Találatok a következő kifejezésre: Mennyire komoly vérkötelék a másodunokatestvérek között (1 db)

Mennyire komoly a vérkötelék a másodunokatestvérek között? S nagyon nagy bűn az ha olyanba szerettem bele akire ez igaz, de sose ismertem előtte véletlenül találkoztunk?

Legjobb válasz: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt,ahol rögtön egymásrakattantunk,Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!

A kérdező hozzászólása: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt, ahol rögtön egymásrakattantunk, Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!
Kérdezz meg egy genetikust, mert csak úgy nyugszol meg!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
Ne foglalkozz vele, az utolsó hülyeséget ír. De tényleg!
A kérdező hozzászólása: És miért pont az unokáim ne lennnének egészségesek???? Ezt nem értem!!!:(
De az unokáid már nem biztos hogy egészségesek lesznek.
Nekem van ismerõsöm akik elsõ unokatestvérek és van egy kisfiuk és egy kislányuk.Tök egészségesek a gyerekek.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a kommentet és a linkeket is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek...igazán!Ez megnyugtató hogy nagy az esély arra, hogy egészséges gyermek is születhet egy iélyen kapcsolatból! A családnak aki kommentálta sok boldogságot kivánok!!!!
Szia! Mi is másodunokatestvérek vagyunk, hasonló történettel. Egészséges babánk van! :) A genetikus nekünk azt mondta, már annyira nem egyezik a génállományunk, hogy csak ugyanannyi esély van a beteg babára, mint két idegennek. NEM BÛN!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! A nagykorúság igaz...de a család sose támogatná szerintük ez beteg és megvetendõ dolog! S ez már felébreszti mindkettõnkben a bûntudatot! s nem tudom mit kéne tennünk..mert így egyikõnk sem boldog!
Nekem volt olyan ismerõsöm két család is akik elsõ unokatestvérek voltak és házasok. Még gyerekük is született. Ez nem most volt. Hogy bûn-e hát ezt nem tudom megítélni, ezt nektek kell eldönteni, ha családot is szeretnétek a késõbbiekben, mert nagyobb az esélye, hogy nem lesz egészséges a gyerek. Örülj neki, hogy még idõben kiderült. Van amikor ez nem is derül ki vagy csak évek múlva.
Másodunokatestvérek között ha mindkettõ nagykorú már semmi sem tiltja a kapcsolatot. :) Ha összeházasodnátok, akkor érdemes genetikai vizsgálatot végeztetni az egészséges baba érdekében. Én így tudom.
Én is abba a helyzetbe vagyok mint te csak nekem a szüleim is rokonok.Nagyon rossz és a család ellenzi de nagyon szeretem.Neki is meg nekem is sok csalódásunk volt és eggyütt érezzük magunkat jól.Én sem úgy tenkintettem rá mint rokon peig közel lakunk egymáshoz de nem tartottuk a kapcsolatot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kálmán vezetéknév milyen eredetű?

6

Tudnátok nekem mondani pár magyar, szlovák, román, szerb, horvát, német, zsidó és egyéb más vezetékneveket, amik itt hazánkban is előfordulnak?

7

Adamec név milyen eredetű?

2

Mekkora a csaladod? Orulsz, hogy akkora, amekkora?

Nekem nagyon pici. Van 2 tesom, egy nagyim, es egy anyukam. Tavoli rokonok vannak, de olyan tavoliak hogy nem tartjuk a kapcsolatot. Apam meghalt, az o tesoja szinten. Anyukam egyke. Anyai nagyimnak van egy tesoja, de kanadaban, evek ota nem lattuk. Apai agon csak a nagymamamnak (aki szinten meghalt) vannak testverei, de veluk is ritkan beszelunk. Olyan rossz ez. Masok mindig meselik, hogy "osszejott a csalad", "az uncsitesommal megyunk a balatonra", vagy, hogy "ahh, 120 embert kell az eskuvore hivni, mert 80 fo csak a rokon". En csak 2 fore tudok fozni (mindig ketten eltem anyuval), a nagy csaladi banzaj nalunk kimerul 5 foben. Van itt meg hasonlo, vagy rajtam kivul mindenki olasz familiaval rendelkezik?

8

A Kárpáti gyakori Zsidó vezetéknév?

9

Milyen eredetü a Fehér megyei (Erdély) Mand név?

Olvastam, hogy talán sváb vagy izraelita lenne.

1

Szentgotthárdon él esetleg rokonotok, vagy ismerősötök?

És milyen maga a város? Kedvesek az ott élő emberek?
Szép táj veszi körül?

6

Kaphatok-e Osztrák honosítást, ha bizonyíthatóan Ausztria területéről származnak a felmenőim (apai ágon)?

Az osztrák-magyar monarchia idején települt át Budapestre az ük apám miután egy magyar nőt vett feleségül(az ük anyámat)
Ez feljogosít engem valamire,ha én vissza szeretnék települni Ausztriába?Lehetek kettős (osztrák-magyar) állampolgár esetleg?? Ezt támogatja valamilyen szinten az osztrák állam??

10

Szerintetek ez bunkóság?

a barátomnak az unoka tesója át jött hozzánk teszem hozzá kicsit bunkó. vettem direkt sört neki meg a barátomnak,haza hozta a barátomat elérte a benzin pénzt mert haza hozta és volt nekem egy doboz cigim de neki is volt..és mindig az enyémből vett elszívta a doboz cigimet miközben neki ott volt,semmi mizu veled,én kérdeztem meg.mindegy nem kicsinyeskedtem,de ha ott van neki a cigije ami ráadásul teli is volt,akkor miért az enyémet szívta el,a másik meg holnap megyünk haza barátommal a szüleihez,kedvem sincs menni de muszáj,de az anyja haza visz minket kocsival,és elkéri a benzin pénzt amit nekem kel fizetnem hát semmi kedvem:( szerintetek olyan egy Spurok,tegnap így is a barátommal mentünk vásárolni, és egy 70 ft os pudingot nem engedte meg pedig nekem is van meg neki is van pénze.. már elég volt ebből..

9

A kisfiam kicsodája a testvéremnek (bátyámnak)?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!