Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehetnek az embernek a (2 db)

Mennyire lehetnek kérései az embernek a szülést illetően?

Pl ha császározzák az embert-programozott..és apás szülés lenne,tehát az apa nézi,utánna az apával lehet a baba,vagyis mellette?Mert nekem nem engedik kb 8át..ha jól tudom,de én meg szeretném ha ott lenne velem.Vagy kérhetem,hogy este legyen a császár,mert akkor alszok egyet és másnap már egész nap velem lehet-nem olyan megterhel? lekileg mintha reggel csinálják és egész nap nem lehet velem..ilyenekre gondolok?

Legjobb válasz: Nem mindenhol engedik be az apat csaszarnal, de az biztos, h sehol sem mondhatod te meg, mikor mutsenek!

Nem mindenhol engedik be az apat csaszarnal, de az biztos, h sehol sem mondhatod te meg, mikor mutsenek!
A kérdező hozzászólása: Itt egy ablakon keresztóül nézheti csak az apa a császárt amíg a természetesnél bennt lehet.Én nem azt mondtam, hogy megmondani-ez túl erõs kifejezés lenne, hanem, hogy kérhetem e??..
Szia! Programozott császármetszéssel született Kislányunk 3 hete. A szülést illetõen a doktor úr kikötötte hogy ahogy betöltöm a 38. hetet megcsinálja a mûtétet. Órát percet nem lehetett választani õ megmondta hogy mikor ér rá, behívott Minket reggel 7- re a szülõszobára, elmondta hogy elõttem még van egy mûtétje. Apa ott lehetett velem és a császárt egy üvegajtó mögül nézhette. Készíthetett videót, fényképet. A Babát fél órával a születés után má hozták szoptatni Apa velem lehetett az intenzíven és amikor lekerültem az osztályra a Baba végig velem volt.(rooming in) Ha van még kérdésed írj privát e-mailt szívesen válaszolok.
Az orvos es a korhaz muteti rendjebe nincs beleszolasod.
hát akkor nekem mázlim van, mert én megkértem a dokit, hogy ne délelõtt legyen, kizárólag asztrológiai szempontok szerint:) )), csomószor elnézést kértem, hogy tudom hülyeség meg minden, de nekem fontos lenne, és simán ráírta a papíromra, hogy akkor 12 után csinálják. 9-12 ig nem akartam, azon kívül mindegy volt. Igaz férjem, aki szintén ott volt, mikor ezt magyaráztam, eléggé égett, de végülis viccesen jött ki a dolog:)
AHA
1.az vagy 2.Sok 3.Sok 4.Nemtom, állandóan részeg vok 5.Mijazajalkohol??hukk 6.Csak 7.Orálisan kell kényeztetni a fiút, de csak ha fiú vagy. Ha lány vagy akkor, hát akkor is de scak ha kislány.
Ja, sok, sok, ja, ja, nemtom, nemtom. Remélem, h segítettem. :D
1 órában 1! kérdés!!! Jelezni fogom!
1. NEM LEHETSZ HANEM MÁR AZ VAGY. HÜLYESÉGTERHESSÉG HALLOTTÁL RÓLA? HA NEM KÉRDEZD MEG EGY MÁSIK KÉRDÉSBE. 2. NAGYON SOK ÚGYHOGY MENJ KOCSIVAL. 3. 70% HA JÓL TUDOM DE Õ BIZTOS TUDJA: GOOGLE 4. EDDIG MÉG IGEN 5. PRÓBÁLT KI ÉS AKKOR MEGLÁTOD. AMÚGY IGEN 6. MERT NEM FOGYÓKÚRÁZOL, MOZOGSZ. HOGY MÉRT NEM AZT MÁR CSAK TE TUDOD 7. HÁT MIT TUDNÁL TENNI. BESZÉLGESS VELE. VAGY MIT TUDOM ÉN. HA SZERETED VAGY TETSZIK AKKOR KÉRDEZD MEG HOGY JÁRTOK-E xD LoL :P remélem segítettem ;) (nyugi tudom hogy kamu kérdés)
Lehetek terhes? Ejjj...az óvszer nem lett volna olcsóbb? Mennyi oda a repülõjegy? összesen 200.000ft lesz. A föld hány %-a víz? 70% Nálatok is kék az ég nappal ha jó idõ van? Náalm mindig kék az ég, sok mosolygás ;) Az alkoholtól tényleg részeg tud lenni az ember? Az az a szines lötty? Nem tudok lefogyni. Miért? Mert vékonynak szüettél. Megismerkedtem egy sráccal/lánnyal mit tegyek? Ölelgesd ;)
Lehetek terhes? Persze, kutyakölykeid lesznek, mivle kutyapózban csináltátok a legtöbb ideig. Mennyi oda a repülõjegy? 300.000£ A föld hány %-a víz? 75% Nálatok is kék az ég nappal ha jó idõ van? Nem, hupilila *_* Az alkoholtól tényleg részeg tud lenni az ember? Neeem, dehogyis, attól csak terhes lehet. Nem tudok lefogyni. Miért? Mert már csak csont és bõr vagy. Megismerkedtem egy sráccal/lánnyal mit tegyek? Fújd be a szemét farkas-riasztó sprayyel. (PirosZka tud adni.)
1: Sajnos lehetsz. Sejtettem én, hogy a zuhanyrózsás trükk nem fog mûködni. 2: Azt nem tudom, de még az elõtt utazz, hogy a gyerek nagyobb lesz. 1-et fizet 2-t kap alapon. 3: Pontos számot nem tudok, de annyi bizonyos, hogy az oldalon olvasottak alapján a nagy része magzatvíz formájában van jelen. 4: Nálunk csak este. 5: Ezt megint nem tudom, de azt igen, hogy savakkal aldehideket képez. 6: Persze mer' állandóan terhes vagy. 7: Hú, akkor ezt már régen elszúrtad. Innentõl kezdve mindig ismerni fogod, egészen az Alzheimerig. De annyit kideríthetnél, hogy akkor most srác-e vagy lány. Esetleg vedd fel fészbúkon ismerõsnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!