Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehet a párkapcsolati (12 db)

Szerintetek mennyi lehet a max korkülönbség egy párkapcsolatban?

Legjobb válasz: 20 felett már több is lehet. 20 alatt viszont más a helyzet.

20 felett már több is lehet. 20 alatt viszont más a helyzet.
Bármennyi szinte, de ha az ideálisra gondolsz akkor szerintem 0 és 5 között.
Ha Palácsik Timibõl és Andy Vajnából indulunk ki végtelen
attól függ hány éves vagy. fiatal korban inkább kevesebb, ahogy idõsebb lesz az ember, megengedett a max 8 év is.
Én úgy tudom, még nem találták fel a pontos képletet.
Annyi, amennyit a két fél még nem érez gondnak, ami még nem okoz gondot a párkapcsolatban. Szerintem bármennyi lehet, nem a kor számít.
Igazából ha felnõttekrõl van szó, 20 év felett szerintem nincs korlát. Persze a józan ész határain belül azért érdemes megmaradni. Én mondjuk 15-20 évet mondanék maximum. De idõsebb korban azért már erõsen kijön ez a különbség. Pl 60 évesen azért már nem olyan aktív az ember sok területen mint 40-45 évesen. Így lehet hogy a fiatalabb fél még járna ide-oda szórakozni, az idõsebb meg már elvan az otthon pihizéssel. A szüleim közt 17 év van, és nagyon érzõdik ez sajnos. Ideálisan szerintem 4-5 év, de minél kevesebb annál jobb.
20-30 év is lehet, ha jól érzitek egymással magatokat. 23/l
Bármennyi, attól függ, hogy kinek mennyi fér bele, ki hogy érzi jól magát. Én 25/l vagyok, eddig minden barátom kb velem egykorú volt (max 2-3 év különbség) és most egy 38 éves pasival alakulgatnak a dolgok. Sosem gondolkoztam azon, hogy nálam mennyi a max, ami belefér, de õt megismertem és így alakult, nekem ez még pont jó így.:)
Lehet.
hát... szerintem alapvetõ dolog, hogy szeresd a párod. én nem jönnék össze olyannal, akit még csak nem is szeretek. annak mi értelme lenne? nem tudnánk egymásnak semmit se adni (érzelmileg értve) érdekbõl meg nem (: de persze mindent kilehet próbálni. nincs lehetetlen
Szerintem csak rövid távon, maximum 1-2 hónapig.Én volt hogy jártam valakivel és elõször úgy éreztem szeretem de rájöttem hogy ez nem az csak barátként tudtam rátekinteni és szakítottam vele.
Elõbb-utóbb elmúlik a szerelem, és megmarad a párkapcsolat. Vagy gondolj arra, hogy régen a szülök egyszerûen megállapodtak abban, hogy összeházasodnak a gyerekeik, és így leélték az életüket, vagy megjött a szerelem, vagy nem. A szeretet sokkal tartósabb, mint a fellobbanó szerelem, ami csak szalmaláng.
A kérdező hozzászólása: jó de mikor múlik el?? 3 hónap?? esetleg 3 év? vagy mikor?
Nekem pszichológus azt mondta, hogy kb. 2-2, 5 év, ha ez tiltott kapcsolat, akkor annak a duplája lehet.
Hát szerintem azt nem kellene járásnak nevezni, ha scak úgy egayütt van valaki valakivel, közben szerelem 0 köztük...az max barátság extrákkal...De sajnos mostmár mindenre ráhúzzák a "járás" "párkapcsolat" "szerelem" kifejezéseket. Azt meg, hogy mikor múlik el, nm lehet megmondani...szerintem ez mindenkinél változó...ha tesztek róla, hogy ne unjátok meg egymást, és ne legyen mgszokott a kapcsolat, akkor nagyon sokáig tarthat a szerelem..szerintem legalábbis:)

Mennyire lehet hinni a párkapcsolati horoszkópoknak?

Amikor mondjuk azt írják, hogy a bak, és az oroszlán nem illenek össze ezért meg azért, vagy a nyilas jól kijön az ikrekkel, stb.

Legjobb válasz: Elolvasni el lehet õket,de hinni bennük...Ezek általánosságban szólnak,és bizony gyakran megesik,hogy ott két össze nem illõ ember az életben nagyon is összeillik vagy fordítva.Egy kapcsolatot nem jó ötlet erre építeni szerintem.

Elolvasni el lehet õket, de hinni bennük...Ezek általánosságban szólnak, és bizony gyakran megesik, hogy ott két össze nem illõ ember az életben nagyon is összeillik vagy fordítva.Egy kapcsolatot nem jó ötlet erre építeni szerintem.
IMHO semennyire. Induljunk ki abból az alapesetbõl hogy vegyük csak az egyik horoszkópot ami stimmel elvileg a tiednek, keressünk egy személyt - hmm elõször a neme nem fog stimmelni, pontosítunk a keresésen a horoszkóp párod ellenkezõ nemû tagjait keressük - elõbb utóbb rabló, gyilkos, ügyvéd stb stb. kerül sorra érted már mire akartam kilyukadni? Az embert nézd és ne mást. Sok szerencsét hozzá!
azok csak hülye kitalált szövegek....én nem hiszek benne...és szerintem ne az irányítson...
Én már teljesen besokalltam ezektõl a "horoszkópos összeillõs" dolgoktól. Most pl van kilátásba egy srác, lesz vele egy találkozóm, és kiderült, hogy õ is ikrek. Mikor ezt megtudtam arra gondoltam, h nem jöhetek össze vele, én is ikrek vagyok. Két barátom ikrek volt, és kizártnak tartottam, hogy mégegyszer ilyen csillagjegyûvel összejöjjek, habár jól megvoltam azokkal a srácokkal. Én is ikrek vagyok. Szal a horoszkóp szerint így négy ember fog beszélgetni. :D Aztán azt gondoltam, hogy nehogy már hülye horoszkóp szabja meg, kivel ismerkedek és kivel nem. Talán az egyéni jellemzéseknél lehetnek igazságok, de mindenképp megér egy esélyt a dolog!
Nem szabad megfordítani a sorrendet! Sokkal fontosabb az, hogy jól érezd magad az életedben, mint az hogy milyen csillagjegyben születtél. Ha hisz valaki a horoszkópokban, akkor az maximum iránymutatás kéne legyen, hogy mikre ügyeljen a kapcsolatban, de sohasem szabad ez alapján dönteni komoly párkapcsolati kérdésekben.
sajnos nem hulye kitalalt sozveg, hanem egyesek igy azonositottak, pszihologia helyett az embertipusokat. At olvastam, h az az ember megy horoszkop utan aki nem eleg eros h a sajat eletet a kezebe vegye, es a sorsat o iranyitsa amerre neki jolesik. Van benne igaz...pl en bika vagyok, s ossze akarok jonni egy halakkal, azt irja szuperul talalok, de ra maszik egy Rak csaj, akivel tokeletesen talal..megis ugy nez ki h engem akar igazan..ugyh nem mindig igaz..ne erre alapozd az eleted
egyetértek az elõttem íróval.Nem szabad hinni teljesen ezekben a horoszkópokban.Iránymutatás legyen.....ne tény. Amúgy meg csak nézz körül a barátai és a te kapcsolataidba.....amit biztosra tudok;hogy vizöntõ pasi és halak lány csak barátok lehetnek......de azok nagyon jók!Igaz szerelem soha nem lehet köztük(személyes tapasztalat!)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugodtam :) Nem dõlök be nekik..
Hát állitolag a mérleg és a bak sem paszol össze, de mi nagyon jol megvagyunk a párommal!Ugyhogy nem igen lehet rá alapozni!Ja 1éve vagyunk együtt!
ez az egész, egy nagy baromság, és aki hisz benne az megérdemli
Nagyon is igaz a horoszkóp de egy ember nem egy jegybõl áll hanem kb 12-bõl.Ezért lehet hogy a Rák-Halak nem jönnek ki egymással.A legfontosabb A napjegy, az aszcendens és a holdjegy.Ha ez a 3 többnyire összeillik akkor az a legjobb.De ez elég ritka :S.HA többet akartok tudni akor astonet.hu-Személyre szabott horoszkóp.Ott megadja az összes jegyet.

Egy negyven éves férfit le lehet választani az anyjáról vagy az anyját a fiacskájáról? Mi lehet az oka, hogy egy anya, nem veszi észre, hogy mennyire rátelepszik a már felnőtt fiacskájára, ezzel lehetetlenné téve a párkapcsolatát?

Legjobb válasz: ha eddig ez nem történt meg automatikusan,akkor már nem is fog.A "fiú" lelkiekben függõségi viszonyban maradt az anyjával,azaz nem történt meg a felnõtté válási folyamat.Ilyenkor már olyan függõségi viszony alakult ki oda-vissza,hogy ezzel nem lehet mit kezdeni,el lehet fogadni.Változni nem fog,aki ebbe a megbonthatatlan kapcsolatba úgy akar beékelõdni,hogy ezt a két embert egy fikarcnyit is el akarja távolítani egymástól,az ellenség,sajnos,ezt elõbb-utóbb nem csak az anya,hanem a fiú is így fogja gondolni,ha már elmúlt az ujdonság varázsa.Ha ilyen kapcsolatban áll a párod az anyjával,két lehetõséged van:elfogadni,hogy mellékszereplõ vagy, vagy pedig mindnyájatok kárára nekiállni rombolni,ami csak megkeserít, de nem lehet sikeres.

Ne dünnyögj magadban. Itt egy megrögzött mama kedvencérõl van szó. Lépj, keress egy olyan pasit aki független. Ne pazarolj idõt a semmire.
ha eddig ez nem történt meg automatikusan, akkor már nem is fog.A "fiú" lelkiekben függõségi viszonyban maradt az anyjával, azaz nem történt meg a felnõtté válási folyamat.Ilyenkor már olyan függõségi viszony alakult ki oda-vissza, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni, el lehet fogadni.Változni nem fog, aki ebbe a megbonthatatlan kapcsolatba úgy akar beékelõdni, hogy ezt a két embert egy fikarcnyit is el akarja távolítani egymástól, az ellenség, sajnos, ezt elõbb-utóbb nem csak az anya, hanem a fiú is így fogja gondolni, ha már elmúlt az ujdonság varázsa.Ha ilyen kapcsolatban áll a párod az anyjával, két lehetõséged van:elfogadni, hogy mellékszereplõ vagy, vagy pedig mindnyájatok kárára nekiállni rombolni, ami csak megkeserít, de nem lehet sikeres.
ezer oka lehet. konkrétabban? kicsit vázolhatnád a helyzetet...
Hát igen, ez a kapcsolat csak arra jó, hogy te folyton dühöngj, és ennek nem lesz se vége, se hossza. Szerintem kezd el új pasit keresni és ha találtál, akkor hagyd ott.
A kérdező hozzászólása: Néhány éve megbocsátottam a mamusnak, hiszen õ csak szereti a gyerekét, és lássuk be ezért senkit nem tehetünk felelõssé, ám azért már igen, hogy a pasi, nem vállal föl semmit az anyjával szemben! Szóval nem tekintek senkit ellenségnek, de birkaként sem tudnám folytatni az életemet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólást, szomorú volt olvasni, ám elgondolkodtató, és talán a továbblépésen kell gondolkodnom, mert bár, nem zavarnának a konfliktus megoldások, éppen csak a másik nem is érzi, hogy ez éppen az :-)
Igen.Hiszen kettejük közé akarsz állni.Szerintem ne akarj, nem fog sikerülni.És nem éri meg.Ha kell neked ez a férfi, így kelljen.Merthogy ez van.Szóval ha te is ellenségként tekintesz az anyjára, aki el akarja venni tõled a szerelmedet, ez már most visszafordíthatatlan.
ezt a pasit már csak mamuskával együtt lehet szeretni! azért is ad "ilyen válaszokat" a saját párjának az anyja mellett. õ eldöntötte magában, h olyan párt fog találni, akinek ez így megfelel, harmóniában vele és az édesanyjával. nem fog változtatni. látod, hagyja is a lánynak, h ha menni akar, had menjen. õ még akkor sem változtat a lány kedvéért, hanem "a mamával marad". a lány ha akar visszajöhet, de a mama mellé. sajnálom, ha rólad van szó, lehetetlen, megoldhatatlan helyzet. elnézést a kifejezsért, de ezt a köteléket már csak a halál szakítja el. az is csak látszólag
A kérdező hozzászólása: Valóban ellenségnek tekint, miközben szeretne velem lenni, ám a mamuska lénye, mindenek felett áll. Õ átrendelheti a fiát ebédre, miközben én nála fõzök, és mivel képtelen nemet mondani, át is megy. Mivel nem szeretem magam rosszul érezni, én meg hazajövök tõle, és persze én vagyok a hibás, hogy kettejük közé akarok állni.
A kérdező hozzászólása: Az édesanya már hosszú ideje csak a felnõtt gyerekeivel él, elõbb a fiával, majd a lányával, majd miután a fiú külön költözik, teszi ezt az anyukája mellett 5 percre, ahová a mama átsétálhat bármikor a saját kulcsával.Valójában nem a szülõ attitûdje a probléma, hanem az erre adott válaszok a negyven éves fiú gyermeknek :-( amivel többször megõrjítette a párját! Aki megunva ezt az áldatlan helyzetet, folyton elszerelmesedik, ám annak rendje módja szerint, mindig rájön, hogy szeretné a pasit, de mamuska nélkül!
Mem! Már késõ!

Fiúk! Mennyire számit nektek a mell mérete? A kis mell zavaró lehet egy párkapcsolatban?

Legjobb válasz: engem nem zavar. lehet a kicsit is szép, formás

A kicsi és közepes mell, sokkal szebb, mint a szilikonnal kitömött "lufik"!
engem nem zavar. lehet a kicsit is szép, formás
embere válogatja, kine mi jön be. Nálam pl. inkább csak felsõ határ van, alsó nincs.
inkább legyen formás és a testalkatához illõ!!:D
én a vékony, kis mellû lányokat szeretem, úgyhogy nem gond
imádom a kis mellûeket :D nálam legfõképp az ilyen lányok dominálnak :D
Figyelj azért alapból látszik mekkora a mell nagyjából. Ha nem tetszene a fiúnak akkor jönne össze a lánnyal akinek kicsi a melle.
Csak ne olyan legyen mint a nagy alföld.
Háát tényleg mindenkinek más jön be, annyira nekem nem számít, de azért ne csak 2 méh-csípés legyen. Lehet kicsi és játékos, lehet nagyobb, mondjuk a 2 medicillabda méretû már kissé nagy szerintem:D
gondolom neked kicsi a melled
Ha jó a feneke egy csajnak akkor nem érdekel mekkora a melle.
hát nekem nem az a nagyon nagy de nagy:D és barátom szerint nõies és van mit fogni :D..18/L
nem igazán érdekel ha szeretem az illetõt akkor biztos hogy nem hagynám el ilyen miatt...nem a mell az elsõ amit nézzek...:::D
Kis mell sokkal szebb...
Nem gáz. Sõt a túl nagy engem jobban zavar. Most is kismellû lány tetszik.
Nekem mindegy. A külsõség nyilván számít kicsit(nem gond, ha nem olyan szép az arca, de adjon magára, járjon fodrászhoz, ne magának vagdossa otthon macis papírvágó ollóval a haját, legyen ápolt a keze, nyilván fürödjön minden nap, ne zabáljon össze mindent és járjon valamit sportolni, divatos cuccokban járjon, ne egy mackó-felsõje és egy farmerje legyen, és azért dobjon fel magára sminket, hogyha megy valahová). Nem is gondoljátok, egy átlagos, vagy csúnyácska lányból milyen szép csajt lehet varázsolni! És a külsõség mellett fontos az is, hogy tudjon szeretni, emellett intelligens legyen, õszinte stbstb

A mai világban mennyire lehet meghatározó egy párkapcsolatban a tetoválás?

Először is, direkt nem a tetoválás témakörbe tettem, mert ott elfogult válaszokat kapnék (szerintem). Szóval, nemrég lett meg az első tetkóm. Anyum nem az a régimódi fajta, de a tetoválás valahogy nem jön be neki. Viszont az enyémmel megbékélt :D Viszont olyan érvekkel próbált meg lebeszélni, hogy mi van ha majd azért nem fogok valakinek tetszeni/ azért nem akarnak majd velem járni, mert nem tetszik nekik a tetkóm. Én azon a véleményen vagyok, hogyha valaki emiatt nem akar majd velem lenne az nem az én bajom, hanem a másik félé :D Mármint, egy teljesen igényes, kicsi tetoválásról van szó, és a személyiségem sem változott meg tőle. Viszont, ami anyum érve mellett szól, hogy például én is vagyok néhány dologgal úgy, hogy olyan pasi nem kéne. Például fültágítós, legyen akármilyen udvarias, aranyos, kedves, vicces, egyszerűen nem tetszik. Szóval ebből kiindulva meg anyunak lehet igaza, hogy másnak meg épp a tetoválás teljesen visszataszító. A kérdés tehát, a mai világban szerintetek mennyire fordulhat elő, hogy valakinek épp a tetoválásom miatt nem kellek majd?

Legjobb válasz: Amennyiben egy kicsi, szükség esetén takarható mintáról van szó, nos, én nem hinném, hogy nagy problémát jelentene.

Amennyiben egy kicsi, szükség esetén takarható mintáról van szó, nos, én nem hinném, hogy nagy problémát jelentene.
Engem nem zavarna, ha tényleg kis szolid tetkóról lenne szó, de persze az ilyen sleeves, meg válltetkó nõknél abszolút nem jön be... Az én barátnõmnek nincs tetoválása, viszont mondta már, hogy lehet csináltat majd egyet. Ha viszont majd a srác szeretni fog, akkor úgy is elfogad majd tetoválással is, nemcsak anélkül:)
Igénylik!
még napi 1-2 sem elég, ha együtt vagyunk egész nap
akár napi többször is igényünk van rá, csak sokan nem merik megmondani (amúgy én is lány vagyok)
A lányok vérmérséklete is változó, pont mint a fiúké. Biztos van lány, akinek ez sok lenne, de én is azt gondolom, hogy a napi egy az alap. Aztán ha múlik a szerelem, meg a lendület, komolyra fordulnak a dolgok, néhány hónap után lehet kétnaponta, vagy ahogy az úri kedv diktálja.
Lány vagyok és nekem baj lenne ha a pasim nem igényelné legalább napi 1szer a szexet
Nálunk is megvolt a napi 1-2 a baj csak most kezdõdik mikor már három hónapja szakítottunk, a lelkieken túltettem magam viszont testi hiány most kezd kijönni. Hozzászokik az emberfia és nehéz nélküle... 22/f

Mennyivel lehet öregebb a lány a fiúnál egy párkapcsolatban? Ha a fiu 4 évvel fiatalabb az sok?

Legjobb válasz: ha 15 a lány és te 11 vagy, az elég gáz. ha a lány 25, te meg 21, az már nem annyira.

ha 15 a lány és te 11 vagy, az elég gáz. ha a lány 25, te meg 21, az már nem annyira.
Bátyám 18, a barátnõje 24 éves volt, amikor összejöttek.
az sem sok ha 40 évvel , ha szereted akkor nincs korhatár
Nálunk 3 év, én 19 vagyok.. :) De hát nem mindenki járna ennyivel fiatalabbal. Én is megtehetném még sok más emberrel is, de nekem õ kell(ett).:)
én is 23 vagyok, de azért nem biztos, hogy belemennék egy ilyen kapcsolatba, azonban nem kizárt...
szeintem a kor nem fontos! 14/ L
A kérdező hozzászólása: 15:06 mióta tart a kapcsolatuk? nekem most egy 23 éves lány teccik... imádom! csak õ soknak tartja ezt a 4 évet! holott szerintem ez még nem különbség! ha lennék pl 15 meg is ertenem! de így??? :( szerintem ez még nem baj! az élet nem egy leányálom sajnos :( pedig tõlem mindent megkapna amit akár 1 idõsebbtõl is megkaphatna!
nálam az alsó korhatár 17 éves. 22/L
Nagymamam 7 evvel volt idösebb nagyapamnal. Ha elmultak mind ketten 18 evesek akkor tökmindegy.
Ha szeretsz valakit akkor ez igazán nem számít. Egyébként szerintem 4 év nem sok.

Mennyire számítanak a külsőségek? Személy szerint nekem nem önmagammal van gondom, mert elégedett vagyok magammal, arányos testalkatú vagyok, vékony (nem csontos), viszont alacsony. Milyen befolyása lehet a magasságomnak a leendő párkapcsolataimra?

Sokszor érzem úgy, hogy igen, ezzel a sráccal összejönnék, de mégis mást választanak. Senki nem mondja, hogy baj lenne velem, egészséges vagyok (drogok, cigi, kicsapongások nélkül élek, nem vagyok maradi és magabiztos vagyok, de betartom a határokat) - én sem érzem, ezért kérdeztem másokat - "cukinak" tartanak, mégsem találok magamnak párt. Ezért gondoltam már utolsók között a magasságomra.

Legjobb válasz: Szerintem nem a magasságoddal van gond, én is kb ennyi vagyok és meg sem vagyok elégedve a testemmel, de nem panaszkodhatom párkapcsolat téren, két éve van barátom és azelött is voltak még.Próbálj mélyebb önbizalmat teremteni magadban, szerintem ez nagyon számít.

Szerintem nem a magasságoddal van gond, én is kb ennyi vagyok és meg sem vagyok elégedve a testemmel, de nem panaszkodhatom párkapcsolat téren, két éve van barátom és azelött is voltak még.Próbálj mélyebb önbizalmat teremteni magadban, szerintem ez nagyon számít.
Hány éves vagy? Még nõhetsz is :) Amúgy örülnék neked nagyon, bárcsak :) 163-165 centi magas vagyok! Egy lánynál nem számít a magasság szerintem! Egy fiúnál annál inkább! Képzeld el nálam mi a helyzet! Elég nehezen találok olyan csajszit, aki magasságban is hozzám illene :S:) Amúgy 17 éves vagyok, 170-172 cm talán leszek, annyi szeretnék!:)
én 164 szal nem vagy sokkal alacsonyabb nálam..nincs abj a magaságoddal_)
A kérdező hozzászólása: Nõni remélhetõleg növök még, de egyelõre ez "visszatart" :) Köszi a válaszokat.
Szerintem ne aggódj, a pasik általában a kicsi, "nõies" nõket szeretik. Én ugyanis pont az ellenkezõ kategória vagyok: arányos, csinos és 176 cm, ráadásul mivel baj van a gerincemmel, úgy járok mintha karót nyeltem volna. Ezért a legtöbb pasival egy szintbe vagyok (vagy inkább magasabb) és magassarkú kizárva. Nagyon sokáig szerettem volna kicsit alacsonyabb lenni, de azután rájöttem, hogy akinek nem tetszek így, azzal nem is akarok kezdeni.

Egy párkapcsolati szünet alatt mennyi ideig lehet várni a másik jelentkezésére? Ami már nem megalázó, hisz mindenkinek van tartása. Ha sokáig kibirja nyilván nem jelent jót. Pár nap, 1 hét, 2 hét, 1 hónap? Mennyi?

Legjobb válasz: Az, hogy mennyi ideig, erre nincsenek jól bevált receptek, de az én véleményem szerint, ha 2 hétnél tovább várakozik valaki, akkor már teljesen kiábrándult a másikból. 27L

Az, hogy mennyi ideig, erre nincsenek jól bevált receptek, de az én véleményem szerint, ha 2 hétnél tovább várakozik valaki, akkor már teljesen kiábrándult a másikból. 27L
Hát, én is ezen agyalok...2 hónapja szakítottam a pasimmal, de vissza akarom kapni, mert még mindig szeretem, és nem múlt el.És félek hogy már késõ...Õszintén szólva, fogalmam sincs, mennyi az "elévülési" idõ. Ha nem szeretett, akkor sztem pár hét, ha viszont szeretett, akkor akár hónapok is lehetnek. Én legalábbis ebben reménykedem. 28/L
Én is ilyen helyzetben vagyok.. Bár elvileg nem szünet van, hanem vége. De hihetetlenül szeretem, és õ is szeret(ett?) és nem jó neki így, azt mondja rossz, de nem akarja ezt most.. Nem tudom mit tehetnék. Van aki azt mondja ne fussak olyan szekér után, ami nem vesz fel, de 2 és fél évet úgy hogy az egész egy álom volt, mindennél szerettük(jük) egymást hogyan engedjek el? Tudom, hogy az én hibámból mentünk szét. De nem tudom mit tehetnék. Szerintem az sem mindig jó, ha nem hívjuk, teljesen magára hagyjuk. Pasifüggõ... Ha gondoljátok írhattok privit, érdekel a ti "sztoritok" is..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!