Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lent a (1189 db)

EU-n belül nincs vám.
A kérdező hozzászólása: Amerikából venném Ebay-rõl.
a cucc+posta ára, erre jön rá 35%, , de bizonyos cuccokhoz ez sem elég asszem pl nem tudsz csak úgy egy apple iphonet rendelni, mert kellenek vmi papírok a behozatalhoz.

Mennyire lent és mennyire fent lehet érezni az a bizonyos bugyborékolást? És oldalt? Köszönöm! 16hetes km.

Legjobb válasz: lent egészen és oldalt. Én mindkettõnél így éreztem. Majdnem combtõben.

lent egészen és oldalt. Én mindkettõnél így éreztem. Majdnem combtõben.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
A kérdező hozzászólása: Amikor a combtõnél izomrángást érzek néha, akkor az lehet hogy a pici?
Szerintem igen, én is tegnap éreztem elöször ilyen izomrángás szerû érzést és azóta már jó párszor jelentkezett!! 16 hetes km
A kérdező hozzászólása: Olyan furi mert eszemben sem volt, hogy esetleg a baba lehet, mert annyira olyan érzés volt mintha az izmom lett volna.Csak most olvasgatom hogy más is érzett ilyet, és õ tudta hogy a babája.Meg néha olyan volt mintha belülrõl megbökött volna egy picit, onnan gondoltam hogy nem bélmozgás, mert nem kellett pukizni:) szerinted?
Szia. Én a legtöbbször egészen lenn és középen szoktam érezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a válaszod! :)


Körülbelül mennyi kalóri a van az ebédemben? (bõvebben lent)

kb. 100-150 gramm teljes kiörlésû, bio tönkölytészta+ gombás paradicsomos szósz+ reszelt trapista sajt

Legjobb válasz: Aham, reszelt trappist sajt, meg szósz, de mégis mennyi??? És nehogy ideírd, hogy 2 kanál.

Aham, reszelt trappist sajt, meg szósz, de mégis mennyi??? És nehogy ideírd, hogy 2 kanál.

Mennyit adjak a leopárd gekkómnak belőlük? (lent)

Mivel a gekkóm még csak 3 hónapos, ezért még lisztkukaccal etetem, de van már tücsköm is. A kérdésem az lenne, hogy mennyi lisztkukacot adjak neki, ha még aznap tücsköt is kap? És milyen gyakran adjak neki enni?

Legjobb válasz: amennyit megeszik annyit adj. figyeld meg hogy egy etetésnél mennyit eszik meg belõle. 2-3 naponta elég etetni de ebbe nem vagyok biztos nekem csak nagy van...

amennyit megeszik annyit adj. figyeld meg hogy egy etetésnél mennyit eszik meg belõle. 2-3 naponta elég etetni de ebbe nem vagyok biztos nekem csak nagy van...

Mennyire bujos a kisbabad? Mennyire szereti ha dedelgeted? (bovebben lent)

az en kisfiam 8 honapos es nem nagyon szereti ha olelgetik vagy puszilgatjak.mindig elhuzodik.ez normalis ebben a korban vagy neki ilyen a termeszete?

Legjobb válasz: Az én kislányom sem szereti. Ha van hozzá kedve megengedi, de inkább õ bújik oda. Különben meg elhúzódik.

Az én kislányom sem szereti. Ha van hozzá kedve megengedi, de inkább õ bújik oda. Különben meg elhúzódik.
A lányom (2.5 éves) nagyon bújós-simogatós, a fiam (1 éves) meg egyáltalán nem. Szerintem ez habitusfüggõ.
A nagyobbik lányom soha nem volt bújós, sem picinek, sem most 3, 5 évesen. Úgy kell kicsikarni belõle egy ölelést vagy puszit :-) A kisebbik lányom, 8, 5 hónapos, õ folyton jön oda, bújik, sokkal ragaszkodóbb.Mindig lesi, hogy merre vagyok, keres a szemével, megnyugszik ha meglát. Teljesen más a két lányom.
Nekem 1 kislányom és 1 fiam van!(3 éves, és 1, 5 éves)A kislány alig akar puszit adni, de ha valahonnan úgy jön haza, vagy kap vmit, akkor a nyakamba ugrik, a fiú meg ha leülök, már mászik is az ölembe, ha nem lát sír, még az illemhelyre is jönne utánam, párom nem engedi, szóval még ott vagyok üvölt!Nagyon anyás!
Nekem 3 hónapba telt, mire hajlandó volt hagyni, hogy megöleljem. Most is csak akkor adhatok puszit, ha õ akarja és még csak 7 hónapos. De egyébként kedves és ragaszkodó kislány...
11 hós!Amikor föl kel az alvásából akkor tudunk egy kicsit összebújni, különös módon akkor õ is igényli de ez 5-10 perc és utánna már menne játszani!Na ezeket az 5-10 perceket jól kihasználom, olyankor agyon puszilgatom, szorosan ölelem, simogatom...áááá...imáááádom!!!

Mennyibe kerül a breezer? (bőv. Lent)

Szóval, mennyi a bacardi breezer? És 18 éven aluliaknak adnak? :D Nem üt?s ugye? Kicsit cink lenne ha odamennék h kérek egy bacardit erre a pultos: hány éves is vagy?? XD Az az igazság h elég válogatós vagyok a piákban. És édesszájú:D ájánlanátok pád cuccost? :D

Legjobb válasz: Hát ahhoz képest, hogy szinte üdítõ, iszonyat drága.Bár én kb. 8 éve ittam utoljára, de már akkor is 500 forint volt.Most õszintén fogalmam sincs mennyi.Ha mindenképp inni akarsz, igyál egy boroskólát vagy inkább 1 cherry-t.

Hát ahhoz képest, hogy szinte üdítõ, iszonyat drága.Bár én kb. 8 éve ittam utoljára, de már akkor is 500 forint volt.Most õszintén fogalmam sincs mennyi.Ha mindenképp inni akarsz, igyál egy boroskólát vagy inkább 1 cherry-t.
A kérdező hozzászólása: Köszii.:D a boroskólát nem szeretem.. :S:@ wálogatok sajna:(

Mennyibe kerülhet a lent említett konfiguráció?

AZ a baj,hogy a szüleim csak részletre tudnak venni számítógépet(azon belül is csak a euronics-ban)

Legjobb válasz: Quad helyett érd be dual core-al, és vegyél egy-két kategóriával olcsóbb videokártyát. Röhögni fogsz azon, hogy mennyivel kevesebbre jön ki.

Quad helyett érd be dual core-al, és vegyél egy-két kategóriával olcsóbb videokártyát. Röhögni fogsz azon, hogy mennyivel kevesebbre jön ki.
Vegyél inkább ps3-at+lcdtvt, 180-ból megúszod és jobban megéri mint ennyit költeni egy gépre. Amúgy 320 rohadt sok érte, egy ütõs játékgépet egy 4890-es kártyával, q8400-as procival, 165bõl össze lehet rakni, házzal táppal, merevlemezzel.
320 ezer ér adnának egy ilyen gépet hát akkor mond meg nekik hogy rohadjanak meg ott ahol vannak én 316 000 vettem ezt a gépet http://www.gepigeny.hu/userpc.php?lookup=5337 monitorral mindennel eggyütt ami egy cseppet sokkal de sokkal komolyabb
26
21
19 vagyok. 20 leszek 8 hónap és 29 nap múlva:)
23 vagyok.
13 leszek 3 nap múlva xD
utolsó válaszoló:elõre is boldog szülinapot! 14/L vok:) ))
13
én 18.
30 Ebbõl hogy akarod kideríteni, hogy mennyi az átlagéletkor? A toplistán több mint 20 ezer felhasználó szerepel, ha ebbõl válaszol ere a kérdésre akár 60 ember, akkor is nagyon messze vagy az átlagtól. Másrészt ezt már kérdezték itt többször. A gyakorikérdések.hu nem arra vonatkozik, hogy ugyanazt a kérdést gyakran kell feltenni.
15
kis hijján 16
23
48
25/L
52
35
41:)
Lekörözve a rangidöst..40:)
Na kérdezõ, sikerült kiderítened amit akartál?
10 xD :D
15 de haladok a 16 felé
41
16
33
14
24leszek decemberbe..
Ma lettem 14 éves:D
16
15
14
23
A kérdező hozzászólása: 03.19 15:27-nek igen, arra voltam kíváncsi, hogy mennyi fiatal (18-20 alatti) van köztünk. Mert némely kérdés és néha válasz arra enged következtetni, hogy még fiatal az illetõ. Más a gondolkodásmódja pl. 16 évesen, mint nekem 24 évesen, de ez így van rendjén. És örömmel látom, hogy a nálam idõsebb korosztály is írogat ide.(40-50 éves)
24 vagyok de eddig lattam 11-57 evig es egy 110 evest =))
19 :) de tobbnek erzem magam :) )
110 :D
39
29
Én 18. Kerek 3 hónap múlva leszek 19:) ))
Én 34!(most már én vagyok a rangidõs:)
29 éves és 7 hónapos.:) Eddig felkerekítettem, de már nem vagyok hajlandó. Elég lesz augusztustól 30at mondani...
21
13 éves vagyok
31
21
14
Rangidõs vagyok eddig (32).
24 vagyok, a barátom is szokott ide írni, õ 16 :)
A kérdező hozzászólása: nekem nem dobta ki a kérdést, de belinkelhetnéd. Igen, tulajdonképpen csak az erre a kérdésre válaszolók átlagételkorát tudom majd meg:) de talán az is valami. Majd, ha még gyûlik pár válasz, leírom, hogy mire vagyok még kíváncsi. De nem akarom befolyásolni a kísérletet :)
22
17/F
32 leszek 2het mulva :D
31
23 vagyok
57
15 mindjart:)
11
Ajaj, én már nagyon öreg vagyok....40 :) )
14..:)
19
14 DE HAMAROSAN 15
27
46
A kérdező hozzászólása: hogy a kérdezõt is tudjátok: 24

Ki hasznalta korai idoszakban az angelsounds szivhangfigyelot? Mennyire lenn kell keresni a szivhangot?

10hetes vagyok es 10 perc keresgeles utan feladtam, kikapcsoltam. Azert batorodtam fel hogy most vegyem meg mert itt nagyon sokan mar azt irtak hogy a 8-9. Heten is hallottak a szivhangot. Ultrahangon nekem a bal oldalon van a baba, kinek mi valt be? Koszonom

Legjobb válasz: Én 9. héttõl megtaláltam, nagyon lent kell keresni a szeméremdombon!Legalábbis én a kezdetekben ott találtam meg, hol középen, hol a bal oldalon lent :)

Én 9. héttõl megtaláltam, nagyon lent kell keresni a szeméremdombon!Legalábbis én a kezdetekben ott találtam meg, hol középen, hol a bal oldalon lent :)
A kérdező hozzászólása: Talaltam valamit de az egyaltalan nem 2x olyan gyorsan ver mint az en szivem :) Csak susogast hallok meg fura hangokat de szivhangot sehol :(
Én a szeméremdombom jobb oldalánál találtam meg elõször, de nagyon rá kellett nyomnom. De az se baj, ha még nem hallod. Én egészen a terhességem végig használtam, nagyon jó kis találmány.
Nagyon lassan mozgatva, körözve, türelmesen keresgéltük, 11. héttõl meg is találtuk. Eleinte csak a sistergõs, gyors, köldökzsinór áramlást, késõbb már a kopogó szívhangot is. Nagyon-nagyon lent kellett keresnem, sokszor a szemérem csont felett tettem a hasamra és még "alá" is kellett irányítanom picit :) többnyire nekünk kissé bal oldalon volt. Türelem kell nagyon :) meg max. hangerõ :) Idõvel könnyebb lesz, hétrõl-hétre gyorsabban találod majd meg. Most 25 hetesen már fél perc alatt megvan, nem tud elbújni olyan könnyen! :)
Valszeg a saját hasi ütõeredet találtad meg :) Tényleg nagyon lassan kell mozgatni a kütyüt!Az is jó ha csak a köldökzsinor áramlását találod meg, azt könnyebb de az is ugyanolyan gyors mint a baba szívhangja, csak az ilyen pissogó hangot ad ki :D
mi elég korán kaptuk, és sokáig nem is találtuk meg vele a babát :) Eléggé lent kell keresni, max hangon, és tényleg nagyon lassan mozgatni. AZ elején erõsen (de azért nem durván) rá kellett nyomni a hasamra.
Én is már a 9.héten megvettem, de sajnos eredménytelenül hallgatóztam.11-12.héten végül is sikerült, de még akkor is nagyon lent volt a szeméremdomb tájékán.Nagyon türelmesen keresgéltem, mert iyenkor még sok helye van uszkálni.Majd csak a 16.héttõl kezd el felszállni a méhed a hasüregbe. Sok türelmet a keresgéléshez és boldog babavárást. 27+3hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!