Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehet egy házasság ha már (1 db)

Mennyire lehet tartós egy házasság ha már nincs szerelem csak szeretet?

Szeretném ha azok is írnának akik már csak szeretik a párjukat.Hogy ?k ezt hogy élik meg!!! Nem hiányzik nekik a szerelem?

Legjobb válasz: Szia!Sztem a rózsaszín felõ elõbb-utóbb feloszlik.És mi marad ott?Ha tényleg szeretitek egymást: a szeretet,törõdés,gondoskodás,a másik után való vágyakozás(nem szerelmes órákra gondolok,hanem egy gyengéd csókra,egy simogatásra,amit nagyon vársz mikor hazaérsz a munkából)Ha hiba volt a házsasság,csak a megszokás marad ami elõbb-utóbb odáig fajul,h közös témátok se akad.A rózsaszín felhõ bizta hiányzik,de ha feldobod a házasságotokat,romantikus dolgokkal,újra lesz szikra.

Szia!Sztem a rózsaszín felõ elõbb-utóbb feloszlik.És mi marad ott?Ha tényleg szeretitek egymást: a szeretet, törõdés, gondoskodás, a másik után való vágyakozás(nem szerelmes órákra gondolok, hanem egy gyengéd csókra, egy simogatásra, amit nagyon vársz mikor hazaérsz a munkából)Ha hiba volt a házsasság, csak a megszokás marad ami elõbb-utóbb odáig fajul, h közös témátok se akad.A rózsaszín felhõ bizta hiányzik, de ha feldobod a házasságotokat, romantikus dolgokkal, újra lesz szikra.
Már bocs de te sem hiheted hogy majd a rózsaszín köd majd évekig ráül az ember agyára aztán jujj de szerelmes vagyok, nincs is a páromnál szebb és jobb a világon kényszerképzetek rabja leszel évken át! Én magam már azt sem értem hogy lehet valaki szimpla egy évig elvakult a másikkal szemben, azután meg kidobnád a másikat mint egy használt rongyot?! Tévedés aki azt hiszi hogy 2 embert az tart össze hogy bele vannak esve egymásba olyan mélyen mint vak tetõfedõ a kéménybe! A szart a harmónia meg némi figyelmesség az tart össze 2 embert. A házasság pedig akárki akármit mond önmagában csak egy tartalmatlan formalitás!
a mai világban a házasság többsége nem tartós.Figyelj meg egy olyan családot akik csak élettársak.Boldogok, szerelmesek egymásba, nincs megcsalás stb. Míg a házasság veszekedés, viták, sorozatos megcsalás és leggyakoribb esetben válás.a házasság nem tart örökké
jaajj ez az utolsó már bocs de elég nagy hülyeség:D
A szerelem egy elég hatékony kábítószerkoktél eredménye. Ezért sajnos egy idõ után múlik... bár fel lehet dobni, és akkor újból megélheted egy ideig. A szeretet tartja össze évtizedekig a párokat hatékonyan. Ha idõben kialakul...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van egy fiú akivel már rég óta ismerjük egymást, de neki is van barátnője meg nekem is van barátom, és mégis olyat érzünk egymás iránt, h több mint barátsag, de kevesebb mint szerelem! Mit csináljunk?

3

Egy 16 éves lánynak van esélye egy 41 éves férfinél a feleséggel szemben?

Vagy csak szexre használja? A házasságuk nem jó.

46

Mit gondoltok az olyan lányokról, akik csak nyitott "kapcsolatban" tudnak gondolkodni, mert szükségük van más fiúkkal is összefeküdni, cserébe a barátjának is megengedi, hogy bármikor összefekhet más lányokkal?

Vagyis a lány már a kapcsolat elején kijelenti ezt. Szüksége van egy állandó partnerre, akire mindig számíthat, de ha elkapja a hév, akkor nem akar gátat szabni az ösztöneinek.
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?

21

10 millió forintért szakítanál a pároddal?

Elméleti kérdés. Indokold.

21

Elhagyjam? El vagyok keseredve.

Jól megvoltunk a barátommal, de a napokban volt egy megjegyzése, hogy a nagy mellek tetszenek neki.
Nekem kicsi van, csúnya nagy mellbimbókkal :(
Az előző pasim folyton csúfolta őket, nem is voltam vele sokáig (voltak más, durvább dolgai is)
Nem tudok mit tenni, nincs pénzem plasztikára...
bánt hogy így többször felhozta
Keressek mást? Eddig úgy éreztem, ezt leszámítva nem vagyok rossz nő de ez totál levitt az életről

9

Mennyi idő után feküdjek le a barátommal?

Most 2 hónapja vagyunk együtt és én nem akarom elsietni

9

Õszintén! Fiúk, járnátok olyan lánnyal, aki elég csúnyácska, viszont nagyon értelmes és kedves, aranyos mindenkivel?

8

El kellett volna mondanom h voltam?

Az akkori barátommal 4 évig voltunk együtt,az utolsó 1,5 év maga volt a pokol. Megcsalt,ha el akartam hagyni zsarolt,terrorba tartott. Aztán mikor talált egy olyan lányt akit komolyan vett,akkor kidobott. Nagyon megviseél az egész szakitás,volt h napokig nem ettem,ha ettem vmit azt ki is hánytam.Egyszer rosszul lettem a város központba és mentőt hivtak nekem a járókelők,akkor derült ki h terhes vagyok. Azonnal műteni kellett mivel ikerterhességem volt,de az egyik magzat méhen kivül ágyazodott be,igy a méhen belülit is kikaparták.
Anyukám jött be azonnal a kórházba hozzám,rajta kivül nem is tudja senki h terhes voltam. Ennek már 3 éve.
Fogalmam sincs hogyan de most megtudta az exem. Van egy gyanúm h hogyan,de lényegtelen ez most. Olyan üzeneteket kaptam tőle h én megöltem a gyerekét,stb... Neki erről tudnia kellett volna stb...

14

Lehet pasija vagy csaja, 1 rendelleneséggel született vagy beteg fiúnak! Lánynak?

17

Nekem az a problémám, hogy nagyon féltékeny vagyok, miért van ez?

Miért van az,hogy féltékeny vagyok a párom régi kapcsolataira?Mikor eszembe jut,hogy mást is szeretett,mást is ölelt,csókolt teljesen megváltozom,nagyon bánt.Nem értem magamat,pedig szeret.Ez betegség?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!