Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehet az ovulációs (7 db)

Mennyire megbízható az ovulációs teszt, hol lehet kapni?

Sziasztok! Aki használt már ovu tesztet, és eredményes is volt, légyszíves írja meg! Többféle van? Hogyan kell alkalmazni? El?re is köszönök minden választ!

Legjobb válasz: Én Gabriel ovu tesztet használtam, abiben 7 darab van. Késõ délután kell alkalmazni, úgy mûködik, mint a terhességi tesztek, csak annyi a künönbség, hogy a teszt csíknak ugyanolyan erõsnek vagy erõsebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak (akkor van peteérés). Sok sikert!

Én Gabriel ovu tesztet használtam, abiben 7 darab van. Késõ délután kell alkalmazni, úgy mûködik, mint a terhességi tesztek, csak annyi a künönbség, hogy a teszt csíknak ugyanolyan erõsnek vagy erõsebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak (akkor van peteérés). Sok sikert!
Elsõ válaszoló vagyok: még annyit, hogy nekem bejött, 5 hetes terhes vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ! Még sosem próbálkoztam vele, igaz, még él a remény, hogy esetleg most összejött, holnapra (nem ) várom, csak sajnos pár napja csináltam egy tesztet ami negatív lett, és most félek, megint nem sikerült:( Gratula és sok boldoságot a babához!
Pár nap múlva tesztelj újra, akkor már reálisabb eredményt kapsz! Mindenesetre szorítok, hogy Nálad is baba legyen! :) 1-2. válaszoló

Mennyibe kerül az ovulácios mikroszkop? Hol lehet venni? Hatásos?

Legjobb válasz: 2000-3000ft között kapható bármelyik gyógyszertárba én is használom én meddö vagyok de kimutatja a peteérésemet de nyállal csináld ha veszel ne cervix váladékból mert ha csak egy kis fertözésed vagy felfázásod van nem mutatja ki csak nyálból.

2000-3000ft között kapható bármelyik gyógyszertárba én is használom én meddö vagyok de kimutatja a peteérésemet de nyállal csináld ha veszel ne cervix váladékból mert ha csak egy kis fertözésed vagy felfázásod van nem mutatja ki csak nyálból.
Én 2500ft-ért vettem gyógyszertárba!Neve:PG/53
Nálunk 1800 ft és nekem bevált de csak nyállal és lámpafény felé fordulva.Valamiért természetes fénynél nem láttam semmit.Szerintem hatásos.Nekem elsõre sikerült vele teherbe esnem.
Én egy természetgyógyászattal foglalkozó cégtõl rendeltem a neten állítólag megbízhatóbb mint a gyógyszertári picit drágább is.De megérte!! 10 hetes kismama

Az ovulációs vérzés mennyire lehet erős?

Június 27én jött meg, tegnap reggel pedig vérzést tapasztaltam. Gyenge volt(a normál tampon sem telt meg, alig volt véres), de nem mondanám pecsétel? vérzésnek. Estére, mára már teljesen elmúlt.

Legjobb válasz: Ez pont ovulációs vérzésnek tûnik.

Ez pont ovulációs vérzésnek tûnik.

Mennyit késhet a mensim? A terhességre mennyi lenne az esély? Az ovulációs tesztet lehet használni jós tesztnek?

Tegnap kellett volna megjönnie de még ma sem jelentkezett de terhes szerintem nem lehetek mivel 3n voltunk együtt utoljára mert 5n m?töttek.

Legjobb válasz: Én rendes terhességi tesztet vennék.Nekem 3 nappal az elmaradt után erõs pozitív volt.

Én rendes terhességi tesztet vennék.Nekem 3 nappal az elmaradt után erõs pozitív volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen hát nagyon örülnénk neki mert már 4 éve próbálkozunk.

Az ovulációs fájdalom mennyire normális dolog? Azt mondták, hogy azért érzem, és azért fáj a hasam mert gyenge a méhem és a petefészkem. Ez igaz lehet?

Tegnap volt két csíkos ovu tesztem, este már fájt nagyon a jobb oldalam, meg most is fáj. AMikor van peteérésem mindig fáj pár napot, s?t volt egyszer hogy majdnem kórházba vitt a párom mert teljesen begörcsöltem.

Legjobb válasz: Az egyik ismerösöm mondta, hogy az õ anyja szinte ordított a fájdalomkor az ovulációnál. Én nem érzem meg, pedig tudatosan odafigyelek rá. Egyik barátnõm is megérzi, annyira mint a mensi görcsöt.

Az egyik ismerösöm mondta, hogy az õ anyja szinte ordított a fájdalomkor az ovulációnál. Én nem érzem meg, pedig tudatosan odafigyelek rá. Egyik barátnõm is megérzi, annyira mint a mensi görcsöt.
Nekem is ilyenkor elég erõs fájdalmaim vannak, a jobb oldalam görcsölni szokott, sõt a fájdalom hátulra, a derekam-fenekem környékére is átsugárzik. Szinte mindig be kell vennem Algopirint.Ha nem veszek be, akkor ha lépek, még erõsebb a fgájdalom, éjszaka meg aludni sem tudok tõle. De szerencsére csak egy napig szokott tartani, bár elõtte már kb 2 nappal érzem...
miért már késik? mert, ha igen, akkor a hõd az bíztató.
Sziasztok! Számításom szerint 27-én tesztelhetek a valós eredményhez. Olvasva a mikroszkópos hozzászólásaitokat én is gyorsan nyálaztam egyet és nekem is páfrányos lett, pedig közel se kéne lennem a peteéréshez. Remélem mindhármunknak azt jelzi a páfrány amire várunk.
A kérdező hozzászólása: Én ma (ápr.2-án) vagyok még csak a 27.napon...kb 29-30 naposak a ciklusaim. Ma reggel nagyon kevés páfrányt láttam, de azt sem igazán tudom mikor érdemes "nyalogatni" a mikroszkópot. Azt tudom, hogy nem szabad étkezés vagy ivás után...mindig szoktam várni vagy 1-2 órát. Remélem a pisilõs teszt egyértelmûbb lesz...jövõ hónapban azzal is próbálkozom.
te hányadik napnál tartasz?neked is párfányos még mindig?
A kérdező hozzászólása: Nekem is késeget mostanában. A Nõgyógyászom fel írt most progeszteron hüvelykapszulát (Utrogestan-t), mert valószínûleg nem tapadnak meg a babák. Sajna már volt 2 + tesztem is és utána megjött. (és ezeken kívül még 3 alkalom, amikor 4-5 napot is késett-persze korábban soha nem volt ilyen). Én is eléggé kikészültem ezek miatt. Jó lenne, ha a páfrányaink tényleg a baba miatt lennének! Légyszi, majd írd meg nálad mi lett...persze majd ha felbátorodtál a tesztre.:D
30-31 naposak általában, de legutóbb 37 napra jött meg, sose késett ennyit, már azt hittem hogy sikerült, sajna túlságosan beleéltem magam aztán nagyot csalódtam.Ezért még nem merek tesztelni, viszont az elõbb megnéztem az ovusmikroszkót és akkora páfrány volt benne mint még soha!nem tudom ez mit jelent, egy kicsit reménykedek
A kérdező hozzászólása: Háát...remélem:D Amúgy neked hány naposak a ciklusaid? Nem kellene már tesztelned? ;)
Én most vagyok a 35.napomon tegnap megnéztem az ovusmikrószkópot csak úgy kíváncsiságból és páfrányos volt elég nagy részen, de nem értettem a dolgot, hiszen elvileg már "meg kellene" jönnie.Vagy gondolod esetleg nekem is azért páfrányos mert lehet hogy sikerült?
A kérdező hozzászólása: Még van 3 napom. A magas hõt nem értettem. Inkább láz volt, de hallottam olyat, hogy van aki így reagál a beágyazódáskor.
miért függ attól, hogy pé után mikor mérte? ezt elárulnád nekem is?
Ezt pé után hány nappal mérted? Mert attól függ, de amiket írtál igazán bíztató jelek!! Sok sikert! :o)
én a tesztet jobban szeretem, nekem az vált be.
Sziasztok! Egyikõtök sem írta meg, hogy tényleg babát jelzett e a mikroszkóp. Én is hasonló helyzetben vagyok, és érdekelne. Köszi.

Mennyire megbízható a corax ovulacios teszt? Ma vagyok a ciklus 6. napján és picit lett halvanyabb a T vonal, mint a C! Lehet ilyen hamar elkezd emelkedni az Lh hormon vagy nem jó a teszt?

A ciklusaim 24-30 nap között szokott változni!Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!