Találatok a következő kifejezésre: Mennyire komoly vérkötelék a másodunokatestvérek között (1 db)

Mennyire komoly a vérkötelék a másodunokatestvérek között? S nagyon nagy bűn az ha olyanba szerettem bele akire ez igaz, de sose ismertem előtte véletlenül találkoztunk?

Legjobb válasz: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt,ahol rögtön egymásrakattantunk,Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!

A kérdező hozzászólása: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt, ahol rögtön egymásrakattantunk, Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!
Kérdezz meg egy genetikust, mert csak úgy nyugszol meg!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
Ne foglalkozz vele, az utolsó hülyeséget ír. De tényleg!
A kérdező hozzászólása: És miért pont az unokáim ne lennnének egészségesek???? Ezt nem értem!!!:(
De az unokáid már nem biztos hogy egészségesek lesznek.
Nekem van ismerõsöm akik elsõ unokatestvérek és van egy kisfiuk és egy kislányuk.Tök egészségesek a gyerekek.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a kommentet és a linkeket is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek...igazán!Ez megnyugtató hogy nagy az esély arra, hogy egészséges gyermek is születhet egy iélyen kapcsolatból! A családnak aki kommentálta sok boldogságot kivánok!!!!
Szia! Mi is másodunokatestvérek vagyunk, hasonló történettel. Egészséges babánk van! :) A genetikus nekünk azt mondta, már annyira nem egyezik a génállományunk, hogy csak ugyanannyi esély van a beteg babára, mint két idegennek. NEM BÛN!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! A nagykorúság igaz...de a család sose támogatná szerintük ez beteg és megvetendõ dolog! S ez már felébreszti mindkettõnkben a bûntudatot! s nem tudom mit kéne tennünk..mert így egyikõnk sem boldog!
Nekem volt olyan ismerõsöm két család is akik elsõ unokatestvérek voltak és házasok. Még gyerekük is született. Ez nem most volt. Hogy bûn-e hát ezt nem tudom megítélni, ezt nektek kell eldönteni, ha családot is szeretnétek a késõbbiekben, mert nagyobb az esélye, hogy nem lesz egészséges a gyerek. Örülj neki, hogy még idõben kiderült. Van amikor ez nem is derül ki vagy csak évek múlva.
Másodunokatestvérek között ha mindkettõ nagykorú már semmi sem tiltja a kapcsolatot. :) Ha összeházasodnátok, akkor érdemes genetikai vizsgálatot végeztetni az egészséges baba érdekében. Én így tudom.
Én is abba a helyzetbe vagyok mint te csak nekem a szüleim is rokonok.Nagyon rossz és a család ellenzi de nagyon szeretem.Neki is meg nekem is sok csalódásunk volt és eggyütt érezzük magunkat jól.Én sem úgy tenkintettem rá mint rokon peig közel lakunk egymáshoz de nem tartottuk a kapcsolatot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Lukács családnév (vezetéknév) milyen nemzetiségre utalhat?

A Horvát határtól kb 50km lakok.Szóval ezert is érdekelne mert próbáltam utána járni,de pontosan nem tudtam meghatározni..Az öregek meg már sajnos elmentek szóval,innen nem kaptam már segítséget.Köszönöm a válaszokat.

12

Tudnátok linkelni olyan oldalakat ahol bizonyos falvak, városok történelméről lehet olvasni? Családfa kutatás miatt kellene.

3

Olyan lelkiismeret furdalásom van a szüleim felé, mit csináljak?

Nincs melóm, több mint fél éve keresek már, mióta befejeztem a sulit. Mindenhonnan azért küldenek el mert nincs nyelvvizsgám. Mondták a szüleim hogy kezdjek el nyelvtanfolyamra járni és ?k majd fizetik. De olyan lelkiismeret furdalásom van mert már idáig is sokat költöttek rám. Úgy gondoltam hogy majd akkor kezdem el a nyelvtanulást ha szerzek valami melót és akkor a fizetésemb?l állhatom a tanulást. De mondta anya hogy ha fél évig nem találok melót akkor fél évig nem tanulok nyelvet? Csak olyan gáz így :S Nem akarok rajtuk él?sködni. :S

9

Anyukám vagy az egyetem?

Nehéz döntés el?tt állok.

12

Ö nekem a kicsodám?

A testvérem fiának most született kisgyereke, azt szeretném tudni, hogy én kije vagyok a kisbabának illetve hogy ö nekem kicsoda? :)

4

Tudnátok olyan internetes oldalakat ajánlani, linkelni ami a familysearch. Org -hoz hasonlóan lehet anyakönyvi kivonatokat meg nézni?

4

A Hollender milyen eredetű név?

zsidó?

11

Szerintetek lehetséges, hogy ez a vezetéknév bármilyen szempontból is zsidó vezetéknév legyen?

van egy "Maczkó" vezetéknev? ismer?söm. azt tudom, hogy a családja eredetileg német, de lehet ez a név zsidó eredet??

8

Anyám tesojának a feleségének a keresztfia az nekem ki?

8

Hogy tudnám megkeresni a rokonom Ausztráliába?

20éve volt Magyarországon kb meglátogatni fateromékat.Azota nem jott el nem is tartottuk a kapcsolatot,most kb55éves lehet.Anevét tudom de semmi mást.Hogy tunám megkeresni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!