Találatok a következő kifejezésre: Mennyire komoly vérkötelék a (1 db)

Mennyire komoly a vérkötelék a másodunokatestvérek között? S nagyon nagy bűn az ha olyanba szerettem bele akire ez igaz, de sose ismertem előtte véletlenül találkoztunk?

Legjobb válasz: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt,ahol rögtön egymásrakattantunk,Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!

A kérdező hozzászólása: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt, ahol rögtön egymásrakattantunk, Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!
Kérdezz meg egy genetikust, mert csak úgy nyugszol meg!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
Ne foglalkozz vele, az utolsó hülyeséget ír. De tényleg!
A kérdező hozzászólása: És miért pont az unokáim ne lennnének egészségesek???? Ezt nem értem!!!:(
De az unokáid már nem biztos hogy egészségesek lesznek.
Nekem van ismerõsöm akik elsõ unokatestvérek és van egy kisfiuk és egy kislányuk.Tök egészségesek a gyerekek.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a kommentet és a linkeket is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek...igazán!Ez megnyugtató hogy nagy az esély arra, hogy egészséges gyermek is születhet egy iélyen kapcsolatból! A családnak aki kommentálta sok boldogságot kivánok!!!!
Szia! Mi is másodunokatestvérek vagyunk, hasonló történettel. Egészséges babánk van! :) A genetikus nekünk azt mondta, már annyira nem egyezik a génállományunk, hogy csak ugyanannyi esély van a beteg babára, mint két idegennek. NEM BÛN!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! A nagykorúság igaz...de a család sose támogatná szerintük ez beteg és megvetendõ dolog! S ez már felébreszti mindkettõnkben a bûntudatot! s nem tudom mit kéne tennünk..mert így egyikõnk sem boldog!
Nekem volt olyan ismerõsöm két család is akik elsõ unokatestvérek voltak és házasok. Még gyerekük is született. Ez nem most volt. Hogy bûn-e hát ezt nem tudom megítélni, ezt nektek kell eldönteni, ha családot is szeretnétek a késõbbiekben, mert nagyobb az esélye, hogy nem lesz egészséges a gyerek. Örülj neki, hogy még idõben kiderült. Van amikor ez nem is derül ki vagy csak évek múlva.
Másodunokatestvérek között ha mindkettõ nagykorú már semmi sem tiltja a kapcsolatot. :) Ha összeházasodnátok, akkor érdemes genetikai vizsgálatot végeztetni az egészséges baba érdekében. Én így tudom.
Én is abba a helyzetbe vagyok mint te csak nekem a szüleim is rokonok.Nagyon rossz és a család ellenzi de nagyon szeretem.Neki is meg nekem is sok csalódásunk volt és eggyütt érezzük magunkat jól.Én sem úgy tenkintettem rá mint rokon peig közel lakunk egymáshoz de nem tartottuk a kapcsolatot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Szalai vezetéknév (! ) milyen eredetre utal?

2

A Bontovics VEZETÉKNÉV milyen eredetre utal? Szerb, horvát?

5

Ki a bérmakeresztszülő?

6

Családom összeomlik lassan, így szerintetek be merjem vállalni az orvosi egyetemet?

Kertészkedéssel foglalkoznak szüleim, nem mondhatni, hogy rosszul állunk anyagilag, de szüleim nagyon sokat veszekednek, minden nap csak a probléma, elégedetlenség. Az igazgatás anyukám kezében van, apukám ezt nehezen viseli sokszor. Tudom, hogy értünk dolgoznak, és édesapám kitart amelett, hogy orvosira menjek, de sajnos eléggé összeomlóban van a család, van még egy elsős öcsém is. Édesanyám idegileg kivan, sokszor mondja, hogy ő nem szeretné megérni az öregkort, és hogy ha apám megütné, akkor nem érdekelné, hogy börtönbe kerülne se, de nem lenne jó vége. Tegnap tettem fel egy kérdést és igen, ez kb annak a folytatása. Ma beszéltem édesanyámmal egyenlőre, hogy ez így nem jó és hagyják az egészet inkább, neveljék fel a testvérem, mert engem már nem igazán érdekel, hogy mit csinálnak, csak az öcsém legyen biztonságban. Végzős vagyok, pályaválasztáson kellene gondolkodnom. Szerencsére van egy alaptőkém a nagyszüleimtől, persze nem annyi, hogy a 6 év orvosit biztosítsam magamnak(6 szemesztert tudnék fizetni a nem államilag támogatotton). Én így nem merném bevállalni az orvosit és gondoltam, hogy valamilyen más egészségügyi Diplomát cserkésznék be, mondjuk egy 4 éves ált. assziszt. vagy egy 3 éves balneofiziokinetoterápiát a Marosvásárhelyi orvosi és gyógyszerészeti egyetemen. Mindkét szakot végig tudnám fizetni és még ismerek olyanokat akik emelett tudnak némi munkácskát is vállalni. Ti mit tanácsolnátok? Előre is köszönöm.

13

A Feidinger milyen eredetű név lehet, milyen számazásúak lehetnek az ilyen vezetéknevű emberek?

Neten nem találtam róla semmit!

2

Nektek mennyire megértő és közreműködő a család ha betegség miatt nem ehettek valamit?

Példáuk kiderül,hogy cukros/lisztérzékeny/mogyoróallergiás vagy valami hasonló miatt szenvedsz.
Akkor ha mész látogatóba pl szülőkhöz,akkor úgy főznek,hogy te is ehess?
Vagy tesznek rá magasról és fulladj meg kb?

33

Mi az a dolog amiért nem tudsz megbocsátani a szüleidnek?

10

A nagypapa ilyen szituációban joggal haragszik meg a lányára és vejére? (tipikus generation gap probléma)

Adott egy kb. 77 éves özvegy nagypapa.Volt már neki jópár súlyosabb műtétje,betegsége:szívbillentyűproblémák,egyik lába műláb,de viszonylag szépen jár bottal és még vezet is.De nem mondható kifejezetten egészségesnek,most állapota inkább stagnál.

A papának adott a lánya és a veje (közel járnak az ötvenhez).Fontos,hogy a nagypapa foglalkozása agrármérnök és van egy nagy kertje,amit mindig mániákusan teleültet növényekkel,amiknek a felét se hasznosítják,hanem kidobják.Õ úgymond csal hobbyból csinálja ezt.
DE! Mivel az egészségi állapota már nem a régi,ezért nem mindnet tud egyedül megcsinálni,ezért megkéri a vejét és a lányát,hogy segítsenek.De ezek azért nem olyan kis dolgok,hogy pl. fűnyírás,mert azt persze hogy megcsinálják,hanem hogy nagyon sok mindent megcsináljanak a papa helyett a kerben.

A feleség és a férj viszont ki nem állhatják a kerti munkát.Sokat dolgoznak (fáradtak) és azt mondják,nekik a "turkálás" nem hiányzik munka után.A kisebb segítség oké,de a minden?

Ha ezt próbálják finoman a papa tudtára adni,megsértődik,hogy mi az,hogy nem segítenek neki.Beállítja magát áldozatnak,hogy akkor eladja stb..A vej felvette,hogy be is lehetne füvesíteni,mert az milyen jó,de a papának ez nem tetszik.

Ehelyett a (meghalt) feleségének a nővérének a lánya segít neki ingyen,mert úgymond őt is nagyon szereti és jóban van vele,pedig fiatalabb a lányánál ez a csaj.Õ szívesen dolgozik szívességből,de persze a papa azért mindig ad neki valamit...a papa édeslánya viszont ezt nem nézi jó szemmel,féltékeny egy kissé.

Mit lehetne ezzel kezdeni?

Röv.:a papát a kert élteti,de csinálni nem bírja.Aki meg tudná,az meg nem szeretné.

12

Kérdésem. A nagybátyámnak a feleségének az anyja az nekem kim?

Tehát
Apám testvérének a feleségének az anyja nekem milyen rokonom?
Mert ugye apám testvérének a gyerekei az én unokatestvéreim és ugye az unokatestvéreimnek az anyjának az anyja az unokatestvéreim nagyanyja.
Picit kaotikus de remélem valaki megérti :D

10

Hány évesen alapítottál családot? Mikor számít későnek?

Egyre több huszonéves barátnőmnek születik babája, és kezdek elbizonytalanodni. A többségük már több éves párkapcsolatban él és vagy már megszületett vagy a közeljövőben tervezik a gyereket. A többségüknek sikerült önálló albit szerezni a párjával de van amelyik szó szerint az utcára vállalja, mert max a szüleihez mehet haza mivel a pasija kidobta meló és pénz nélkül.
Kezdek bepánikolni, hogy lemaradok tőlük. Nekem nincs párkapcsolatom sem lakásom ahová vállalhatnék gyereket. Igaz, én tovább tanultam, ezért sincs még munkám, de a párkapcsolatot nem tudom minek a számlájára írni, valahogy még nem jött össze az igazi...
Én már mindig csak az ismerőseim babáival fogok játszani? Mit csináljak hogy ne féljek ennyire hogy nekem sose lesz családom? :S Vagy ők valamit jobban csinálnak mint én?
Mind 23-25 év közöttiek vagyunk.

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!