Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehet egy 31 (8 db)

Kb a 31 héttől vizesedek, most vagyunk a 34 hetesek és most már egyre erőteljesebb a vizesedés. Lehet inni csalánteát? Hatásos a hethesség alatt? Mennyit lehet egy nap inni belölle?

Legjobb válasz: Kb. a 33-34. héttõl vizesedtem erõteljesen, napi egy liter csalánteát ittam meg és tartottam a sómentes diétát, lényegileg csak zöldség és gyümölcs, fehérjeként néhány tojás, natúr joghurt, párizsi. A lényeg hogy a folyadékfogyasztást ne korlátozd, a két liter legyen meg minden nap. Én toxémiás voltam a végén és megindították a szülést a 38. héten, de akkor már nem is volt szinte vizeletem és napi egy kg-mal nõtt a súlyom. Papucsban vittek kórházba, mert már a férjem 44-es cipõje sem volt jó rám.

Kb. a 33-34. héttõl vizesedtem erõteljesen, napi egy liter csalánteát ittam meg és tartottam a sómentes diétát, lényegileg csak zöldség és gyümölcs, fehérjeként néhány tojás, natúr joghurt, párizsi. A lényeg hogy a folyadékfogyasztást ne korlátozd, a két liter legyen meg minden nap. Én toxémiás voltam a végén és megindították a szülést a 38. héten, de akkor már nem is volt szinte vizeletem és napi egy kg-mal nõtt a súlyom. Papucsban vittek kórházba, mert már a férjem 44-es cipõje sem volt jó rám.
Szia!Én 28 hetes vagyok, és már vizesedek.A védõnõm tanácsára kipróbáltam a zöld teát, és nekem egész jól bevált.Próbáld ki hátha segít valamennyit.Még az is jó ha egy kicsit felpócolod a lábad.remélem tudtam segíteni.Jó babavárást.

31. hetes ultrahangon kérdeztük meg először, hogy mi lesz a babánk neme. Ha azt mondta a dokinő, hogy kislányos, kislánynak néz ki és ezt elmondta egy párszor, akkor ez mennyire lehet biztos?

A kicsike hason feküdt,ráadásul 9sszekulcsolt lábakkal,csak néha emelgette fel a lábát.Honnan gondolhatta igy a dokin?,hogy kisllány,láthatott vmi szervet,v mi?Nagyon kislányt akar a család nagy része,nekem mondjuk nem fontos,hogy kisfiu,v kislány,csak érdekelne,hogy meégis m,ennyire lehet pontos ez a megállapitás.Elöször bizonytalanul mondta a dokinö,hogy kislányforma,de a végére határozottan állitotta,hogy kiscsajnak néz ki.Volt valaki,akinek ilyen bizonytalanul mondták meg a baba nemét és mégis bejött?

Legjobb válasz: Szia. Akkor is kislányt látnak, ha nem látszik a fütyije, de mégis ott van. A kislányból bármikor lehet kisfiú, az mindíg bizonytalan, kivéve persze ha nem látják a nagyajkakat 4d-n. Szerintem ne vegyetek mindenbõl rózsaszínt, és maradjon meg a lehetõség hogy kisfiú lesz, tehát ne éljétek teljesen bele magatokat. Nálunk is kislányt akart a családunk nagy része, de kisfiunk lesz:)) Én nagyon örülök kisfiúnak is, pedig egészen 29, hétig úgy tudtuk, lány:) Üdv 31 hetes kismama

Szia. Akkor is kislányt látnak, ha nem látszik a fütyije, de mégis ott van. A kislányból bármikor lehet kisfiú, az mindíg bizonytalan, kivéve persze ha nem látják a nagyajkakat 4d-n. Szerintem ne vegyetek mindenbõl rózsaszínt, és maradjon meg a lehetõség hogy kisfiú lesz, tehát ne éljétek teljesen bele magatokat. Nálunk is kislányt akart a családunk nagy része, de kisfiunk lesz:) ) Én nagyon örülök kisfiúnak is, pedig egészen 29, hétig úgy tudtuk, lány:) Üdv 31 hetes kismama
Még azt hozzátenném, hogy ilyen korban már látszik a herezacskó is, tehát ha 31 hetesen nem látják, lehet hogy nincs is:) )
Szia! Én 28 hetesen voltam elõszõr 4D-s uh-n. A doki éppen méregette a babát, mikor elkezdett pisilni:) doki egybõl rávágta..ez kislány lesz, mert úgy pisil. Nem látta a kis nuniját, de azt mondta, hogy ez a fenéktartás és ez a pisilés tipikus kislány. Mivel nem voltunk benne biztosak, így a 32. héten is elmentünk mégegy 4D-re. Akkor már úgy feküdt, hogy mindent lehetett látni, és láttam is a nuniját:) Most 6 és fél hónapos és valóban kislány lett.:) ))
Nekem a lányomra mindent mondtak. Az utolsó Uh szerint kisfiú volt. Mikor szülni mentem, két névvel készültem. egy fiúval és egy lánnyal. Lány lett... :)

Mennyire lehet komoly egy 31 éves férfi szerelme egy 40 éves nővel? Lehet rá építeni?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, ez manapság már nem olyan kirívó eset, és egy harmincegy éves férfi általában már megkomolyodott annyira, hogy a jövõre is gondoljon és képes legyen megállapodni egy nõnél. A korkülönbség meg valószínû, hogy késõbb sem fogja zavarni, ha a kapcsolat elején nem zavarja. Viszont ha ennyi idõsen is komolytalan a felfogása, akkor nem érdemes vele vacakolni, valószínû, hogy akkor ötven évesen is komolytalan marad.

Szerintem lehet, ez manapság már nem olyan kirívó eset, és egy harmincegy éves férfi általában már megkomolyodott annyira, hogy a jövõre is gondoljon és képes legyen megállapodni egy nõnél. A korkülönbség meg valószínû, hogy késõbb sem fogja zavarni, ha a kapcsolat elején nem zavarja. Viszont ha ennyi idõsen is komolytalan a felfogása, akkor nem érdemes vele vacakolni, valószínû, hogy akkor ötven évesen is komolytalan marad.
Teljesen komoly lehet, én 44 vagyok, a férjem 37, sose gondoltam, hogy fiatalabb emberrel kötöm össze a sorsomat, korábban mindig az idõsebb férfiak voltak a zsánereim. Komolyan nem téma közöttünk, esküvõ elõtt megbeszéltük, tudomásul vettük. Egy dolog miatt igalmas, gyereket szeretnénk és ez 40 körül már nem olyan egyszerû.
Szerintem is igen én 40 a párom 32éves és már 2éve együtt vagyunk és boldogok sõt még babát is szeretnénk. Bizz benne!
Én 41 a férjem 35. 10 éve élünk együtt. Most sajnos beütött a krach, egymásba szerettünk egy másik férfival. Õ 27 éves. És nem anyukát keres, ahogy sokan szokták mondani. Igazi féri. Komoly gondolkodású, felelõségteljes. Tény, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy életünk végéig együtt maradunk. Hiszen 60 évesen én lehetek akár egy beteg vénasszony is (nem feltétlenül :) ))) és ráadásul nem várhatom, hogy gyerek nélkül élje le az életét. De lehet szuper 10-15 évünk együtt.


A HAJÓGYÁRI SZIGETen van egy jó játszótér, tele van csőcsúszdával, ami fém. Ez nyáron mennyire meleg? Ha 31 fok van nem forrósodik fel nagyon? Mennyire lehet rajta csúszni?

http://csaladiprogram.blog.hu/2012/03/16/023_hajogyari_szige..

Legjobb válasz: A fem, beton es muanyag is olyan tulajdonsaggal bir, hogy atveszi a hot. Foleg, ha egesz nap tuzo napon all. Persze meglehet probalni, de en nem raknam ra a gyerekem ilyenre. Inkabb jatszohazba vinnem vagy olyan jatszoterre, ahol nem sut ra a nap.

A fem, beton es muanyag is olyan tulajdonsaggal bir, hogy atveszi a hot. Foleg, ha egesz nap tuzo napon all. Persze meglehet probalni, de en nem raknam ra a gyerekem ilyenre. Inkabb jatszohazba vinnem vagy olyan jatszoterre, ahol nem sut ra a nap.
A kérdező hozzászólása: Mi átutazóban leszünk Pesten és meg akartuk nézni, ugye ez ingyen van. Esetleg van aki konkrétan kipróbálta? Vannak ott fák? Esetleg estefele árnyékos?
gellérthegyen is van csúszdapark. közel se olyan nagy mint a szigeten, de árnyékos helyen van, mi tavaly nyáron a kánikulában voltunk kint és nagyon kellemes idõ volt ott, erre emlékszem :) a kilátó fölött van kicsivel, 10 perc séta talán. szigetre szoktunk kijárni mert közel van hozzánk, de ott nem igen szoktunk csúszdázni, a 3, 5 évesemnek még nagyok a csúszdák, fél már felmászni is
A képen jól látszik hogy a csúszdákat egy darab fa se takarja el, de amúgy van ott sok fa. Igen 31 fokos melegbe felmelegszenek. Mint már más ajánlotta menjetek a gelért hegyre
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, jónak tûnik, csak túl délen van, nem biztos, hogy átjutunk, mert az Árpád tér környékén leszünk. Amúgy a Gellért hegyi csúszdák jó állapotban vannak?
A kérdező hozzászólása: A városliget játszóteret néztem még, sz szinte útba esik, mert az M0-n megyünk.
A városligeti játszótér kicsi, de jó. Van egy hajós témájú kis része, ott kisebbek (1, 5-2 évesek)is vannak, vagy õk többen. Itt is fém a csúszda rész, de csak egy rész a hajón- illetve fás-árnyékos- picit meleg, de nem süt (nem délben kell menni persze...) Mellette van egy kicsit nagyobbaknak (3+ vagy inkább 4+) mászókás rész, illetve kb. 6-8 hinta. A Margit sziget elején lévõ játszótér nem jó? Szép napot:
3560 Ft környékén lesz.
3560, ez tuti, nekem is 50 km-es a diákbérletem
elõször is melyik Volánnál? Vagy az autóbuszvezetõnél váltod meg vagy a buszvégállomáson található jegypénztárnál. Lehet venni elsõ fél havit és 2. fél havit is. ha havi bérletet kérsz az adott hó 05-következõ hó 05-ig érvényes. Értelem szerûen felesleges 20.-án egész havi bérletet vásárolni. Azt sem írtad hogy diák, vagy egész?
A kérdező hozzászólása: Diák bérlet és Veszprém megyébõl Gyõr-be.
Havibérlet: 1-tõl köv. hónap 5-ig érvényes, 30 napos bérlet (ahol van ilyen): a kért naptól a köv. hó azonos sorszámú napjáig, Elsõ félhavi bérlet: 4-20., második félhavi bérlet 19-köv. hó 5. között érvényes. Megvásárolható a jármûvezetõnél, autóbusz-állomások pénztáraiban, viszonteladóknál és más, az adott társaság által meghirdetett bérletárusítási pontokon. Havi és 30 napos bérlet teljes áron 50 km-re 35600 Ft, félhavi 17800 Ft. Ebbõl a munkáltatód min. 86%-ot köteles téríteni, ha munkahelyed nem ugyanazon a településen van, mint ahol laksz és a bérletet munkába járáshoz (is) használod.
Elnézést, a diák bérlet valóban ilyesmi árban van, mivek 90%-os kedvezményû. (Ellentétben a diákjeggyel, ami csak 50%-os.) Diákbérletet csak a lakóhelyed és az oktatás helye közé válthatsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Egy 35-ös bicepszet mennyi idõ alatt lehet jó étrenddel 40-esre felhozni? 5 hónapja kondizok kb 31-es karral kezdtem edzeni 16/F 71kg 177cm

Legjobb válasz: Ennél jóval hosszabb idõ alatt, legalábbis naturálban és kevés zsírral

Ennél jóval hosszabb idõ alatt, legalábbis naturálban és kevés zsírral
nincs olyan, h 35-ös bicepsz. esetleg 35-ös kar. ez genetikafüggõ, a megfelelõ táplálkozás (nem minden fas*ság amit a hülyegyerekek kitalálnak, h jó, közbe meg szar) és megfelelõ edzés, de mindent megtalálsz a sárga kapszulában.
12:51 Van olyan, hogy 35-ös bicepsz, csak nagyon nagy...

31 éves vagyok, van egy négy éves kisfiam. Szeretnénk újra babát vállalni, viszont a férjem két hónapig Roacuttant szedett. A gyógyszer abbahagyását követően mennyi idő után lehet próbálkozni? Akinek van tapasztalata, kérem segítsen.

Legjobb válasz: Ez a gyógyszer pattanásokra van, habár elég erõs, de a férfiaknál nem számít, a nõknél már igen. de nem ártotok vele ha vártok 2 hónapot.

Ez a gyógyszer pattanásokra van, habár elég erõs, de a férfiaknál nem számít, a nõknél már igen. de nem ártotok vele ha vártok 2 hónapot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Elég sokat olvasgattam utána, és én is azt olvastam, hogy férfiaknál ez nem ártalmas. Április elején hagyta abba ezt a gyógyszert, úgy gondolom, hogy talán júniusban meg lehetne próbáli...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!