Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehet egy házasság ha már (1 db)

Mennyire lehet tartós egy házasság ha már nincs szerelem csak szeretet?

Szeretném ha azok is írnának akik már csak szeretik a párjukat.Hogy ?k ezt hogy élik meg!!! Nem hiányzik nekik a szerelem?

Legjobb válasz: Szia!Sztem a rózsaszín felõ elõbb-utóbb feloszlik.És mi marad ott?Ha tényleg szeretitek egymást: a szeretet,törõdés,gondoskodás,a másik után való vágyakozás(nem szerelmes órákra gondolok,hanem egy gyengéd csókra,egy simogatásra,amit nagyon vársz mikor hazaérsz a munkából)Ha hiba volt a házsasság,csak a megszokás marad ami elõbb-utóbb odáig fajul,h közös témátok se akad.A rózsaszín felhõ bizta hiányzik,de ha feldobod a házasságotokat,romantikus dolgokkal,újra lesz szikra.

Szia!Sztem a rózsaszín felõ elõbb-utóbb feloszlik.És mi marad ott?Ha tényleg szeretitek egymást: a szeretet, törõdés, gondoskodás, a másik után való vágyakozás(nem szerelmes órákra gondolok, hanem egy gyengéd csókra, egy simogatásra, amit nagyon vársz mikor hazaérsz a munkából)Ha hiba volt a házsasság, csak a megszokás marad ami elõbb-utóbb odáig fajul, h közös témátok se akad.A rózsaszín felhõ bizta hiányzik, de ha feldobod a házasságotokat, romantikus dolgokkal, újra lesz szikra.
Már bocs de te sem hiheted hogy majd a rózsaszín köd majd évekig ráül az ember agyára aztán jujj de szerelmes vagyok, nincs is a páromnál szebb és jobb a világon kényszerképzetek rabja leszel évken át! Én magam már azt sem értem hogy lehet valaki szimpla egy évig elvakult a másikkal szemben, azután meg kidobnád a másikat mint egy használt rongyot?! Tévedés aki azt hiszi hogy 2 embert az tart össze hogy bele vannak esve egymásba olyan mélyen mint vak tetõfedõ a kéménybe! A szart a harmónia meg némi figyelmesség az tart össze 2 embert. A házasság pedig akárki akármit mond önmagában csak egy tartalmatlan formalitás!
a mai világban a házasság többsége nem tartós.Figyelj meg egy olyan családot akik csak élettársak.Boldogok, szerelmesek egymásba, nincs megcsalás stb. Míg a házasság veszekedés, viták, sorozatos megcsalás és leggyakoribb esetben válás.a házasság nem tart örökké
jaajj ez az utolsó már bocs de elég nagy hülyeség:D
A szerelem egy elég hatékony kábítószerkoktél eredménye. Ezért sajnos egy idõ után múlik... bár fel lehet dobni, és akkor újból megélheted egy ideig. A szeretet tartja össze évtizedekig a párokat hatékonyan. Ha idõben kialakul...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van értelme ezek után bárminek is?

A párommal 5 éve vagyunk együtt (Õ 30F, én 28L), az utóbbi pár hónap elég nehéz időszak a kapcsolatunkban. Kb. 9 hónappal ezelőtt elkezdett belehabarodni egy tőlem pár évvel fiatalabb csajba. Elég korán nyilvánvaló lett a csajnak, hogy nem csak "barátként" tekint rá a párom. Közölte vele a csaj, hogy nem jön be neki...meg egyébként is most van kialakulóban egy kapcsolata. Tehát abban maradtak, hogy csakis "barátság". Igen ám, de ettől még nem múltak el a párom érzései! Bármennyire is azt mondja, hogy nem akar engem elveszíteni...fontos vagyok neki...mi összetartozunk...szeret engem....stb-stb...folyamatosan azzal kell szembesülnöm....nap, mint nap....hogy évődik a csaj miatt...bántja, hogy akárhogyan próbálkozik semmit sem tud nála elérni....nem tud rá hatással lenni. A legszomorúbb az egészben, hogy én vagyok az az ember akinek elsírja a bánatát. Nekem kell végig hallgatnom a csajjal kapcsolatos eszmefuttatásait. Tudjátok attól függetlenül, hogy azt mondja szeret engem...úgy érzem nem én irántam érzi azt a fajta szerelmet, amit egy kapcsolatban kellene :( szerintem ez már csak szeretet....5 év, az nem rövid idő...nyilván nyoma van. Mégis hogyan kellene ehhez az egészhez hozzá állnom ??? A történtek ellenére is még mindig szeretem :( Még mindig a mennyekben tudom érezni magam, ha szenvedélyesen megcsókol...még mindig jó érzés hozzábújni. De az a baj, hogy sokkal több a szenvedés :( Egyszerűen nem tudja magát túl tenni azon a csajon...én meg már nem tudom, hogy van-e értelme az én kínlódásomnak...KETTÕNKÉRT...miközben Õ egy másik miatt szenved???!!!! Kértem tőle, hogy szakítson meg mindenféle kapcsolatot a csajjal...ne beszéljen vele...sehol, semmilyen formában. Mert ez senkinek sem jó !!! Se neki, se nekem, se a csajnak! Mivel a csaj eddig sem akart, és ezután sem akar tőle semmit...mi értelme van vele kapcsolatban bárminek is ??? Ettől csak Õ is szenved...folyamatosan életben tartja benne a vágyódást...hasztalanul. Nem vagyok naiv, tudom, hogy az érzései a csaj iránt attól még nem fognak elmúlni, hogy nem beszél vele. De ha megakar engem tartani, nem az lenne a minimum, hogy a tetteivel legalább próbálja ezt bebizonyítani nekem ???!! Fogalmam sincs mit tehetnék még... :(

22

Hogyan tudnám elérni, hogy jó legyen neki?

A barátommal minden nagyon jó ay ágyban kivéve ha én próbálom neki kézzel vagy szájjal csinálni. Ilyenkor általában lelankad neki. Volt pár alkalom amikor nagyon élvezte annyira ,hogy el is ment ,de az gyakoribb amikor nem. Az elozo barátom mindig élvezte. A mostani barátom azt mondja ,hogy nem baj ,de nekem nagyon rossz hogy nem tudom neki úgy csinálni hogy élvezze. Az onbizalmam is elmegy így a próbálkozástól. De o azt mondja ,hogy nem tudja elmagyarázni hogyan lenne jó mert bogyolult. mit tegyek? hogy csináljam? :S

4

25+ pasik, ti mit szólnátok, ha a barátnőtök elmondaná, hogy együtt aludt egy pasival? Neki is van barátnője, csak összevesztek, rossz kedve volt én meg hagytam hogy nálam aludjon (kollégiumban). Normális válaszokat kérek.

28

Elhagyott egy szamara jobbnak latszo kapcsolatert, van ezen meg mit kiborulni?

8

Miert vannak ezek. A hullamvolgyek? Hogyan tudom tulelni? Beleorulok.

Nem reg(kb 2hete) szakitottam a baratommal mert megcsalt, hazudott stb.
. Az elejen egyaltalan nem viselt meg a dolog most meg folyton csak sirok es teljesen padlon vagyok. Egyik nap vidam vagyok masik nap pedig hianyzik es majd' meghalok ettol az erzestol. Hogy tegyem tul magam rajta? Azok ellenere is amiket tett szeretem :( de o mar nem szeret mert nem is krresett szakitas utan :( latom fbon a bulizos kepeit hogy ttok jol el van a haverjaival :'( elso nagy szerelmem 4evig volyunk egyutt. Kerlek adjatok tanacsokat!!! Koszonom. 19L

9

Minimum mi szükséges ahhoz, hogy valakit megszeressünk?

Gondolok itt olyanra, hogy minimum ismerniük kell egymást, találkozniuk kell, beszélniük kell... Ha ez megvan, simán megszerethetünk valakit? Vagy azért ennél több kell?

6

Az első szerelmi csalódás az jobban fájt nektek mint a többi? Ez fokozatosan könnyebbé válik?

Nekem most volt az első ilyen, és csak remélni merem, hogy a többi nem lesz ilyen kegyetlen...

12

Miért elítélendő Magyarországon ha "csak" a háztartást vezeti a nő és nem dolgozik?

33

Alakuló kapcsolatokban miért vagyok ilyen idióta?

Hogy is foglaljam össze.. Szóval amikor ismerkedek egy lánnyal, az első 2-3 hétben valósággal kinyílok neki, mindenről szívesen beszélek, amiről épp kedvünk tartja. Durván egy hónapnyi ismerkedés után azonban gyökeresen megváltozok, mintha el akarnám taszítani magamtól a lányt, hogy meggyűlöljön, megutáljon és megvetően tekintsen rám mindazok után. Azt is szoktam érezni, hogy teher vagyok neki, meg hogy a háta közepére sem akar kívánni engem, meg hogy valójában mit is kedvel bennem? Az alakuló kapcsolataimat egytől egyig saját hibám miatt szúrom el, nem is volt még egy komoly kapcsolatom se, de ezektől az érzésektől, viselkedésektől, amiket fentebb írtam, képtelen vagyok szabadulni, nem megy.. 26 évesen.. kész vicc.

4

Mit szólnál ha egy vadidegen srác elhívna egy üdítőre?

pl. csak úgy megszólítana utcán, szupermarketben , buszon etc...

22

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!