphy-törvény, h nekem tuti h összejön :(
A kérdező hozzászólása: ez bevállalható? mert ugye, eléggé lehetetlen lenne igy teherbeesni..
%
A kérdező hozzászólása: ok, de nem csak megszakitásosan, hanem az a másik 2 is ott van..
nade ezek nem függenek össze egymással csak a tudat jó, hogy 3 módszer, de sztem ez semmi
beszelj a nogyogyaszoddal, biztos talaltok egy szamodra megfelelo vedekezesi modot! Nem hiba omlik meg a csapbol is h vedekezz...
nekem ez a legmegfelelobb modszer! de tudod hany fele megoldas letezik ami jobb a semminel?! ezert mondtam h beszelj a nodokiddal! tutira mondom h lesz par jo otlete!
A kérdező hozzászólása: ja, hat ugy könnyû.. eddig én is azt szedtem, de aztan kiderult, h nem lehet.. nem vagyok felelõtlen, félreértés ne essék.. ha az lennék, már nagyban szexelnék minden nelkul.. :S
tablettaval
A kérdező hozzászólása: te h védekezel? igen, tudom h makacs vagyok.. :) ))
picit makacs vagy, tudod?! olyan mint ha te mar fejben eldontotted volna h ez igy jo lesz. Kerdez meg anyud o mit szol ehez?! amugy en se ovszerrel vedekezek, de ugy tom h tobbfele meret letezik, esetleg probaljatok ki masik fajtat
A kérdező hozzászólása: ne hulyézz le, esélyleirásokat kérdeztem.. a pasim azt mondja, h õ megteszi h felveszi az óvszert, mert nem akar bajba sodorni, de félek h aztan szükség lesz a gumi nelkuli szexre is..
akkor legyen igazad, a h¤lyéknek van szerencséje, a pasid mit szól?
A kérdező hozzászólása: h érted h nem függnek össze? kiszámolom a terméketlen napjaimat, amikor elvileg.. nincs peteérésem, hasznalok pharmatexet, ami megöli az elõváladékot.. és nem is élveznek belém..
80-nál nem több

A Pharmatex hüvelykúp mennyire megbízható és hatásos, ha csak azt használom? Vagy a többi készítménye a krém, vagy a tabletta jobb? Meg mire figyeljek, hogy biztos ne legyen baj?

Még nem vettem és nem is használtam ilyeneket, így szeretném tudni mennyire bízhatok benne, mert én nem nagyon szedhetek tablettát, így óvszert használunk a barátommal, de neki meg az kicsit kényelmetlen, és nem szeretné ha baj lenne, mert nem akarjuk, hogy véletlenül összejöjjön egy baba.

Legjobb válasz: hû ha. én használtam egy darabig, nem lettem terhes, de elég érzékeny a hüvelyem, és elõfordult, hogy nagyon kellemetlen, maró, égetõ érzést váltott ki. az orált mellõztük olyankor, nincs túl kellemes íze. szerintem az lenne a legjobb, ha megkérdeznéd a nõgyógyászod, õ minden kérdésedre megadhatja a választ.

hû ha. én használtam egy darabig, nem lettem terhes, de elég érzékeny a hüvelyem, és elõfordult, hogy nagyon kellemetlen, maró, égetõ érzést váltott ki. az orált mellõztük olyankor, nincs túl kellemes íze. szerintem az lenne a legjobb, ha megkérdeznéd a nõgyógyászod, õ minden kérdésedre megadhatja a választ.
Nem igazán biztonságos, sok a Pharmatex-bébi.
A legjobb barátnõm emellett esett teherbe...én nem ajánlom.
A kérdező hozzászólása: pff... akkor azt hiszem az a legjobb, ha várunk ezzel és elmegyek a nõgyógyászhoz beszélni vele errõl... :S

Pharmatex termékek mennyire megbízhatók?

Legjobb válasz: kockazatos. onmagaban semmikepp nem ajanlom, max megszakitassal, de meg ugysem tuti. ovszer mellett viszont tenyleg hatasos, de az meg szerintem folosleges penz es idotoltes.

kockazatos. onmagaban semmikepp nem ajanlom, max megszakitassal, de meg ugysem tuti. ovszer mellett viszont tenyleg hatasos, de az meg szerintem folosleges penz es idotoltes.
én nem bíznám rá magam semmiképpen sem. 20L
Csatlakozom az elõttem szólokhoz. :)
Én pl. teherbe estem mellette... Többet nem is használtam.. :s
Én vagyok, aki teherbe esett. Na én aztán mindenre figyeltem, és pontosan betartottam mindent, pont azért, hogy ne lehessen baj... De ezek szerint én még nálad is termékenyebb lehetek, kedves utolsó :)
ha használsz mellé gumit, akkorjó:D
El kell olvasni a tájékoztatót. Abbahagytam a fogamzásgátlót, és szerettem volna babát. 5 évig szedtem gyógyszert és elsõ próbálkozásunk sikeres lett, ugyhogy termékenységbõl jeles vagyok. Szülés után 2 évig használtam a pharmatex hüvelykrémet, és egyszer sem volt gond, mégcsak nem is késett. Nem szabad szappant használni, utána hüvelyt öblíteni, ... Tehát, olvassatok, és utána használjátok. Ha így is gáz van, akkor nemtom...
Veszélyesebb ha nem védekezel csak úgy hogy úgymond 60 nál kiszáll. Az ismerõseim körében nagyon sokan estek úgy teherbe, az úgynevezett elõváladék miatt. Mivel abban is lehet sperma. A pharmatex nagyon biztonságos. Mi nem is mindig tartunk be mindent tökre pontosan. Pl. a szappan dolgot és mégsem estem mellette teherbe pedig se velem se a párommal nincs semmi baj. Szerintem bátran használjátok.
A kérdező hozzászólása: Hát nehéz ezt megmondani, hogy ki a termékenyebb. :D Végül is mi a megszakításos védekezés mellett döntöttünk, nem próbáltam ki a Pharmatex cuccot. De lehet, hogy majd egyszer arra is sor kerül. Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
egyaltalan nem megbizható!!

A nőgyógyász Pharmatex kúp-ot írt fel nekem, hogy az elég biztonságos. Igazából jót is rosszat is lehet róla hallani. Félek azt használni. Mennyire megbízható?

Legjobb válasz: A doktor hidd el, hogy jobban tudja, mint bárki más. Most bízol egy szakemberben, vagy olyanokban, akik azt hiszik magukról, hogy azok :P

A doktor hidd el, hogy jobban tudja, mint bárki más. Most bízol egy szakemberben, vagy olyanokban, akik azt hiszik magukról, hogy azok :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!