Találatok a következő kifejezésre: Mennyire megbízható Gabriel (12 db)

Gabriel teszt mennyire megbízható?

30. napon teszteltem negatívat, pedig úgy érzem babás vagyok. Ilyenkor még számít, hogy melyik napszakban tesztelek? 27-29 naposak a ciklusaim. Mikor próbáljak újra tesztelni?

Legjobb válasz: A Gabriel teszt 20-as. Valakinél volt már szellemcsík rajta. De amúgy jó hírben áll ez a fajta teszt. Egy 10-es teszttel már biztosan kimutatható szerintem nálad hogy babás vagy-e.

A Gabriel teszt 20-as. Valakinél volt már szellemcsík rajta. De amúgy jó hírben áll ez a fajta teszt. Egy 10-es teszttel már biztosan kimutatható szerintem nálad hogy babás vagy-e.
Nekem a Gabriel a nemvárt elõtt halvány pozitív volt, de korában volt peteérésem. Jó tesztnek tartom, mert sosem volt "álpozitív". Szerintem is próbáld újra reggel! Szorítok, hogy sikerüljön a baba!! :-))
Ha úgy érzed babás vagy valószínû hogy az is vagy. De lehet hogy késõbb volt a peteérésed azért nem mutatja a teszt. Lehetséges ez a variáció? Szerintem most már akár naponta tesztelhetsz. Elvileg reggel jó a tesztelés. Bár hallottam olyan véleményeket, hogy egy napon belül is növekszik a hcg mennyisége. Ezzel is egyetértek. Anno nekem 13 nappal peteérés után reggel nega volt a tesztem, viszont este is csináltam és már pozitív lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm csajok! Majd írok, hogy mi a helyzet. Kérlek benneteket drukkoljatok, már több mint másfél éve vágyunk egy tesóra!
2. válaszoló voltam. Mi van veled azóta? Teszteltél újra? Remélem + :-)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem sikerült. Tegnap 31. napra megjött. Pedig annyira biztos voltam benne!
Köszönöm, hogy megírtad!! Nekem ma jött meg, de nem adjuk fel!!! :-))
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy neked sem sikerült! Ha jövõ hónapban van valami fejlemény írját! Szia!

Gabriel terhességi teszt mennyire megbizható? megjelent a második vonal. hihetek neki?

Legjobb válasz: Azt irjak itt sokan,h a gabriel teszt eleg jo mert eleg erzekeny teszt. Szeritnem hihetsz a tesztnek. Nagyon gratulalok. 18 hetes kismama

Azt irjak itt sokan, h a gabriel teszt eleg jo mert eleg erzekeny teszt. Szeritnem hihetsz a tesztnek. Nagyon gratulalok. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: hát nagyon remélem.a legjobbakat neked is vigyázz a kicsire meg magadra
Szia!Szerintem hihetsz neki!!Gratula!De amugy 25-ös érzékenységü.A pozitivnak már lehet hinni:) )Késett már?
Nekem eddig mindig igazat mutatott szerencsére:)
Igen, hihetsz nek! Gratulálok neked!
Gratulálok! Boldog babavárást!
A dokim azt mondta, még a legérzékenyebb teszt is megbízhatalan, nem lehet elhinni neki, ha negatív. Viszont ha pozitívat mutat, az tuti! Ez valószínûleg tényleg így van, mert nekem se mutatta ki a 25-ös érzékenységû a manócskát, csak a 6. héten. Te tuti biztosra veheted, hogy babás vagy! Gratulálok, minden jót és jó egészséget, szép babavárást nektek! 26 hetes kismama

Mennyire megbízható a Gabriel terhességi teszt?

A várt menstruáció után 5 nappal mennyire biztos a negatív eredmény?

Legjobb válasz: Nekem a Gabriel teszt mutatta ki rögtön elsõre, hogy terhes vagyok, vagyis pozitív lett. De azt hiszem, én vártam még, nem 5 nap után csináltam meg a tesztet, hanem egy pár nappal késõbb. Jelenleg 19 hetes kismama vagyok.

Nekem a Gabriel teszt mutatta ki rögtön elsõre, hogy terhes vagyok, vagyis pozitív lett. De azt hiszem, én vártam még, nem 5 nap után csináltam meg a tesztet, hanem egy pár nappal késõbb. Jelenleg 19 hetes kismama vagyok.
Szia! Én aznap csináltam Gabriel tesztet amikor meg kellett volna jönnie és már kimutatta a terhességet.
Én is Gbarielt használtam, miuátn 5 napot késett és ennél pozítivabb nem lehetett volna! Most 6 hetes a magazatom! Sok sikert!:)
nekem a gabriel már a mensi elõtt pár nappal kimutatta. halványan ugyan, de teljesen egyértelmü volt számunkra :)

A Gabriel terhességi teszt mennyire megbízható?

Vettem egyet, negatív lett:)... De megbízható?Azért ezt vettem, mert nem ez volt a legolcsóbb, és ha valamin, akkor nem ezen kell spórolni. De szerintetek mebízható? El?re is köszönöm!18/L

Legjobb válasz: Minden terhességi teszt megbízható. A hiba általában a felhasználóban van. Pl túl korán tesztel. Leghamarabb aktus után 2 héttel várható pozitív terhességi teszt, de biztosabb 3 hetet várni vele. Én 100 forintos teszttel teszteltem pozitívat, de jó idõben: amikor kimaradt a vérzésem. Egyáltalán nem az ár számít.

Minden terhességi teszt megbízható. A hiba általában a felhasználóban van. Pl túl korán tesztel. Leghamarabb aktus után 2 héttel várható pozitív terhességi teszt, de biztosabb 3 hetet várni vele. Én 100 forintos teszttel teszteltem pozitívat, de jó idõben: amikor kimaradt a vérzésem. Egyáltalán nem az ár számít.
én csináltam és negatív lett. másnap meg is jött a mensim :)
Szerintem meg ne sporolj rajta! En a nemvart elott egy nappal teszteltem egy dragaval, az eros pozitiv lett, aztan kivancsisagbol pedig megvettem a legolcsobbat aznap delutan es az nem nagyon mutatott semmit!
Délután naná, hogy nem. A reggeli elsõ vizelet sokkal koncentráltabb.
Nekem mindkét kislányomat kimutatta. Ha idõben teszteltél, akkor megbízható mindegyik teszt.
A kérdező hozzászólása: Az van a papíron hogy teljesen mind1 mikor csinálod meg, a nap bármelyik szakaszában pontos eredményt mutat ki. A gyógyszertárossal is beszéltem elõtte, segített is, teljesen normális volt, elmondott mindent.
Hány napot késik a menstruációd? Mert ha még nem is kellene megjönnie, akkor lehet, hogy korai volt a teszt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap elõtt reggel kellett volna megjönnie...Negatív lett a teszt, de még mindig nem jött meg. Mondjuk volt már ilyne, csa k még nagyon fiatal voltam, szóval most vettem egyet. De megnyugodtam, még nagyon nem szeretnék babát. Ebben a hónapban már voltam felfázva, mondjuk lehet késhet az miatt is...

Gabriel terhességi teszt mennyire megbizható? Nem várt után mennyivel mutassa ki általába? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nekem nem várt után 1 héttel mutatta ki. Bár nekem késõn fogant a babám(ciklusvége felé).

Nekem nem várt után 1 héttel mutatta ki. Bár nekem késõn fogant a babám(ciklusvége felé).
Nem várt után 3 nappal mutatta ki.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a nemvárt után két nappal.Ma teszteltem(nem elsö vizelet), de sajna negativat.Két napja mensi szerü barna folyásom van, ami nagyon kevés, egy tisztasági betét is elég lenne egy napra(de persze higiéniai okokbol nem igy van).Görbémet csatolom, hátha abbol többet lehet megtudni. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/90e4c8dc0a11514b62c87a.. Légyszi segitsetek, mert már elegem van a bizonytalanságbol, mert már cisztára is gondoltam.
Szia! Elõször is, a görbéd értelmezhetetlen. Az általános szabályok: ugyanabban az idõben (még hétvégén is, legfelljebb visszaalszol) digitális hõmérõvel legalább 5 percig, másikkal 10 percig kell mérni szájban, vagy hüvelyben. Ha ezt betartod, akkor lehet értelmezni a görbét, és olvasni belõle. Viszont ha megpróbálom ezt nem figyelembe venni, akkor bár volt egy "idõszerû" pé-i próbálkozásod amikorra be is húzta a rendszer is, úgy gondolom, hogy ez mégis késõbbre tehetõ, kb. a 8-9. dpo-n vagy, tehát a nemvártig még várni kell 5-6 napot, természetesen ha a luteálisod is normális.
Szerintem az egyik legjobb teszt. Nagyon sokat próbáltam már. Amikor terhes lettem mindkétszer már a nem várt elõtt két nappal pozitív lett. Mikor most legutoljára késett, még két nap múlva is negatív lett, és meg is jött.
Szia a nem várt után 2 nappal mutatta ki.

A Gabriel teszt mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Nekem mindíg bevált.4 terhességem volt de mindet megmutatta.

Nekem mindíg bevált.4 terhességem volt de mindet megmutatta.
Nekem is a Gabriel vált be! Amíg a medilab mindig pozit mutatott, a Gabriel frankón megmutatta, hogy nincs baba. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) akkor baba
Wow nem mondod? Akkor nagyon gratulálok neked! :) Vigyázz magatokra! Utolsó voltam :) Mennyit késett a mensid, van vmi tüneted?
A kérdező hozzászólása: Még csak egy napja késett, mikor teszteltem. Tünetem annyi, hogy faraséhes vagyok, s állandóan tudnék aludni! Köszönöm! :) Szép hétvégét!
a legtutibb már a második gyerekünk születik.....és mindig ezt vettünk tesztre....
nekem is az mutatta meg hogy terhes vagyok.:-)

Két terhességi tesztet (Gravi HCG, Gabriel) is elvégeztem pár nap különbséggel és mind a kettő negatív lett. A Menstruációm 3 hete nem jött meg. Akkor most lehet hogy terhes vagyok? Mennyire megbízhatók ezek a terhességi tesztek ha negatívat mutat!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.

Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.
Szerintem sem vagy terhes. Az elsõ válaszoló nagyon jól megírta, hogy elõfordul, hogy kimarad a menstruáció. Állítólag a szervezetünk az egy év alatt egyszer "pihen". Nekem év elején volt, hogy egy hónap teljesen kimaradt.Következõ hónaptól pedig szépen minden visszaállt. De ha most sem fog megjönni, akkor szerintem érdemes lenne dokihoz menned!

A Gabriel terhességi gyorsteszt ami a nap bármely szakaszában alkalmazható, az mennyire megbízható?

kb 3 hete voltam együtt a párommal (..megszakításos együttlét..) és rá kb 2 héttel a megnyugtatásomra csináltam egy ilyen Gabriel terhességi gyorstesztet ami a nap bármely szakaszában alkalmazható, és amikor megvettem akkor aznap délután meg is csináltam..negatív lett az eredmény!

Legjobb válasz: Szerintem csinálj még egyet.

Szerintem csinálj még egyet.
Szia! Én azt használtam egyszer, pozitívat mutatott, de kétség maradt bennem, csináltam egy másikat, ezeket mind délután, és az azt mutatta, h negatív.Meg is jött a mensim másnap. Mondjuk két hónap múlva pozitív lett az a másik fajta, és azóta van egy hat hós kisfiam:) Szerintem vegyél egy másikat, tudom ilyenkor nehéz várni a mensire:)
Vegyél Clearbluet, ha terhes vagy az már ki fogja mutatni. Gyógyszertárban 1500 Ft, DM-ben 1700 Ft.
Nekem a Gabriel még sosem hazudott, de ha megnyugtat inkább csinálj egy másik fajtával is. 2 gyerek anyukája

Gabriel mennyire megbízható? Ha negatív akkor tuti nincs baba? Volt már hogy ez a teszt csak pár napos késésnél mutatta ki a pozitívat?

Legjobb válasz: Most vagyok a pé utáni 6-7. napon! Korai lenne a teszt? Eddig szurkált a hasam hol a bal hol a jobb oldalt most meg menzis érzéseim vannak és sokat pisilek.

A kérdező hozzászólása: Most vagyok a pé utáni 6-7. napon! Korai lenne a teszt? Eddig szurkált a hasam hol a bal hol a jobb oldalt most meg menzis érzéseim vannak és sokat pisilek.
A Gabriel teszt az egyik legjogbb a piacon, de azért nem ennyire jó..... Ha 6-7 napja volt a pé-d, akkor - ha van baba- most érkezik a méhedbe most kezd beágyazódni. Már temelõdik ugyan a HCG, de kimutatható mennyiségben csak a beágyazódást követõ 10-11 napon lesz jelen a vizeletben, vagyis minimum 4 napot még várnod kell. Amúgy 20-as érzékenységû a Gabriel, ennél csak egy jobb van, a Qupido, az viszont rohadt drága, és 1-2 nap elõnyért nem biztos, hogy megéri megvenni. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Várok még pár napot és újra megpróbálom! Drukkoljatok!
Én a mensi elõtt 3 nappal teszteltem pozitívat Gabriellel.31 hetes kismami

A kazettás Gabriel teszt mennyire megbízható?

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A 2. levél Lindynette 20-nál járok. Most szedek el?ször fogamzásgátlót. Az els? levél után nem jött meg a 7 nap alatt. Az doki azt mondta h ez ritkán de el?fordul, minden esetre csináltam Gabriel terhességi tesztet. Az els? negatív lett, de pár nap múlva csináltam még egyet, amire véletlen 3 csepp helyett 4 cseppett tettem. Azt hallottam hogy ezeknek a teszteknek nem tesz jót ha több csepp kerül rá, mert meghamisíthatják az eredményt. A teszten nem ott ahol kellene, tehát nem a pozitív csík helyén hanem t?le jobbra majdnem teljesen a jobb szélén non halvány csík jelent meg. Ez most mit jelent? Azt hogy elázott a teszt? A terhességnek semmi jelét nem érzem.

Legjobb válasz: Hm nehéz ügy,látni kéne azt a tesztet,de nem hinném hogy elázott,még ha több vizelt is került rá akkor sem mutatna pozitívat mert vagy van hcg vagy nincs a szervezetedben! Anyukának volt igaza megkéne csinálnod még egy tesztet és akkor majd kiderül van e baba!A fogamzásgálótól lehet hogy nem jön meg idõben mert ez majd úgy helyre hozza a ciklusod ,hogy percre pontosan fog megjönni ne izgulj!Szerintem nagyon kicsi az esélye hogy terhes légy!

Hm nehéz ügy, látni kéne azt a tesztet, de nem hinném hogy elázott, még ha több vizelt is került rá akkor sem mutatna pozitívat mert vagy van hcg vagy nincs a szervezetedben! Anyukának volt igaza megkéne csinálnod még egy tesztet és akkor majd kiderül van e baba!A fogamzásgálótól lehet hogy nem jön meg idõben mert ez majd úgy helyre hozza a ciklusod , hogy percre pontosan fog megjönni ne izgulj!Szerintem nagyon kicsi az esélye hogy terhes légy!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Bár szedek gyógyszert, és nem egyértelmû a teszt, már lehet, hogy holnap reggel tudok csinálni egy másikat. Ha van baba azt mihamarabb jó lenne kideríteni mert akkor sûrgõsen abba kell hagynom a gyógyszert. Bár csak 21 éves vagyok mégis örülnék egy picúrnak.
A kérdező hozzászólása: Ja de egyébként meg szerintem ha van baba akkor már egyértelmûen kikellene mutatni a tesztnek 3 hét után nem?
Szerintem nem befolyásolja a tesztet, hogy négy vagy három csepp megy rá az alsó rublikára. Persze, ha a teszt részre nem megy rá, mert akkor lehet, hogy a nedvesség hatására festõdött meg. Ha csak az alsó részre ment, akkor a halvány csík is csík. Bár olyat még nem láttam, hogy csak az egyik szélén jelenik meg. Szerintem is csinálj még egy tesztet és légy óvatos a cseppentésnél. Egyenként, lassan cseppents! Szerintem, ha nem jött meg idõre, akkor a teszt már kimutatja, ha terhes vagy! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Na majd kiderül pár nap múlva h mi a helyzet. Mindenesetre mutattam a barátnõmnek és õ is azt mondta h csináljak még egyet. Ugyanis elég érdekes így, hogy a C betû alatt ott a csík a T betû alatt semmi, de teljesen kinnt a jobb szélétõl kb. 3mm-re pedig halványan elszínezõdött.(igaz nagyon halvány, alig kivehetõ) Köszi szépen a tanácsot!
A kérdező hozzászólása: Hozott a võlegényem munkából jövet két tesztet az egyiket megcsináltam most délután, egyértelmûen negatív. :( Azért a másikat megcsinálom még holnap reggel biztos ami biztos, elsõ vizeletbõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!