Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehet megállapítani, (40 db)

Mennyire lehet megállapítani egy ember jellemét a szeme alapján? (kép lent)

Sokak szerint nagy bociszemem van, amit igazán nem szeretek. Alapjáraton nyílt személyiség vagyok, bár az is igaz rám, hogy néha elmerengek. A szemszín mit sugall? Szerintetek egy kép alapján mennyire jön ez át? (Próbáltam olyan választani, amelyen rendesen látszik a szemem)

Legjobb válasz: Különleges vágású kerek szemek, nagyon vonzó személyiségre utal, kedvességre, kíváncsiságra.

Különleges vágású kerek szemek, nagyon vonzó személyiségre utal, kedvességre, kíváncsiságra.
Szerintem nem nagyon, az én szemem pl. nagyon hideg, ijesztõ jégkék, ehhez képest kedves vagyok és barátságos. De ismerek kimondottan görény jellemû lányt is, akinek hatalmas bociszemei vannak. :D Egyébként szép vagy, érdekes az arcod de pont ettõl jó.
Gondolom van benned valami ázsiai vér is... nekem nem tetszel... a szemszíned még oké, de azon kívül nem.
Nagyon hasonlítsz az unokatesómra. :) Emiatt valahogy pozitív a véleményem rólad, mert õt is nagyon szeretem. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Annyira lehet megallapitani, mint amennyire a tenyerböl kiolvasni a jövöt.Semennyire sem. Biztosan vannak vad bocik is...

Ha ránézünk a ffiak nadrágjára, abból mennyire lehet megállapítani h nagy vagy kicsi a szerszáma?

Van 1 barátom, voltunk fürd?ben, s nem igazán lehetett kivenni a méretét. Mikor hozzábújtam, akkor meg kicsinek éreztem. Az eddigi pasiknál jobban látszott, h van ott vmi. bár azt mondják, h 2féle típus van: akinek nyugalmi állapotban kicsi s mikor feláll akkor nagyra n?, vagy eleve nagyobb , de azoknak nem lesz sokkal nagyonn merevedéskor. Csak érdekl?dök, a méret miatt nem fogom otthagyni, ha esetleg nem normál méret.

Legjobb válasz: Nem kell megijedni,ha kicsinek érzed,normális. Ha ennyire érdekel,miért nem nézed meg?

Nem kell megijedni, ha kicsinek érzed, normális. Ha ennyire érdekel, miért nem nézed meg?
Ránézésre max. nadrág nélkül tudod megállapítani hogy mekkora:D
Ez nagyon csalóka, mert nyugalmi állapotban nem lehet megítélni egy férfi valódi méreteit. Ahogy én megfigyeltem vannak olyan férfiak, akinek izgalmi állapot nélkül is egész nagy szerszámuk van, de izgalom hatására nem nõ olyan nagyot, így teljesen az átlagos mérethez tartoznak. De volt olyan barátom, akinek elég kicsi volt, de amikor használnia kell, fantasztikusan megnõtt neki. Szóval elszõr ne vonjunk le messzemenõ következtetéseket. Petranova
Tudod hogy hideg vízben összébbmegy? Hogy miennek érezted azt befolyásolhatta a víz hõmérséklete is. És ahogy a haverok mondják: nem a méret a lényeg hanem hogy játékos legyen! ;)
Az az igazság, hogy ez néha még akkor se derül ki, ha alsónadrágban van. Van olyan boxer, ami kiemeli, van ami nem. Nekem egyébként két és félszer akkora erektált állapotban, tehát ezt így nem igazán lehet megmondani. Az más, ha valakinek eleve 20 centis és vastagabb, arról már biztosan tudhatod, hogy nagy, összemenni csak nem fog ;) Meg elõbb utóbb csak kiderül, nem? ;)
Az usziban fürdõgatyában könnyû, de nadrágban...hát mivel íg még azt se tudod milyen alsó van rajta(ami megtévesztõen fel is gyûrõdhet)
A kérdező hozzászólása: Nem akarom elsietni a dolgokat:) , h lehúzzam a nadrágját, de attól még érdekel.

Mennyire pontosan lehet megállapítani a baba korát UH-val? Pl: ha valakinek megvolt a terhesség első 2 hónapjában és utána vette észre valaki h terhes akkor hány hét különbséggel lehet megállapítani a terhesség korát?

Hány hetet tévedhet a UH? köszi

Legjobb válasz: Többnyire 10-15 napot tud "késni". Nálam mikor mérik a fejkörfogatot pl. akkor mindig kidobja a gép, hogy +/- 10-15 nap.

Többnyire 10-15 napot tud "késni". Nálam mikor mérik a fejkörfogatot pl. akkor mindig kidobja a gép, hogy +/- 10-15 nap.
Én úgy tudom, hogy a terhesség elején, mivel még többnyire azonosan fejlönek a babák, majdnem napra pontosan is meg tudják mondani a korát. Pl: mikor én voltam, a doki pontosan rávágta, hogy 6 hetes és kb 4 napos. De a baba úgyis maga dönti majd el, hogy pontosan mikor is érkezik..:-)
Az ultrahanggal szerintem pontosan meg tudják állapitani a baba korát, mivel egyformán nõnek, és ebbõl tutira lehet következtetni. 21 hetes kismama


Mennyi idős terhességnél lehet megállapítani, hogy a has a puffadás miatt nagyobb, vagy a baba miatt?

Illetve hogyan lehet megállapítani? A babás hasat is be lehet húzni? (persze nem a 38. hétre gondolok)

Legjobb válasz: A baba 12. héttöl már van akinél látszik, elötte a méh keménységébõl ill nagyságából lehet megállapítani. De miért nem csinálsz egy tesztet az biztosan kimutatja ha babát vársz.

A baba 12. héttöl már van akinél látszik, elötte a méh keménységébõl ill nagyságából lehet megállapítani. De miért nem csinálsz egy tesztet az biztosan kimutatja ha babát vársz.
A pár hetes hasat be lehet húzni, a terhességet doki, vagy teszt állapítja meg.Miért nem tesztelsz?Mire vársz?Ha a hasad nagyobbodására, akkor felvilágosítalak, hogy mire a pocidon észreveszed, már túl kellett volna esned jó pár vizsgálaton.Elég felelõtlen vagy!!(Már bocs!) 14 hetes kismami
Én vagyok a kérdezõ. Lehet, hogy én is rossz helyre írtam a kérdést, de Ti sem olvastátok el megfelelõen... Nem magát a terhességet szeretném megállapítani... mert azt már 4 hete tudom! Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ki hogyan élte meg azt, hogy elkezdett nõni a pocakja.
Szia.Valószínü, hogy fe´lre értelmezték a ke´rde´sedet.Ez elö fordul.Eleinte belehethúzni a hasat, de felesleges, mert nem jó az embriónak.Oyan neki, mintha szorítana a nadrág.Késöbb persze ha akarna´d sem tudna´d.Nálam a puffada´s nem tartott sokáig, A pocakom pedig a 3, hónaptól la´tszódott.Ez akattól függ, kinek elöbb, kinek késöbb kezd látszódni.Hamarosan a lábaidat sem fogod látni. Gratula a babához. 38hetes kismama.

Mennyi idős korától lehet megállapítani a kölyök tengerimalacnak a nemét?

Legjobb válasz: Már pár naposan meglehet állapítani. Nekem elsõ nap sikerült megállapítani. :)

Már pár naposan meglehet állapítani. Nekem elsõ nap sikerült megállapítani. :)
Akár azonnal is meg lehet állapítani, de egy-két hetes korában már egyszerûbb.
Születéstõl kezdve(legalábbis én innentõl már pontosan megállapítom).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: végre kitisztult hogy mi hogy is van, köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: még egy olyan kérdésem lehetne, hogy a kötés, és a molekulapolaritást honnan állapítom meg? a kötéspolaritás poláris ha azonos elemek kapcsolódnak hozzá?
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) a legviccesebb a dologban hogy én is szerdán érettségizem, és egyszerûen ilyeneken megakadok =/
úú akkor neked is egy kalappal. :) mondjuk én sem állok túl jól, a szerves kémiából még hátra van néhány fejezet. de holnap reggelig még rengeteg idõm van... :D
A kérdező hozzászólása: áá, én is így vagyok vele xD de már feleslegesnek érzem a könyvbújást, okosabb holnapig már úgysem leszek xD amúgy milyen ilyen fontosabb dolgok vannak amik nincsenek benne a fg.táblába és tudni kell? gondolok itt pl. ezüsttükör próbára stb :D

Használt laptopról, hogy lehet megállapítani mennyi idős?

Most vettem kereskedőnél, aki azt mondta 3 hónapos, az akku csak 30percet bír! :-(

Legjobb válasz: Letöltöd rá a hdd sentinel programot és ott kiirja mennyit ment a merevlemeze összesen. Ha nem volt merevlemez csere akkor nagyon pontos.

Letöltöd rá a hdd sentinel programot és ott kiirja mennyit ment a merevlemeze összesen. Ha nem volt merevlemez csere akkor nagyon pontos.
rákeresel a neten mikor gyártották. 3 hónap alatt egy akksi sem amortizálódik le így.
A neten nem fogja tudni azt megnézni, hogy az a konkrét laptop mennyi idõs, és ellent kell, hogy mondjak, ha a gép folyton be van dugva, akkor meg tudja adni magát ennyi idõ alatt is az aksi - találkoztam olyan géppel, ami nem volt egy éves, és 7 percet(!) bírt az aksi.

Mennyibe kerül egy kútfúrás vidéken és mennyi idő alatt készül el? Hogy lehet megállapítani, hogy nálunk van-e talajvíz, érdemes-e fúratni?

Esztergomban élek, elég magasan lakunk.

Legjobb válasz: A vízmû nagy valószínûséggel úgysem fogja engedélyezni, mert akkor nem az õ vizüket használod locsolásra.

A vízmû nagy valószínûséggel úgysem fogja engedélyezni, mert akkor nem az õ vizüket használod locsolásra.

Régész vagy természettudománnyal foglalkozók közül le tudná valaki írni közérthetően, hogyan lehet megállapítani egy mikor véstek egy kőre? Mennyire pontos a kor megállapítás?

Legjobb válasz: Természettudományosan sehogyan. A megtalálásának körülményeibõl (rétegvizsgálat, egyéb leletek) vagy a véset stlíusjegyeibõl lehet következtetni rá. Ha nem lehet tudni milyen rétegbõl szedték ki és nincsenek hasonló rajzok, írások, akkor eléggé reménytelen.

Természettudományosan sehogyan. A megtalálásának körülményeibõl (rétegvizsgálat, egyéb leletek) vagy a véset stlíusjegyeibõl lehet következtetni rá. Ha nem lehet tudni milyen rétegbõl szedték ki és nincsenek hasonló rajzok, írások, akkor eléggé reménytelen.

Hogy lehet megállapítani hogy mennyi idős egy gabonasikló?

Legjobb válasz: Ötlete sem volt annak a helynek/embernek ahonnan kaptad? Súlyból/ hosszból lehet találgatni, de mivel a méret etetéstõl függ, elég nehéz megmondani.

Ötlete sem volt annak a helynek/embernek ahonnan kaptad? Súlyból/ hosszból lehet találgatni, de mivel a méret etetéstõl függ, elég nehéz megmondani.
A kérdező hozzászólása: sajnos õ sem tudta csak annyit hogy tavaly évvégi születésû. Egyébként 30-35cm körül van.
Olyan 4-6 hónapos lehet szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!