Találatok a következő kifejezésre: Mennyire komoly vérkötelék a másodunokatestvérek között (1 db)

Mennyire komoly a vérkötelék a másodunokatestvérek között? S nagyon nagy bűn az ha olyanba szerettem bele akire ez igaz, de sose ismertem előtte véletlenül találkoztunk?

Legjobb válasz: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt,ahol rögtön egymásrakattantunk,Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!

A kérdező hozzászólása: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt, ahol rögtön egymásrakattantunk, Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!
Kérdezz meg egy genetikust, mert csak úgy nyugszol meg!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
Ne foglalkozz vele, az utolsó hülyeséget ír. De tényleg!
A kérdező hozzászólása: És miért pont az unokáim ne lennnének egészségesek???? Ezt nem értem!!!:(
De az unokáid már nem biztos hogy egészségesek lesznek.
Nekem van ismerõsöm akik elsõ unokatestvérek és van egy kisfiuk és egy kislányuk.Tök egészségesek a gyerekek.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a kommentet és a linkeket is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek...igazán!Ez megnyugtató hogy nagy az esély arra, hogy egészséges gyermek is születhet egy iélyen kapcsolatból! A családnak aki kommentálta sok boldogságot kivánok!!!!
Szia! Mi is másodunokatestvérek vagyunk, hasonló történettel. Egészséges babánk van! :) A genetikus nekünk azt mondta, már annyira nem egyezik a génállományunk, hogy csak ugyanannyi esély van a beteg babára, mint két idegennek. NEM BÛN!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! A nagykorúság igaz...de a család sose támogatná szerintük ez beteg és megvetendõ dolog! S ez már felébreszti mindkettõnkben a bûntudatot! s nem tudom mit kéne tennünk..mert így egyikõnk sem boldog!
Nekem volt olyan ismerõsöm két család is akik elsõ unokatestvérek voltak és házasok. Még gyerekük is született. Ez nem most volt. Hogy bûn-e hát ezt nem tudom megítélni, ezt nektek kell eldönteni, ha családot is szeretnétek a késõbbiekben, mert nagyobb az esélye, hogy nem lesz egészséges a gyerek. Örülj neki, hogy még idõben kiderült. Van amikor ez nem is derül ki vagy csak évek múlva.
Másodunokatestvérek között ha mindkettõ nagykorú már semmi sem tiltja a kapcsolatot. :) Ha összeházasodnátok, akkor érdemes genetikai vizsgálatot végeztetni az egészséges baba érdekében. Én így tudom.
Én is abba a helyzetbe vagyok mint te csak nekem a szüleim is rokonok.Nagyon rossz és a család ellenzi de nagyon szeretem.Neki is meg nekem is sok csalódásunk volt és eggyütt érezzük magunkat jól.Én sem úgy tenkintettem rá mint rokon peig közel lakunk egymáshoz de nem tartottuk a kapcsolatot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy tudom felkeresni egy gyermek szüleit ha a gyermek meghalt 6 évesen?

A temetőben csak egy fotó van és annyi van kiirva hogy: 1959-1905 Terikénk és Apuka Anyuka még valószínű él... de fontos lenne hogy megtaláljam legalább 1 hozzátartozót. Amúgy a kislány Dunakeszin a "gólyás" temetőben van eltemtbe... (egy lezárt régi temető) S.O.S!!!

46

Ha az unokatestvéremnek apa a nagybátyja, akkor apának kije az unokatestvérem?

6

Nincs senkim? Miben lehetek hibás?

A családomban elég labilis a helyzet. Apukámmal kb 0 a kapcsolatunk, anyukám sokszor úgy érzem mintha csak érdekből tartana. Vagyis tudom, h szeret, de igazából csak a kényszer veszi rá.
Van egy nővérem, ő ár nem él velünk, de vhol a szíve mélyén imádja az orrom alá dörgölni, h nincs senkim. Vagy lehet, h csak én veszem támadásnak???!!!
Barátaim nincsenek, mindig is akartam őket, próbálkoztam is, de a végén így lassan 20 éves koromra rá kellett jönnöm, h nem megy a dolog nekem.
A pasikról ne is beszéljünk.
Kívülről erősnek mutatom magam, de a szívem mélyén csak arra vágyom, h vki egyszer azt mondja, h "K., szeretlek téged" és, h megöleljen. Nem tudom lesz e ilyen ember az életemben. Mindenesetre Próbálkozom vhogy elindítani a jövőmet.. Nem tudom, h minek szeretnék tanulni viszont úgy érzem jót tenne egy kis környezet változás, úgyhogy nyártól ki szeretnék menni au-pairnek. Nagyon nevetségesen hangzik? vagy gyávának tűnök? Kicsit olyan, mintha megszöknék a gondjaim elől?
20 éves vagyok, magányos, senkire nem számíthatok. Szükségem van rá, h megtaláljam önmagam. De mit tehetnék?

8

Miért kivételeznek ennyire a hugommal?

Nem vagyok már kislány és tényleg nem esz a féltékenység még mielőtt valaki ezt válaszolná..
De mostanában egyre inkább veszem észre, hogy kivételeznek vele.
Most derült ki, hogy havonta kap a kártyájára 5.000et csak úgy...és mindemellett még hisztizik anyuéknak, hogy új ruhát kell vennie mert ide megy meg oda megy... Én mindig a hugom szöges ellentéte voltam, soha nem erőszakoskodtam hogy de már pedig nekem ez kell, soha nem kértem semmit se, se szülinapra se más alkalomra. Nem vártam el semmit se, mert tudtam hogy nem állunk jól anyagilag. Itthon is mindent én csinálok és anyu. Én takarítok ő főz, hugom meg hisztizik valahányszor megkérem hogy porszívózzon.
Valahogy nem gondolom úgy, hogy megérdemelné ezt a pénzt. Igaz mostanra sokkal jobban állunk anyagilag, de főleg ha még tiszteletlen is, nem is segít semmiben és mindenre csak a száját húzza nem értem neki miért jár?

én 22L vagyok ő 16L

10

Hogy találjam meg?

Anyukámmal élek együtt,mert apám születésem előtt elhagyott minket,viszont úgy érzem,már elég idős vagyok ahhoz,hogy végre megismerjem a vér szerinti apámat.
Csak az a baj,hogy fogalmam nincs,hogyan kezdjek hozzá,hisz semmi kiindulási pontom nincs...Anya vezetéknevét adták nekem,úgyhogy még ennyivel sem tudok előrébb haladni.
Viszont anyukámat ebből szeretném kihagyni,mert ha apámról faggatom,mindig tereli a szót.
Nem is muszáj találkoznom vele,csak egy nevet vagy egy fotót szeretnék,de nem tudom hogyan.
Ha van valakinek ötlete,kérem írja meg.

5

Hol lehet családfakutatást végezni?

Nyilván nem pénzért szeretném céggel végeztetni.
Elég kevés szabadidőm van, esetleg neten?
Édesapámat korán vesztettem el, és az ő családjáról semmit nem tudok.

4

Tanúként mennyit illene esküvőre andunk?

Nem rokonok hanem a barátaink s így is a fele esküvőszervezésben bent vagyok. Csináltam már lánybúcsút kajával, piával meglepetésekkel egyedül (többi lányt nem érdekelte annyira hogy beszáljanak csak egy tortát hoztak négyen.) Én fuvarozom a menyasszonyt mivel összetört a kocsijuk a teremdíszítéshez s a templomba, hivatalba, étterembe is. Ez olyan 100km odavissza két nap alatt aminek a benzint is én állom. Gondoltam veszünk egy tortát azt annyi. Vettem egy olyan ruhát is ami neki tetszet barackszín kb 20ezer volt s azonnal el is adom majd mert ronda. :(
Már célzott rá, hogy huh milyen izgatott meg mennyire számít rám jövőhéten s reméli a kajapénz legalább visszajön a lagziból. :S A nyoszolyólányok majdnem mind pénzt adnak s mikor kérdezték s mondtam én nem adok hát kiakadtak s nem fogták fel miért teszem "ezt" a legjobb barátnőmmel aki folyton csak engm dícsér. :(
De hát én már házas vagyok egy ovissal akit így is két nappig nem látok majd mert nagyizik, hisz én a szervezést ugrálom körbe.
Szóvalamit pénzt tudtam beleöltem mert fontos a lány dehát ez van. Max jól kibeszélnek neki a csajok úgyis pletykásak. :S

6

Vannak itt olyanok akiket örökbefogadtak? Hogyan nőttetek fel. Mit jelent az nektek, hogy örökbefogadtak titeket és nem a biológiai szüleitek nevelnek?

5

Kamu örökösödési e-mail?

Kaptam egy e-mailt egy külföldi ügyvédtől, hogy a kliense aki nemrég meghalt valószínű a rokonom és válaszoljak az e-mail-re.Gondolom, hogy kamu csak kíváncsi vagyok mi történik ha válaszolok de nem szeretném ha utána mindenféle vírust vagy bármit küldözzenek esetleg feltörjék a gépem.Hallott már valaki erről az e-mailről,kaptatok már ilyent?

12

Barátok közt családfát Sokat kerestem de nem találtam . Valaki mutat nekem ilyet? Ha link akkor nem kattintósra kérném. Egyáltalán létezik BK családfa? Kö$zönöm :-)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!