Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehet a sok 4D UH (1 db)

Mennyire lehet "ártalmas" a sok 4D UH a babának?

Legjobb válasz: Az ultrahang nem ártalmas a babának. A közhiedelemmel ellentétben nem hangos és a magzatvíz sem melegszik fel tõle. (Ennek épp ugyanannyi alapja van, mint annak, hogy foltos lesz a gyermeked, ha megütöd a hasad.) Viszont nem tudom, hogy mit értesz sok alatt. Miért van szükség sok 4D-s ultrahangra? (Gondolom simára is jársz ugyanúgy és Magyarországon abból is van bõven.) Ha nincs orvosi oka, akkor SZVSZ teljesen felesleges terhesség alatt többször is 4D-sre menni.

Az ultrahang nem ártalmas a babának. A közhiedelemmel ellentétben nem hangos és a magzatvíz sem melegszik fel tõle. (Ennek épp ugyanannyi alapja van, mint annak, hogy foltos lesz a gyermeked, ha megütöd a hasad.) Viszont nem tudom, hogy mit értesz sok alatt. Miért van szükség sok 4D-s ultrahangra? (Gondolom simára is jársz ugyanúgy és Magyarországon abból is van bõven.) Ha nincs orvosi oka, akkor SZVSZ teljesen felesleges terhesség alatt többször is 4D-sre menni.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Egyáltalán nem ártalmas. "Sokra" pedig teljesen felesleges menni. De persze mindenki maga dönti el...
Ezt én is kérdeztem már:) Sokan lehurrogtak, hogy minek megyek, meg mennyi pénzem van ilyenekre. Ne törödj senkivel. Abszolut nem ártalmas. Én kb havonta voltam, mert engem megnyugtatott, hogy látom. Látom, hogy mindene megvan, hogy szépen fejlõdik.....Bár még nem bújt ki a bébi(ma kellene:) . De menj nyugodtan!!!! Csak rendes rendelõbe, és ne "moziba". Legalábbis nekünk jobb volt hozzáértõktõl hallani Róla!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

17

Életem első tippelőse! Megköszönöm, ha tippeltek hétre, nemre és plusz kilóra!?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!