Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehet egy (2526 db)

Egy személyi edzõ OKJ-s képzéssel mennyire lehet jól elhelyezkedni? Illetve mennyi lehet egy személyi edzõ fizetése? Mondjuk Budapesten?

Legjobb válasz: Ki akar elhelyezkedni attól függ. Ha egy versenyzõ, menni fog, másnak nehezebb. Fizetés? Olyan nincs! A személyi edzõ vállalkozó, a keresete attól függ, hány kuncsaftja van, egy edzés 3-5 ezer között mozog, ebbõl egy bizonyos százalékot kap a terem.

Ki akar elhelyezkedni attól függ. Ha egy versenyzõ, menni fog, másnak nehezebb. Fizetés? Olyan nincs! A személyi edzõ vállalkozó, a keresete attól függ, hány kuncsaftja van, egy edzés 3-5 ezer között mozog, ebbõl egy bizonyos százalékot kap a terem.
Szerintem nem fogsz belõle megélni, ha nem vagy versenyzõ.De ha pl. pultos vagy egy fittnes teremben és mellette foglalkozol személyi edzõsködéssel, akkor lehet belõle egy kis + pénz.
3-5 ezer? :O Ki az a hülye aki fizet ennyit egy edzésért? Már elnézést :D Persze én soha nem vettem ilyet igénybe azért furcsa azt hittem kevesebb. Jó persze gondolom vannak ilyenek csak pénzesnek kell lenni hozzá.
Ausztriában 30 euro egy edzés, nézd ehhez. Pl egy Vörös Zoli 10 ezerért tart edzést, és van vendége. Ahol edzettem tavaly 3 edzõ volt, mindig fullon voltak, igaz az luxus terem volt kb, azért jöttem el.
Jó, de Vörös Zoli fel tud mutatni ezt azt a múltjából. Egy kis "senki" (már elnézést) 0 versenyzõi múlttal, átlagos kondival elég sokat fog szívni mire kialakul egy vendégköre... ha kialakul.

Mennyi lehet egy repülő jegy New Yorkba ha már előtte jó pár hónappal lefoglalom?

Legjobb válasz: tudom már néztem hogy mennyi mielõtt azzal jöttök hogy nem használkam a googlet.....de ha pár hónappal elõtte lefoglalom mennyivel lehet kedvezõbb az ára?

A kérdező hozzászólása: tudom már néztem hogy mennyi mielõtt azzal jöttök hogy nem használkam a googlet.....de ha pár hónappal elõtte lefoglalom mennyivel lehet kedvezõbb az ára?
Ezt megint nem lehet tudni a kívánt indulási és visszaút idõpont nélkül, nem csak az egy-két hónap elõre, hanem a hét napjai is (olykor az indulás délelõtt/délután is) számítanak.. Net... szívós nézelõdés, miután fentieket Te tudod.
http://www.pelikan.hu Az remélem menni fog, hogy egy pár hónappal késõbbi dátumot írsz be...
150 minimum.
Attól függ mikor mész! Mikor van az oda út és a visszaút! Pl. júniustól szeptemberig drágábbak a jegyek, mint február és március. Nézd meg a skyscanner.net oldalt, ott meg lehet nézni a jegyárakat egy évre elõre, hogy mikor olcsóbb.
Az nem igaz, hogy minimum 150. Az enyém pl. 110 ezer volt (október elején vettem decemberre), de ha pár nappal hamarabb megvettem volna, amikor elõször néztem, akkor 93 ezer forint lett volna. :) http://www.expedia.com ezen az oldalon vettem
átlag az 120...de ha ügyes vagy és több hónapra elõre foglalod akár 100 alatt is lehet.. Semmiképp sem 150
Ha mindegy, hogy mikor mész ki, akkor figyelj nagyon, mert lehet, hogy valamelyik járaton lesz üres hely, ahhoz könnyen és olcsón hozzá lehet jutni. Amúgy 100e-n felül vannak.

Mennyi lehet egy kisebb, egy szobás kb.30-40 m2-es ház rezsije?

Villanybojler (80 l-es) éjszakai áramról megy, fűtés gázzal. Úgy tudom a ház nincs szigetelve.

Legjobb válasz: A villanybojler megdobja a számlát, a fûtés télen szintén hozzáad, de egyszobás lakás esetén talán megúszod havi 20-ból a gázt, kb. 6-10 lehet a villany. Hányan használnátok melegvizet, mennyire eresztenek a nyílászárók, hányadik emelet, hogyan fûtik a szomszédos lakásokat, milyen hatásfokú és milyen állapotú a konvektor, milyen a bojler, ezek mind módosító tényezõk.

A villanybojler megdobja a számlát, a fûtés télen szintén hozzáad, de egyszobás lakás esetén talán megúszod havi 20-ból a gázt, kb. 6-10 lehet a villany. Hányan használnátok melegvizet, mennyire eresztenek a nyílászárók, hányadik emelet, hogyan fûtik a szomszédos lakásokat, milyen hatásfokú és milyen állapotú a konvektor, milyen a bojler, ezek mind módosító tényezõk.
A bojlert ne tekerd max-ra, kísérletezd ki, mennyi az a vmelegíz, ami épen elég. Ezen sokat lehet spórolni.


Mennyire lehet egy nő friendzónába? Mennyire lehet ez a fordított helyzet gyakori?

Általában ez a fogalom, hogy friendzóna a férfiakra igaz. Általában valamiért ők kerülhetnek ebbe a kategóriába. De vajon a nők mennyire lehetnek friendzónába. Amikor egy nő barátja a pasinak abba a reménybe, hogy a pasi megszereti, de soha nem fogja megszeretni a pasi, mert friendzónából nem lehet kikerülni.

Legjobb válasz: Friendzone-ból ki lehet kerülni! Értsétek már meg végre. De ahhoz szükséges az isteni szikra a másik félnél. Ez nõkre, férfiakra egyaránt igaz.

Friendzone-ból ki lehet kerülni! Értsétek már meg végre. De ahhoz szükséges az isteni szikra a másik félnél. Ez nõkre, férfiakra egyaránt igaz.
A nõ is kerülhet oda. Nálam is van egy csomó friendzone-os csaj. Ja, és nem, nem lehet kikerülni onnan.

Az alábbi kennelben mennyi lehet egy kiskutya?

http://www.londonssweetheart.com/ Valaki esetleg vett már innen?

Legjobb válasz: Ha oda állítassz a tenyésztõhöz azzal, hogy mennyi a kutya, tuti, hogy nem fog adni kutyát... Miért ne adna? Elmondod neki,hogy szeretnél egy ilyen fajta kölyköt törzskönyvel,hobby célra,természetesen ivartalanítást is vállalod ha feltétel.Van-e jelenleg az alomban ami neked megfelelne és mennyi az ára? Szerinted elzavar?

A kérdező hozzászólása: Ha oda állítassz a tenyésztõhöz azzal, hogy mennyi a kutya, tuti, hogy nem fog adni kutyát... Miért ne adna? Elmondod neki, hogy szeretnél egy ilyen fajta kölyköt törzskönyvel, hobby célra, természetesen ivartalanítást is vállalod ha feltétel.Van-e jelenleg az alomban ami neked megfelelne és mennyi az ára? Szerinted elzavar?
"Ha oda állítassz a tenyésztõhöz azzal, hogy mennyi a kutya, tuti, hogy nem fog adni kutyát." Honnan vetted ezt a baromságot?
Normális ember megmondja, hogy mennyi, nem kell ettõl félni. Amúgy én is beszéltem 2 olyan tenyésztõvel (ismerõsökkel, nem kutyavásárlási céllal), akik mondták, ha megkérdezi tõlük valaki, hogy mennyi a kutya, akkor oda nem adnak, mert annak nem a kutya minõsége számít. Ami szerintem baromság.
Én is kutyavásárlásban vagyok, keresgetem a tenyésztõket, de eddig még nem jártam sikerrel. Ahol voltak kutyák, ott mire telefonáltam már elfogytak, de az árát és a következõ alom várható születését megmondták, minden zokszó nélkül. Nagyon kedvesek voltak ér korrektek. Többel napi szinten faceen tartjuk a kapcsolatot, így talán õk is jobban megismerhetnek engem, mint jövendõ gazdist, valamint ha van kérdésem; egybõl feltehetem még.
A kérdező hozzászólása: hobby célra
A kérdező hozzászólása: Ha oda állítassz a tenyésztõhöz azzal, hogy mennyi a kutya, tuti, hogy nem fog adni kutyát. Ezért kérdezem itt ha valaki már vett az ha megmondja akkor tudok viszonyítani a másik kinézett kennelhez.....
hát van ott telefonszám...hívjátok fel...sokat nem veszthetsz vele ha felhívod....inkább kapsz kiskutyát amiért talán az életedet is odaadnád :) )
Miért nem a tenyésztõt kérdezed?
egy korrekt normális tenyésztõ nem háborodik fel ezen, sõt nekünk is a 2 kutyánknál felajánlotta a reszletfizetést is.és általában mikor már megszületik a kiskutya küldened kell legalább a kiskutya árának negyedét, igy gyakorlatilag kell is beszélni az árról.ritkább fajtáknál van hogy várólista van, és ott pl nem is tudod megvárni sokszor hogy megnézd pl. 8 hetesen a kiskutyát és ugy válassz, már 2-3 napos korban fényképrõl választani kell és foglalózni.amelyik tenyésztõ felháborodik ezen onnan nem is vennék kutyát, mert sajnos ott ált nincs arányban az ár és a minõség.de egy tk. minõségi kutyánál bármilyen fajta is legyen minimum 100 000 tõl felfele gondolkodj, ritkább fajtánál 200tól felfele...ha hobby célra kell esetelg van olyan az alomban ami nem egy kiállitási darad õt se fogod nagyon olcsón max.40-50 el olcsóbban megkapni.és hozzá is ugyanugy jár a tk. max ivartalanitási kötelezettséggel viheted csak el.

Mennyi lehet egy kalózhajó tömege kb? A neten nem találtam.

Legjobb válasz: Attól függ. Mennyi rum van a fedélzeten, mennyi át nem úsztatott lélek teste sodródik hosszú tengeri-mérföldön keresztül, és, hogy azok ugyan félték e a halált.

Attól függ. Mennyi rum van a fedélzeten, mennyi át nem úsztatott lélek teste sodródik hosszú tengeri-mérföldön keresztül, és, hogy azok ugyan félték e a halált.
7-800 tonna körül szerintem

Mennyire versenyképes egy felsőfokú szakképzés (2év) egy alapkézéssel szemben (3év ( + 2 a mesterképzéssel) ), illetve mennyire lehet egy felsőfokúval elhelyezkedni?

(pl. : SZTE-n egy kis és középvállalkozási képzés egy kereskedelem és marketing alapképzéssel szemben) A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: szerintem nézz álláshirdetéseket, azokban leírják hogy pontosan milyen képzés, tudás szükséges az állás betöltéséhez.

szerintem nézz álláshirdetéseket, azokban leírják hogy pontosan milyen képzés, tudás szükséges az állás betöltéséhez.
Ha Magyarorszagon akarsz elhelyezkedni, akkor nagy a master mindig elso :) kulfoldon viszont a bachelor + szakmai tapasztalat szamit -> es ez egyszer eler Magyarorszagra is...szoval tanulj bachelor-ig aztan meg menj valami junior vagy graduates munkara :)

Mennyi lehet egy madárpók? És mit gondoltok érdemes ilyet otthon tartani?

Már nagyon régóta szeretnék egy madárpókot venni, nagy baj lehet ha megmarnak mivel három gyerekem van és féltem ?ket.

Legjobb válasz: Hát én egy kicsit más véleményen vagyok, mid itt a többség.Úgy gondolom, ha neked tetszik,lehet ezt az állatot is biztonságosan tartani.Egy lakásban nem feltétlenül,egy zárt terráriumban tartott állat, a legveszélyesebb dolog, a gyerekekre nézve. Miért ne lehetne, egy felnõttnek is állata, ha szeretne.Nyilván olyan helyet kell neki keresni, ahol a kisgyerek nem érheti el, a nagyobbaknak pedig ellehet magyarázni,hogy nem szabad piszkálni.Én azt mondom, hogy kellõ óvatossággal és figyelemfelhívással, nyugodtan lehet tartani pókot is.

az elõttem szólók eléggé tapasztalatlanok lehetnek.... Nekem mindenféle állatom volt már... Rengeteg madárpókom is volt már... :) Hülyeség hogy gyerek mellé ne... :) Ahogy kutyáknál, itt is vannak sivatagi terminátorok, és aranyos kezesbárányok. :) Javaslom a Brachypelma smithi-t, vagy a Brachypelma genus összes alfaját. Esetleg Grammosolákat. És SEMMIKÉPP se Poecilotheria, Theraphosa, Pterinochilus -okat. :) A javasoltak ára 1000-15000 között mozog. Függ a nemtõl és mérettõl. :) A nõstények tovább élnek, ezért drágábbak.. :) ha még kell vmi kérdezz ;) MR. S.
Hát én egy kicsit más véleményen vagyok, mid itt a többség.Úgy gondolom, ha neked tetszik, lehet ezt az állatot is biztonságosan tartani.Egy lakásban nem feltétlenül, egy zárt terráriumban tartott állat, a legveszélyesebb dolog, a gyerekekre nézve. Miért ne lehetne, egy felnõttnek is állata, ha szeretne.Nyilván olyan helyet kell neki keresni, ahol a kisgyerek nem érheti el, a nagyobbaknak pedig ellehet magyarázni, hogy nem szabad piszkálni.Én azt mondom, hogy kellõ óvatossággal és figyelemfelhívással, nyugodtan lehet tartani pókot is.
3 gyerek mellé madárpók? Azt hittem 10 éves vagy, akkor még megérteném a kérdést, de így...
Szerintem NE vegyél.A gyerekek ugye kiváncsiak, kiveszik a pókot, a pók elmegy és itt a riadalom.Egyáltalán nem ajánlom.Lehet hogy szeretnél, de 3 gyermek mellé kizárt, hogy én vennék.Inkább kutya, hörcsög vagy más.
1000 Forintért lehet venni? Esküszöm veszek csak azért hogy széttapossam. Ne vegyél. Hacsak nem akarod széttaposni.
Nem drágák de gyerek mellé semmiképp ne vegyél! Ha kézhez is van szoktatva, akkor sem gyerek kezébe való, ha meg nincs, akkor már is kész a baj, egy gyerek nem bírja megállni hogy ne fogdosson meg mindent, amire kíváncsi! Mellesleg az egy dolog, hogy a legtöbb fajnak nem halálos a mérge, viszont örömteli napokig tartó izomgörcsöt lehet tõle kapni... A páromnak vörös tarantulája van és semmi élvezetes nincs benne, egy unalmas, csúnya undorító szõrös dög (bocs az elfogultságért, araknofóbiám van).
Én anno 1500 ft/db áron vettem az alap madárpókot ami brachypelma albopilosum névre hallgat, igaz még kicsik voltak, de úgyis úgy fogod venni. Még így a békésebb kategóriából a brachypelma smithi is jó. AMúgy van sok hirdetés, és a kicsik nem drágák.
bár az igaz hogy akkor meg nem lesz kézhezszoktatva
Hát mivel a madárpók törékeny állat, nem hiszem hogy jo lenne kézben fogdosni, mert leeshet vagy "megnyomodhat" vagy bármi történhet vele. És ha nem "sétáltatod" akkor megmarni sem fog :) De lehet nézegetni is és ugy senki nem sérül meg :)
Nem mar meg. De védekezésképpen tépi a "szõrét" és az okozhat bõrgyulladást. Egyébként pedig a terráriumból nem tud kijönni. Nekem tíz évig volt, nagyon szerettem. Sokat volt kézben, mert imádja a kézmeleget, viszont csak az én kezemben, ha más nyúlt felé, akkor félt és menekült. Nem ajánlanám gyerekek mellé, mert nem cica, vagy kutya, akit simizni és nyúzni lehet.
Nos 1000-5000 forint között mozognak a boltokban. én a brachypelma smithi-t ajánlom, vagy a grammastolákat. elég szelidek, könnyen kézbevehetõ, és nem agresszívak.

Mennyire lehet egy együttlét során kompenzálni a korai magömlést a hosszabb orális szexel? Nők nálatok ez a megoldás mennyire alkalmazható?

Tehát gondolok arra, hogy korai magömlésem, de ha el?tte hosszú ideig szájjal segítek a n?nek, akkor annyira felizgul hogy pár lökés után már ? is élvez. Ez mennyire alkalmazható megoldásnak. Egy n? ezt a megoldást elfogadja, vagy fontos nektek a hosszú aktus?

Legjobb válasz: Te nem a jelenségen akarsz változtatni, hanem pótcselekvést iktatsz be. Vesztes hozzáállás. Vannak helyzetek, amikor a nõ is gyorsan elmegy, ilyenkor nem gond a korai magömlés. De ha tartalmas szexet akarsz, akkor meg kell nyújtanod. Gyakorold, hogy ejakuláció elõtt leállsz, majd újrakezded. Addig csináld, amíg a csajod el nem élvez. Utána jöhetsz te. :) Egy idõ múlva feltûnik, hogy tovább bírod.

Te nem a jelenségen akarsz változtatni, hanem pótcselekvést iktatsz be. Vesztes hozzáállás. Vannak helyzetek, amikor a nõ is gyorsan elmegy, ilyenkor nem gond a korai magömlés. De ha tartalmas szexet akarsz, akkor meg kell nyújtanod. Gyakorold, hogy ejakuláció elõtt leállsz, majd újrakezded. Addig csináld, amíg a csajod el nem élvez. Utána jöhetsz te. :) Egy idõ múlva feltûnik, hogy tovább bírod.
nekem megfelel, de pár lökéstõl nem megyek el, de ha alaposan kényeztetnek szájjal és kézzel, akkor igen.
Én azzal elvagyok, ha szájjal kielégít és utána van szex és ott már nem megyek el... De ha még kívánom és rövid volt, akkor utána legyen szíves legalább kézzel folytatni, ha szájjal már nincs is kedve. Ha ez megvan, akkor nincs ellene különösebb kifogásom de azért szeretném ha van szex is, legalább úgy, hogy kielégítem szájjal és a második menet tartson valameddig. Hogy mondjak valami konkrétat, ha a második menetet 5 percig már kibírod és jó vagy szájjal meg nem hagysz felizgulva ha már felhúztál, akkor el tudnám viselni. Persze jobb, ha valaki fél óráig meg 1-2 óráig is bírja, de ez már nekem elfogadható lenne, ha amúgy minden más rendben van. 21L
Egyrészt: ha orálisan kielégít a pasi, esetleg még kézzel is rásegít, akkor nekem elég pár lökés, és akár többször is elmegyek rövid idõ alatt. De hosszú távon azért csak célszerû lenne megoldani azt a korai magömlést, mert néha kimondottan hosszú menetekre vágyom... Pl. kipróbálhatnád, hogy téged kényeztet elõször a nõ, elélvezel, és utána a második menetet jobban bírod. Aztán ha megvan az "alap", akkor gyakorlással már tudod javítani az aktus hosszát. Fejben dõl el. :)
ez így [email protected] 21L

Mennyire lehet egy notebookot fejleszteni hardver szinten? Az Intel HD Graphics videókártyák integráltak? Mellé lehet később venni egy komoly VGA-t?

Legjobb válasz: Szinte semennyire. Az Intel HD Graphics videókártyák igen, integrálták. Mellé vagy helyette nem lehet venni. Vannak külsõ videókártya próbálkozások, de olyan drágák, amennyibõl akár egy jobb gépet is vehetnél.

Szinte semennyire. Az Intel HD Graphics videókártyák igen, integrálták. Mellé vagy helyette nem lehet venni. Vannak külsõ videókártya próbálkozások, de olyan drágák, amennyibõl akár egy jobb gépet is vehetnél.
"Mellé vagy helyette nem lehet venni." Maradjunk annyiban, hogy amiben van bõvítõhely, annál ez jelezve van és SOKKAL drágább a gép. Az Intel HD tud olyat, hogy átkapcsol másik videókártyára, ezért kapni olyan verziót ahol van mellette egy Radeon HD vagy GeForce mobil kártya. A bõvítõkártyák MXM modulokon vannak. Ha cserélhetõ is a kártya, nem biztos, hogy a hûtés elbírja. Használt mobil kártyákat lehet kapni a hardverapro oldalon, néha elég jó áron. Az olcsó gépekben szinte biztosan nincs bõvítési lehetõség!
Illusztrációk Olcsó kisteljesítmányû videokártya, ennél talán az Intel HD sem rosszabb: http://hardverapro.hu/apro/mxm2_8500gs_vagy_8400gs_g86-603-a.. Ez meg itt mai játékhoz is elégséges erõs közepes: http://hardverapro.hu/apro/ati_mobility_radeon_hd_5850_1gb_g..
A kérdező hozzászólása: Amit én néztem notebook, az közelíti a 200.000-et és Dell márkajelzésû. Intel Core i5 procival, 4 gb ddr3rammal amibe ugyis vennék késõbb még négyet, 500 gb merevlemez + van 32 gb ssd. Csak a vga ami nem tetszik ( fent említett) Remélem ez van annyira drága hogy esetleg bõvíthetõ saját vga-val. Itt nem írja sajnos
200.000-bõl sokkal jobb notebookot lehet venni, olyat is, amiben a VGA már alapból nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Ha küldesz linket, azt megköszönném! Láttam más fajtát is de ssd pl. egyikben sincs, 3 év garancia se. Ez a kettõ egész sokat nyom a latban persze néha szeretnék játszani, reméltem hogy lehet mellé vga-t rakni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!