Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehet a sok 4D UH (1 db)

Mennyire lehet "ártalmas" a sok 4D UH a babának?

Legjobb válasz: Az ultrahang nem ártalmas a babának. A közhiedelemmel ellentétben nem hangos és a magzatvíz sem melegszik fel tõle. (Ennek épp ugyanannyi alapja van, mint annak, hogy foltos lesz a gyermeked, ha megütöd a hasad.) Viszont nem tudom, hogy mit értesz sok alatt. Miért van szükség sok 4D-s ultrahangra? (Gondolom simára is jársz ugyanúgy és Magyarországon abból is van bõven.) Ha nincs orvosi oka, akkor SZVSZ teljesen felesleges terhesség alatt többször is 4D-sre menni.

Az ultrahang nem ártalmas a babának. A közhiedelemmel ellentétben nem hangos és a magzatvíz sem melegszik fel tõle. (Ennek épp ugyanannyi alapja van, mint annak, hogy foltos lesz a gyermeked, ha megütöd a hasad.) Viszont nem tudom, hogy mit értesz sok alatt. Miért van szükség sok 4D-s ultrahangra? (Gondolom simára is jársz ugyanúgy és Magyarországon abból is van bõven.) Ha nincs orvosi oka, akkor SZVSZ teljesen felesleges terhesség alatt többször is 4D-sre menni.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Egyáltalán nem ártalmas. "Sokra" pedig teljesen felesleges menni. De persze mindenki maga dönti el...
Ezt én is kérdeztem már:) Sokan lehurrogtak, hogy minek megyek, meg mennyi pénzem van ilyenekre. Ne törödj senkivel. Abszolut nem ártalmas. Én kb havonta voltam, mert engem megnyugtatott, hogy látom. Látom, hogy mindene megvan, hogy szépen fejlõdik.....Bár még nem bújt ki a bébi(ma kellene:) . De menj nyugodtan!!!! Csak rendes rendelõbe, és ne "moziba". Legalábbis nekünk jobb volt hozzáértõktõl hallani Róla!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Õssejtlevétel szerződéssel kapcsolatban most mi lesz?

A Krio őssejtbanknál jelentkeztünk hogy ott szeretnénk leveteni az őssejtet,sokat vaciláltunk a Cord Blood és a Krio között de végül az utobbi mellett döntöttünk.Ki is jött a levételi csomag és az aláirandó szerződés.
De mivan ha meggondoltuk magunkat?
Még nem irtunk semminek alá,csak a 37,400ft-os doboz jött meg amibe teszik a vért majd.
Van valakinek ilyennel tapasztalata?

2

Hogyan zajlik a magánrendelés, ha nem ismerem az orvost, soha nem voltam nála?

Lehet, hogy buta a kérdés, de nem tudom hogyan is megy ez. Kismama vagyok, van egy kiszemelt orvos akiről sok jót hallottam, szeretnék hozzá járni terhesgondozásra, szülni, illetve a későbbiekben is szeretném biztos pontnak tudni. Azt tudom, hogy nála sorszámos rendszer működik, nem telefonos egyeztetés. Veszek egy sorszámot, bemegyek és tovább? Elmondom panaszom, megvizsgál, elküld uh-ra vagy vizsgálatra, na de mondjam neki, hogy hozzá akarok járni? Nem fura ez úgy, hogy még sosem találkoztunk? Mármint láttam már, tudom ki az de én még nem voltam nála. Nagyon béna vagyok ebben, tudnátok nekem segíteni? Köszii :)

6

31 hetes vagyok és UH-n 2 fokú érett méhlepényt látott a doki, evvel meddig húzhatom még?

5

9-hetes vagyok, normális a fehér folyás?

3

A II. Női Klinikán milyenek a szülésznők?

7

Milyen olajjal kenitek a pocitokat hogy ne csíkosodjon?

Krémet nem szeretnék, mert az elsonél is olajat használtam és segitett,de nem emlékeszem milyet. Olyat keresek ami hamar beivodik a borbe, valami babaolajat. Valaki tanácsot?

2

Milyen lázcsillapítót lehet használni terhesség legelején?

Még nem igazolódott be a terhesség de lehetséges összejött, fáj a torkom náthás lettem. Ha esetleg belázasodnék mit vehetnék be?

7

5. héten derékfájá? Lehetséges, vagy pedig nem a baba miatt van?

5

Kérdésem jogi természetü. Lányom várandósan vállalt munkát, ikerterhességgel túl van a negyedik hónapon. Jelenleg még próbaidőn van. Ha már nem birja a munkát, kiirhatja e az orvosa, mire jogosult?

12

3 illetve 4D-s UH-n leghamarabb mikor látják a baba nemét?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!