Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehet a templomot (2 db)

Mennyire lehet feldíszíteni a templomot?

Legjobb válasz: Ha akarod a padok oldalara lehet tenni csokrokat de ha azt akarod hogy az Urasztalan szep csokor legyen ami neked tetszik azt te kell oda kuld .Nagyon szep ha a templomban friss viragok vannak.

Ha akarod a padok oldalara lehet tenni csokrokat de ha azt akarod hogy az Urasztalan szep csokor legyen ami neked tetszik azt te kell oda kuld .Nagyon szep ha a templomban friss viragok vannak.

Mennyi idő átérni kényelmesen a polgáriról a templomba? (lehet volt már. )

Napokon belül meg kell adni a polgári szertartás idejét. A templomit hozzá igazítják. A templomi id?pontok: fél 4, 4, fél 5, 5. Hogy legyen? Mennyi ideig tart kb. egy polgári szertartás? Nem szertnénk, ha várni kellene v. sietni a vendégeknek. A terem és a templom, kb. 20 perc gyalog. Köszönjük!!

Legjobb válasz: hát attól is függ,hogy a polgári mennyire lesz hosszú,lesz -e mindenféle beszéd,köszöntõ,gratuláció stb. Az út,ha kb 20perc gyalog,akkor számoljatok inkább 30-40percet, mert hát magassarkúban kell menni, nagyiknak is oda kell érni,akik ugye lassabban haladnak-le ne maradjanak a szertartásról.

hát attól is függ, hogy a polgári mennyire lesz hosszú, lesz -e mindenféle beszéd, köszöntõ, gratuláció stb. Az út, ha kb 20perc gyalog, akkor számoljatok inkább 30-40percet, mert hát magassarkúban kell menni, nagyiknak is oda kell érni, akik ugye lassabban haladnak-le ne maradjanak a szertartásról.
Ha a polgári fél 4-kor lesz, ott gondolom egy félórát eltöltötök, akkor fél 5-kor legyen a templomi. Ha közben (mivel hosszú az út) a polgáriról szeretnétek megvendégelni svédasztallal vagy valamivel a násznépet, akkor 5 órakor legyen a templomi. De lehet még úgy is, hogy 4-kor a polgári 5-kor a templomi. Ha 5-kor lesz a templomi, akkor olyan 30-60 perc közötti idõt kell számolni (plébánosfüggõ), s olyan 6-fél7-re értek a lakodalom helyszínére /hacsak nem más faluban, városban lesz/ fél 7-kor menyasszony tánc, 7-negyed8 vacsora. Mindenképp figyelembe kell venni a meghívott vendégek számának mértékét.
Egy órát rászámolhatsz a polgári végétõl, mert sokan ilyenkor akarnak fényképet, stb...beszélgetnek, nem egyszerü beterelni õket a templomba.
Te magad írtad, hogy 20 perc gyalog. Akkor mi a kérdés? Számolj rá 10 percet.
Attól függ, hol. Nálunk (Pest) kell 20 perc mindennel együtt, egyik unokatesóméknak vidéken kellett legalább egy óra kocsival, mert másik településen volt a kettõ szertartás (ráadásul esett az esõ), a szüleim idejében a falun belül gyalog kellett fél óra, míg végigvonultak énekelve (akkor ez volt a divat).
Honnan tudjuk, mikor kezditek? Édes istenem...
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa. Máté 5, 3 Másodiknak: Mind a két idõpont eldöntetlen még! Mennyi ideig tart a séta??? Röviden! Szóljatok, ha nem tudok fogalmazni... :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó kettõ! Köszönöm!! Értelem szerûen nekünk 20 perc gyalog, de a "néppel" nem olyan gyorsan lehet mozogni...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!