Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehetnek az (216 db)

Mi a véleményetek a kamaszkori szerelemrõl? Mennyire lehetnek az ilyenek jelentõsek?

Legjobb válasz: 7 év depresszió :) és most untam meg és most vagyok képes új kapcsolatot kezdeni :) túlságosan mély érzelmeim vannak és ezt benéztem sajnos...szóval MEG KELL VÁLTOZZAK! vagy ahogy sokan mondják "nem a megfelelõ lányba szerettél bele", csak az a gond a szerelem nem olyan dolog amit én választok :) de jöhetne a megfelelõ lány lassan mert nagyon megszeretgetném :) (nem a szexre értem!) 21F

7 év depresszió :) és most untam meg és most vagyok képes új kapcsolatot kezdeni :) túlságosan mély érzelmeim vannak és ezt benéztem sajnos...szóval MEG KELL VÁLTOZZAK! vagy ahogy sokan mondják "nem a megfelelõ lányba szerettél bele", csak az a gond a szerelem nem olyan dolog amit én választok :) de jöhetne a megfelelõ lány lassan mert nagyon megszeretgetném :) (nem a szexre értem!) 21F
megtanítja, hogy az élet nem csak habos torta, és ne legyél naiv, mert sokszor pont azok fognak hátba szúrni, akik a legjobban bizonygatják, hogy szeretnek téged:) 2 év depresszió, és szenvedés. + rendszeres pszichiátriai kezelés ... nálam ez lett a vége. (18/L)

Ha anyukám mamája cigány volt. Én mennyire lehetek az?

Legjobb válasz: dehogy egynegyed! Ha anyukád anyukája a cigány, akkor akkor anyukád fél, te 4/32. De ha anyukád nagymamája, akkor még annyi sem. Mivel apukád is van, így nem csak az anyai áh öröklõdik.

dehogy egynegyed! Ha anyukád anyukája a cigány, akkor akkor anyukád fél, te 4/32. De ha anyukád nagymamája, akkor még annyi sem. Mivel apukád is van, így nem csak az anyai áh öröklõdik.
Te negyedrészt vagy az. Azaz egynegyed cigány vagy.

Sapphire Radeon 4870 x2 2gb videó kártyám van ha rendesen használom mennyi lehett az élettartalma (amíg el nem romlik)?

Legjobb válasz: Ezt korrektül meg is válaszoltad. Míg el nem romlik :))) Ezt tényleg csak tippelni lehet, mert van amelyik a vásárlás napján megadja magát és van amelyik 10 év után is megy...

Ezt korrektül meg is válaszoltad. Míg el nem romlik :) )) Ezt tényleg csak tippelni lehet, mert van amelyik a vásárlás napján megadja magát és van amelyik 10 év után is megy...
ha gyári a hûtõ akkor eléggé kevés. Én 2 éven belül reballoztatnám az egészet és hûtõt tennék rá, vígy magonként vagy egy olyat ami mind 2 magot hûti egyszerre pl accelero extreme
Átlag élettartamot senki nem fog itt mondani, de ha minél alacsonyabb hõmérsékleten használod a kártyát, és nem tuningolod meg hasonló hülyeségek, akkor direktbe nem rövidíted az élettartamát :)
Átlag mindig van, csak nem ér semmit és az ég világon semmire nem jó, csak lehet belõle egy [email protected] kis táblázatot csinálni és itt ilyen semmilyen kérdést feltenni....
Nincs olyan, hogy átlag élettartam, van 17 éves kártyám, ami még mindig megy. Nabumm, ebbõl hogy vonjak átlagot?
Csináljál már átlagot az egy nap és a 10 évbõl. 5 év.... Tök mindegy, mert a tiéd nem attól fog tovább üzemelni, hogy mi az átlag! Haveromnak az ugyanolyan vinyója 1 évig ment, az enyémet 6 év után tettem le, mert újat vettem.
A kérdező hozzászólása: Egy átlag élettartamra lettem volna kíváncsi, ha valakinek hasonló kártyája van vagy volt mit tapasztalt róla.
A kérdező hozzászólása: Gyors voltál:) 10év az korrekt lenne fõleg ha nincs húzva és rendesen hûtve is van.
"mennyi lehett az élettartalma" Ere térjünk vissza egy hét múlva, addig befejezem a tanulmányaimat a Delhi jósdában.
A kérdező hozzászólása: Akkor most hány év :) (csak vic volt) kössz mindenkinek.


39 hetes kismama vagyok. Tegnap este erősen bele nyílalt a derekamba, este is kicsit fájdogált. Mintha meg akarna jönni, kicsit görcsölök is. De nem rendszeres. Jósló fájások lehetnek? Azok szülés előtt mennyi idővel jelentkeznek?

Legjobb válasz: Jóslók már a 30. héttõl lehetnek, úgyhogy nem igazán mérvadóak. De, hogy vaéami bíztatót is mondjak, sokszor a jóslókból lesznek igazi fájások! Erõsödnek, és rendszerezõdnek! Nálam is így volt! Elkezdtem jóslózni, nem múlt el egy fél órára sem, másnap már megszültem!

Jóslók már a 30. héttõl lehetnek, úgyhogy nem igazán mérvadóak. De, hogy vaéami bíztatót is mondjak, sokszor a jóslókból lesznek igazi fájások! Erõsödnek, és rendszerezõdnek! Nálam is így volt! Elkezdtem jóslózni, nem múlt el egy fél órára sem, másnap már megszültem!
En mindig meleg zuhanyt vettem, ha fajt. Onnan tudtam, hogy szulni fogok, hogy hiaba nyomtam a forro vizet ( anyosom szerint nagyon forrot ) mar nem mult el a fajdalom.
A kérdező hozzászólása: Jövõhét keddre vagyok kiírva.Tegnap a doki megvizsgált.És azt mondta babám helyezkedik, hogy jönni akar kifele.Lehet picit megpiszkált és azért fájdogál.Ilyet még nem éreztem.Várom a rendes fájásokat.Mert ezzel még gondolom nem kell szaladni a kórházba.
Én 37+ 3 hetes vagyok két napig nem bírtam aludni mivel olyan fájdalmaim voltak, nagyon fájt a derekam, a hasam alul, és le akart szakadni a popsicsontom úgy érzetem szétszakadok, most éjjel nagyon jó aludtam, mikor reggel keltem boldog voltam végre fájások mentes nap, és éjszaka! Erre kb 1 órája elkezdtek lenne mensi szerû görcseim, mind akinek mindjárt meg akar jönni, de nem erõsek rendszertelenek pont ezért furcsa mert eddig nagyon fájt a napokba! Lehet ez volt a vihar elõtti csend és ma ebbõl baba lesz!?
Szia, én is jövö hét keddre vagyok kiírva, ugyanígy jóslózgatok, föleg éjjel, és várom hogy beinduljon az igazi fájások, de én csak egy újjnyira vagyok nyitva és nemtudom jelent e ez valamit, de valahogy ugy érzem, dátum elött nem fog jönni, csak bizo benne hogy nem kell majd indítani...

Röviden nekem nyáron koponyaalapi törésem volt, azt mondták amikor kijöttem hogy hajlamos lehetek az epilepsziára. Szerintetek igy fél év után mennyire veszélyes ez és mennyire valószínű hogy ez kijön rajtam?

az orvosok egy évet mondtak hogy addig ne menjek szórakozóhelyekre ahol villogó fények vannak mert ez el?idézheti.

Legjobb válasz: Ne menjél szórakozni, légyszíves tartsd be az orvosok utasításid mint hogy egy életre epilepsziás legyél. Inkább egy félév türelem,mint a másik verzió.

Ne menjél szórakozni, légyszíves tartsd be az orvosok utasításid mint hogy egy életre epilepsziás legyél. Inkább egy félév türelem, mint a másik verzió.
A bátyámnak is koponyaalapi törése volt. Nála például alkohol ( már minimális is) váltotta ki az epilepsziát. Igaz, szórakozóhelyekre elõtte sem járt, tehát azt nem tudom, a villogó fényekre hogyan reagált volna. Hallgass a dokira, hogy teljesen felépülj!
Leestem egy buszról, tíz évig jelentkezett ez az enyhe epilepsziás tünet. Ki kell bírnod, ne menj ilyen helyre, nagyon megbánod. Én sajnos megtettem.
Nem kell aggódnod. Megúsztad.
Ja az orvosok csak viccbõl mondták és a koponyaalapi törés is csak kamu volt. MARHAAAAAA, az egészségedet teszed kockára. Annyira fontos a diszkó??
A kérdező hozzászólása: Akkor szerinted már mehetek szórakozóhelyekre?
Az elsõ válaszoló vagyok, aki szerint megúsztad. Persze hogy nem akarok rosszat neked, ha nem nagy teher, tartsd be amit mondanak. Mellesleg fogalma sincs senkinek, hogy mi okozza az epilepsziát és sok más agyi zavart. Azt kell mérlegelni, hogy a kis kockázat hogy viszonyul ahhoz, hogy esetleg betegségtudatból eredõ depressziód lesz, ha nem jársz szórakozni. Az a lényeg, hogy légy vidám, élj teljes értékû életet!

Császármetszés után mennyi idővel lehetek terhes? Mennyi idő az aminek el kell telnie, ha újra babát szeretnék?

Legjobb válasz: A dokim szerint 2-3 év múlva vállalhatjuk a következõt, most 8 hós a lányom... mi is szeretnénk még babát.

A dokim szerint 2-3 év múlva vállalhatjuk a következõt, most 8 hós a lányom... mi is szeretnénk még babát.
Az én orvosom is ugyanazt mondta mint az elsõ válaszolónak. Nálunk is 8 hónapos a baba.
Az én dokim szerint 1 év.
Én is minimum 1 évrõl tudok. Persze az csak jó, ha több telik el.

Lehetek terhes? Mennyi rá az esély?

A párommal szeretkeztünk,(gumi nélkül,de nem ment belém. Rá 4 óra múlva megint ugyan úgy. De nem fürdött le....

Legjobb válasz: Elég nagy. Egyrészt az elõváladék tartalmazhat spermát, másrészt ha nem fürdött le maradt rajta. Ha nem ismeritek a biológiát akkor azt kellene tanulmányozni, nem a káma szutrát.

Elég nagy. Egyrészt az elõváladék tartalmazhat spermát, másrészt ha nem fürdött le maradt rajta. Ha nem ismeritek a biológiát akkor azt kellene tanulmányozni, nem a káma szutrát.
Az elõváladék tartalmazhat spermát..viszont az, hogy nem fürdött le és 4 óra múlva megint együtt voltatok azok a spermák szerintem már nem éltek.
Az kérlek, a ciklusodtól függ. Reméljük, hogy nem gond egy gyerek, s csakis azért "védekeztek" így.
A másodiknak van igaza. Lehesz terhes, elõváladék, de annak sem sok az esélye. De 4 óra mulva a sperma már nem élt!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!nem gond ha jönne a babóca, amikor szeretne, a sorsra bízzuk. de akkor nem sok esély van rá, igaz?
A kérdező hozzászólása: egyébként 9 éve "védekezünk" megszakításos módszerrel, és ettõl még nem lettem terhes.
Nem érted, hogy ez attól függ, hogy éppen milyen termékeny voltál??? Megszakítással, amit ti csináltok, évi 35 %-nyi esély van rá. Hogy az adott ciklusban mennyi, az attól függ, hogy MIKOR csináljátok.
9 éve ûzitek ezt... akkor miért pont most kérdezed? Lehet, hogy valamelyikõtök meddõ. Vagy csak sikeresen mindig elkerültétek az ovulációt.
A kérdező hozzászólása: 11.-ik napon jártam (mestruáciot beleszámitva) és 28 napos a ciklusom.
A II. Világháborút se jósolta meg senki..
Gondolom 65 év felett már "élmény" lenne egy ilyen manapság!
Nem valószínû.Az EU máris belengetett egy csomó orosz-ellenes intézkedést nemzetközi szinten.Kérdés, hogy egy jelenlegi is gazdasági és adósságválságban levü Európai Unió mennyire menne messze egy jelentõs kereskedõpartnerével.De ez fennáll Oroszország részérõl, mert oda-vissza mûködik.Ha a Nyugat nem vesz orosz gázt meg kõolajat, nem lesz amibõl feszíteni a Krímben.És ha figyelmesek vagytok, láthatjátok, hogy az Egyesült Államok tüntetõleg háttérben maradt. Ukrajna nem mer nekimenni az oroszoknak, mert annyi még anny pénzük sincs, hogy az államot mûködtessék, hitel nélkül hónapokon belül beütne a csõd.A háború pedig költséges dolog.
Miért kéne pénz a háborúhoz? A megijedt emberek elmennek dolgozni ingyen a bányákba, majd ingyen beállnak dolgozni a fegyvergyárba, aztán ingyen elmennek a harcba, csak mert félnek. Ehhez pedig nem kell pénz, ehhez az kell, hogy az emberek meg legyenek ijedve, és legyen elég akaratuk ezeket véghezvinni. Sõt, ehhez még csak nem is ijedség kell, hanem ez a kötelessége az embernek egy háború idején. Az hogy pénz kell a háborúhoz csak egy kamu dolog. Régebben sem pénzért mentek a spártaiak (vagy akárkik) megvédeni a hazájukat, hanem mert inkább így halnak meg, mint hogy az ellenség öli meg õket mindenféle harc nélkül. A kovácsok ingyen dolgoztak ilyenkor, mert ez volt a kötelességük. Az aratók ingyen arattak, a szakácsok ingyen csinálták mindenkinek a kaját, cserébe a katonák megvédték õket, és ez mind teljesen ingyen volt. És van is benne logika, ha valamihez ragaszkodunk, vagy meg szeretnénk csinálni, akkor már inkább ingyen megcsináljuk, még akkor is, ha nem fizetnek.
A háborúhoz kell pébz. Addig ok, hogy ingyen harcolnak, de kaja nélkül nem tudnak harcolni. Amûíg háborúznak, addig nem tudnak kaját termelni.

Vegyész diplomával lehetek orvoslátogató? Mennyit keresnek az orvoslátogatok?

Legjobb válasz: Én vegyész vagyok. Elméletileg lehetsz, de gyakorlatilag nem vesznek fel. Elõnyben részesítik az egészségügyi diplomákat, pedig sztem egy vegyész többet tud egy kicsit a gyógyszerekrõl, mint pl. egy védõnõ. de ami a legfontosabb: a kialakult kapcsolatrendszer. Nélküle szóba sem állnak veled. Legalább 50 orvoslátogatói állást pályáztam meg. Mégcsak be sem hívtak egyikre sem.

Én vegyész vagyok. Elméletileg lehetsz, de gyakorlatilag nem vesznek fel. Elõnyben részesítik az egészségügyi diplomákat, pedig sztem egy vegyész többet tud egy kicsit a gyógyszerekrõl, mint pl. egy védõnõ. de ami a legfontosabb: a kialakult kapcsolatrendszer. Nélküle szóba sem állnak veled. Legalább 50 orvoslátogatói állást pályáztam meg. Mégcsak be sem hívtak egyikre sem.
Jobb az orvosi diploma. Legalább felírhatsz valamit anyukádnak csuklás ellen...

Jobb kormányos kocsit alakítanánk bal kormányossá. Az engedélyek kb mennyibe lehetnek?

a regadót, az alkatrész, a munkadíjat nem kell számolni, maga az engedély h át legyen hivatalosan alakítva az kb mennyibe lehet ? és csak erre szakosodott szerelő, vagy egy bármelyik autószerelő aki hivatalosan is szerelőként dolgozik vagy ki alakíthatja át?? van itt egy szerelő akinek nem az az állása de szokott terepre pajero-kat átszabni, az is megcsinálhatja ezt ?

Legjobb válasz: vagy hol érdeklõdhetném ezt meg ha közületek nm tudja senki a választ ? :)

A kérdező hozzászólása: vagy hol érdeklõdhetném ezt meg ha közületek nm tudja senki a választ ? :)
Milyen kocsiról lenne szó, mert ha gyárilag nem létezett belõle balkormányos kivitel, akkor a büdös életben nem fogod tudni forgalomba helyeztetni, akármilyen profi szakember is alakítsa át.
A kérdező hozzászólása: egy 2003as BMW e46 328 lenne a célpont. ugy gondolom megérné a dolog ha nem egy hatalmas összeg. az autó valóban jó, kinti rokontól kaptam, és hát át kéne szabni azért :)
A kérdező hozzászólása: ja és coupe a kicske
Nem engedélyezik. Ha már itt és így tetted fel a kérdést, akkor egyértelmû, hogy lövésed sincs a mûszaki háttérrõl. egy lehet, ha sufniban/fusiban csinálják, és otthon a kertben használod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!