Találatok a következő kifejezésre: Mennyire lehet a (6219 db)

Egy kis bolt vagy étterem esetén mennyi lehet a védelmi pénz?

Legjobb válasz: lehet akár 100 ezer/hó is , attól is függ,hogy ott nálatok másoktól már mennyit kapnak,

lehet akár 100 ezer/hó is , attól is függ, hogy ott nálatok másoktól már mennyit kapnak,

Mennyi lehet a teherbeeséshez ideális prolaktin szint? Nektek mennyi volt mikor sikerült teherbe esni?

Mert sokan azt írják, hogy a normál tartományon belül (70-567 mU/L) is, jobb ha az alsó határhoz van közel.

Legjobb válasz: Nem tudom, mennyi az ideális, nekem mindig 200-240 körül van, teherbeeséskor azt hiszem, 206 volt.

Nem tudom, mennyi az ideális, nekem mindig 200-240 körül van, teherbeeséskor azt hiszem, 206 volt.

Nagyjából mennyi lehet a havi keresete egy etológusnak?

Érdekelne, mert szeretnék annak tanulni, de a szüleim próbálnak lebeszélni róla, mondván, hogy nem lehet belőle megélni.

Legjobb válasz: Megélni? Állás sincs ilyen, ami meg van... mennyi lehet 1-2 álláshely az országban? Az is kb azon az egy egyetemen ahol tanítják.

Megélni? Állás sincs ilyen, ami meg van... mennyi lehet 1-2 álláshely az országban? Az is kb azon az egy egyetemen ahol tanítják.
Egyetemi tanár lehetsz ezzel a "szakmával", õk jól keresnek, de NAGYON NEHÉZ elhelyezkedni. Gondolom fiatal vagy még. Szeresd a biológiát, földrajzt, kémiát és a matematikát és akkor választhatsz majd más állatokkal foglalkozó szakmát is, mint pl. állatorvos.


Kingsage-be mennyi lehet a maximum falu?

Legjobb válasz: hát azt nemtudom hogy a max mennyi lehet... nekem egyik szerveren már volt 600 falum is asszem.. :D szóval annyi biztos hogy lehet :D Üdv.. egy Kingsage lady :D

hát azt nemtudom hogy a max mennyi lehet... nekem egyik szerveren már volt 600 falum is asszem.. :D szóval annyi biztos hogy lehet :D Üdv.. egy Kingsage lady :D
Nekem volt már 1000 is ;)

Üdv! Intel Celeron CPU 2, 9 ghz (1 magos) mennyi lehet a max hőmérséklete ami fölé ne menjen, illetve tuning esetén mennyivel rövidíti az élettartamát?

Most felhúztam 3.05-re tovább csak később hőmérségletet nézek Köszönöm előre is. Amúgy gyorsabb lett a gép már ígyis. Meg eddig nem is fagyott ki semmi.

Legjobb válasz: Optimális esetben szerintem 30-60 között üzemelne egy CPU, afelett már rövidíti az élettartalmat elég jelentõsen. Van egy laptopom amin viszont terhelés alatt 70ig felkúszik. (Mielõtt ki lett takarítava volt az 100 is, ettõl függetlenül, nem tanácsolom, hogy hagyd addig elkúszni.)

Optimális esetben szerintem 30-60 között üzemelne egy CPU, afelett már rövidíti az élettartalmat elég jelentõsen. Van egy laptopom amin viszont terhelés alatt 70ig felkúszik. (Mielõtt ki lett takarítava volt az 100 is, ettõl függetlenül, nem tanácsolom, hogy hagyd addig elkúszni.)
Hát 70 fok fölé már ne nagyon menjen.(fõleg az 1 magos Celeron procik "híresek" a túlmelegedésrõl)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a Válaszokat! :)

Ha Amerikából küldenek Pestre 3 pár cipőt, akkor körülbelül mennyi lehet a posta költség? Mennyi időbe telne még megérkezik?

Vagy esetleg van olyan oldal, ahol meg lehetne nézni a különböz? kategóriákat? Mert gondolom súlytól függ az ár, nem?

Legjobb válasz: igen, súly és terjedelem függõ. de elég drága, legolcsóbban is 10000ft de ha biztosítást kérsz a csomagra, amit nem árt mert messzírõl jön és sok kézen megy át akkor olyan 25000ft is lehet

igen, súly és terjedelem függõ. de elég drága, legolcsóbban is 10000ft de ha biztosítást kérsz a csomagra, amit nem árt mert messzírõl jön és sok kézen megy át akkor olyan 25000ft is lehet

112-144 l-es akváriumnak mennyi lehet a súlya, kb. hány hal tartható benne? Mennyi lehet a havi költség, és kb. mennyi az kezdeti kiadás (Akvárium, szűrők, fűtés, világítás stb. )?

Legjobb válasz: A súlya kb. 130-160 kg (1l víz= 1kg +az üveg...), a kezdeti kiadás talán 100 ezerbõl kijön... Szerintem.

A súlya kb. 130-160 kg (1l víz= 1kg +az üveg...), a kezdeti kiadás talán 100 ezerbõl kijön... Szerintem.
A 144-esnél simán lehet bõ 200 kilót számolni. A havi költség nem sok, 1-2 ezerbõl kijön a villanyszámla meg a kaja, de mindig kell valami plusszba, növénytáp, gyógyszer, ilyen-olyan hülyeségek... De amúgy fenntartani nem kerül sokba. Megcsinálni meg elég nagy eltérések vannak köztük, technikától függõen, illetve hogy milyen stílusút akarsz, mennyi növény, milyenek, mekkora akvárium... Kiszámolni én is csak úgy tudom, hogy megnézem a netes boltokban az árakat, azt meg te is megtudod, te ismered az igényeidet. Jó a használt, vagy új kell, fontos e a márka, a szerviz, vagy mindegy csak mûködjön...
A súlyhoz az aljzatot is adjuk hozzá, ami ha nem égetett agyag, akkor kell vagy 20 kiló. Jó, kiszorítja a vizet, akkor legyen csak 15.
Halakat itt tudsz nézni, hogy milyet szeretnél: http://diszhal.info/ Az akvárium ára tõled függ. Nekem pl az aksi volt 11 tetõvel, szûrõk kb 10000+ 3000 a vízmelegítõ. Aljzat+fák+növények kb 20000-ból megvoltak. Halak olyan 5000(20 halam volt) Ha növényt akarsz nézni(itt rendelni is tudsz): http://www.vizinovenyonline.hu/ sok sikert
A kérdező hozzászólása: Igazából kezdõ akvarista lennék, ezért kérdezem. Egyenlõre csak tervezgetem hogy mit hogyan kéne. Még fogalmam sincs hogy konkrétan hogyan akarom berendezni, milyen halakat szeretnék belõle, de mivel élõlényekrõl van szó, elsõként alaposan körbejárnám a témát. (pl. nem lenne jó ha a szekrény nem bírná a ránehezedõ súlyt :P) Úgyhogy köszönöm szépen a tanácsokat mind kettõtöknek! Esetleg ha van kedve valakinek írni egy privát üzenetet kezdõ haltartó számára azt szívesen fogadom!
A kérdező hozzászólása: Akkor köszönet a válaszért a közben beérkezett +2 válaszolónak is! ;)
http://www.akvarista.hu/ Itt ha legörgetsz, vannak ajándék ebook-ok, azokat regisztrálás után el tudod olvasni. Hasznos, mindenképpen olvasd el õket! Nem hosszúak!
Igen. Ha mindent venni akarsz akkor úgy lehetne behatárolni hogy 30000 és plussz. Innentõl te tudod min tudsz spórolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Így hogy ennyi választ kaptam további kérdés merült fel bennem. Hogyan is kezdjünk neki? Elõször halakat válasszuk kis és igazodjunk igényeikhez, vagy elõbb a "táj" és aztán a hal? (tényleg bocs a sok kérdezgetést, de abszolút nem tudom hogy milyen irányban induljak el, olvastam már több fórumot is, de egy gyakorlott vélemény szerintem többet ér)

Ha 600ft/óra a bruttom akkor mennyi lehet a nettom? ezt hogy lehet ki számolni? Mennyit vonhatnak le a 600 ft-ból?

Legjobb válasz: 1 hónapban, amikor tudod már minden órádat, kiszámolod mennyi a bruttód és beütöd ide: http://www.hrportal.hu/index.phtml?page=berkalkulator

1 hónapban, amikor tudod már minden órádat, kiszámolod mennyi a bruttód és beütöd ide: http://www.hrportal.hu/index.phtml?page=berkalkulator
Kb 393Ft.
napi 8 órában 62.880 Ft a nettó, ha nem vagy jogosult családi pótlékra
A kérdező hozzászólása: köszi.
Ha sima munkaviszonyos vagy, és nem számoljuk a családi kedvezményt, akkor a bruttó bér 34, 5 %-át vond le a bruttó bérbõl, és megkapod a nettó bért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!